ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2213
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2213 of 2553 FirstFirst ... 1213171321132163220322112212221322142215222322632313 ... LastLast
Results 33,181 to 33,195 of 38289
    Senior Member
    Κουράγιο βρε ʼντα η αρχή είναι ζόρικη και ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι. Προσπάθησε να είσαι σε μέρη που δεν κάνει πολύ ζέστη για να μην αφυδατώνεσαι και πίνε γουλίτσες από παγωμένο νερό, κατεβαίνει πιο εύκολα και θα σε δροσίζει. Και η αδερφή μου το ίδιο έκανε και αν θυμάμαι καλά πρέπει να έπινε και χυμό μήλου.

Senior Member
    Κούκλες πάω να ξαπλώσω να δω τιβι, καληνύχτα σε όλες και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.

Senior Member
    Καληνυχτα και απο εμενα εβαλε το ζοντιακ στο σταρ και παω να το δω μιας και δεν το εχω ξαναδει.ευχομαι το βαμπιρακι να εφτασε καλα στο σπιτακι του.

Senior Member
    Καληνύχτα κοριτσάκια μου και κακή ξεκούραση.
    Ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα από το βαμπιράκι. Φιλιά σε όλες και όνειρα γλυκά!

Senior Member
    Ήπια 3 γουλιές ξυνόγαλα κ είμαι εντάξει προς το παρών....άλλα η δίψα δίψα....
    τώρα θέλω χειμώνα βαρύ!!!!χαχαχαχα
    Σας καληνυχτίζω κ εγώ...κ πολύ άντεξα μάλιστα...δεν ξέρω αν σας είπα ότι έχω κ περίοδο από την Πέμπτη...όλα μαζί δηλαδή..να έχουμε ένα υπέροχο βράδυ.....

Senior Member
    αν και ειπατε ολες καληνυχτα και δεν ειναι καμια εδω καληνυχτα και απο μενα!

Senior Member
    Καληνυχτα κ απο εμενα!Μολις μπηκα γιατι τρεχω σαν τρελλη να τα αφησω ολα στην εντελεια!

Senior Member
    αντε Γλαυκη μου με το καλο!
    εφτασαν οι μερες!
    μετα θα μας λες και εσυ πως δεν μπορεις να πιεις νερο!
    αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο!
    φιλια !

Senior Member
    Χαλλο κοριτσιααααα!!!
    Εφτασα στα πατρια εδαφη!! Ευτυχως εχει δροσια και δεν εχει καυσωνα οπως περιμενα!!
    Ειμαστε με την μαμα μου εδω και σας στελνει φιλακια!! Χαρηκε και συγκινηθηκε παρα πολυ με την συμπαρασταση που μου δειξατε!! Χαιρεται που ειμαστε λεει ολες μαζι ενα παρεακι!
    Φιλακια σε ολες και στην Καλλιοπη ενα περισσοτερο που γνωριζονται κι ολας!!!
    Εφτασα μια χαρα, δεν εχω κοιμηθει 2 μερες τωρα και ειμαι πτωμα!
    Κλαμα ολοι μαζι οικογενειακα δεν εχουμε ριξει ακομα και ευχομαι να μην χρειαστει ποτε ξανα να κλαψουμε για βλακειες παρα μονο για χαρες!!!!!
    Κοριτσακι δεν ξερεις ποσο συγκινηθηκε η μαμα μου με την κινηση σου και εννοειτε ειδικα με την εικονα που μου εδωσες!!
    Εγω ακομα νιωθω προδωμενη απο τον Θεο, οι δικοι μου παλι οχι. Ελπιζω καποτε να τα ξαναβρουμε! Δεν περναει μονο απο το χερι μου, ακους???
    Καλα η μαμα μου ειδικα, απο την ωρα που εχω ερθει καθετε και με χαζευει, περιμενε λεει αλλαγη αλλα οχι ΤΟΣΟ μεγαλη!!
    Αφου μου λεει μοιαζω λες και ειμαι 80 κιλα!!! χαχαχαχαχ
    Ηρθε και η φιλη μου να με δει με την μαμα της και η μαμα της μου ελεγε να μην χασω αλλο και ειμαι τελεια! Εζησα να το ακουσω και αυτο στα 125 κιλα!! Ναι 2 κιλακια κατω!! 5 και βλεπω το 10!!!!!!!! ΓΙΟΥΧΟΥ!
    Ακομα καθετε και με χαζευει η μαμα μου!! χαχαχαχαχαχα
    Τζινα ποτε διακοπευεις? Λες να σε προλαβω πριν φυγεις?
    Γενικα ποιες θα ειστε Αθηνα αυτη την εβδομαδα? Θα δω τον Αλμπανοπουλο αλλα θα παω να παρω γνωμες απο οσους πιο πολλους ογκολογους μπορω...
    Παντως πλακα ειχε και η φιλη μου που ειχε να με δει 1 μηνα και ειχε μεινει με το στομα ανοικτο!!! :O
    Σας καληνυχτιζω αγαπημενες παω για νανι!! Αυριο θα παω για ψωνια με την μαμα!!!
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Senior Member
    καλως ορισες ναταλακι στα πατρια εδαφη!
    χαζευα και ειπα να ριξω μια ματια μηπως και εγραφες
    φιλακια και απο μενα στη μαμα και δε θα ριξετε οικογενιακο κλαμα μονο χαρες θα εχετε τωρα!
    ασε την να σε χαζευει να σε χορτασει τοσο κουκλακι που εγινες!
    να εχεις μια ομορφη νυχτα!!!
    εγω αθηνα θα ειμαι παντως!
    φιλια

Senior Member
    Member of the Day is mermaid with 17 posts

Senior Member
    Αντουλινι καλως ηρθες στο σπιτακι σου!!
    Θυμαμαι οτι ειχα ρευτει μια φορα και πονεσα πολυ! Γενικα δεν ρευομαι σχεδον ποτε και γιαυτο μαλλον.. Ηταν και τα ραμματα.. Δηλαδη δεν θα τα βγαλεις?? Τελειο!!! Ρε Αντα μηπως εκανες λαθος στο τικερακι? Λιγοτερα κιλα ησουν! Η ξαναζηγυστικες πριν την επεμβαση?
    Καλε κι ολας 6 κιλακια μειον? Μπραβο κοπελαρα μου!!!! Αντε να ξεκουραζεσαι και ολα θα πανε τελεια!!!!!!
    Τωρα που ειπα για ραμματα τι βλακεια που παλι θα εχω ραμματα και μεχρι παλι να παω στο κρεββατι απο το φορειο.... ΠΩΩΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝΕ!!! Και πιστευα οτι η επομενη φορα που θα εμπαινα χειρουργειο θα ηταν για τις πλαστικες!!!! :/

Senior Member
    Καλημερα!!!Αντε σηκωθειτε!Μονο εγω ειμαι ξυπνια?Απο το αγχος μου δεν εχω υπνο.7 παρα 10 σηκωθηκα κ τωρα παω να σιδερωσω να τελειωνω.
    Βαμπιρακι να περασεις ομορφα κ να χαλαρωσεις με τις τρυφερες αγκαλιτσες των δικων σου.

Senior Member
    Ναταλενια μου που εισαι κ σε χασαμε?Δεν χορτασες ακομα τον Τηρη σου να κοιταξεις κ εμας λιγο?Φιλακια κ αγκαλιτσα γλυκια.Ελπιζω να σε δω το βραδυ.....

Senior Member
    Μια βιαστική Πατρινή καλημέρα για πάντα,έλα να δεις τι θα πει Πατρινή
    γιατί κινάμε για Αρχαία Ολυμπία κι αργήσαμε...Μπήκα να σας πω τα ευχάριστα
    της Πωλίνας,που το κοριτσάκι μας έγινε επιτέλους δύο κιλά και αύριο με το καλό
    πάει σπιτάκι του!Βλέπω έχουμε κι άλλες επιστροφές στ'αγαπημένα κρεβατάκια...
    ʼντα μου,περαστικά σου,σύντομα κι ανώδυνα!Ναταλάκι,καλώς ήρθες στην πατρίδα
    και στις πολυπόθητες αγκαλιές της!Φτουτάτη μου,η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!
    Μη μασάς!Μόνο τα καλύτερα μας περιμένουν από δω και πέρα!Θα τηλεφωνηθούμε αργότερα...
    Καλά να περνάτε όλοι,όπου κι αν βρίσκεστε!Μια ηλιόλουστη καλημέρα από μένα μαζί με την αγάπη μου!