ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2256
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2256 of 2553 FirstFirst ... 1256175621562206224622542255225622572258226623062356 ... LastLast
Results 33,826 to 33,840 of 38289
    Senior Member
    Aρχοντα των δακτυλιδιων!!! χαχαχαχαχχα ρε Αβα μου εφτιαξες την διαθεση!!! χαχαχαχαχααχχααχαχαχαχ
    Αχ ωραια Αντα μου θα παω και εκει, βασικα παντου θα παω μηπως και βγαλω ακρη! Ο ενας μου λεει το κοντο του, ο αλλος το μακρυ του! Δεν υπαρχει αυτη η κατασταση!!!
    Αβα!!! Οταν συναντηθουμε θελω να με πας στα καλυτερα στριπτιτζαδικαααα!!!:lol::lol::lo l::lol::lol::lol:

Senior Member
    Έτσι μπράβο, Ναταλάκι! Φρόντισε να περάσεις και σήμερα εξίσου καλά!

Εμένα δε με βλέπω να βγαίνω μετά τα χθεσινά.. Το χθεσινό έκανε για τρεις εξόδους μαζί!
    Σκέφτομαι το εξής: Πάντα είχα μία μεγάλη συμπάθεια στις πόρνες. Γυναικεία αλληλλεγγύη, κατανόηση, οίκτος για τη δύσκολη δουλειά τους, δεν ξέρω.. Χθες που τις είδα από πολύ κοντά, τις συμπάθησα ακόμη περισσότερο. Τι δουλειά κι αυτή, να επιτρέπεις στον κάθε άθλιο τύπο, στον κάθε άπλυτο και μεθυσμένο να σε χουφτώνει, να σε εξευτελίζει μπροστά σε κόσμο. Να σου πετάει εκεί μερικά ευρώ και να πρέπει να του είσαι και ευχάριστη κι από πάνω. Τις συμπαθώ πάρα πολύ, με μία εξαίρεση. Όταν έρχονται οι αλλοδαπής προέλευσης και ξεγελούν αξιοπρεπείς ανθρώπους και τους χωρίζουν από τις γυναίκες τους. Εκεί γίνομαι έξαλλη και με αυτές, αλλά κυρίως με τους αφελείς άντρες. Σκέψου, λέω μέσα μου, να έπρεπε να ανέχεσαι κάτι τέτοιο για νύφη σου ή ακόμη χειρότερο, για μητριά σου. Εκεί με λούζει κρύος ιδρώτας!

Senior Member
    Έννοια σου, Βαμπιράκι μου, τώρα που έμαθα και περπατώ τις νύχτες, θα σε πάω στα καλύτερα!
    Δυστυχώς στα μέρη μου δεν έχει αντρικό στριπτήζ, αλλά θα πάμε αλλού, που να έχει! Κολλάμε εμείς σε τέτοιες λεπτομέρειες; :saint:

Senior Member
    χαχαχα Ava......τυχερή είσαι......ειδικά αυτά τα μοχίτο...τα ζηλέυω....
    πόσα έχεις χάσει αν επιτρέπεται??

Senior Member
    Έχασα σε δύο χρόνια τριάντα δύο κιλά. Μετά από δύο μέρες ασταμάτητου φαγητού είχα πάρει πίσω το ενάμισυ κιλό, αλλά σήμερα το έχασα! Βρήκα την τέλεια δίαιτα. Να τρως ελάχιστα όλη τη μέρα και το βράδυ να κοπανάς τρία μοχίτο και μισό τζιν τόνικ και γίνεσαι κορμάρα! Αστειεύομαι εννοείται.. Όλα χρειάζονται στη ζωή, αλλά καλό είναι να μη γίνονται σε μόνιμη βάση.
    Όσο για το μοχίτο είναι το αγαπημένο μου ποτό και ευτυχώς φέτος το "ανακάλυψαν" και στα μέρη μου. Δεν είναι δύσκολο ποτό, απορώ πώς δεν το συνήθιζαν. Είναι καλοκαιρινό, δροσερό, αρωματικό, ελαφρύ και (αυτό το λέω για τους επιχειρηματίες) πιο ακριβό από τα άλλα.

Senior Member
    Καθαρά αντρικό στριπτίζ δεν υπάρχει στην Ελλάδα....μου το έχει πει ιδιοκτήτης στριπτιτζάδικου...είχε ανοίξει κάποτε στην Συγγρού κ έκλεισε γιατί στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα το ταμπού!!!!εγώ είχα πάει σε event τη μέρα της γυναίκας!!!!!

Senior Member
    Κοριτσάκια μου γλυκά, έτοιμο το φαγάκι μου. Πάω να φάω μπριζόλα κατσαρόλας, με πατάτες και μανιτάρια και μπόλικο λεμόνι.
    Θα τα πούμε μετά.
    Εσύ, Βαμπιράκι, διάλεγε ρούχο! Σε θέλω σπέσιαλ γδυμένη στη νυχτερινή μας εξόρμηση! :lol: Φιλάκιααα!

Senior Member
    Συμφωνώ για το μοχίτο......ειδικά αν φτιαχτεί σωστά!!!!!
    από τόσα που διαβάζω για σένα έχω την αίσθηση ότι τρώως νορμάλ....έχεις κ άλλα κιλά να χάσεις ή είσαι οκ πλέον???

Senior Member
    Διάλειμμα από το φαγητό, για να απαντήσω στην ʼντα. Νορμάλ τρώω σε γενικές γραμμές. ʼλλωστε δε χάνονται μαγικά τα κιλά. Έχω αρνητικό ισοζύγιο. Τρώω απ' όλα, αλλά σε πολύ μικρότερες ποσότητες από πριν. Προσέχω τα γλυκά και τα ποτά, γιατί ξεγελούν το δακτύλιο και σε φορτώνουν θερμίδες. Απλά, υπάρχουν περίοδοι που ξεσαλώνω. Το βάσανό μου φέτος το καλοκαίρι είναι τα παγωτά. Κανένα καλοκαίρι δε θυμάμαι να έφαγα περισσότερα.
    Ο γιατρός μου μου είπε ότι θέλει να χάσω άλλα τέσσερα με πέντε κιλά. Εγώ θέλω να χάσω δέκα. Τώρα έχω επαναπαυτεί, που δείχνω ψιλοφυσιολογική, αλλά προς το παρόν. Προς το παρόν, βεβαίως βεβαίως.. Το Σεπτέμβριο, που θα επιστρέψω από τις διακοπές μου, θα πάω σε διαιτολόγο. Θα εξηγήσω ότι κόλλησε η ζυγαριά, αλλά και ότι είμαι άτακτο παιδί και θα κάνουμε ένα διαιτολόγιο, ώστε να χαθούν και τα τελευταία κιλά.

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ για το διαλειμμά σου!!!!!κ το φαγητάκι σου είναι νιαμ νιαμ.......
    πολύ καλά κάνεις.....από Σεπτέμβρη μια χαρά είναι...άλλωστε μιλάμε για μόνο 10 κιλάκια!!!!!
    πάω κ εγώ να μαγειρέψω στον άντρα μου!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Έννοια σου, Βαμπιράκι μου, τώρα που έμαθα και περπατώ τις νύχτες, θα σε πάω στα καλύτερα!
    Δυστυχώς στα μέρη μου δεν έχει αντρικό στριπτήζ, αλλά θα πάμε αλλού, που να έχει! Κολλάμε εμείς σε τέτοιες λεπτομέρειες; :saint:
    θελω και εγωωωωωωωωω!
    μη μου πειτε εσυ εισαι παντρεμενη! δε θα κανω τιποτα θα βλεπω μονο!

Senior Member
    αντα πως νιωθεις σημερα?
    εισαι λιγο πιο καλα?

Senior Member
    Καλησπέρα, γυρίσαμε από τη θάλασσα (αλλά δε σας το λέω χιχιχι), σαπουνίστηκα, φάγαμε και τώρα πάω για ξάπλες. Ναταλάκι πολύ χαίρομαι που περνάς όμορφα και διασκεδάζεις, είμαι σίγουρη ότι σε βοηθάει και το φυλαχτό σου γιατί έχει την αγάπη μου και πολύ θετική ενέργεια, είναι αυτό που έλεγε μία διαφήμιση παλιά το φοράω και πετάω! χιχιχι Πάω για επιδερμίδα, θα σας δω αργότερα.

Senior Member
    Οντως το φοραω και πετααααω!!!!!
    Αβα εννοειτε θα γθυθω για να βγουμε!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα χαχαχ
    Παω να την πεσω για λιγο γιατι κοιμηθηκα στις 8 το πρωι και ξυπνησα στις 12 που ηρθε η φιλη μου που σας ελεγα.. Και στις 9 εχουμε εξοδο!!
    Ρε κοριτσια.. Ζυγησα το μπιφτεκι μου ηταν να φαω το μεσημερι (η μαμα μου μου ειχε βαλει και 2 παρακαλω!!! χαχαχααχαχαχαχαχαχ) και εννοειτε πηρα το 1 και ηταν 72γρ... Μαζι με τα υλικα!! Και εφαγα με το ζορι το μισο!! Μα ποτε θα φτασω στα 100γρ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ που πρεπει ΟΕΟ???? Και 2 κομματια ντοματας, 2 αγγουρι και λιγη φετα... :/
    Πριν φυγω θα φαω και το υπολοιπο μπιφτεκι..
    Α!! Εχτες πηρα και frozen yogurt (ειχε ελαχιστη ζαχαρη απο οτι μου ειπαν..) και εφαγα 3 κουταλιες και μετα ειχα σκασει ΤΕΛΕΙΩΣ! Και μετα θυμηθικα οτι ειναι γιαουρτι!! Α ρε Τζινα μια δυσανεξια την εχω τελικα!! Αν κιαι δεν μου αρεσουν τα γιαουρτια θα ψαξω για αυτα που μου ειπες με 80% λιγοτερη λακτοζη!!!

Senior Member
    ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΩ 4 ΜΗΝΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!! ΚΑΙ 37 ΚΙΛΑ ΜΕΙΟΝ (ζυγιστηκα 4 μερες πριν αρα παιζει να ειναι και μεγαλυτερη η απωλεια!!! )