Results 30,991 to 31,005 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-07-2012, 19:09 #30991
Lilaki ηθελα να σε ρωτησω. Σε γλυκα που ψηνονται οπως αυτο το τζιζκεικ το εχεις δοκιμασει με γλυκαντικο? Και αν με τι? Η ασπαρταμη ψηνεται? Και αν ναι απο που την περνουμε? Τωρα που θα παω Ελλαδα λεω να τους κανω καποια γλυκα αλλα τα θελω διαιτητικα! Επισης στα κεικ τι γλυκαντικο βαζεις? Και η διαφορα στην γευση ειναι μεγαλη απο την ζαχαρη? χχχ
- 03-07-2012, 19:26 #30992
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
wow Η ασπαρτάμη ψήνεται αλλά όχι όλων των εταιρειών,η σουκραλόζη και η στέβια όλων των εταιρειών και ψήνονται κ βράζουν αλλά εγώπου δοκίμασα...δεν έχουν ρε γμτ την ίδια γλυκύτητα με την ζάχαρη...ακόμα κ παγωτό που πήρα απέξω με στέβια ένα ψιλο-αδιάφορο πράγμα ήταν,ψιλο-άγλυκο....
με τα ορμονικά μου μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ θέμα,ακόμα και ο κύκλος μου είναι απόλυτα σταθερός,ούτε μία μέρα δεν χάνει,εδώ ακόμα κ μετά την επέμβαση δεν έχασε ούτε μία μέρα.Θυροειδή δεν έχω,παλιότερα είχα κάνει πολλές φορές τσεκαρίσματα γιατί σχεδόν όλοι στην οικογένεια έχουν,εγώ πάλι όχι,βέβαια στην επανεξέταση επειδή είναι μέσα στις στάνταρ εξετάσεις που γράφει ο ντόκτορ και αυτή την φορά ήταν οι ίδιες ηλεκτρονικά συνταγογραφημένες για όλους έκανα κ εγώ αλλά την Τετάρτη που ήμουν στο νοσοκομείο μου είπαν πως δεν έχουν βγει ακόμα όλες για να πάρω αντίγραφο.Θα δω!
Νίνα μου άλλη φορά θα το ξέρω πως ξεματιάζεις και σε πμάρω στο φβ
αχ λίλα αυτό με τα έξοδα για την Αθήνα το σκέφτομαι κ εγώ...θέλω τόσο μα τόσο πολύ να κάνω ένα ταξιδάκι προς τα εκεί αλλά πολλά τα λεφτά,εδώ για να πάω Νάυπακτο να δω τις αφές θέλω 10 ευρώ μόνο για το λεωφορείο...θα μου πείτε πολλά δεν είναι αλλά την συγκεκριμένη στιγμή...ακόμα κ αυτά πολλά μου φαίνονταιαχ οι αφές θα είναι στην θαλασσίτσα τώρα κάτω από των ίσκιο των πλατάνων,πόσο της ζηλέυω!!Και η μαμακία είναι ότι το πατρικό του Μάρκου είναι Ναύπακτο κ πρέπει να πάρουμε την "'αδεια" της γιαγιάς για να πάμε.....:flaming::flaming::flaming: υποτίθεται θα πηγαίναμε για κάποιες μέρες την προηγούμενη Πέμπτη για να την βοηθήσουμε με το σπίτι και να κάνω κ εγώ κανένα μπάνιο και μας είπε να μην πάμε γιατί θα κατέβαινε η κουνιάδα μου με τον γκόμενο και μην έχουμε δυσάρεστες συνατνήσεις...μαμακίες....με� �ναμε σπιτάκι μας και καήκαμε από την ζέστη!
τζινάκι μου πήραμε μία άμμο από το lidl γιατί δεν είχαμε ιδέα τι έπρεπε να πάρουμε και είχα σιχαθεί κάθε λίγο και λιγάκι να σφουγγαρίζω,εντωμεταξύ περπατάω και ξυπόλυτη μέσα στο σπίτι κ όλη την ώρα έτρεχα με μία σφουγγαρίστρα στο χέρι,καθώς το γατί έτρωγε ΣΥΝΕΧΕΙΑ και κατά συνέπεια τα αμολούσε κάθε λίγο κ λιγάκι!!!Τώρα θα χρησιμοποιήσουμε αυτή κ μετά ανάλογα με τα οικονομικά μας ίσως πάρουμε κάποια άλλη.Βρε ρωτησαμέ χτες για την royal canning και μας είπαν το γάλα 30 ευρώ και τις κροκέτες 100γρ 10 ευρώ!!!!σόρρυ αλλά τόσα λεφτά δεν μπορώ να τα δώσωτα άλλα γατιά όσο χαζό και αν φαίνεται τις φρίσκις δεν τις τρώνε!έπαιρνα χύμα από ένα πετ σόπ μία μάρκα που δεν θυμάμαι τώρα,2 ευρώ το κιλό και κάνανε σαν τρελά,και οι whiskas τους αρέσουν πολύ!
03-07-2012, 19:37 #30993
Α ωραια θα την δοκιμασω και ελπιζω να μην καταλαβουν διαφορα!! χιχιχιχιχχιχι
αχ αυτα τα γατια!! Η μαμα μου μου ελεγε στο τηλ οτι τωρα που μεγαλωσε το γατακι που βρηκε ο αδερφος μου στον κηπο, να τον βγαλουν εξω στο δικο μας κηπο γιατι βαρεθηκε να σκουπιζει τα κακα του! Αλλα της ειπα κατσε να ερθω να το χαρο και εγω λιγο μεσα στο σπιτι και βλεπουμε αν θελει να βγει εξω μαζι με τα αλλα!!
03-07-2012, 20:00 #30994
Κορες επεστρεψα απο το μπανιο εφαγα την ωρα που σας διαβαζα κ σε λιγο θα παω να ποτισω.Λιλα γιατι τοσα πολλα το Εισητηριο?Καλαματα Αθηνα που ειναι κ πιο μακρια κανει 20 ε κ 20 να γυρισεις 40.Μηπως κανεις λαθος?Σιγουρα ομως θες καποια λεφτα να κινηθεις Αθηνα αν κ εγω παιρνω παντα μετρο ηλεκτρικο κ λεωφορειο.Ταξι θα παρω μονο αν δεν εχει εκει που παω η ειναι περασμενη η ωρα.Ακομα κ απο το κτελ φορτωμενη τελευταια παιρνω το λεοφωρειο για Ομονοια κ μετα μετρο για Ευαγγελισμο που ειναι το σπιτι της Πεννυς.Τωρα ψαχνει σπιτι Μαρουσι Βριλλησια κ μου ειπε θα κοιταξει να ειναι κοντα σε μετρο για μενα γιατι αυτη δε τη νοιαζει αφου εχει το αυτοκινητο.
03-07-2012, 21:48 #30995
Τωρα ψαχνει σπιτι Μαρουσι Βριλλησια κ μου ειπε θα κοιταξει να ειναι κοντα σε μετρο για μενα γιατι αυτη δε τη νοιαζει αφου εχει το αυτοκινητο.
03-07-2012, 21:49 #30996
εγω πηγα στο γιατρο γιατις φλεβες και μου εδωσε χαπια δεν υπαρχει λεει κατι αλλο απλα ειναι αναβραζοντα
για τη κυστη απο βδομαδα
03-07-2012, 22:00 #30997
παλι εξαφανισμενες ειστε????
03-07-2012, 22:32 #30998
γλαυκη οχι τοσο ειναι το εισητηριο ειχα ανεβει αθηνα το φλεβαρη.και πυργος αθηνα εινα 30 χιλιομετρα παραπανω απο οτι καλαματα αθηνα και με σκ@τα δρομο.οσο για το ταξι μου ειναι δυσκολο να ανεβοκατεβαινω τις σκαλες στο λεωφορειο μιας και τα ποδια μου δεν εχουν συνελθει εντελως απο τη μυικη ατροφια.
ναταλακι εγω πηρα μια μερα φρουκτοζη και εκανα κεηκ αλλα δεν μου αρεσε και δεν εχει και την ιδια γλυκα με τη ζαχαρη.αν φαω γλυκο προτιμω να φαω 2 μπουκιες και να το ευχαριστηθω παρα ολοκληρο κομματι και μπλιαχ.
03-07-2012, 22:41 #30999
Wow αυτα που παιρνεις ισως ειναι κατι αλλο με βιταμινες κατι σαν συμπληρωμα διατροφης γι'αυτο ειναι για πρωι.Τις βιταμινες τις παιρνουμε μετα το φαγητο για καλυτερη απορροφηση.Ρωτησα κ φιλο γιατρο.Αν κ αποβαλλονται αμεσως σχεδον με τα ουρα.Πολυ λιγο κραταει ο οργανισμος.
03-07-2012, 23:08 #31000
Τζινακιον που εισαι???ακομα παθολογιαζεσαι???
03-07-2012, 23:20 #31001
Ειμαι χαζη.ξεχασα να πω καλα να περασετε αφες!!!και αγγελικουλα να τα εκατοστησεις και εσυ και ο αντρουλης σου!!!!
03-07-2012, 23:37 #31002
Λιλα κανουν τις κλειστες τους ολες αποψε!Η Τζινα εχει παει με την αδελφη στη μαμα?
Καλλιοπη μακαρι!Τωρα μιλησαμε αλλα δεν ειχε παρει τηλ σε ενα που βρηκε ακριβως στα συνορα γιατι ειχε πολυ δουλεια μαζεμενη αφου ελειπε μιαμιση βδομαδα πρωτα Λονδινο βολτα κ μετα Βοννη σεμιναρια.
04-07-2012, 00:00 #31003
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
βαμπιροναταλάκι εγώ δεν έχω δοκιμάσει γλυκό με φρουκτόζη ( είναι κ αυτή στα απαγορευμένα για τους μπαι-πασσαρισμένους ) αλλά που και που τρώω λίγο γλυκό με κανονική ζάχαρη,αν το φας μετά από το φαγητό σου είναι πολύ σπάνιο να σε πειράξει,αν το φας σκέτο και ειδικά αν έχεις να φας αρκετές ώρες είναι άλλο θέμα!με μία ελάχιστη ποσότητα ζάχαρης αραιά κ που δεν πρόκεται να παχύνουμε,αρκεί να μην "εθιστούμε" σε αυτήν και την αναζητάμε καθημερινά γιατί τότε και ο οργανισμός μας σιγά-σιγά την συνηθίζει και κάποια στιγμή δεν θα αντιδρά με dumping, που ουσιαστικά λειτουργεί σαν αποτρεπτικός παράγων,άρα και εμείς δεν θα έχουμε κάτι για να μας αποτρέπει να την καταναλώνουμε (εκτός φυσικά από την επιθυμία μας να παραμείνουμε αδύνατοι κ υγειής αν και νομίζω πως σε δύσκολες καταστάσεις ούτε αυτό δεν θα μας συγκρατεί από την κατανάλωση της ζάχαρης )
Αγγελικούλα να ζήσετε και εσύ κ ο ανδρούλης σου και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!
04-07-2012, 01:27 #31004
εγώ κορίτσια έχω συνηθίσει τόσο την ασπαρτάμη που δεν μπορώ να φάω ζάχαρη πλέον. χρησιμοποιώ ασπαρτάμη (και "ασπαρταμινουχα" ποτά / παγωτά) για 14 χρονια τώρα και άμα κάνω πχ καφέ με ζάχαρη με αναγουλιάζει η ζάχαρη
η καλύτερη ασπαρτάμη μακράν ήταν αυτή που είχε το Dia αλλα έμαθα πως έκλεισε
έκανα ένα ωραίο τιραμισού και το έφτιαχνα με ασπαρτάμη κανονικά ήταν και με λίγες θερμίδες και νοστιμότατο
ούτε κόκα κόλα κανονική μπορώ να πιο πλέον επίσης με αναγουλιάζει μονο zero (η light μου perftei πολύ βαριά στο στομάχι) :starhit:
04-07-2012, 01:54 #31005
Κορίτσια μπήκα να σας πω μία καληνύχτα, σήμερα ήρθε η Ναταλία στην Αθήνα και πήγα στο καφέ σπίτι της Μακ για να καφεδιαστούμε και να γνωρίσω τη Ναταλία από κοντά. Γιούπιιιιιιιι!!! Κανονίστηκε τελευταία στιγμή και μόλις γύρισα από το γιατρό ετοιμάστηκα κι έφυγα και δεν πρόλαβα να σας γράψω κάτι. Αύριο που θα είμαι ξεκούραστη θα σας πω λεπτομέρειες.
Ninap δεν σε έχω ξεχάσει, αύριο θα σου απαντήσω στις ερωτήσεις σου. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία