Results 32,311 to 32,325 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
13-07-2012, 22:52 #32311
Wow αυτή είναι η διαδικασία όταν έχεις ΙΚΑ που έχει ποστάρει η Marymary, δεν ξέρω αν είναι αυτό το ποστ που ψάχνεις, αλλά θα βοηθήσει κι αυτό την κοπέλα.
Στην επιτροπή μου ζήτησαν α. την γνωμάτευση του γιατρού μου β) γαστροσκόπηση γ) εξετάσεις THS T3 και Τ4 Δ) Και μία βεβαίωση γιατρού (αυτή μου την είπαν όταν κατέθεσα μόνη μου τα χαρτιά στην Πλατεία Θεάτρου και μου είπαν εκεί ότι χρειάζετε) που έλεγε ότι προσπαθώ πάνω από 5 χρόνια να αδυνατίσω αλλά χωρίς αποτέλεσμα ότι είχα παρουσιάσει διαβήτη κατά την εγκυμοσύνη (τον διαβήτη εάν δεν είχες ή έχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να το γράψει) και ότι έχω πρόβλημα με τον θυρεοειδή και παίρνω φαρμακευτική αγωγή και είναι ισορροπημένος (πάλι εάν δεν έχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να το γράψει).
Να πας στο ΙΚΑ της περιοχής σου για να καταθέσεις τα χαρτιά σου (εκεί θα σου βάλουν κάτι απαραίτητες σφραγίδες) και να ζητήσεις να τα καταθέσεις η ίδια στην Πλατεία Θεάτρου στην Αθήνα και όταν πας εκεί θα περάσεις επιτροπή πιο γρήγορα. Εγώ τα πήγα Πέμπτη και Παρασκευή πέρασα επιτροπή. Κάθε Παρασκευή συστήνεται επιτροπή Παχυσαρκίας οπότε πήγαινέ τα Δευτέρα με Πέμπτη.
- 13-07-2012, 22:56 #32312
Originally posted by break
Απο αυτη τη σελίδα που διάβασα τι έσκασε μύτη :shocked2:το λαλάγγι με γλυκά κ ανθοδέσμη?
13-07-2012, 23:11 #32313
Μπήκα για λίγο να δω τι κάνετε αφού το λαλάγγι μου κατσικώθηκε και τώρα ξάπλωσε γιατί σε 2 ώρες θα φύγει για δουλειά. Πάω κι εγώ να ξαπλώσω να δω τι βι. Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα, θα τα πούμε αύριο. Φιλάκια.
13-07-2012, 23:40 #32314
Ωωω σε ευχαριστω πολυ Τζινεσιον!!
Οι συγκατοικοι θελουν να παιξουμε μονοπολυ, τρελενομαι για μονοπολυ αλλα βαριεμαι να παω μεσα μαζι τοοοουυυυυς!!!!! Αααααργκκκ τι να τους πω τωρα;;
14-07-2012, 11:03 #32315
καλημέρες!!!
Δουλευω, ώς συνήθως. αλλά μετράω αναποδα για την άδεια μου!!! 6 και σήμερα πλεον!!!
είμαι πολύ χαρουμενη γιατί πρώτον η μαμά θα κανει baby sitting και το βράδυ και εμείς θα πάμε με ένα ζευγάρι φίλων αγαπημένων για φαγητο και μετά βλεπουμε!!!! δεν με νιάζει που δουλευω και αυριο καθόλου γιατί ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ!!!!
14-07-2012, 11:06 #32316
καλημερα!
14-07-2012, 11:10 #32317
καλημερα στα κοριτσια εργαζομενα κ μη!Εμεις Αγγελικουλα μου σταθερα στα εργαζομενα.Εσυ σε 6 μερες διακοπες κ εγω σε κατι ακομη στο Ριο.Διακοπες διαφορετικου τυπου εγω.Να περασεις καλα αποψε κ να το ευχαριστηθεις!
Οι υπολοιπες που ειστε?Αντε να παμε θαλασσα για κανενα μπανακι μπας κ δροσιστουμε.Εμεις θα παμε μετα τη δουλεια.
Φιλια να εχετε μια ομορφη μερα οτι κ αν κανετε!
14-07-2012, 11:31 #32318
Καλημέρα και καλό σ/κ να έχουμε.
14-07-2012, 11:36 #32319
Τζινα τωρα ξυπνησες?καλημερα !!!Πολυ βαρια σου επεσε η πρωτεινη εχθες μαλλον......:P:P:P
14-07-2012, 12:59 #32320
Γεια σας! Διακοπές ακούω και μάλιστα διαφορετικών ειδών..
Εσύ, χαρά μου, δεν ετοιμάζεσαι για διακοπές, αλλά για διαζύγιο με τα περιττά κιλά. Δε μου ακούγεται και άσχημο! Θα στο πω για τελευταία φορά: Φάε, αγάπη μου, φάε να χορτάσεις, όσο είναι καιρός! Ωραίες συμβουλές δίνω σε τέτοιο φόρουμ, αλλά έτσι αισθάνομαι.. Και, όπως είπε η Ναταλία, το τόπικ είναι "ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή!
Σήμερα τηλεφώνησα στους γονείς μου και απαίτησα να μάθω αν με έχουν υιοθετήσει από τσιγγάνους! Έτσι που κάνω με τα πανηγύρια, είναι να μη μου περάσει από το μυαλό; Πείτε μου, επέμενα, εγώ θα σας αγαπώ ακόμη περισσότερο, γιατί με σώσατε από τα τσαντήρια. Πέθαναν στο γέλιο! Μου είπαν, για να ξεμπερδεύουν μαζί μου, ότι τα χρώματά μου δεν παραπέμπουν σε τσαντήρι και ότι έχω το κλαρίνο στο dna μου, έτσι εξηγείται.
Ξεσάλωσα, κορίτσια μου! Δε χόρεψα, αλλά το γλέντησα με την ψυχή μου! Φορούσα και τιραντέ και κρύωσα και πολύ το ευχαριστήθηκα καλοκαιριάτικα. Ωραίο πράγμα να μη σε πιέζει ο χρόνος.. Γύρισα στις δύο τα ξημερώματα και καταπιάστηκα να κάνω ένα φαγητό, δικής μου εμπνεύσεως. Μελιτζάνες, κρεμμύδια και πιπεριές φλωρίνης, ψημένα σε γάστρα με σάλτσα ντομάτας. Από πάνω μπεσαμέλ. Κόλαση! Έπειτα, επειδή δεν είχα ύπνο, διάβασα μέχρι που ξημέρωσε. Αυτή είναι ζωή!
Τώρα θα ξεπαγώσω κιμά, ώστε να μαγειρέψω για να τρώω στην εβδομάδα που έρχεται. Καλή η μαμά του παρεακίου, αλλά δεν είναι σωστό και να αναλάβει τη διατροφή μου. Με λυπόταν, η γλυκειά μου και τα τάπερ πηγαινοερχόταν καθημερινά. Τώρα που έχω χρόνο, λέω να την απαλλάξω από αυτή τη διαδικασία.
14-07-2012, 14:00 #32321
Helloooooooooo
Μπαίνω στα κλεφτά γιατί έχω πάθει κρίση κ κάνω δουλειές για να αφήσω το σπίτι στην εντέλεια....ακόμα κ τα φίλτρα του κλιματιστικού κ τους κουρτίνες έπλυνα.....κ έχω ακόμμμμμμμμμμαααααααααα!!!! !από τις 6 στο πόδι...πρόλαβα να πιώ κ καφεδάκι με τη φίλη μου.....
Nα σας πω κ ένα τέλειο αρωματικό χώρου???σε ένα μπουκαλάκι με ψεκαστήρι βάζουμε 1/3 μαλακτικό ρούχων (εγώ έβαλα Lenor κ το απολαμβάνω) κ νερό κ ψεκάζουμε τον χώρο.......
αχ κορίτσια είμαι τόσο αγχωμένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14-07-2012, 14:37 #32322
Πειραχτήρι 9 και σήμερα, ευτυχώς αυτή είναι η μόνη πρωτείνη που δεν έχω δυσανεξία χιχιχι. Πλησίασε πολύ ο καιρός, δε σου λέω να φας πολύ γιατί σε μένα δε λειτουργεί, και να φάω κάτι μετά το ξεχνάω και θέλω να το ξαναφάω, γι'αυτό και δεν έφαγα πολύ πριν το σλιβ, θα σου πω όμως να κάνεις όσα περισσότερα μπανάκια μπορείς την εβδομάδα που μας έρχεται αφού καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνεις πάλι μπανάκι το Σεπτέμβριο.
14-07-2012, 14:48 #32323
Τζινακι μου μπανακια εχω κανει 24,τα μετραω!Τα παγωτα παλι δεν τα μετραω:bisou:αλλα δεν τρωω πολλα.Σιχαινομαι τον εαυτο μου οταν τρωω ποσοτητες.Ειμαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα οταν τρωω με μετρο.Αφου σκεφτομαι να το συζητησω με τον καθηγητη αν γινεται να κανω σληβ με παρακαμψη.ασε που πηρα 1-2 κιλα κ το φερω βαρεως γιατι ηθελα να παω για την επεμβαση 5 κιλα μειον απο οτι με ειχαν ζυγισει περσι το Μαιο.
14-07-2012, 14:53 #32324
Βρε Αβουλινι τωρα το διαβασα κ εχεις πολυ πλακα χαρα μου!Θα ηθελα να εβλεπα το μπαμπα σου κ τη Μερκελ να τους ρωτας τετοια πραγματα!Πες μου αληθεια τι βρισκεις στα πανηγυρια?Πως διασκεδαζεις?με τι?
Η συνταγη παντως πολυ ενδιαφερουσα μου φαινεται.
14-07-2012, 15:01 #32325
Γλαύκη έχω την εντύπωση ότι και στο μικρό by-pass περιορίζεται η χωριτικότητα του στομάχου και χρησιμοποιείται μόνο ένα μέρος του, πες το όμως στο γιατρό σου για σίγουρα και εξήγησέ του ότι δεν θέλεις να τρως ποσότητες έστω και αν δεν παχαίνεις λόγω της δυσαπορρόφησης, αυτός ξέρει και θα σου πει.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή