ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2303
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2303 of 2553 FirstFirst ... 1303180322032253229323012302230323042305231323532403 ... LastLast
Results 34,531 to 34,545 of 38289
    Senior Member
    σπασικλακι θα σε μαλωσω.τρεχα γρηγορα για φαγητο.
    τζινακο τον ανεμιστηρα τον εχω σταθερο δεν τον αντεχω να γυρναει.πεφτει πανω μου και ο παπαρακος και δεν αντεχεται αλλιως η ζεστη

Senior Member
    Λιλάκι αν θυμάσαι το παγωτό που μοίραζαν δωρεάν και είχα πάρει ήταν ben & jerry, ήθελα κι εγώ με τους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς αλλά τους είχε τελειώσει, πρέπει να είναι πολύ νόστιμο, βοήθειά μας χιχιχι. Γι'αυτό την άρπαξες ταλαίπωρο, αν σε χτυπάει ο ανεμιστήρας συνεχώς είναι εύκολο να κρυώσεις. Εμένα τα σκυλιά μου ευτυχώς ξαπλώνουν σε απόσταση από εμένα, αλλά τον γάτο μου που έρχεται και κολλάει πάνω μου τον σπρώχνω πιο πέρα γιατί ζεσταίνομαι. Ευτυχώς εμένα δεν με πειράζει ο ανεμιστήρας να γυρίζει κι έτσι τον έχω, καμιά φορά το βράδυ που νοιώθω λίγο τα πόδια μου να κρυώνουν τον σηκώνω και λίγο πιο ψηλά να μην με χτυπάει εντελώς αλλά να νοιώθω τον αέρα.

Senior Member
    Από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι το βραδάκι ταλαιπωρούμαι με τον καλλωπισμό. Ούτε νύφη να ήμουν! Αλλά είμαι πλέον αποτριχωμένη και κατάξανθη. Καιρός ήταν, γιατί είχα το μαύρο μου το χάλι.
    Γελάμε με το παρεάκι, με αφορμή τους Ολυμπιακούς. Είδα τον πιο γρήγορο άνθρωπο του πλανήτη και λέει το παρεάκι, είδες, είδες ταχύτητα, είδες τι αθλητής; Μωρέ, ποιος τον χ@ζει τον αθλητή, εγώ κορμάρα είδα! Θα ήθελα να είμαι εκεί, να μπω στο δρόμο του, να τον περδικλώσω, που θα έπεφτε; Πάνω μου! :lol:
    Τώρα μου είπε ότι τελείωσε το άθλημά μου, η σφαίρα. Μου είπε ότι κάποτε ήμουν ιδανική γι' αυτό. Τώρα, όμως, δεν κάνω για κανένα άθλημα.. Ούτε καν για το διαγωνισμό ταχυφαγίας!

Senior Member
    Τζινα αν σου πω οτι ειδα λιγο τουρκικο ποσο θα με κοροιδευεις?Ειδα εναν ωραιο αντρα δηλ ηταν κ γυμνοστηθος κ κολλησα!Μποραν τον λενε,Μποραν αγα.:P:P:P

Senior Member
    Στην κατάστασή μας και τους Τούρκους τους παίρνουμε, χαρά μου.. Μποραν αγα και ξερό ψωμί! :bigsmile:

Senior Member
    Επιτέλους, ξεκόλλησε από την τηλεόραση! Βγαίνω, να δείξω το καινούριο μου μαλλί και τη γαμπίτσα. Φιλάκιαααα!!

Senior Member
    Αλλη τουρκοπληκτη.και η μπιρι το χαλβαδιαζει αυτο το τεκνο παντως.

Senior Member
    Γλαύκη είπα για τον Τούρκο στη μητέρα μου και τον ξέρει, βέβαια δεν βλέπει αυτή τη σειρά, βλέπει την άλλη που έχει την ίδια ώρα στον ant1 αλλά μου είπε ότι ο Μποράν στην πραγματικότητα παντρεύεται όπου νά'ναι, δεν προλαβαίνουμε γαμώτο!! Η πλάκα είναι πως έπρεπε να κάνεις χειρουργείο για να δεις τούρκικο!! χιχιχι

Senior Member
    Ειναι πολυ τεκνο το μωρο!Ψηλος!καθολου δε μοιαζει με τουρκο!Λες να αρχισω καθε βραδυ να ψαχνω να το βρω?κ ηταν επανω στο ζαπινγκ κ δεν ξερω που!

