ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2442
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2442 of 2553 FirstFirst ... 1442194223422392243224402441244224432444245224922542 ... LastLast
Results 36,616 to 36,630 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by dora_th

Μελαγχολικό , το νέο όνομα ...
    Όμως το πιο γλυκό και το πιο ελπιδοφόρο απ΄όλα .
    Φθινόπωρο η εποχή που αρχίζει η εγκυμοσύνη των ελπίδων και των ονείρων ....
    Ας ευχηθούμε αυτή η εγκυμοσύνη να μην αποδειχθεί ανεμογκάστρι .......................
    Αγαπημένο μου Ιθακοκόριτσο,εσύ που απολαμβάνεις το ταξίδι περισσότερο απ'τον προορισμό,
    μην παρασύρεσαι από το προϊόν της γέννησης,αλλά εστίασε στην απόλαυση αυτής της εγκυμοσύνης!

Όπως άλλωστε μας υπενθυμίζει ο ποιητής στη "Nυχτερινή ευωδιά" της ίδιας συλλογής

...τί θα απομείνει από τόσες προσδοκίες, τόσους στεναγμούς;
    ένα όνομα και δύο χρονολογίες χαραγμένες στην πέτρα
    που ο καιρός θα τις σβήνει σιγά σιγά.

Ξέρουμε τι θα μείνει στο τέλος...Ό,τι αξίζει είναι εκείνο,που οι αισθήσεις θα συλλάβουν στην αιωνιότητα του ενδιάμεσου.

Senior Member
    Αρκεί να μην ταξιδεύουμε αέναα σαν τον Φλορεντίνο Αρίσα και την Φερμίνα του αγαπημένου μου Μάρκες .....
    Κάποια στιγμή θέλεις ένα λιμάνι να σε δεχτεί , να σ΄αφήσει ν΄αποβιβαστείς ........

Senior Member
    Ναταλία είναι πολύ ωραία η νέα μας ονομασία, σ'ευχαριστώ που μας σκέφτεσαι και μας φροντίζεις. Μόνο που άργησες λίγο να βάλεις την ταμπέλα της ευτυχίας κι εγώ δεν ήξερα και πήγα από την άλλη μεριά! :lol:

Senior Member
    Originally posted by dora_th

Αρκεί να μην ταξιδεύουμε αέναα σαν τον Φλορεντίνο Αρίσα και την Φερμίνα του αγαπημένου μου Μάρκες .....
    Κάποια στιγμή θέλεις ένα λιμάνι να σε δεχτεί , να σ΄αφήσει ν΄αποβιβαστείς ........
    Για να συνεννοούμαστε λοιπόν,ας αφήσουμε τα χρόνια της χολέρας κι ας πιάσουμε τον έρωτα!
    Τον έρωτα για το επίδοξο λιμάνι της ψυχής.Τον έρωτα για τον εαυτό μας,τους σημαντικούς μας,
    ό,τι καταπιανόμαστε κι αποτελεί τις πινελιές της ζωής μας.Αρκετά με τα πασαλείματα και τις μουτζούρες!

Senior Member
    Look σου εύχομαι καλή επιτυχία στο μεταπτυχιακό σου. Λυπάμαι όμως που λες ότι έφυγες πεινασμένη, γιατί;

Senior Member
    Δεν καταλαβα!Ποια φτουτατη?Ποια παει να μου φαει το θρονο?

Ναταλενια μου να γραψω στις φθινοπωρινες σελιδες οτι εκανα το 25 μπανιο μου,το πρωτο μετα την επεμβαση.Η θαλασσα ηταν υπεροχη αλλα οχι λαδι οπως την προτιμας.Ασε που οταν ξαπλωνω ψαχνω για ωραιες πετρες.Αναταση ψυχης ειναι το κολυμπι για μενα,αλλα αλλη η αισθηση να εχεις κ καλη παρεα.Αν πηγαινεις κ πρωι πρωι κ βλεπεις τον ηλιο να ξεπροβαλλει πανω απο το βουνο...Μαγεια...Ελπιζω σε πολλα φθινοπωρινα μπανια...Φθινοπωρο την Καλαματα δεν την εχεις δει.για σκεψου το λιγο.

Senior Member
    Εσύ, χαρά μου, είσαι η Φτουτάτη μας, που μόλις επέστρεψες στη μοναδικότητά σου. Μη φοβάσαι, κανένας δε διεκδικεί το θρόνο σου. Τον κέρδισες άλλωστε με το σπαθί σου!
    Πολύ χαίρομαι που απόλαυσες το μπανάκι σου. Η θάλασσα το Σεπτέμβρη είναι η καλύτερη! Αν βρέχει κιόλας, παρόλο που είναι επικίνδυνο, είναι φανταστική εμπειρία!

Senior Member
    Ωωωωω!Μπράβο το κορίτσι μου!
    Το διάλειμμα του χειρουργείου τελείωσε!
    Επιστροφή στις παλιές καλές συνήθειες και πάλι!
    Κάθε βουτιά,κάθε βοτσαλάκι,θα έχει πάντα κάτι κι από μένα...

Originally posted by Γλαύκη

...Φθινοπωρο την Καλαματα δεν την εχεις δει.για σκεψου το λιγο.
    χαχαχαχα!Τώρα που το λες,έχεις δίκιο!Όλες τις άλλες εποχές την έχω δει!
    Δεκέμβρη,Φλεβάρη,Μάη κι Ιούνη,αν δεν κάνω λάθος...Μου λείπει πολύ πάντως!
    Υπάρχει μια ελπίδα για Νοέμβρη,αλλά παίζει μαζί με Αθήνα και Πάτρα...Για να δούμε...
    Προς το παρόν,γέμισε όμορφες στιγμές τη μέρα σου,έστω και μόνη.Έλα μου,να σε χαρώ!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Ναταλία είναι πολύ ωραία η νέα μας ονομασία, σ'ευχαριστώ που μας σκέφτεσαι και μας φροντίζεις.
    Μόνο που άργησες λίγο να βάλεις την ταμπέλα της ευτυχίας κι εγώ δεν ήξερα και πήγα από την άλλη μεριά! :lol:
    Τουλάχιστον δεν κάθησες σαν το χάνο κάτω από τις πινακίδες.
    Όσο παίρνεις κάποια έξοδο και προχωράς παρακάτω,είσαι μια χαρά Τζινάκι μου.
    Από το πόσο απολαμβάνεις τη διαδρομή θα κριθεί αν όντως βρήκες το μέρος της ευτυχίας στο τέλος.

Senior Member
    Μίλησα τώρα με τη Μαρία, έχει συνέλθει και είναι μια χαρά, πονάει ελάχιστα, έχει μόνο την πεταλούδα, έφαγε και βολτάρει κανονικά. Ευτυχώς στο δίκλινο που την έχουνε είναι μόνη της κι έτσι θα κοιμηθεί κι ο άντρας της στο διπλανό κρεβάτι, ωραιότατα. Σας ευχαριστεί όλες για τις ευχές σας. Αύριο παίρνει εξιτήριο και θα μπει να μας τα πει η ίδια.

Senior Member
    Ναταλενια μου να ηταν μονο οι βουτιες κ τα βοτσαλακια!το καφε?που μου υποσχεθηκες να καθησουμε κ στον κηπο κ δεν το καναμε ποτε?Οχι ποτε ποτε.Ποτε για τωρα....Το σινεμα?Κ ειναι κ τοσα αλλα μερη που θελω να παμε μαζι.Μα που πηγα κ σας βρηκα στη βορεια Ελλαδα!Αλλαξε κ η αεροπορικη εταιρια κ δεν εχει φτηνα εισητηρια πια για Θεσ/νικη να ερχομαι εγω να μου δειξεις κ τις δικες σας ομορφιες.Εχουμε χρονια μπροστα μας ομως ,ολα θα γινουν.Για να χαθουμε αποκλειεται.....

Senior Member
    Χαρά μου, θα χαρώ πολύ αν ξανάρθεις στη Θεσσαλονίκη, αλλά σινεμά θα πας με τη Ναταλία!
    Δεν την ξεχνώ την αλησμόνητη εμπειρία που είχαμε τα δυο μας: http://www.youtube.com/watch?v=jJOFUsO_N20

Senior Member
    Φόρεσα μακρυμάνικη μπλούζα, κολάν και τις ισοθερμικές κάλτσες μου (τ'ακούς Look), λέτε να φθινοπώριασε; χιχι Σήμερα μου έδωσε η μητέρα μου 2 καλοκαιρινές φούστες της, που φορούσε στα αδύνατά της και μου ήταν μια χαρά. Αρχισα λοιπόν να φωνάζω δυνατά λέγοντάς της είναι πολύ ωραίες οι φούστες κι εύχομαι να τις φοράω του χρόνου το καλοκαίρι και να πηγαίνω στη δουλειά μου. Μου λέει λοιπόν η μάνα μου, τι φωνάζεις, δίπλα σου είμαι, σ'ακούω και της απαντάω δεν φωνάζω σε σένα, φωνάζω για να ακούσει ο Θεός αυτά που λέω για τη δουλειά που θέλω, γιατί όσο να πεις μία ηλικία την έχει και ίσως δεν ακούει πολύ καλά! :lol:

Senior Member
    νομίζω ο πιο αγαπημένος τίτλος μακράν.. μπράβο Ναταλία μου, έπιασες τον παλμό της καρδιάς μου..
    Πάω να διαβάσω Τάσο Λειβαδίτη τώρα, να ξαναπιάσω αγαπημένες συλλογές του-και τη συγκεκριμένη βεβαίως βεβαίως- , να θυμηθώ ποια ήμουν, να αναλογιστώ ποια είμαι..

Senior Member
    ο παραπάνω ουρανός είναι ένας Οκτώβρης στη Σάμο, έτσι για να παίρνεις ιδέες...