Results 33,211 to 33,225 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
22-07-2012, 15:05 #33211
Κοριτσακια εφτασε η ωρα να φυγω.Θετικη ενεργεια,προσευχες κ κερακια καλοδεχουμενα.Θελω να σας ευχαριστησω ολες κ αυτες που δεν ξερω κ ειδικα αυτες που εχουμε σχεσεις ζωης,για την στηριξη κ την φιλια τοσο καιρο.Πραγματικα σας νιωθω σαν οικογενεια.Να ειστε ολες καλα κ θα τα πουμε συντομα .Ιατρικο ανακοινωθεν θα βγαινει καθε μερα ελπιζω απο τη Ναταλια.Φιλια πολλα σε ολα τα αγαπημενα μαγουλακια.
Κ "επειδη τα καλυτερα θα 'ρθουν" σας χαριζω το τραγουδι της Χαρουλας!
http://www.youtube.com/watch?v=xpf5vyCsy84
- 22-07-2012, 15:12 #33212
γλαυκη μου καλή επιτυχία! όλες μου οι σκεψης και η θετική μου ενέργεια μαζί σου!!!!
22-07-2012, 18:04 #33213
Σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια αγαπες μου!!!
Γλαυκουλινιιιιιι!! Καλη επιτυχια αγαπη μου! Ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ θα δεις!!
Ναταλια θελουμε εννοειτε ιατρικο ανακοιθωθεν για την φτουτατη μας!!!
Αντα μου δεν ειναι υπεροχη η αισθηση μετα το πρωτο μπανακι απο το νοσοκομειο? Απο εδω και περα μονο κατηφορες θα εχουμε ρε μωροοοοοο!!! Χρονια πολλα με τον συζηγο να ζησετε σαν τα ψηλα βουνα!!!
Τι μου κανετε οι υπολοιπες?
Ρε παιδια.. Θυμαστε που σας ελεγα οτι μουδιαζει το δεξι μου μπουτι οταν κοιμαμαι? Το ιδιο εγινε και εχτες το βραδυ αλλα το μουδιασμα συνεχιζετε μεχρι τωρα!!!!! ο.Ο
Πονουσε και λιγο.. Δεν ξερω τι να κανω.. πρωτη φορα το παθαινω αυτο το πραγμα! Λετε οντως να επαθα καμια θρομβωση? Λεω να παω στο νοσοκομειο αν ειναι να με δουμε... Αλλα παλι απο εδω!!! Πφφφφφφφφ
22-07-2012, 18:45 #33214
Σας ευχαριστώ για τις ευχές για την επέτειο μας....δυστυχώς δεν θα την περάσουμε όπως τη φανταζόμουν αλλά οκ...θα πάμε βολτίτσα στο Φάληρο που μου αρέσει!!!!!
Γλαύκη σε καταλαβαίνω για τις δουλειές.....εύχομαι να πάνε όλα τέλεια κ να μην νιώσεις καν ότι έκανες επέμβαση....θα περιμένουμε νέα σου....
κοριτσάκι ζηλεύω την βόλτα σας....
Αγγελική εσένα σε ζηλεύω διπλά κ τριπλά που θα πας διακοπές....γιατί εγώ δεν θα πάω πουθενά φέτος έτσι όπως είμαι.....να περάσεις όμορφα!!!!!
Τζίνα εσύ πότε φεύγεις????
Καλλιόπη εμείς θα κάτσουμε εδώ να ψηθούμε....πάλι καλά που πέρασε η μέση σου γιατί σε συνδιασμό με τη ζέστη άστα να πάνε!!!!
τελικά εγώ είμαι καλά μόνο όταν κοιμάμαι.....μόλις πίνω κάτι χαλιέμαι πολύ...
έχετε να μου προτείνεται τίποτα καλές βιταμίνες????
22-07-2012, 18:49 #33215
Ναταλία2 πότε έρχεσαι Αθήνα???αποκλείεται να είναι θρόμβωση με τόσο περπάτημα που έχεις ρίξει!!!!ίσως κάποιο νεύρο!!!
22-07-2012, 19:31 #33216
Καλησπέρα κοκόνες μου!
Έχω ξεπαρταλιαστεί στις βόλτες με τον Γιώργο από χθες! :lol:
Ναταλία1 καλά να περάσετε σήμερα και με το καλο να υποδεχτείς την Φτουτάτη μας! Να τις δώσεις 27 φιλιά και 72 αγκαλιές από όλες μας! Εννοείται πως περιμένουμε καθημερινά νέα από την κατάσταση της Γλαύκης
Ναταλία2 καλωσόρισες στα πάτρια εδάφη! Εγώ εδώ θα είμαι στην Αθήνα οπότε με την πρώτη ευκαιρία να κανονίσουμε να βρεθούμε να σου δώσουμε κάτι αγκαλίτσες που σου χρωστάμε!
