Results 35,221 to 35,235 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
20-08-2012, 23:32 #35221
- Join Date
- Jun 2011
- Posts
- 2,157
Καλησπερα κοριτσια!Απο που ν'αρχισω που εχετε γραψει τοσες σελιδες?
Ν'αρχισω με το βαμπιρακι που δεν εχει καταλαβει οτι πρεπει να τρωει αυτη την ποσοτητα πρωτεινης την ημερα κ μετα αν χωραει οτιδηποτε αλλο.Αφου δεν τρως τα γιαουρτια αντικαθιστας την πρωτεινη τους με αλλη πρωτεινη.Οσο για την καμπυλη ζαχαρου σου κανουν 4 τρυπηματα ενα καθε μιση ωρα.Εμενα ετσι μου εκαναν δηλ.
Νινα μαλλον εννοεις την γλυκοζυλιομενη κ οχι την καμπυλη με ενα τρυπημα που λες.
Κοριτσακι γλυκο κ τρυφερο Σκ ειδα.παντα τετοια να εχεις καλη μου!Οσο για τα 150 γρ κρεας που ρωτας τα ζυγιζουμε μαγειρεμενα.Αλλα οχι μονο αυτη την πρωτεινη+2ποτηρια γαλα + 2 γιαουρτια η αντικαθιστουμε με αυγο η τυρι μερος τους.Αυτα για ολη μας τη ζωη εμεις με τη δυσαπορροφηση...
Ελακι μου νοικοκυρα μου!Ποσο σε νιωθω!Μολις τελειωσα το σιδερο,με την πρεσσα ευτυχως αλλα ειχα να σιδερωσω απο την μερα που εφυγα για Πατρα.Οποτε καταλαβαινεις!Σιγα σιγα!Δεν θα σε μαλωσει η πεθερα!Ολα θα τα κανεις!Κ τη διατροφη σου θα βαλεις σε σειρα κ το σπιτι σου.
Τζινα μη μας φανε την αμυγδαλοπιττα!Εχω φοβερη συνταγη κ τη λατρευω.Πες πως ειναι αυτη.Αντε να φας κ κατι αλλο εκτος απο τα φυστικακια σου.Για την ατακα με την καρεκλα τι να πω?γραφεις οτι κ να πεις!
Μοναδικη Κρεας απαχο ζυμαρικα ρυζι φρουτα οχι τυρια κ γακτοκομικα ολικης οχι σαλτσες οχι λιπαρα οχι οσπρια οχι τηγανιτα κ γενικα βαρια φαγητα.περαστικα σου!
Μακουλινι μηπως θα εχει πολυ υγρασια το κρεββατι?Φοβαμαι για τα ρευματικα μου γιατι μπαινω κ σε ηλικια...
- 20-08-2012, 23:54 #35222
- Join Date
- May 2011
- Posts
- 3,705
Κουκλες την κανατε για υπνο νωρις νωρις???
21-08-2012, 00:05 #35223
- Join Date
- Jun 2012
- Location
- Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
- Posts
- 685
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Νίνα κι εγώ ξέρω ότι η καμπύλη ζαχάρου γίνεται συνήθως με πεταλούδα αλλά δεν έχω κάνει ποτέ αυτήν την εξέταση γιατί όταν πρωτοδιαγνώστηκε ο διαβήτης μου με απλή εξέταση αίματος ήταν τόσο υψηλά τα επίπεδα του ζαχάρου που δεν χρειαζόταν καμπύλη ζαχάρου για να καταλάβουν τι μου συμβαίνει, ήμουν ήδη σε προχωρημένο στάδιο, γι'αυτό και δεν χρειάστηκε να την κάνω.
εμενα δεν ήταν παρα πολύ υψηλό ήταν 150 και το ανακάλυψα από μια εξέταση ούρων , είχε περάσει το ζάχαρο στα ουρα..με βάζανε και έκανα σχεδόν κάθε χρόνο τα πρώτα χρονια..τώρα έχω να κάνω καμια 5 χρονια.
Η πεταλούδα δεν είναι ότι στην βάζουνε για την καμπύλη ζαχάρεως αλλα απλά ότι είναι πιο εύκολα να διαχειριστή σε άτομα με δύσκολες φλέβες και εμείς ως παχιές (εσύ ως πρώην παχιά) είναι φυσικό να μην φαίνονται πολύ οι φλέβες μας..επίσης είναι ευκολότερο για αυτούς να γεμίσουν πολλά πολλά μπουκαλάκια όταν ζητάνε οι γιατροί πολλές εξέτασης
δυστυχώς μετατρέπονται σε βαμπίρ κάθε φορα που πρέπει να κάνω εξετάσεις και αυτό είναι κάθε 2 μήνεςοποτε πάντα και μονο με πεταλούδα
21-08-2012, 00:08 #35224
- Join Date
- Jun 2011
- Posts
- 2,157
Εγω παω σιγα σιγα ...Χτυπησε 12....Ονειρα παραμυθενια.....Καληνυχτα...
21-08-2012, 00:36 #35225
- Join Date
- Jul 2011
- Posts
- 6,974
Γλαύκη το ωραίο είναι ότι δεν τρώω φυστικάκια χιχι, μόνο αυτά που δοκιμάζω κάθε φορά που βγάζω το ταψί από το φούρνο για να βεβαιωθώ ότι ψήθηκαν σωστά. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Νίνα τώρα κατάλαβα, στο έκαναν για να τσεκάρουν τα ζάχαρά σου γιατί υπάρχουν και φορές που ο διαβήτης εμφανίζεται για διάφορους άλλους λόγους και δεν είναι μόνιμος. Διαφορετικά όταν ο διαβήτης είναι εξακριβωμένος δεν κάνουν καμπύλη γιατί είναι λογικό κι επόμενο ότι θα δείξει ψηλά ζάχαρα. Για εμάς δεν ισχύουν οι φυσιολογικές τιμές ζαχάρου, αρκεί να μπορούμε να το κρατάμε κάτω από το 180 για να μην βγαίνει στα ούρα γιατί μετά δημιουργεί πολλά προβλήματα.
Κορίτσια πάω κι εγώ για ξάπλες, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
21-08-2012, 00:45 #35226
- Join Date
- May 2010
- Location
- 8essaloniki
- Posts
- 1,016
κουκλιτσες μου καλη ξεκουρση!!!
θα σας περιγραψω τη σαλατα που τρωω καθε τριτη και τεταρτη στο lunch break και μετα θα παω για υπνο!
τη σκεφτομαι παντα απο βραδις και μου τρεχουνε τα σαλια!
κοτοπουλο στηθος ψητο
μαρουλι
ντοματα
αγγουρι
τυρι χοντροτριμμενο
2 μικρες πατατουλες βραστες με τις φλουδες
ριζι
μακαρονοτονοσαλατα
λαχανο-καροτο με μαγιονεζα
κι ολο αυτο αποκαλειται σαλατα!!!!
μου αρεσει γιατι εχει 2 μπουκιες απο το καθε ενα με αποτελεσμα να εχει ενδιαφερον και να μην τη βαριεμαι!
και αν και εχει ποικιλια επειδη ειναι ολα βραστα και χωρις λαδι-αλατι και σε πολυ μικρη ποσοτητα το καθενα νομιζω ειναι οκ και για γευμα διαιτας!
χωρια που το προηγουμενο βραδυ τρωω μονο φρουτα για να ειμαι σιγουρη οτι θα πειναω την επομενη!
21-08-2012, 00:47 #35227
- Join Date
- May 2010
- Location
- 8essaloniki
- Posts
- 1,016
καλε τζινα, το λαλαγγι τι κανει??? μηπως γιαυτον ετοιμαζεις ολα αυτα τα φυστικακια???????
21-08-2012, 02:47 #35228
- Join Date
- Jun 2011
- Location
- WoNdErLaNd
- Posts
- 1,422
Κοριτσια μου τωρα γυρισα και σας διαβασα!!
Αγγελικη μου καλα ειμαι, ξεχνιεμαι που και που πραγμα που δεν νομιζα οτι θα γινοταν ποτε ξανα και προσπαθω να ζησω την ζωη μου!
Γλαυκουλινι ξερω τι πρεπει να τρωω και ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ! Δυστηχως η ποσοτητα που αναφερεις ειναι πολυ μεγαλη και προτιμω να κοβω απο ποσοτητα και να μην ξερναω ολη μερα! Καλυτερα δηλαδη να το παλευω και να τα βγαζω απο το να τρωω λιγιτερο και να μενουν? Δεν νομιιιιζωωω!!!
Πηγαμε και πηρα μια φιλη μου παγωτο και ηταν εκει ενας ωραιος παγωτατζης, παω στον διπλα που δεν ηταν και ωραιος και του λεω κατι χωρις ζαχαρη εχετε? Και μου λεει οχι αλλα εχουμε χωρις γαλα που ειναι πιο ελαφρυ.. Και πεταγεται ο ωραιος και μου λεει το frozen yogurt εχει λιγα λιπαρα και ελαχιστη ζαχαρη και του λεω οχι ειμαι οκ και δινει στην φιλη μου το παγωτο και βαζει σε ενα κουταλακι γιαουρτι και μου λεει γλυκουλικα: Για να μην ζηλευεις... χααχχαχααχαχαχ
τελικα πηρα μια μπαλα με γιαουρτι, μονο και μονο για να την παρω και την πεταξα!! Αυτα τα νεα μοοου!!!
Καλλιοπιτσα για τις αιματολογικες στο Ιππο με ποιον εκλεινες ραντεβου? Μπορεις να μου στειλεις το τηλ να κλεισω και εγω? Στο παραρτημα τις κανεις? Γιατι σημερα εμαθα οτι τις αιματολογικες που εκανα εδω, του 3μηνου, πριν ερθω Αθηνα, τις πληρωσαμε 90ευρω! Και ας μας ειχε γραψει ο παθολογος καποιες απο αυτες! Και τελικα βλακεια που τις εκανα και εδω γιατι οταν μου εκαναν εισαγωγη στο Ιππο τις καναμε και εκει, δωρεαν!!!
21-08-2012, 04:39 #35229
- Join Date
- Jun 2012
- Location
- Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
- Posts
- 685
Originally posted by koritsaki
κουκλιτσες μου καλη ξεκουρση!!!
θα σας περιγραψω τη σαλατα που τρωω καθε τριτη και τεταρτη στο lunch break και μετα θα παω για υπνο!
τη σκεφτομαι παντα απο βραδις και μου τρεχουνε τα σαλια!
κοτοπουλο στηθος ψητο
μαρουλι
ντοματα
αγγουρι
τυρι χοντροτριμμενο
2 μικρες πατατουλες βραστες με τις φλουδες
ριζι
μακαρονοτονοσαλατα
λαχανο-καροτο με μαγιονεζα
κι ολο αυτο αποκαλειται σαλατα!!!!
μου αρεσει γιατι εχει 2 μπουκιες απο το καθε ενα με αποτελεσμα να εχει ενδιαφερον και να μην τη βαριεμαι!
και αν και εχει ποικιλια επειδη ειναι ολα βραστα και χωρις λαδι-αλατι και σε πολυ μικρη ποσοτητα το καθενα νομιζω ειναι οκ και για γευμα διαιτας!
χωρια που το προηγουμενο βραδυ τρωω μονο φρουτα για να ειμαι σιγουρη οτι θα πειναω την επομενη!
Αυτή η σαλάτα με αρέσει τρελα, την παίρνω έτοιμη από το σούπερ market εδώ και πολλές φορες τρώω μονο αυτήν μονο πατατούλες δεν έχει αυτή που παίρνω έχει όμως λίγα ριγκατόνι μακαρονάκια..θα με πεις και που είναι το περίεργο?
το περίεργο είναι πως εγώ δεν έχω κάνει την επέμβαση ακόμα και το στομάχι μου είναι Megaaaaaaaalo
τέλεια είναι πάντως έχεις απόλυτο δίκιο
21-08-2012, 08:07 #35230
- Join Date
- Jun 2011
- Location
- WoNdErLaNd
- Posts
- 1,422
Καλημεεερα!! Με punk διαθεση!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=KQIaO...feature=fvwrel
21-08-2012, 08:24 #35231
- Join Date
- Jan 2012
- Posts
- 369
Καλημερα κ απο μενα.Βαμπιρακι μου τι κανεις? Δεν σας εχω διαβασει γιατι δεν καθομαι κ καθολου..Λοιπον,εχτες πηγα στον γαστρεντερολογο που ειχα κανει την γαστροσκοπηση προ σλιβ κ ειδε τον υπερηχο της χολης.Ειπε οτι τις πετρες τις εχω καιρο δεν εγιναν απο τη μια στιγμη στην αλλη αλλα πρεπει μεσα στον Σεπτεμβρη να την βγαλω οπωσδηποτε γιατι επειδη ειναι μικρες μπορουν ευκολα να κυλησουν κ να κλεισουν την χολυδοχο κυστη κ τοτε θα τρεχω κ δεν θα φτανω.Απο διατροφη μου ειπε να τρωω πολυ ελαφρια,οχι οτι εχει να κανει με λαχανικα,φυτικες ινες κ οχι λιπαρα..κ οι εμετοι οφειλονται στην χολη..του ειπα οτι αρχες Σεπτεμβρη ειναι να δω τον χειρουργο μου κ μου ειπε οτι για 10 με 15 μερες που ειναι να τον δω μπορω να αναμενω αλλα να μην το αφησω γιατι ουσιαστικα τωρα εχω μια προβληματικη χολη.Και φυσικα Τζινα μου (μαλλον επρεπε γιατρος να εισαι) :starhit: ειπε οτι προκληθηκαν απο την μεγαλη απωλεια κιλων.Αυτα,θα επανερθω αργοτερα,φιλακια
21-08-2012, 09:58 #35232
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 2,656
Kαλημέρα!
Μαρία, εννοείται πως πρέπει να γίνει σύντομα η επέμβαση, όσο έχεις τη χολή και τις πέτρες κινδυνεύουν το σηκώτι και το πάγκρεας. Προσπάθησε να μη σε χαλάει η ιδεα, είναι μια εύκολη σχετικά επέμβαση, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στη δική μου περίπτωση επειδή περίμενα δύο μήνες μέχρι να με ειδοποιήσουν για σειρά από το Ιπποκράτειο, πήγαινα και έκανα κάθε τόσο υπέρηχο να δω πως είμαι γιατί ανησυχούσα και βιαζόμουν να φύγει!
21-08-2012, 10:32 #35233
- Join Date
- Sep 2011
- Location
- αθηνα
- Posts
- 1,556
καλημερες και απο μενα!
21-08-2012, 11:18 #35234
- Join Date
- Jul 2011
- Location
- Athens
- Posts
- 5,663
Καλημερούδια και από εμένα
Αγγελικούλα μου ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Η αφή κάνει διακοπές με την οικογένεια της στα Βόρεια στο πατρικό του άντρα της. Περνάνε όμορφα και διανύουν την δεύτερη και τελευταία βδομάδα των διακοπών τους. Θα επιστρέψουν το Σάββατο ελπίζω ξεκούραστοι.
Η πρώτη δύσκολη μέρα της προσαρμογής πέρασε. Νομίζω νιώθω λίγο καλύτερα σήμερα μετά το ξενέρωμα της επιστροφής. Μπαίνουμε και σε τάξη σιγά σιγά.
Τζίνα αμυγδαλόπιτα διαβάζω χμμμμ, νομίζω δεν έχω φάει ποτέ αλλά αν είναι κάτι σιροπιαστό τύπου ραβανί δεν συγκινούμαι. Χαίρομαι όμως που την χάρηκες και εσύ και η μανούλα σου. Ευτυχώς υπάρχει και ένας τύπος γλυκών που δεν συμπαθώ χιχιχιχι
21-08-2012, 12:11 #35235
- Join Date
- Jul 2011
- Posts
- 6,974
Καλημέρα. Μαράκι έχω την εντύπωση ότι οι εμετοί δεν οφείλονται μόνο στη χολή αλλά και στη νεύρωση που έχεις στο στομάχι και σε πιάνει κάθε φορά που στενοχωριέσαι. Κι αυτό το λέω γιατί τις πέτρες τις έχεις κάποιο καιρό τώρα αλλά οι εμετοί ξεκίνησαν απότομα μόλις το έμαθες. Γι'αυτό ηρέμησε όσο μπορείς για να βοηθήσεις και το στομάχι σου και να μπορέσεις να τρως καλά μέχρι την επέμβαση.
Ελάκι ούτε εγώ είχα ξαναφάει αμυγδαλόπιτα, είναι όντως σιροπιαστό σαν την καρυδόπιτα, η μητέρα μου την χάρηκε μία κι έξω ενώ εγώ την χαίρομαι περισσότερο αφού τρώω κομματάκι κομματάκι χιχιχι.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία