Results 33,391 to 33,405 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
25-07-2012, 10:29 #33391
Κοριτσάκι, γιατί δεν απευθύνεσαι στο τόπικ "κόβω το κάπνισμα";
Εδώ δε θα δεις προκοπή, με μας, τις γαιδούρες, που συνεχίζουμε να καπνίζουμε..
Έχω κάνει τέσσερις προσπάθειες να το κόψω και απέτυχαν όλες.
Η πρώτη κράτησε δύο μέρες και η δεύτερη το ίδιο. Χωρίς κανένα βοήθημα. Η τρίτη κράτησε ένα μήνα, με τσίχλες. Η τέταρτη κοντά δύο μήνες, με ηλεκτρονικό τσιγάρο. Θα κάνω και πέμπτη προσπάθεια, είτε ξανά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, είτε με βελονισμό. Φοβάμαι το δεύτερο, γιατί μία φίλη μου, που έκοψε το κάπνισμα με βελονισμό, κατάφερε και πήρε σε τρεις μήνες δώδεκα κιλά! Ευτυχώς έχω εντρυφήσει στο θέμα της παχυσαρκίας και φέρθηκα πολύ διακριτικά, δε σχολίασα τίποτα, γιατί σοκαρίστηκα όταν την είδα. Μία κοπέλα πάντα κομψή, πάντα κοκέτα και προσεγμένη, μεταμορφώθηκε. Πάντα πρόσεχε μη τυχόν και πάρει κανένα γραμμάριο και με μάλωνε για τη δική μου κατάσταση. Τώρα μου είπε ότι αντιστράφηκαν οι όροι και ότι δε μπορεί να σταματήσει να τρώει. Ακόμη και ο γιος της της λέει ότι δε μπορεί να τη βλέπει να μασουλάει συνέχεια. Δεν είμαστε για τέτοια.. Είμαι που είμαι ορεξάτο παιδί, αν έχω και επίσημη δικαιολογία, θα ξαναγίνω η μπαλίτσα που υπήρξα κάποτε και δεν το θέλουμε αυτό. :bigsmile:
- 25-07-2012, 10:32 #33392
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα Αβα κι εγώ αγγελική ψυχή είμαι, έκπτωτη! :lol:
25-07-2012, 10:39 #33393
Τζινάκο μου, τώρα πρόσεξα το τικεράκι σου, δηλαδή αυτό που γράφει, γιατί πάντα τραβούσε την προσοχή μου το γλυκό δαλματάκι. Πώς τα κατάφερες, βρε θηρίο, και έγινες 61 κιλά; Μπάβο, μπράβο και πάλι μπράβο! Τελικά παίζει ρόλο η γκρενλίνη ή όπως αλλιώς λέγεται. Δεν εξηγείται διαφορετικά.. Εγώ πεινάω, Τζίνα μου, ήμουν και παρέμεινα λιχούδα και πεινάλα. Ένα δεκάκιλο μου περίσσεψε και αν δεν κάνω αυστηρή δίαιτα δεν το βλέπω να φεύγει. Ακόμα και αυτά τα λίγα κιλά, όμως, έχουν σημασία. Η χθεσινή μου αγορά ήταν μια ολόσωμη φόρμα. Από μπροστά ήμουν εντάξει, από πίσω πετούσε πωπός, στο πλάι ήμουν ψιλοχάλια. Κοιλίτσες, στομαχάκι, σαμπρελίτσες, αυτά τα δέκα κιλά, που λέγαμε.. Το Σεπτέμβριο θα ψάξω για δίαιτες, ίσως πάω και σε διαιτολόγο. Τώρα δεν κάνω τίποτε απολύτως, γιατί θεωρώ ότι σε περίοδο διακοπών το οφείλεις στον εαυτό σου να μη καταβάλλεις καμία προσπάθεια, παρά μόνο μία: Να προσπαθείς, ώστε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται!
25-07-2012, 10:49 #33394
Αβα δεν κατάφερα εγώ να πάω 61 κιλά, από μόνο του έγινε γιατί ακόμα δεν μπορώ να φάω κανονικά. Είναι ψυχολογικό κι ελπίζω κάποια στιγμή να μου περάσει. Οταν είμαι με παρέα τρώω κανονικά, όταν είμαι μόνη μου δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα, τρώω με το ζόρι. Τελείως παράδοξο αφού πάντα όταν ήμουνα μόνη μου στο σπίτι πήγαινα συνέχεια στην κουζίνα και στο ψυγείο! Είναι και το σληβ με την έλλειψη της πείνας, είναι και το ψυχολογικό, βράστα. Ελπίζω τώρα που θα πάω στο εξοχικό και θα τρώω παρέα με τη μητέρα μου να συνέλθω. Εννοείται ότι τώρα που θα πας διακοπές δεν θα σκέφτεσαι δίαιτες και βλακείες. Να κοιτάξεις να περάσεις όσο πιο όμορφα και ξένοιαστα μπορείς. Εκανα τρελό γέλιο με την περιγραφή σου του μπροστά-πίσω-πλάι! :lol:
25-07-2012, 10:56 #33395
Μια γρηγορη καλημερα κοριτσοπουλα γιατι "πηζω" απιστευτα..ουφ..
25-07-2012, 10:57 #33396
Καλημέρα Μαράκι, καλή δουλίτσα.
25-07-2012, 10:58 #33397
Βγαίνω για περπάτημα και αδερφοβόλτα, θα σας δω αργότερα.
25-07-2012, 10:59 #33398
Μην ανησυχείς, Τζίνα μου, η εξοχή ανοίγει την όρεξη. Γι' αυτό δεν θα έρθω να σε δω! Σκέψου να ανοίξει κι άλλο η όρεξή μου, τι θα με κάνετε τότε; :dork:
Εκεί, παρέα με τη μανούλα και την αδελφή, θα τρως μαμαδίστικες λιχουδιές, θα κολυμπάς και θα γυρίζεις από τη θάλασσα φωνάζοντας απ' έξω από το σπίτι "Μαμά, έτοιμο το φαγητό; Πεινάω!"
Πριν πας στο εξοχικό, να σου πω ένα κόλπο; Πάρε ένα δίσκο και φάε μπροστά στην τηλεόραση. Τρως και δεν καταλαβαίνεις πότε το έφαγες.
25-07-2012, 11:07 #33399
Βρήκα και τον ιδανικό τόπο διακοπών μου, ώστε να μη μου ανοίξει η όρεξη!
25-07-2012, 12:09 #33400
Καλημέρα κορίτσια, αχ τι να πρωτοσχολιάσω!
Καταρχήν τα νέα ειναι καλά απο το μέτωπο Αμαλίας κ Φτουτάτης κ αυτο είναι ευχάριστο!
wow δες τη θετική πλευρά της κατάστασης, το ξέρω πως είναι δύσκολο κ έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λες, αλλά λόγω της επέμβασης το εντόπισες γρήγορα αρα είναι ιάσιμος κοριτσάκι μου!
κοριτσάκι κ Αβα πολύ σας θαυμάζω που προσπαθείτε να κόψετε το τσιγάρο κ θα σας θαυμάζω ακόμα περισσότερο όταν τα καταφέρετε να το κόψετε τελείως, χρειάζεται μεγάλη θέληση!
Αχ Τζινάκο μακάρι να συνέβαινε κ σ΄εμένα όταν είμαι μόνη μου να μην τρώω αλλά συμβαίνει το αντίθετο, απο την βαρεμάρα μου όλη την ώρα ανοίγω το ψυγείο, εμ σου είπα να έρθεις σπίτι μου για μια βδομάδα κ θα δεις πότε θα πάρεις τα κιλάκια, στο άψε σβήσε:lol:κ θα κάνεις καλό κ σε εμένα, πρώτον γιατι θα έχω παρέα κ δεν θα ανοίγω συνεχώς το ψυγείο κ δεύτερον γιατι θα τα μοιράζομαι μαζί σου οπότε όλο κ κάτι θα χάσω:bigsmile:
θυμάμαι είχα πάρει κ εγώ μια ολόσωμη άσπρη φόρμα, μια φορά την είχα φορέσει κ μετά δεν πρόλαβα γιατί ξαναπάχυνα :flaming:
25-07-2012, 12:21 #33401
Τσα! Να μαι και πάλι! Την έκανα από τη δουλειά με πανάλαφρα... Αχ, τι ωραία, αυτή η χαλαρότητα πόσο μου αρέσει!
Υπάρχει βέβαια και το αγκάθι του οικονομικού ζητήματος, αλλά γι' αυτό υπάρχουν τα έτοιμα! Προτού φύγω διακοπές, τακτοποίησα όλες τις οικονομικές μου εκκρεμότητες. Πλήρωσα ενοίκια Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, ΦΠΑ, καθαρίστρια. Αυτά μεταφράζονται σε πολλά χρήματα. Αλλά κάποτε δούλευα πολύ και έκανα μπάγκα. Τώρα είναι η ώρα της τραβηκτικής.. Είπαμε, όμως, τώρα που είμαστε προ των διακοπών, δε σκοτίζουμε το κεφαλάκι μας. Από Σεπτέμβριο πάλι.
Σοκολατίτσα μου, ελπίζω να μη πέταξες τη φόρμα. Μπορεί να σου χρειαστεί στο μέλλον. Χθες, φόρεσα στη δουλειά μία θεόστενη μπλούζα, που την είχα καμια δεκαριά χρόνια! Ήταν καλή, γι' αυτό και δεν την πέταξα ή χάρισα. Στα βαρύτερά μου έκανα το πείραμα να τη φορέσω και φράκαρε λίγο πιο πάνω από τους καρπούς! Χθες μπήκα ολόκληρη μέσα. Έχω και άλλα ρούχα, ακόμη στενότερα, που αυτή τη στιγμή μου φαίνονται σαν τα ρουχαλάκια της Μπάρμπι και απορώ πώς κάποτε χωρούσα σε αυτά. Θα τα φορέσω, όμως, πού θα πάει;
Αυτά που πετάω ή χαρίζω χωρίς έλεος είναι τα φαρδιά. Τα έχω δώσει όλα, σε σημείο που αν ξαναπαχύνω θα πρέπει να βγω γυμνή έξω. Το μόνο που κράτησα είναι ένα χαλαρό καλοκαιρινό φόρεμα, για τη φίλη μου, να το φοράει όταν έρχεται να κοιμηθεί στο σπίτι μου. Αλλά, επειδή από τότε που έχασα βάρος με έκανε πέρα, μάλλον θα το δώσω κι αυτό.
25-07-2012, 12:37 #33402
'Οχι Αβα μου δεν την έδωσα γιατι μέσα μου θέλω να πιστευω πως θα τη ξαναφορέσω, σε αντίθεση με τα φαρδια ρούχα που τα είχα δώσει όλα κ τωρα που ξαναπάχυνα δεν έχω τίποτα να φορέσω αλλά δεν πάω να ψωνίσω παρα μόνο τα απαραίτητα ωστε να μη κυκλοφορώ κ γυμνή στους δρομους :P εχω παρει μονο τεσσερις μπλούζες το ιδιο σχεδιο,:lol: οι δυο εκ των οποιων του ιδιου χρωματος (μαυρο):lol:
25-07-2012, 12:59 #33403
Αυτό το μαύρο, άλλη πληγή.. Όταν ήμουν στα πιο παχουλά μου και πήγαινα κάπου, είχα τη βαλίτσα της χήρας!
Μαύρα ρούχα, μαύρα εσώρουχα, μαύρες πυζάμες, μαύρες τσάντες, μαύρα παπούτσια, όλα μαύρα. Και τώρα φορώ αρκετό μαύρο, γιατί μου αρέσει σα χρώμα, αλλά βάζω και κανένα χρωματάκι στο ενδιάμεσο, να σπάσει η μονοτονία. Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές με ρώτησαν με ανησυχία αν πενθώ κάποιον. Και η χθεσινή φόρμα μαύρη ήταν, όχι γιατί μου άρεσε περισσότερο από τις άλλες, αλλά γιατί με έδειχνε λιγότερο χάλια.
Να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο, αλλά και σχετικό; Τα κιλά τα ξαναπήρες με ανοιχτό δακτύλιο ή χωρίς καθόλου; Με ανησυχεί, όπως καταλαβαίνεις. Δε θέλω με τίποτα να γυρίσω στα παλιά. Ακόμη και να φτάσω στο επιθυμητό βάρος, θα φορώ ισόβια ολόσωμο μαγιώ, γιατί νιώθω κομπλεξικά με τις τομές μου. Επίσης, για να αφαιρέσεις το δακτύλιο, υφίστασαι την ίδια ταλαιπωρία με αυτή της τοποθέτησης; (προεγχειρητικός έλεγχος, μισή ώρα στο χειρουργείο, μία μέρα στο νοσοκομείο, υγρά και αλεσμένα) ή είναι πολύ πιο απλή η διαδικασία;
25-07-2012, 13:01 #33404
καλημερα!!!!
αβουλινι ναι το ξερω πως ακριβως απο κατω απο μας ειναι το τοπικ το ειδικο για το τσιγαρο,αλλα οπως ισως νιωθετε κι εσεις ενα σχολιο απο καποια σας απο αυτο το τοπικ μετραει για μενα πολυ περισσοτερο. γιατι γινεται με περισσοτερη αγαπη λογω της σχεσης που εχουμε αναπτυξει!
σοκολατιστα καλημερα!!!! αυτο που λες με τα ρουχα το εκανα κι εγω στον εαυτο μου παλια. ελεγα αγου ειμαι χοντρη αρα και ασχημη δεν θα μου ψωνισω ωραια ρουχα παρα μονο τσουβαλια που να με καλυπτουν. κι ετσι εβρισκα ενα τσουβαλι και το επαιρνα πολλες φορες για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. ομως τελικα διαπιστωσα οτι κατι τετοιο μονο κακο κανει στην ψυχολογια μου. το οτι ειμαστε παραπανω κιλα δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να φοραμε ρουχαλακια που μας αρεσουν και να ειμαστε κομψες και περιποιημενες!:wink2:
ναταλια ευχαριστουμε για τα νεα!!!! καλη επιτυχια στην επεμβαση της μπεμπουλας!
τζινακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!
25-07-2012, 13:12 #33405
Κοριτσάκι μου, εννοείται ότι εδώ όσα λέμε τα λέμε με άπειρη κατανόηση και αγάπη...
Δε ντρεπόμαστε για τις αποτυχίες μας και τα πισωγυρίσματά μας. Έχουμε η μία σύμμαχο την άλλη σε κάθε νέα μας προσπάθεια. Γι' αυτό λατρεύω το συγκεκριμένο τόπικ κι ας είναι ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή! Κάνε την προσπάθειά σου με το τσιγάρο και πες μου κι εμένα, τη λυσσασμένη!
Όσο για τα ρούχα.. Πικρή ιστορία. Έπαιρνα τσουβάλια, γιατί δυστυχώς δεν έβρισκα και τίποτε άλλο. Και τα ακριβοπλήρωνα κι από πάνω. Τώρα βρήκα τη χαρά μου. Ψωνίζω με πέντε ευρώ, με δέκα ευρώ, από λαικές, από κινέζικα, από φτηνιάρικα. Κάνω το κέφι μου με το συγκεκριμένο ρούχο και αν δεν είναι αυτό που θέλω, το πετώ χωρίς τύψεις. Παλιότερα έπαιρνα κλασικά κομμάτια, ώστε να βολεύομαι σε βάθος χρόνου. Είχα μόνο δύο τρία παντελόνια, ενώ τώρα ξεχειλίζει η ντουλάπα μου. Δε ντρέπομαι πλέον να ψωνίζω. Δεν ακούω το γνωστό "δε νομίζω ότι το έχουμε αυτό στο νουμεράκι σας, για σας έχουμε αυτό" και μου έδειχναν μία κακόγουστη αηδία. Εννοείται ότι δεν ψωνίζω ό,τι θέλω, γιατί τα ρούχα που μου αρέσουν απευθύνονται σε γυναίκες πενήντα κιλών, αλλά βολεύομαι τώρα πια και μάλιστα φτηνά.
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή