Results 3,541 to 3,555 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
30-12-2009, 13:53 #3541
Καλοπερνάμε,Αννεζινάκι,βλέ πω...
Και Μέτσοβο και Γιάννενα και Βόλο και ποιός ξέρει πόσα ακόμα δε μας λες...
Και ENDLESS LOVE και ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...Μάλιστα!Μάλιστα!Πολύ καλά λοιπόν!
Εμάς πάλι μας έχεις για κανά καφέ,άντε και φαγητό!Αντί να πεις μας βγάζω εισιτήρια για Disneyland
να πάμε να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας και να έχουμε μια ρομαντική πόλη για την πρώτη μας φορά!
Αλλά βέβαια,εμείς είμαστε για μια ξεπέτα του πολύ στα μπουζούκια!Μόνο με τον καλό μας πήγαμε ταξίδι του μέλιτος!
Κατά τα άλλα δηλώνουμε και πως αγαπάμε...Για σύγκρινε τι έχεις κάνει για κείνον,που του λες πως τον αγαπάς
και τι για μας,που ξεστομίζεις το ίδιο;Ένα μόνο χαρακτηριστικό παράδειγμα:ʼλλοι διαβάζουν για φαγητά κι άλλοι τα τρώνε!
Τέλος πάντων!Βαλθήκατε να με αναστατώσετε όλες σήμερα,μου φαίνεται!Δε θα σας περάσει όμως!Χάιντε!Γιατί Α!
- 30-12-2009, 14:29 #3542
καλε και το αννεζινακι επιασες απο τα μουτρα?
μπανακι εκανες σημερα?, για μπες να κανεις ενα χαλαρωτικο μπανακι............
αννεζινουλα καλη χρονια σου ευχομαι και εσενα, πρεπει να περασες τελεια, το σκεφτομαι και εγω αυτο το ταξιδακι κατα το Φεβρουαριο με τον συζηγο, να ειμαστε καλα μεχρι τοτε.
30-12-2009, 15:21 #3543
Καλησπερα! Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας. Και κυριως εσενα Ναταλια μου!(με συγκινεις)!!!
Φυσικα και θα υπαρχουν... αρκετοι.. για να μην πω πολλοι... ευλευθεροι 40αρηδες!!!
Θα χαρω πολυ αν μπορεσετε και ερθετε. Θα το θελα ειλικρινα.
30-12-2009, 17:42 #3544
Κατάλαβα,Μαίρηλουλού...Κανέ να από αυτά δε σου λέει τίποτα...
Και έρχεσαι και στη δύσκολη θέση να μας καλέσεις όλες για να τελειώνουμε
και μου τάζεις και λαγούς και πετραχήλια και πολλούς ελεύθερους γοητευτικούς 40άρηδες!
Όχι!Δεν πτοούμαι!Εγώ συνεχίζω τον αγώνα για εκείνη την πρόσκληση με το σπαθί μου!
Χάρες κι ελεημοσύνες δε θέλω!Λοιπόν!Στο δια ταύτα!Έχω ένα θέμα με τους στιχουργούς,
οι οποίοι μου βάζουν στο ρεφρέν ωραίες δηλώσεις αιώνιας αγάπης,αλλά στο κουπλέ
μου κοτσάρουν καημένο μισό πορτοκάλι μετά από χωρισμό κι αυτό δεν το θέλω...
Για να νιώσεις το πρόβλημα μου σου παραθέτω κανά δυό κλασσικά:
--->Mariah Carey - My All (Αυτό θα μπορούσε ν'αναφέρεται στην πρώτη νύχτα του γάμου)
--->Whitney Houston-I will Always Love You (Σιγά μην του αδειάσουμε τη γωνιά!)
--->Whitney Houston - I Have Nothing (Καλά,μην το πάρει και τόσο πάνω του!)
--->The Three Tenors - You'll Never Walk Alone (Αν είναι liverpool,θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως!)
--->Josh Groban - "Maria" from West Side Story(Αν μιλάμε για γάμο αστραπή)
--->Antonio Banderas & Mambo All Stars - Beautiful Maria Of My Soul (Έχει πλάκα Μαίρη λουλού να μη σε λένε Μαρία!)
Λοιπόν,όλο και απομακρύνομαι από το έπαθλο και ρισκάρω να εξαντλήσω και την υπομονή της κριτικής επιτροπής!
Οπότε κάνω ένα κιτ-κατ κι επανέρχομαι όταν θα έχω έμπνευση!Κι αυτό,ναι,είναι απειλή!Φιλάκιαααααααα
30-12-2009, 17:54 #3545
τελεια φωτο ναντιν! παιδια πρωην ομαδα Ρ δεν ειστε? δε θα πει αυτο οτι δε παιρνετε Ριντακτιλ, ή οπως λεγονται, πια? εχω μπερδευτει
30-12-2009, 17:57 #3546
Originally posted by BARB3
βρε κοριτσια, λετε το 2010 να παντρευτουν κι αλλα τα ανυπαντρα μελη του φορουμ? ειδικα καποιες που μετρουν 2 χρονια 1 μηνα και 11 ημερες? (ή μηπως 12? το 11 ηταν για τις 29/12 ή για τις 30/12? να ξερουμε δηλαδη....)
Ώστε να παντρευτούμε και μάλιστα φέτος για να μη σας απασχολούμε με τα ερωτικά μας,
να μην έχετε να ψάχνετε εκείνον που μας λατρεύει,να συμμετέχουμε και στις πεθεροσυζητήσεις
των συναντήσεων...Να κάνουμε και κανά παιδί,να έχει κούκλα να παίζει η κόρη σας!Τίποτ'άλλο;
Συγνώμη αν σας ενοχλούμε τόσο πολύ που κολυμπάμε κόντρα στο ρεύμα σαν τον σολομό
κι αρνούμαστε να γίνουμε σύζυγοι,γονείς,εργαζόμενοι κλπ. από τα 38 μας μάλιστα μόλις χρόνια!
--->Δ.ΓΑΛΑΝΗ - Α.ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ : Σ'ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ
30-12-2009, 18:08 #3547
Μ'αρεσουν παρα πολυ... εισαι στο κλιμα!
Μαρια με λενε, οποτε οκ!
Ναι οταν εχεις εμνευση μη με ξεχνας, εμπιστευομαι το γουστο σου..γλυκια μου Ναταλια!
30-12-2009, 18:20 #3548
Originally posted by badgirl
παιδια πρωην ομαδα Ρ δεν ειστε? δε θα πει αυτο οτι δε παιρνετε Ριντακτιλ, ή οπως λεγονται, πια? εχω μπερδευτει
θα σου απαντούσα πως το "πρώην" προσδιορίζει την ομάδα κι όχι το R,καθώς οι απουσίες πάνε σύννεφο!
Αλλά επειδή δεν είμαι,θα το πάρω πάνω μου και θα σου πω πως όποτε βαριέμαι ή νιώθω
πως έχουν ξεφύγει πάλι από τη θεματολογία,τις κυνηγώ και ψάχνω τίτλο νέο για το τόπικ,
ώστε να μην είναι εκτός θέματος κι έχουν να μας τη λένε οι διάφοροι,που μας επισκέπτονται.
Το ιστορικό έχει ως εξής: Ξεκίνησα να μιλώ για την εμπειρία μου με τα χάπια κι άνοιξα το τόπικ
"REDUCTIL : Το χρονικό μιας κατάποσης." Μέχρι εδώ όλα ωραία και καλά!
Μετά ήρθαν κι άλλες παρέα,που τα έπαιρναν τα χάπια κι επειδή ήθελαν λίγο σπρώξιμο
είπα να τις οργανώσω σε ομάδα(γιατί τότε υπήρχε μια άλλη ομάδα δυνατή εδώ,η WW)
μπας και κάνουν καμιά σοβαρή προσπάθεια,γιατί αν μη τι άλλο τραβούσαν κι εμένα πίσω
με το να είναι κακιά συναναστροφή.Τότε λοιπόν ο τίτλος διευρύνθηκε κι έγινε
"REDUCTIL : ΤΟ XΡONIKO MIAΣ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ και ΟΜΑΔΑ R" Χάιντε,λέω!Ας πάει και το παλιάμπελο!
Kαι μου αρχίζουν να χάνουν εντελώς τη μπάλα!Τι σοκολατογκόμενοι παρέλαυναν,τι ό,τι να'ναι θέματα,
ο κακός χαμός...Τον ασυμμάζευτο είχαν!Οπότε άρχισε ν'αγανακτεί ο κόσμος και να μας κατηγορεί
(και με το δίκιο του)πως μπαίνουν ανυποψίαστοι να διαβάσουν για το χάπι και μόνο γι'αυτό δε διαβάζουν!
Τι να κάνω;Δεν είμαστε να μας σέρνουν στα δικαστήρια,οπότε σκύβω κεφάλι και φροντίζω να προλάβω μηνύσεις,
προσπαθώντας να τις καλύψω νομικά και μετατρέποντας πάλι τον τίτλο,αυτήν τη φορά σε
"REDUCTIL και ΟΜΑΔΑ R(Προσοχή!Εισέρχεστε με δική σας ευθύνη!Κίνδυνος αποπροσανατολισμού!)"
Και λέω "φίου!" τη γλυτώσαμε τη μπόρα και μου ξαμολιούνται ακόμα περισσότερο οι αχάριστες κι αρχίζουν
να γράφουν συνταγές και τα προσωπικά τους και τι να σου λέω τώρα,καλή μου,οπότε τα παίρνω
κι εγώ και τις ξεβρακώνω και τις πάω για μπάνιο,μπας και το κρύο νερό τις φέρει στα συγκαλά τους
και βρισκόμαστε σήμερα εδώ που βρισκόμαστε στο ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΥΜΝΟΙ...(πρώην REDUCTIL και OMAΔΑ R).
Η δε παρένθεση μπήκε για να μην ψάχνουν να βρουν το τόπικ.Αν και μόνο από τον αριθμό των σελίδων φωνάζει από μακριά:
--->http://www.youtube.com/watch?v=j0uyqnKxMWs
Εντελώς πληροφοριακά,δεν το κόβω να μένει για πάντα έτσι...Ήδη έχω βρει από καιρό την καλοκαιρινή μετονομασία.
Αν κάτι άλλο προκύψει κι ενδιάμεσα...Οψόμεθα!
30-12-2009, 18:29 #3549
xaxaxaxaxa αλλο ρωτησα omws... βρε λεω τελικα χαπακια ριντακτιλ παιρνετε ακομη? γιατι στο αλλο τοπικ αιφνιδιαστηκατε που τα εκοψαν
30-12-2009, 19:56 #3550
ʼδικα το ιστορικό λοιπόν...Δεν πειράζει...Νομίζω ούτως ή άλλως ελάχιστες τα παίρνουν πλέον...
Θα προσθέσω κι εδώ την πληροφορία,για όποια τυχόν ξεχασμένη κάποτε μπει,να το έχει υπόψιν.
--->ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
30-12-2009, 22:43 #3551
Καλησπέρα όμορφες!
Ψιλομαυρίλες έχουν πέσει ένεκα και της αυριανής πανσελήνου μετά εκλείψεως παρακαλώ παραμονιάτικα!
Αυτό μας έλειπε τώρα όλα τα είχαμε, τα ουράνια φαινόμενα μας έλειπαν, ασε που είναι και ανάδρομος ο ακατανόμαστος πρωτοχρονιάτικα!!
Τέλος πάντων κοριτσάρες μου ελπίζω να είσαστε όλες καλά με τις οικογένειες σας, ήρεμες κι ευτυχισμένες, να μοσχοβολάνε τα σπιτάκια σας από τα γλυκάκια που ψήνονται, τις πιτούλες και τις άλλες λιχουδιές, και να λαμποκοπούν τα μαγουλάκια των πιτσιρικιών σας. Να τα χαίρεστε κορίτσια και να τα δείτε όπως ονειρεύεστε.
Nathalie μου, μοναχικέ σολομέ μου, πίστεψέ με δεν είσαι και τόσο μοναχικός καρδιά μου, (τώρα για σολομός δε ξέρω, αλλά για μοναχικός είμαι σίγουρη: δεν είσαι!)
Έτσι πέρασα να πώ μια καλησπέρα στο μπανάκι μας, που πάλι έρημο το βρίσκω, ούτε ζεστές πετσετούλες, ούτε αφρόλουτρο λεβάντα, που είναι το γιασεμάκι της Ξένιας?
μα το χειρότερο χωρίς παρεούλα, γυριστρούλες όλες.
Δε πειράζει, έχω μάθει εγώ στη μοναξιά και είμαστε φίλες πια
Σας φιλώ όλες
30-12-2009, 23:51 #3552
Ώστε πανσέληνος με έκλειψη αύριο!Έτσι εξηγείται κι η δική μου η διάθεση
κι αναρρωτιόμουν αν δεν είναι καλά κάποιος άλλος και μου το μεταδίδει...
Λοιπόν!Αρχίζω να μην το αντέχω αυτό που συμβαίνει μ'εσένα,Λιλένια μου!
Από χθες βράδυ που σκαλίζω το μυαλό μου για ερωτικά τραγούδια για τη Μαιρηλουλού,
όλο μου έρχεται στο νου το "Et si tu n'existais pas"(το οποίο έχω βάλει φυσικά
στο τόπικ της μουσικής στο παρελθόν)και μόλις το βλέπω που το έβαλες
και καθότι μεγάλωσα με τα τραγούδια του Joe Dassin,λέω να σου βάλω
το άλλο μου πολύ αγαπημένο δικό του,το "À toi"και αυτό που είδα
από κάτω ήταν πέραν των ορίων μου!Πρέπει επειγόντως να γίνει κάτι
με την περίπτωση μας!Πάρε τώρα αυτό,που έχεις γίνει φίλη με τη μοναξιά
και σκέψου κι εσύ εντωμεταξύ,μπας και βγάλουμε καμιά άκρη...Αρκετά!
--->Georges Moustaki - Ma Solitude
Pour avoir si souvent dormi avec ma solitude,
Je m'en suis fait presque une amie, une douce habitude.
Elle ne me quitte pas d'un pas, fidèle comme une ombre.
Elle m'a suivi ça et là, aux quatres coins du monde.
Non, je ne suis jamais seul avec ma solitude.
Quand elle est au creux de mon lit, elle prend toute la place,
Et nous passons de longues nuits, tous les deux face à face.
Je ne sais vraiment pas jusqu'où ira cette complice,
Faudra-t-il que j'y prenne goût ou que je réagisse?
Par elle, j'ai autant appris que j'ai versé de larmes.
Si parfois je la répudie, jamais elle ne désarme.
Et, si je préfère l'amour d'une autre courtisane,
Elle sera à mon dernier jour, ma dernière compagne.
31-12-2009, 01:18 #3553
Ξημερώνει η τελευταία μέρα του 2009!
Όνειρα παραμυθένια την ύστατη του βραδιά!
Καληνύχτα,φεγγαρολουσμένε� � μου!Φιλάκια πολλά!
