ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 239
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 239 of 2553 FirstFirst ... 1391892292372382392402412492893397391239 ... LastLast
Results 3,571 to 3,585 of 38289
    Senior Member
    καλημερουδια και απο εμενα
    υγεια και ευτυχια και παντα να ειμαστε μαζι με αυτους που αγαπαμε
    απο αυριο δουλεια και θα τα λεμε καθημερινα
    περασα κι εγω πολυ ωραια.
    εχθες ημουν στην ονειρουπολη στη δραμα. πολυ ωραια. και το πιο ωραιο οτι πετυχαμε ενα φοβερο μαγαζι με γευσεις μικρασιατικες και ποντιακες-οτι ηθελε ο καθενας

Senior Member
    νεκταρια, αρχισε και γραφε τι εκανες στο μπουφε....

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by BARB3

βρε κοριτσια, λετε το 2010 να παντρευτουν κι αλλα τα ανυπαντρα μελη του φορουμ? ειδικα καποιες που μετρουν 2 χρονια 1 μηνα και 11 ημερες? (ή μηπως 12? το 11 ηταν για τις 29/12 ή για τις 30/12? να ξερουμε δηλαδη....)
    Μήπως το θέλεις και σε ώρες;Αυτή τη στιγμή είμαστε στα 2 χρόνια,1 μήνα,11 μέρες παρά κανά δίωρο,οκ;
    Ώστε να παντρευτούμε και μάλιστα φέτος για να μη σας απασχολούμε με τα ερωτικά μας,
    να μην έχετε να ψάχνετε εκείνον που μας λατρεύει,να συμμετέχουμε και στις πεθεροσυζητήσεις
    των συναντήσεων...Να κάνουμε και κανά παιδί,να έχει κούκλα να παίζει η κόρη σας!Τίποτ'άλλο;
    Συγνώμη αν σας ενοχλούμε τόσο πολύ που κολυμπάμε κόντρα στο ρεύμα σαν τον σολομό
    κι αρνούμαστε να γίνουμε σύζυγοι,γονείς,εργαζόμενοι κλπ. από τα 38 μας μάλιστα μόλις χρόνια!

--->Δ.ΓΑΛΑΝΗ - Α.ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ : Σ'ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ
    ναταλιτσα μου με καταλαβες βλεπω....
    ε, ναι λοιπον. μια κουκλα ψαχνει η κορη μου και σε σκεφτομουν....

Senior Member
    KJMLK

Senior Member
    Κοριτσια μου καλημερα,

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,

ευχομαι σε καθε μια ξεχωριστα οτι επιθυμει να το πραγματοποιησει το 2010

οι μερες περασαν πολυ γρηγορα, αλλα περασα πολυ ωραια, με φαι, φαι, αντε και λιγο γλυκο.

τι θα γινει πως θα συμμαζευτουμε?

εγω ακομα εχω φαγητο απο το χθεσινο τραπεζι που εκανα και δεν ξερω τι θα κανω.......

ευτυχως δεν ανεβηκα (να ναι καλα το περπατημα). ακομα στα 70,8.

αντε και μεσα τα κεφαλια τωρα.

σας χαιρετω μιας και με περιμενει μια τρελη μερα..............

φιλακια πολλα

Senior Member
    Αγαπημένες μου καλημέρα κι απο μένα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.....
    και ότι επιθυμεί η κάθε μία από εμας ο καινουριος χρόνος να της το χαρίσει απλόχερα...

μετά από ένα τετραήμερα ξεκούρασης επέστρεψα σήμερα δυναμικά στην δουλειά μου...
    τα κεφάλια μέσα και χαρά και εργασία..
    οι μέρες της πρωτοχρονιάς ήταν πολύ κουραστικές για μένα γιατί είχα κόσμο στο σπίτι γύρω στα είκοσι άτομα και έγινε χαμός, περάσαμε βέβαια καλά άντε και του χρόνου....

δίαιτα δεν έκανα καθόλου βέβαια δεν έκανα τις σαχλαμάρες που έκανα άλλες χρονιές...σεμνά πράγματα..
    από σήμερα όμως κανονικά πρόγραμμα
    σήμερα αποτοξίνωση με μηλαράκια και το απόγευμα διάδρομο κανένα μισάωρο άντε γιατί δεν μπορώ να ανέβω στην ζυγαριά μέ έχει πιάσει ένα άγχος θα κάνω πρώτα αποτοξίνωση και μετά ζύγισμα.

ναταλίτσα μου επειδή σήμερα διάβασα τα παράπονα σου σχετικά με την ΄΄ντίσνευλαντ'' άμα θες να πάμε πάμε...όσο για honey moon δεν ήταν αγάπη μου honey moon οικογενειακώς σου λέω πήγαμε παπούδες γιαγιάδες παιδιά κ.λ.π ..οκ??? όσο για τον βόλο ηταν μια μονοήμερη για δουλειά του άντρα μου οκ???
    πάντως πέρασα καλά και δεν πειράζει αν παραπονιέσαι εγώ σε αγαπάω ........παραπονιάρικο.....

Senior Member
    ΒΑΣΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
    να είσαι πάντα γερή δυνατή και χαρούμενη να χαίρεσαι το παιδάκι σου και τον αντρούλη σου και αν θες δίδυμα εύχομαι ο θεός να στα χαρίσει....γρήγορα..(κάνε και το ταξιδάκι που λες ...πράγματι τα μέρη είναι απίστευτα και με την Εγναντία οδό τώρα οι αποστάσεις είναι μηδενικές)..

μπορεί να μην έχουμε συναντηθεί ποτέ αλλά να ξέρεις ότι σε θεωρώ φίλη μου... και σε θαυμάζω για ότι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα σου εύχομαι άλλα τόσο...
    θα ανέβω ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κάποια στιγμή να σας γνωρίσω όλες από κοντά και πάλι την αγάπη μου ΄και χρόνια πολλά
    Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑ
    ΑΝΝΑ

Senior Member
    Μπηκα για το μπανακι μου και σημερα....
    θυμασστε τις new year resolutions? υποσχεσεις που θα τηρησουμε τη χρονια που μπαινει....
    λοιπον εγω επειδη ζυγιστηκα σημερα και ειμαι 88,9 (ναι, δεν εκανα τυπογραφικο λαθος....) μαζι με τρη μηνιαια επισκεψη των ρωσων, στοχευω να ειμαι ξανα 84 τελειωνοντας το μηνα. ο κοσμος να χαλασει, θα τα χασω. θα κανω epworth μαζι με θερμισομετρηση και θα αρχισω απο αυριο και τον διαδρομο μου (20 λεπτα το πρωι, 20 το βραδυ) και μαζι και το μηχανημα παθητικης γυμναστικης που θα παει αγκαλια με το laptop....
    επομενο επισημο ζυγισμα την παρασκευη, μη ξεχνιομαστε.
    αρχιζω δυναμικα λοιπον τη νεα χρονια να χασω αυτα που εβαλα στις γιορτες. τα παντελονια μου θα σκιστουν αλλα τη κουτα με τα παλια παντελονια δεν την ανοιγω.....

Senior Member
    Κοριτσάκια γλυκά!?
    Μπαίνω και γω (μεσ' την βρώμα μετά από τόσες μέρες απουσίας) στο μπανάκι μας για ένα αφρόλουτρο απ' όλα...
    Καλή χρονιά σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, μια ζεστή χρονιά γεμάτη αγάπη, υγεία και επιτυχίες παντού!
    Από το πρωί σας διαβάζω (μόνο αυτό το τόπικ, φαντάσου τι γίνεται με τα υπόλοιπα...), πάω και στα άλλα να ρίξω μια ματιά, πρώτη μέρα και στο γραφείο, ε σιγά σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα!!!
    Μου λείψατε πολύ!!!

Senior Member
    Βασουλίνι μου γιόρταζες κοπέλα μου, μου διέφυγε εντελώς, είμαι απαράδεκτη!
    Να ζήσης κορίτσι μου, και να αποκτήσεις ότι επιθυμείς, γιατί σου αξίζουν τα καλύτερα!

Καλώς τα κοριτσάκια τα άτακτα!

Μας λείψατε τόσες μέρες, Λιντάκι, Αννεζινάκι, Μπαρμπούνι (οκ εσύ και η Βάσια κάνατε και μερικά μπανάκια)
    που μας αφήσατε μόνες εδώ να φυλάμε Θερμοπύλες , ε??? :P
    ʼντε σας συγχωρώ μέρες που είναι, καλώς ξαναήρθατε όλες και καλή χρονιά να έχετε με τις οικογένειες σας.

Πολλά φιλάκια σε όλες !

υγ. Το Ναταλοζούζουνο μας ξέχασε ε?? που είναι το άτακτο παιδί?

Senior Member
    ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ
    έτσι κοριτσάκι μου προχώρα μπροστά δυνατά και με τσαμπουκά κι εγώ μία από τα ίδια φιλιά...

Senior Member
    Φιλιά και από μένα!

Και πάλι να ευχηθώ, τα καλύτερα να μας βρουν αυτόν τον χρόνο!!!

Χρόνια πολλά στη Βάσια, και μόνο ομορφιές να βλέπουν τα μάτια της!

Μπαρμπιτακι μην μου στεναχωριέσαι για τα κιλάκια? μαζί θα τα χάσουμε (τώρα τα κιλά, τα μυαλά?δεν έχει σημασία! χαχαχαα)!

Είπα ότι εχθές θα έμπαινα ξανά στο πρόγραμμα αλλά δεν το τήρησα. Όσο έβλεπα ότι έχει περισσέψει τσουρεκοκεικβασιλοπιτα (της Μπαρμπιτας) έπρεπε να το φάω όλο και μετά να αρχίσω! Χαχα
    Το φλουρί φέτος έπεσε και στις δυο κορούλες μου. Ήταν ακριβώς στη μέση! Οπότε είναι η χρονιά τους!!!

Και να σου δώσω συγχαρητήρια Μπαρμπιτάκι για την συνταγή!!! Απλά?θεϊκή!!!!!!!!!!! Τέλεια!!! Από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει!!! Το ίδιο είπαν και οι καλεσμένοι μου! Οπότε το πέρασες το τεστ! Μια τα μελομακάρονα μια αυτό?μας τρέλανες!!! Κάθε συνταγή σου, δεκτή!!!

Ναταλία ζεις? Ακούς? Που εξαφανίστηκες?

Σήμερα δεν δουλεύει το λαπτοπ μου και μπαίνω από της κόρης το pc οπότε δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να μπω ξανά το βράδυ.

Φιλάκια γλυκά σε όλες!

Senior Member
    Μπαρμπιτακι μου τα θέλει και σένα ο?.κ---ς σου!!!! Χαχα
    Μπουφέ θέλεις??θα τον έχεις! Αν πας μετά και φας δεν θα φταίω εγώ, δική σου η ευθύνη!

Έκανα:
    Χοιρινό, ένα μεγάλο κομμάτι, με δαμάσκηνα, βερίκοκα με σως μουστάρδας, ελαιόλαδου και μελιού.( και αλάτι πιπέρι κρεμμύδι σκόρδο).
    Ένα ρολό με κιμά (2 κιλά) και βραστά αυγά μέσα, γαρνιρισμένο με πατάτες και κρεμμύδια ροδέλες.
    Κοκκινιστό (για τους ιδιότροπους που δεν τρώνε ?περίεργα? φαγητά)
    Ρύζι Χριστουγεννιάτικο με σταφίδες, κύμινο και κουκουνάρια.
    Τορτελινια αλα Νεκταρια. (με πολλά τυριά και μπόλικη κρέμα γάλακτος).
    Τάρτα κοτόπουλου με λαχανικά. (ΥΠΕΡΟΧΟ) (κοτόπουλο, πιπεριές σε διάφορα χρώματα, καρότο, μανιτάρια, κρασί και κρέμα γάλακτος)
    Δυο διαφορετικές σαλάτες στολισμένες (η μια με σάλτσα αβοκάντο και η άλλη με βαλσάμικο.)
    Σπιτικό μιλφειγ (φτιαγμένο από την φίλη μου)
    Βασιλοπιτοτσουρεκοκεικ (της γνωστής μαγείρισσας)
    Σιροπιαστά και διάφορα γλυκά.

Αυτά τα λίγα! Χαχα 3 μέρες τρώγαμε αυτά που περίσσεψαν!!! Και φυσικά όπως είδες όλα διαίτης!!!!

Και φεύγω γρήγορα γρήγορα πριν αρχίσετε οι υπόλοιπες και μου πετάτε ντομάτες που σας ξελίγωσα και σας χάλασα την δίαιτα!

φιλαααακιααααα

Senior Member
    ευτυχως εισαι μακρυα νεκταρινι μου.....θελω λιγο ρυζι, λιγα τορτελινια και ενα κομματι ταρτα....προς το παρων ομως καθοτι γραφειο σημερα, τη βγαζω με κατι ανοστα κρακερακια...ουτε ενα φρουτο δεν θυμηθηκα να παρω...πρωτη μερα στο γραφειο τι να σου κανει?
    η επομενη συναγη μου θα ειναι η σουσαμοπιττα. οταν τη βαλω θα σε ενημερωσω....οχι να κανεις, να δεις την συνταγη....
    καλα, εφαγα κι εγω.....δεν ξερω τι εφαγα.....

επεστρεψε και η λιντα βλεπω που για να διαβασει θελει καμποσες ωρες...

αννεζινα μου πολλα φιλακια και ευχαριστω για τους αγωνιστικους χαιρετισμους

καλε που ειστε ολες χαμενες? αντε το χαμαμ να γεμιζει......
    η ναταλια μηπως πηγε να δει την πεννυ που γυρισε εχθες?

τελικα εχουμε 2 σετ καπακοτεντζερη? τι λενε ρε νεκταρινι?

Senior Member
    τις πατατες της λιλυς τις εχετε κανει ποτε? θεικες και λαιτ...επαθα πλακα