ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2109
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2109 of 2553 FirstFirst ... 1109160920092059209921072108210921102111211921592209 ... LastLast
Results 31,621 to 31,635 of 38289
    Senior Member
    Καλώς σας βρήκα βαμπιράκι μου! Όμορφα περάσαμε και κάναμε και τα μπάνια μας. Έχω κάνει ήδη 11 μπάνια που είναι νούμερο ρεκόρ για μένα για αυτή την εποχή, συνήθως μέχρι τώρα είχα κάνει 2-3 μπάνια Max!
    Πότε με το καλό η μετακόμιση;

Το pc μου τρώει κολλήματα.... μάλλον τα έπαιξε από την ζέστη!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Ninap δεν είμαι από το Δήλεσι αλλά εκεί κάνουμε κάθε καλοκαίρι τις διακοπές μας. Δεν ξέρω τα μαγαζιά γιατί συνήθως είμαι σπίτι-παραλία-σπίτι χιχι αλλά αυτό το μαγαζί θα το ξέρει σίγουρα η μητέρα μου ή η αδερφή μου, θα τις ρωτήσω.
    στην παραλια είναι το μαγαζί Τζινάκο, και το καλοκαίρι ανοιχτό ήταν με τραπέζια στο κύμα, ψαράκια κλπ ο πατέρας είχε αυτό και ο γιος διπλα ένα μαγαζί πάλι με τραπέζια σαν καφέ ...που σέρβιρε και παγωτό και τέτοια ωραία...ερχόμουν για 3 χρονια τον χειμώνα όμως...μα τι μου θύμισες τώρα....έχω φωτογραφία στο fb από το μαγαζί να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν είναι ανοιχτό τώρα πια με την οικονομική κρίση....Θοδώρα* τον λέγανε αυτόν που το είχε και την γυναικα του Ελένη και τον γιο του Μπάμπη ρωτα τι μαμά σου..που ξέρεις? μπορείς να με ξέρουνε

Thodora oxi gunaika ...me ton tono sto proto O

Senior Member
    Ελακι μου καλως μας ηρθες παλι!Κ εσυ κ το Κατερινακι!Ελπιζω να ανανεωθηκατε να ξεκουραστηκατε κ γενικως να περασατε καλα!Η Μαριλου εμαθε να λεει τα τσισα τελικα?

Senior Member
    Καλησπέρα Φτουτάτη μου! Πόσες και σήμερα;;;
    Η Μαριλού αρνείται πεισματικά να πει την λέξη τσίσα, μάλλον δεν την συμπαθεί :lol:, λέει μόνο γιογιο και κακά εννοώντας τα τσίσα βέβαια! Ωστόσο έχει μεγάλη βελτίωση και περισσότερες φορές καταφέρνει πλέον να κρατηθεί και να κάνει την ανάγκη της στο γιογιο. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, σιγά σιγά όμως παίρνει το κολάι το μανάρι μου, είναι εγωίστρια και περήφανη και είμαι σίγουρη ότι θα μάθει πολύ σύντομα!

Senior Member
    15 και σήμερα χιχι.

Senior Member
    Τα περάσαμε όμορφα Γλαύκη μου. Πηγαίναμε κάθε μέρα στην παραλία και κάναμε το μπάνιο μας, το μεσημέρι ή μέναμε στην παραλία ή πηγαίναμε να ξαπλώσουμε και το απόγευμα κούνιες ή παιδότοπο με την Μαριλού. Το βραδάκι αν είχαμε κουράγιο κατεβαίναμε στην παραλία για ένα ποτάκι χαλαρό και επιστροφή για νάνι. Ήταν ήρεμα και οικογενειακά, και αλλάξαμε παραστάσεις. Το καλύτερο από όλα βέβαια ήταν που είχαμε την θάλασσα στα 5 λεπτά από το σπίτι και έτσι χαρήκαμε τα μπανάκια μας.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    15 και σήμερα χιχι.
    ΄

Πω πωωω πως περνάνε οι μέρες!!! :wow:

Senior Member
    H ʼβα που είναι; Πάλι στα πανηγύρια τρέχει; :lol:

Senior Member
    Πραγματι!κ εγω δεν το πιστευω!Ευτυχως το Τζινοημερολογιο μετρα!Καθησα κ μετρησα με τα δαχτυλα τις μερες τωρα γιατι μου φανηκανε λιγες αλλα ειναι ακριβως τοσες για την επεμβαση.Αν πιασουμε κ την ημερα της εισαγωγης ειναι 14 κ σημερα μεχρι της 23 του μηνα.

Senior Member
    Ωωωω Ελι ευχομαι να πληθυνουν και αλλο τα μπανακια σας και να σπασετε το ρεκορ σας!!
    Το μικρουλι σου πηγαινει στο γιογιο τωρα; Δινεται της ενα βιβλιαρακι και καλα να διαβαζει η μαθε της ενα τραγουδακι να λεει οποτε πηγαινει! Και καλα οπως κανει και η μαμα οταν πηγαινει τουαλετα! Μετα καθετε περισσοτερο (με το βιβλιαρακι ειδικα!) και τα κανουν ολα εκει!
    15 και σημεραααα!! Γλαυκη σε 2 εβδομαδες νταρνιν!! Μα τετοιο countdown δεν εχουμε κανει σε καμια αλλη!!!

Senior Member
    Φτουτάτη εγώ μετράω μέχρι τις 23 Ιουλίου που κάνεις εισαγωγή και προσθέτω και αυτήν την ημέρα, ήτοι 15 μέρες και σήμερα μαζί με την ημέρα της εισαγωγής σου. Αλήθεια μετά την επέμβαση τι θα λέμε; 15 και αύριο; :lol:

Senior Member
    Μόλις έκλεισα μπαλκονόπορτες και μπουμπούνισα τα κλιματιστικά! εεεεε δεν παλεύεται αυτή η ζέστη!!! Απόψε θα κοιμηθούμε με κλιματιστικό ανοιχτό και πόρτες κλειστές! Έχω βαρεθεί να ιδρώνω όλη την ώρα ε μαααα!

Senior Member
    Την καλύτερη δουλειά έκανες Eli, δεν παλεύεται αλλιώς αυτή η ζέστη.

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Μα τετοιο countdown δεν εχουμε κανει σε καμια αλλη!!!
    Μία Φτουτάτη είναι ευνόητο πως θα έχει μία ειδική μεταχείριση σε
    αγαπητή μου!
    Τζίνααααα μετά την εισαγωγή δεν θα μετράμε μέρες αλλά τα κιλά που θα πέφτουν!!!!

Senior Member
    Εγω με τον ανεμιστηρα και το τζαμι ανοιχτο το εξωφυλλο κλειστο ομως ειμαι οκ.ισως προς το πρωι να βαλω και λιγο σεντονακι πανω μου.