--->ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ : ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΦΕΓΓΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ
Στίχοι: Μ. Στρίγγου
Μουσική: Μ. Νικολούδης
Κοιμήσου φεγγαρένια μου, στης θάλασσας το κύμα
κι αν σ'αγαπώ, χωρίς σκοπό δε στο'πα, κι είναι κρίμα
Κοιμήσου φεγγαρένια μου, και μες στα όνειρά σου
να'χεις τον ήλιο οδηγό και τ'άστρα συντροφιά σου
Διαμαντικά, χρυσαφικά στα πόδια σου κυρά μου
του κόσμου όλα τα καλά, τα ρίχνω μέσα στην ποδιά
Διαμαντικά, χρυσαφικά την Πούλια δαχτυλίδι
σου τάζω, για να μ'αγαπάς, να μ'έχεις για στολίδι...
Μωρό μου, σ'αποκοίμησα με χίλια καρδιοχτύπια
το ρόδο θρέφει η Ανοιξη, τον έρωτα η αγρύπνια
κι απά' στο μαξιλάρι σου έριξα την καρδιά μου
νανούρισμα οι ανάσες μου, δρόμος τα μυστικά μου
31-12-2009, 09:36 #3554
Καλημερούδια κοπελιές ,
τα τελευταία της χρονιάς, ας πάει κι αυτή στο καλό δε της χρωστώ και τίποτα,
πάμε γι άλλα, πιο καλά, πιο όμορφα πιο χαρούμενα, πιο αληθινά χρόνια...
Ναταλί μου, τι να πώ, σπίτια κλείνουν, ζευγάρια χωρίζουν,μανάδες με παιδιά μαλώνουν,
φιλίες χαλούν γιατί λείπει κάτι, το κάτι που σε ορισμένους ανθρώπους υπάρχει και από
μακρυά σα θείο δώρο, από κάπου φερμένο, και κατα την ταπεινή μου άποψη, καθόλου τυχαία...
Επικοινωνία λέγεται το πειραχτήρι που μας τα κάνει αυτά! Τόσο όμορφα , τόσο γαλήνια
και κάτι άλλο που μου ήρθε στο νού: ξεκούραστα, είναι ξεκούραση να καταλαβαίνει κάποιος
και το παραμικρό πέταγμα του ματιού σου, η την παραμικρή αλλαγή σου....ή το πιο ξεχασμένο
τραγουδάκι που σου έρχεται στο νού και που για σένα λέει τόσα πολλά...
Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι, οτι πρέπει να συγκαλέσουμε έκτακτη συνάντηση
αμέσως μόλις μπορέσω να ανηφορίσω κατα τα μέρη σας, και θα τα λύσουμε όλα χαρά μου,
εννοείται χωρίς να προκαλέσουμε τη σύζυγο και την αγαπημένη σου, που είναι ευπρόσδεκτες
και καθόλου δεν απειλούνται απο εμένα....:P
Σας φιλώ όλες γλυκά, σφιχτά στα μαγουλάκια, και σας ευχαριστώ που υπάρχετε και που βρεθήκαμε.
Τις καλύτερες ευχές μου για τη νέα χρονιά , και ας είναι για όλες μας η πιό ζεστή αγκαλιά!
31-12-2009, 10:42 #3555
καλημερα.................
τι μου κανετε? εγω πολυ καλα.............
πολυ δουλεια αλλα την παλευω..........
σημερα το βραδυ θα με βρει στο κρεβατακι μου να κοιμαμαι, με τον ανδρα μου να με φωναζει σηκω αλλαξε η χρονια.........
και να μαλωνουμε αν θα ξυπνησει το βασουλινι η οχι,
φετος μου το ξεκαθαρισε θα την ξυπνησει οτι και να λεω, καθε χρονο το κανει δηλ οχι οτι με ακουει και ποτε, εδω προπερσι 50 ημερων ητανε και την ξυπνησε για να γυρισει το χρονο.........
αυριο εχει φαγακι στην πεθερουλα μαζι με την μανουλα,
καλα να περασετε ολες και σας ευχομαι καλη χρονια, δημιουργικη και αγαπισιαρικη
φιλακια.........
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία