ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2061
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2061 of 2553 FirstFirst ... 1061156119612011205120592060206120622063207121112161 ... LastLast
Results 30,901 to 30,915 of 38289
    Senior Member
    εμενα μου ειπε ο αλ οτι για το ποδι δεν θελει να παρω χαπια μονο υποθετα λεει

Senior Member
    Α οκ γιατι πρωτα νομιζα να μην φαω τιποτα την προιγουμενη μερα, μετα μια φιλη μου μου ειπε οτι ετρωγε σαλατες μονο 3 μερες πριν και μπερδευτηκα!!!!
    Ευχομαι οι εξετασεις σου να βγουν τελειες!!
    Καμπυλη δεν μπορεσες να κανεις επειδη σου εβαλαν το σιδηρο η καμια σχεση? Το σιδηρο σου (οι αποθηκες) ποσο ηταν και χρειαστηκε να σου βαλουν?

Senior Member
    Eβλεπε/βλεπει καμια απο εσας το Games Of Thrones? Να αρχισω ν ατο βλεπω η μπα?

Senior Member
    Wow να το δεις το Games of Thrones είναι πολύ ωραία σειρά.

Senior Member
    μου ειπε οτι δε χρειαζετε ακομη καμια σχεση με το σιδηρο
    εβαλα γιατι ειχα χαμηλη φεριτινη στο3 τα αλλα ολα ηταν οκ αλλα ειχα ατονιες
    και ζαλαδες αλλα αυτες ειναι απο την υποταση (ειχα και πριν)

Senior Member
    κοριτσια μου αυριο πρωι πρωι φευγω για Ναυπακτο. Εκει μαλλον δεν θα εχω συνδεση και δεν θα μπορω να μπαινω. Οποτε σας χαιρετω και θα τα πουμε την αλλη εβδομαδα εκτος και αν βρω καμια συνδεση και μπω να σας δω.
    Φιλια πολλα στα μαγουλακια σας καληνυχτα!!!

Senior Member
    να ρωτήσω βρε κορίτσια εσάς που την κάνατε την επέμβαση..παροχέτευση τι είναι? και ποτε χρειάζεται και ποτε όχι?:regan:

Senior Member
    [quote]Originally posted by aggeloydaki
    Νινα κάνει να πιω κρύο γάλα,αν και μετά την επέμβαση μου δημιούργησε δυσανεξία αλλά κρύο δεν έχω πιει ποτέ στην ζωή μου τι σιχαίνομαι!

Ιωάννα μου gala φρέσκο (πχ mevgal, αγνό κλπ) δεν έχεις πιει ποτε? το ζεσταίνεις αυτό δηλαδή? ο πατέρας μου είχε πρόβλημα δυσκοιλιότητας που του το προκαλούσε πρόβλημα στο ήπαρ και μονο με φρέσκο gala κρύο μπορούσε..pies λίγο ένα μικρό ποτηράκι να δεις άμα άμα σε πειράζει στο στομάχι η άμα σε φέρι αναγούλα. γενικά εγώ που είμαι πολύ "αναγουλιαρικο" άτομο και ακόμα και με απλές μυρωδιές μπορώ να κάνω εμετό δεν έχω πρόβλημα

Senior Member
    Καλό ταξίδι Κατερίνα αύριο και καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς. Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα.

Senior Member
    Καλο ταξιδι Κατερινα, να περασεις τελεια!!!
    Παραξενο γιατι εμενα μου ειπε η Σεσιλια να την κανω.. Τεσπα!
    Οχι Τζινακιον δεν το εχω δει γιαυτο ρωταω! Αξιζει; Να αρχισω να το βλεπω; Λες να κολησω οπως και με το Walkinh Dead? Η Ελι δεν το εβλεπε νομιζω;;

Senior Member
    Wow αυτό σου είπα κι εγώ, να την δεις γιατί είναι ωραία σειρά.

Senior Member
    Ninap η παροχέτευση είναι ένα σωληνάκι που καταλήγει σε ένα σακουλάκι, βάζουνε το σωληνάκι εκεί που είναι το τραύμα ώστε να ελέγχουνε την περιοχή και να αποβάλλονται τα άχρηστα υγρά που δημιουργούνται γύρω από την πληγή, στο sleeve βάζουνε την παροχέτευση, όσο ο ασθενής είναι στο χειρουργείο βέβαια, έξω από το στομάχι και έτσι ελέγχουνε σε περίπτωση που υπάρχει διαφυγή υγρών από το στομάχι. Το πότε χρειάζεται παροχέτευση το κρίνει ο γιατρός και δεν βάζουνε όλοι οι γιατροί παροχέτευση στο sleeve, κάποιοι βάζουν και κάποιοι έχουν άλλους τρόπους να ελέγχουν την πορεία του χειρουργείου. Δεν σε πονάει η παροχέτευση και όταν βγάλουν το σωληνάκι η τρύπα στο δέρμα κλείνει μόνη της.

Senior Member
    Ελάκιον που βρίσκεσαι; Θα φύγεις αύριο μαζί με την αφή;

Senior Member
    καλησπέρες!!!
    Κατερινάκι αρχικά να πω ότι ήσουν τέλεια (έβαλε το χεράκι της και η Ava την οποία και συγχάιρω) και να σου ευχηθώ καλό ταξίδι και καλή ξεκουραση!!
    λιλάκο πολλά μπραβο για το περαστικό 8!!!
    Τζινάκι χαίρομαι για το χερι που πάει καλυτερα!
    Μακ μου περαστικό να είναι!!! και υπομονη!
    Καλλιόπη μου αντε σιδερένια κυριολεκτικα!!! τωρα για τα σημαδια θα περάσουν και αυτά σιγά σιγά!!!
    Οι υπολοιπες τσουπρες είσαστε καλα????

Senior Member
    Αγγελικούλα πως είναι ο γιός σου, ο μπαμπάς σου, η μαμά σου και ο παππούς; Σαν πολλοί δεν μαζευτήκανε; χιχιχι Ο μπαμπάς σου έκανε λιθοτριψία;