Senior Member
    Καλησπέρες!!!
    Νινα με το καλό κοπέλα μουη επέμβαση! υπομονή τωρα με τα shakes και μέτρα ανάποδα πλεον!
    Γκουχου γκουχου Λιλάκο... μαλλον δεν επρεπε να καταναλώσεις το παγωτάκι!!!
    Η φυστικοτζίνα τι κάνει????
    Γλαυκη μου πως αισθάνεσαι που πίγες δουλεια σημερα??
    Ada γλυκια μου με την ρεουλα τα φρουτάκια κυριως τα βαρια!!
    Ava και εγω μετά από καλοπισμό νιώθω άλλος ανθρωπος.... μόλις εκλησα ενα deal με μανικιουρ - πεντικιουρ με 14 € και ημιμόνημη βαφη μπας και νιώσω λιγο ανθρωπος!

Τα δικά μου τωρα! ανεβηκα το πρωι στην ζυγαρια και μου ρθε ο θανατος.... ελεγα ότι μόλις γυρίσω θα αρχίσω προγραμμα αλλά μετά το φλερτ με την ζυγαρια σημερα..... ξεκινησα με παθος! πηγα μαι προμηθευτικα τα φρουτα μου και τα λαχανικά μου ανοιξα τα κοιταπια μου και βρήκα το τελευταιο πρόγραμμα της διαιτολογου και μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα έχω παει μια χαρα. Να σας πω την αληθεια θέλω να τα καταφέρω γιατι 22/10 θα γίνω νονουλα και θελω να βάλω ενα πολύ ωραίο set που εχω αλλά δεν μου κάνει!

Senior Member
    Μετα την επεμβαση δεν βλεπω πολυ καλα αν δεν εχει πολυ φως.μαλλον χρειαζομαι γυαλια.Οποτε το εχω ριξει στην τηλεοραση στο ιντερνετ αντε κ κανενα σταυρολεξο.

Senior Member
    Τζίνα πολύ με χαροποιήσες με το κατίκι γιατί μου άρεσε πολύ!Γλαύκη δεν ήξερα ότι το πεπόνι είναι τόσο βαρύ!κ να φανταστείς ότι είναι τα πιο ωραία κ μυρωδάτα πεπόνια τα τελευταία 2 χρόνια!γκαντεμιά! Ο Μπόραν τελικά σε όλες αρέσει εκτός από μένα!έχω φίλη που είναι κολλημένη με τη σειρά κ μ'αυτόν!εχτές έφαγα κ εγώ παγωτό καραμέλα στο Πόρτο Ράφτη!την έκανα την αμαρτία μου!

Senior Member
    Γλαύκη είναι στο mega κάθε βράδυ στις 21.40, η μάνα μου λέει ότι τον έχουν και πολλά περιοδικά, όμως η σειρά που παίζει είναι λίγο παλιομοδίτικη γι'αυτό βλέπει την άλλη, της εξήγησα βέβαια ότι χ@στηκες για την ιστορία της σειράς, άλλα παρακολουθείς! χιχιχι

Senior Member
    Γεια σου Αγγελικη.Θα ελεγα οτι τα πηγα πολυ καλα.Δεν εκανα κ τρομερες δουλειες μη φανταστεις αλλα δεν εφυγα πιο νωρις,στις 5 εφυγα ουτε κομματια.Καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!δεν εχεις πολλα κιλα εσυ,ευκολα μπορεις να τα χασεις!

Senior Member
    Originally posted by angel79
    ξεκινησα με παθος! πηγα μαι προμηθευτικα τα φρουτα μου και τα λαχανικά μου ανοιξα τα κοιταπια μου και βρήκα το τελευταιο πρόγραμμα της διαιτολογου και μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα έχω παει μια χαρα. Να σας πω την αληθεια θέλω να τα καταφέρω γιατι 22/10 θα γίνω νονουλα και θελω να βάλω ενα πολύ ωραίο set που εχω αλλά δεν μου κάνει!
    Kαι θα τα πας ακόμη καλυτερα Αγγελικη! Έχεις 2.5 μήνες και το σετάκι σου θα σου ταιριάξει μια χαρά, μην ανησυχείς!