ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2104
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2104 of 2553 FirstFirst ... 1104160420042054209421022103210421052106211421542204 ... LastLast
Results 31,546 to 31,560 of 38289
    Senior Member
    Καλημερούδια! Μόλις ξύπνησα, η πανηγυριασμένη, έκανα το καφεδάκι μου και να μαι!

Nipap, πόντια είσαι πολόπον μου; Αυτό που μου έμαθαν ήταν καραβρισιά.. Με συγχωρείτε για την απρέπεια, αλλά μου είπαν να πάω να πω σε άντρα "κακαλί μαλλία μ'"! Απαπαπαπα!! Καλά που δεν το είπα, να ξεφτελιστώ!

Λυπημένη, είναι λογικό να αγχωνόμαστε όταν μας αρέσει ένας άντρας. Την επόμενη φορά, όμως, σε παρακαλώ μην το κάνεις. Καλύτερα να φας πόρτα, αλλά τουλάχιστον θα έχεις δοκιμάσει την τύχη σου. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Δε θα σκάσουμε για τον κάθε βλάκα. Πριν από λίγες μέρες μου σύστησαν σε παρέα κάποιον, που όλο το βράδυ δεν ξεκολλούσε από πάνω μου. Δεν μου άρεσε, γιατί ήταν γέρος, άσχημος και κοντός. Κελεπούρι δηλαδή! Παρόλα αυτά τι γύρισε και είπε; Ωραία κοπέλα, αξιόλογη, αλλά το σώμα της βρε παιδί μου.. Θα ήθελα να ήταν μείον πέντε κιλά! Αν ήταν έτσι, θα της την έπεφτα! Λες κι έκανε τίποτε άλλο όλο το βράδυ. Κουβέντα δεν με άφησε να σταυρώσω με άλλον. Ποιος ασχολείται με το βλάκα;

Αγγελουδάκι μου, μάλλον είναι προσεκτικοί και μερακλήδες ως προς τους μουσικούς τους. Δύσκολα θα κακοπεράσεις στο πανηγύρι! Όσο για τις μπύρες στο χωριό της μάνας σου, έπρεπε χθες να ήμουν εκεί, που δεν κατέβαινε τίποτε κάτω! Κόντευα να σκάσω, άρα θα ήμουν το ξενέρωτο της παρέας!

Καλλιοπάκι, δεν ήταν εμποροπανήγυρη, μόνο ορχήστρα σουβλάκια και ποτά. Τώρα θα ψάξω στο ίντερνετ, να μάθω πού θα γίνει το επόμενο, ώστε να είμαι και εκεί!

Σήμερα μόλις ξύπνησα, πήγα να εκνευριστώ, αλλά στάθηκα στο ύψος μου. ʼρχισε η μάνα μου να τρώγεται, γιατί είσαι στο κομπιούτερ και δε βγαίνεις για περπάτημα, να αδυνατίσεις.. Τι θα μαγειρέψεις; Της είπα μπριζόλες με πατάτες. Της είπα ότι πήρα μπριζόλες και κιμά και έφριξε. Μα, αφού θα φύγεις διακοπές. Πότε θα τα φας όλα αυτά; Πλάκα μου κάνεις; Δε θα φάω δυο μπριζόλες και μισό κιλό κιμά σε ένα μήνα; Μπίρι μπίρι αυτή, και τότε σκέφτηκα το μαγικό "άστη να λέει.. Κακαλί μαλλία μ'"!!
    Που και να ξερε ότι το βράδυ είμαι καλεσμένη σε κήπο για να ψήσουμε! Θα περπατήσω μανούλα μου! Θα περπατήσω από το τραπέζι ως την κάσα με τις μπύρες, να κάνω και τη γυμναστική μου! :lol:

Senior Member
    Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Φεύγω τώρα, πάω βόλτα με την τζιναδερφή, θα σας δω αργότερα. Φιλάκια.

Senior Member
    Καλημερα καλλονες μου!!!
    Ιωαννα θα βαλω πιο μετα φωτογραφιες που με τραβηξε η αφη μου, εβλεπα τα ποδια μου και δεν τα αναγνωριζα! Αφου κοιταχτηκα στον καθρεφτη και δεν μπορουσα να με δω και γελουσα!!!
    Με τα δικα μου παλια τζιν που φοραω, χωραει αλλο μισο μου ποδι πλεον και ειμαι λιγο σαν τους ραπαδες γιο γιο και δεν αντιλαμβανομαι το ποσο εχω χασει.. Αφου παρομοιο τζιν ειχα δοκιμασει περσυ, 20 νουμερο και μου εκανε μεχρι τα γονατα και ουτε! Ειναι και πολυ στενο, σωληνας και δεν περνουσαν τα ποδια!!! XD
    Ευχαριστω Καλλιοπακι μου, τωρα θα βγω με την αφη για πρωινη βολτουλα, θα παμε και στα μαγαζια να δω πανω κατω πιο ειναι το νουμερο μου!!
    Οι υπολοιπες που μου ειστε;
    Αβα το να πω παιδι μου!; Καλα εκανες και δεν νευριασες, μονο κακο θα σου εκανες!!

Senior Member
    Καλημερα Τζινκο!!! Παμε διπλη βολταδερφη; Καλα να περασουμε!! XD

Senior Member
    τυχερες οσες εχουν αδερφες!
    ava μου και εγω οταν πηγαινα στο χωριο του αντρα μου καλοκαιρι πηγαινα παντα μετα τις 15 που εχει εμπο/ρη και εκανα τρελλα ψωνια! μαλιστα μια φορα πηγαμε πιο νωρις και για να μη χασω τα ψωνια με πηγε στο βολο που ηταν τοτε!
    φυσικα τοτε ειχαμε και λεφτα για να ψωνιζουμε τωρα..........
    ουτε στο χωριο δεν εχουμε να παμε!
    αλλα ειπαμε θετικη σκεψη και ολα θα γινουν!!!
    το λιλακι που ειναι????

Senior Member
    αντε οι υπναρουδες για ξυπνατε!

Senior Member
    [quote]Originally posted by Ava
    Καλημερούδια! Μόλις ξύπνησα, η πανηγυριασμένη, έκανα το καφεδάκι μου και να μαι!

Nipap, πόντια είσαι πολόπον μου; Αυτό που μου έμαθαν ήταν καραβρισιά.. Με συγχωρείτε για την απρέπεια, αλλά μου είπαν να πάω να πω σε άντρα "κακαλί μαλλία μ'"! Απαπαπαπα!! Καλά που δεν το είπα, να ξεφτελιστώ!

ahahaha Ανά μου "καραποντιαρα" είμαι βασικά κακαλή μαλλιά e? έπρεπε να πεις αυτού που ήθελε να πεις την πρόταση "εγώ κακαλή μαλλιά δεν έχω" άσο fousim μαλλιά και ethels?" e ρε τον άτιμο τι θα σε έβαζε να πεις

* στα ποντιακά ο τόνος στο μαλλιά πάει στο γιώτα εννοείτε

Senior Member
    καλημερα στα ομορφοκοριτσα!
    Αβουλινι μου χαιρομαι που περνας καλα αλλα μακρια απο μενα τα πανηγυρια!ξερεις οτι ακουω δημοτικη μουσικη αλλα δεν μπορω αυτο το κιτς κ το σκυλολαικο των πανηγυριων.
    Ιωαννα μου περαστικα.Εχεις εντοπισει τι μπορει να το προκαλεσε?
    Λιλακο παρε τα πανω σου.Αν πεθανει μια αγαπη δεν παιθαινει κ η ζωη....
    Ναταλια,Μακ,Τζινα,Αφες κλπ για να μαζευομαστε σιγα σιγα γιατι μια στερηση την εχω παθει η γυναικα!

Senior Member
    [quote]Originally posted by Ninap
    Originally posted by Ava
    άσο fousim μαλλιά και ethels?" e ρε τον άτιμο τι θα σε έβαζε να πεις

*
    Ορίστε; Πώς είπατε; Τώρα που σε βρήκα, καραποντιάρα μου, θα μου μάθεις κι εσύ λέξεις!! Φουσίμ; Τι θα πουν αυτά, ποντιούλα μου;

Senior Member
    Γεια σου, χαρούμενη, χαρά μου, με τα λουλουδάκια σου!
    Αυτά τα πανηγύρια που λέω, θα τα γούσταρες. Δεν είναι σκυλάδικη, αλλά ξεκάθαρα παραδοσιακή μουσική.
    Για παράδειγμα: http://www.youtube.com/watch?v=o5iJj...eature=related
    Είναι αυτό σκυλάδικο; Εγώ τα ακούω και ανατριχιάζω..

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by Γλαύκη

Ιωαννα μου περαστικα.Εχεις εντοπισει τι μπορει να το προκαλεσε?
    Γλαυκούλα μου υποψιάζομαι πως είτε το έπαθα από το φύλλο της κολοκυθόπιττας που έφτιαξα προχτές (έχω ξαναφάει κολοκυθόπιττα αλλά συνήθως κεντρικό κομμάτι χωρίς πολύ φύλλο,απλά προχτές μου έγινε ωραίο κ κριτσανιστό κ το ζήλεψα ) είτε από ένα "απαγορευμένο" σύκο που έφαγα,ποιος ξέρει!Θα προσπαθώ να μασάω πολύ καλύτερα από εδώ και πέρα,τουλάχιστον είμαι πολύ-πολύ καλύτερα σήμερα1

Ειλικρινά εγώ δεν ζηλέυω απλά όσες έχουν αδελφές και πάνε παρέα βόλτα,αλλά όσες έχουν αδελφές που τα πάνε καλά μαζί τους!!!Εγώ έχω δύο,καλά με την μία δεν το συζητώ,έχω πει κατά καιρούς τι είδους άνθρωπος είναι αλλά κ με την άλλη που είναι ανύπαντρη έχουμε σταματήσει εδώ και χρόνια να βγαίνουμε έξω μαζί,οκ μπορεί να έρθει βόλτα από το σπίτι μου να κάτσει λίγο ή να πάω εγώ στο δικό της δωμάτιο κ να πούμε ψιλο-σαχλαμάρες ή να πάμε μαζί σούπερ μάρκετ αλλά αυτό είναι όλο.Για αυτό το έχω ξαναπεί ζηλέυω πολύ τις αφές για την σχέση που έχουν καθώς επίσης ζηλέυω και όλες εσάς εδώ μέσα που έχετε τόσο καλές σχέσεις και τα λέτε και από το τηλέφωνο κ μιλάτε κ εκτός φόρουμ,εγώ δεν ξέρω νιώθω λίγο "ξένη" ή απόμακρη από όλα αυτά χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να είμαι κομμάτι όλου αυτού...anyway

Senior Member
    Βρήκα και τρόπο να γυμναστώ και μάλιστα με το χαμόγελο! Γιατί να μην υπάρχει ένας πολιστικός σύλλογος, να πάω να μάθω να τα χορεύω; Τους βλέπω που "πετάνε" στο χορό και τους καμαρώνω. Εκεί, με μία ώρα χορό, θα διασκεδάζω και θα καίω και 12.000 θερμίδες. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Senior Member
    Αγγελουδάκι μου, το να έχεις κοινό αίμα με κάποιον, δε σημαίνει αυτομάτως και γενικότερη συμβατότητα. Υπάρχουν συγγενείς, που δε μπορώ να τους βλέπω, μου χαλάνε το στομάχι. Τώρα, που είπα στομάχι, περαστικά σου και προσοχή άλλη φορά, ε; Ποιος μιλάει τώρα..
    Όσο για τις φορουμοσχέσεις, καθοριστικό ρόλο παίζει και το πού ζεις. Όσες μπορούν να βρεθούν από κοντά, είναι τυχερές, ναιιιι!!

Senior Member
    καλημερα εδω ειμαι καλιοπακι μου κανω εργασιοθεραπεια

Senior Member
    τι φτιαχνεις παλι?????