ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2462
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2462 of 2553 FirstFirst ... 146219622362241224522460246124622463246424722512 ... LastLast
Results 36,916 to 36,930 of 38289
    Senior Member
    μεγεια στο γιωτακι μας!!!!!!
    καλα μαγειρεματα στο αβακι μας!!!
    και προς αβα και ελλη!!! ναι!!! πηγα κι εγω σημερα γυμναστηριο ξανα!!!

Senior Member
    Γεια σου ρε κοριτσάκι!
    Άντε μπαίνουμε σε μία σειρά σιγά σιγά

Senior Member
    Κορίτσια, πάμε μαζί να γυμναστούμε, γερά!! Αύριο ξεκινάω και θα κάνω μισή ώρα ζούμπα και μία πιλάτες.

Senior Member
    αβα πουλι μου!!! το πηρες ζεστα!!!!!!!!! θα ξεκινησεις με μιαμιση ωρα!!!!!!!

Senior Member
    εδω και εγω!!
    πολυγραφοτατες παλι......
    εγω πηγα με τη κορη για ψωνια και καφεδακι και γυρισα κατα τις 9
    αλλα εχω ασχημα νεα μαλλον θα φυγει ο αδερφος μου για το νησι αυριο οποτε δε θα μπορεσω να ερθω τη πεμπτη θα ξερω σιγουρα αυριο να σας πω !
    παω να διαβασω οσα γραψατε και αν ειναι αδειο ακομη το πσ τα ξαναλεμε

Senior Member
    κοριτσακι εχθες δεν ειμουν ον λινε για να βαλω τις φοτο θες να στις βαλω τωρα?????

Senior Member
    Καλλιόπη άλλος άνθρωπος!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:

Συνέχισε!!!

Senior Member
    Καλλιόπη μου μεγάλη η διαφορά!!:wow::wow::wow:
    Το σώμα σου σχηματίστηκε και η απώλεια είναι εμφανέστατη!Άντε και σε κατώτερα καλή μου, καλή συνέχεια!

Senior Member
    Κορίτσια πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.

Senior Member
    καλημέρα από μια πονεμένη Μακ, πονάω, έπαθα σκοτοδίνη, και γενικά ψιλοχάλια, δεν πήγα στη δουλειά και είμαι οριζόντια στο κρεβάτι μου, σας φιλώ.

Senior Member
    Καλημέρα μανάρι μουυυυυ! Περαστικούλια!
    Πονάς πολύ Μακόνες μου; Όταν νιώσεις καλύτερα περιμένουμε τις εντυπώσεις από την χθεσινή σου εμπειρία, αν και εγώ εννοείται πως έχω πάρει ήδη κάποιες πληροφορίες χιχιχιχι

Σήμερα είναι η δύσκολη μέρα που θα έχεις λογικά αιματάκι και πόνο, αλλά με τα παυσίπονα κουμαντάρεται. Η ζαλάδα μήπως είναι από την ελαφριά αναισθησία που σου έκαναν; Κάτσε σπίτι αφού μπορείς και μην το κουνήσεις ρούπι!!!

Senior Member
    Elaki,, καλημέρα!
    Η εμπειρία έχει ως εξής: πήγα χτες το απόγευμα στις 6.30 στην κλινική, περίμενα ως τις 8 γιατί δεν είχε τελειώσει το προηγούμενο χειρουργείο του ο γιατρός μου. Με βάλανε στο χειρουργικό τραπέζι για άλλη μια φορά(!!!!) και με πλακώνει στην τοπική αναισθησία, έλα μου όμως μου δεν πιάσανε καλά καλά οι ενεσούλες και εγω το καταλάβαινα το πετσόκομα, πονούσα και στην προσπάθεια μου να μη φωνάζω, πεταγόντουσαν αντανακλαστικά πόδια και χέρια, οπότε επενέβησαν οι αναισθησιολόγοι, να'ναι καλά οι κοπέλες, και πρότειναν να με ναρκώσουν ελαφρώς για να ταλαιπωριέμαι λιγότερο, επειδή όμως είχα φάει αρνάκι το μεσημερι , δεν μπορούσαν να μου δώσουν αρκετό φάρμακο. Τέλος πάντων, στο δεύτερο στήθος ήταν καλύτερα τα πράγματα, μου βάλανε και μασκα με οξυγόνο και σε μια ώρα τελειώσαμε. Χτες το βραδυ ενιωθα περιφημα αφού ήμουν υπό την επήρεια των φαρμάκων αλλά στις 5 τα ξημερώματα άρχισαν οι πόνοι και τα ντεπόν δεν με ανακούφισαν ιδιαίτερα. Το πρωί πήγα μόνη μου στο φαρμακειο της γειτονιάς μου να πάρω γάζεις γιατί οι παλιές ήταν ματωμένες και νόμιζα καθώς περπατούσα ότι με είχε πατήσει τρένο! Γύρισα σπίτι, και πάνω στην αλλαγή των γαζών , χανω το φως μου.. Σκοτοδίνες δυο τρεις φορές και μετά οκ.
    Φυσικά δεν πήγα στη δουλειά παρόλο που χτες ήμουν αισιόδοξη και είχα πει στη διευθυντρια μου ότι θα πήγαινα. Εχω μια διευθυντρια που είναι πολυ ευαισθητη στα θεματα υγειας και υποστηρικτικη, από μονη της μου ειχε πει να μην παω αλλα εγω επεμενα να παω γιατι πιστευα θα ημουν καλά..
    Τέλος πάντων, τώρα είμαι οριζοντιωμένη στο κρεβατάκι μου και σερφάρω!
    Φιλάκια!

Senior Member
    καλημερα κοριτσια μου μακ περαστικουλια σου!
    τελικα ακυρο για μενα αυριο εφυγε ο αδερφος μου οποτε δεμπορω να φυγω εγω απο το σπιτι αν ηταν απογευμα που θα ηταν τα παιδια εδω θα το καταφερνα αλλα......
    ελπιζω να δω το λιλακι οταν ξαναερθει!!!!!!

Senior Member
    καλημερα!!!!βρε κοριτσια μου γινεται να τα πουμε στο κεντρο???αλλιως δεν θα προλαβω να κανω τις δουλειες που εχω

Senior Member
    Καλημέρα. Μακ λυπάμαι που ταλαιπωρήθηκες, ευτυχώς που ήταν μόνο μία ώρα, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να σου περάσουν σύντομα οι πόνοι.