ʼντε ευτυχισμένη επέτειο με τον καλό σου! Να ζήσετε, να είστε γεροί και αγαπημένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα!
Καλλιλοπη πολύ χαίρομαι που πέρασε λίγο η μέση σου, ελπίζω σήμερα να είχες την ευκαιρία να ξεκουραστείς.
Κοριτσάκι η μέρα σας η χθεσινή μου άρεσε πάρα πολυ, ήταν τέλεια από κάθε άποψη, είχε και οικονομικά ψώνια που είναι το αγαπημένο μου, μαζι και με σουβλάκι :lol:!!!!
Τζινάκιον σε φαντάζομαι να πλατσουρίζεις σήμερα στην θάλασσα! Τι ωραία που σας προέκυψε βόλτα, έλυσες και τον γρίφο με το που θα χωρέσει η προίκα σου, βγήκαν 2 τα δρομολόγια!
Αγγελική εύχομαι να περάσεις τέλεια στις διακοπές σου, έστω και άνευ σύζηγου. Να ξεκουραστεις, να κάνεις μπανάκια, να περάσεις όμορφα και να γεμίσεις πίσω με γεμάτες μπαταρίες και πολλά χαμόγελα!
22-07-2012, 19:36 #33217
Φτουτάτη μου μία ιδιαίτερη ευχούλα μέσα απο την καρδιά μου για να πάνε όλα καλά και στην ώρα τους. Με το καλό να ανταμώσεις με την Ναταλένια μας!
Έχεις όλη την θετική μου ενέργεια και νιώθω σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Σε φιλώ γλυκά και ελπίζω να καταφέρω να έρθω να σε δω
22-07-2012, 19:38 #33218
Σ'ευχαριστώ Ελάκο να'σαι καλά!!!
Αν είναι όταν έρθει η Ναταλία να πάμε για καφεδάκι όλες μαζί.....πάρε κ την Κατερίνα αν είναι Αθήνα.....
Κ εγώ ετοιμάζομαι για βολτούλα αν κ είμαι ακόμα εξαντλημένη!!!
θα φάω κ κάνα 2 κουταλιές γιαουρτάκι παγωμένο.....ρε πως αλλάξανε τα πράγματα!!!!
22-07-2012, 19:40 #33219
Originally posted by NADINE
..Μπήκα να σας πω τα ευχάριστα
της Πωλίνας,που το κοριτσάκι μας έγινε επιτέλους δύο κιλά και αύριο με το καλό πάει σπιτάκι του!
Πωλίνα μου με το καλό να πάτε σπιτάκι σας με την κορούλα σας αγκαλιά και να ηρεμήσετε λίγο επιτέλους! Χαίρομαι τόσο πολύ για σας!
22-07-2012, 19:41 #33220
Βάζουμε ταινία. Σας φιλώ τσούπρες θα τα πούμε και αργότερα
22-07-2012, 21:02 #33221
Originally posted by ada_gia_pada
Σ'ευχαριστώ Ελάκο να'σαι καλά!!!
Αν είναι όταν έρθει η Ναταλία να πάμε για καφεδάκι όλες μαζί.....πάρε κ την Κατερίνα αν είναι Αθήνα.....
Κ εγώ ετοιμάζομαι για βολτούλα αν κ είμαι ακόμα εξαντλημένη!!!
θα φάω κ κάνα 2 κουταλιές γιαουρτάκι παγωμένο.....ρε πως αλλάξανε τα πράγματα!!!!
Καλές βόλτες!
22-07-2012, 21:38 #33222
καλησπερες τσουπρες!!!τι μου κανετε???
τζινακο ακομα πλατσουριζεις???
ελακιον καλα κανετε και δεν βαζετε κ@λο κατω καλοκαιρι ειναι το εξω επιβαλεται.
καλλιοπακι η μεσουλα πως παει???
αγγελικη καλες διακοπουλες!!!
βαμπιρονι μου ολα καλα θα πανε θα δεις.κρατα γερα!!!
κοριτσακι τα ζηλεψα τα ψωνια σου και τη βολτα.αχχχχχχ
αντα χρονια σας πολλα με τον αντρουλη σου!!!!μην κουραζεσαι πολυ εεεε.
γλαυκη με το καλο αυριο η εισαγωγη και την τριτη το χειρουργειο!!!θα μαθαινουμε ευχομαι νεα απο τη ναταλια που βολταριζε στα μερη μου σημερα.
ξεχασα τιποτα που ηθελα να σχολιασωuzzled:
uzzled:
uzzled:????
22-07-2012, 23:27 #33223
Καλησπέρα, επέστρεψα πριν λίγο, έβαλα στα ζώα να φάνε και τώρα που γράφω έχω ακόμα στα πόδια μου κολλημένες τις μύτες των σκυλιών μου που μυρίζουν τα σκυλάκια της μητέρας μου. χιχιχι Με τους αποκωδικοποιητές δεν βγάλαμε άκρη γιατί έχουμε φορητή κεραία σε κάθε τηλεόραση και μάλλον χρειάζεται καλύτερη κεραία για να πιάσει όλα τα ψηφιακά κανάλια. Ο γείτονας μου είπε ότι επειδή έχουμε σήμα από Πάρνηθα που εκπέμπει ακόμα αναλογικά γι'αυτό δεν πιάνουμε τα κανάλια, δεν ξέρω, θα το ψάξω όμως και βλέπουμε. Ψηφιακά κανάλια πιάναμε μόνο 4, το BBC, τη Deutsche Welle, τη Βουλή και το ΡΙΚ, οπότε λέω στη μητέρα μου μια χαρά, θα μάθεις αγγλικά, γερμανικά, θα βλέπεις ποιοί νόμοι ψηφίζονται σε απ'ευθείας σύνδεση με τη Βουλή και θα μάθεις με ποιούς τρόπους μαγειρεύονται οι σεφταλιές και το χαλούμι! :lol: Πήγαμε το μεσημέρι για μπάνιο, ευτυχώς με το στομάχι μου δεν έχω πια πρόβλημα αλλά κρύωνα πάρα πολύ. Παρόλο που ήταν μεσημέρι και έκαιγε πολύ ο ήλιος ξεπάγιασα σε σημείο που έτρεμε το σαγόνι μου αλλά επειδή τσαντίστηκα δεν βγήκα από τη θάλασσα, κολυμπούσα τρεμάμενη και σε 10-15 λεπτά ένοιωσα καλύτερα και σταμάτησε το τρέμουλο. Ελεγα στους δικούς μου είμαι λίποςfree και έχω ξεπαγιάσει, θέλω να μου φέρετε το λίπος μου πίσω τώρα! :lol: Επίσης στο κολύμπι με πονούσε το χέρι μου και η μόνη κίνηση που μπορούσα να κάνω είναι όπως κολυμπάνε τα σκυλάκια προς τα μπροστά. Κάναμε πολύ γέλιο γιατί κολυμπούσα με το δεξί χέρι κρόουλ και με το αριστερό σαν σκυλάκι και κρατούσα ρυθμό λέγοντας σκυλάκι- κρόουλ, σκυλάκι- κρόουλ, σκυλάκι-κρόουλ! Βλέποντας κάποιος μόνο το δεξί χέρι να κάνει κρόουλ και το αριστερό να μένει μέσα στο νερό θα νόμιζε ότι έχω ένα χέρι και αν με έβλεπε να φοράω και το αθλητικό μαγιώ βερμούδα θα πίστευε ότι έρχομαι κατευθείαν από την πισίνα των Special Olympics! χιχιχιχι
22-07-2012, 23:39 #33224
Αντα χρόνια σας πολλά, εύχομαι να είστε πάντα υγιείς και αγαπημένοι και να δημιουργήσετε μία όμορφη οικογένεια. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα πάω στο εξοχικό, μάλλον μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Koritsaki πολύ χαίρομαι για τους εορτασμούς σου αλλά και για το σουβλάκι βεβαίως βεβαίως!
Ελάκι κάνετε την καλύτερη δουλειά που βολτάρετε, πάντα τέτοια. χιχι
Αγγελικούλα καλές διακοπές, να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς. Επειδή όμως είσαι άμαθη με ρέγουλα η ξεκούραση γιατί μπορεί να σε πειράξει! χιχι
Βαμπιράκι αν σε ενοχλεί το πόδι σου να πας να το κοιτάξεις, δε νομίζω ότι είναι θρόμβωση, ίσως είναι το νεύρο αλλά πήγαινε καλύτερα να σε δει ο γιατρός.
Γλαύκη μου έχω κλείσει ρεζερβέ στις προσευχές μου την επόμενη εβδομάδα μόνο για σένα! Καλή επιτυχία αύριο στον προεγχειρητικό.
23-07-2012, 00:14 #33225
Πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία