Results 37,531 to 37,545 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
25-09-2012, 14:48 #37531
Αβα πραγματικά φρίκαρα με το περιστατικό που προανέφερες. Καλά αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ακούσει για τις άλλες επεμβάσεις που ενδεχομένος να είναι πιο κατάλληλες γι'αυτον σε σχέση με τον δακτύλιο? ο συγκεκριμένος γιατρός δεν κάνει άλλες επεμβάσεις? μακάρι να μπορέσεις να του μιλήσεις και να τον μεταπείσεις. Θα είναι κρίμα και άδικο να κάνει μια επέμβαση που δεν του ταιριάζει και να ταλαιπωρηθεί. τον γιατρό τον αφήνω ασχολίαστο διοτί είναι πραγματικά για αφαίρεση άδειας.
- 25-09-2012, 15:17 #37532
Originally posted by *Katie
Αγγελικούλα μου συγχαρητήρια στον σύζυγο για την εκπομπή. Σιδεροκέφαλος και με καλές ακροαματικότες εύχομαι.
Το Ελλάκι έφτασε?
25-09-2012, 15:20 #37533
Avaki ειδικοί σε τέτοιου είδους επεμβάσεις δεν είμαι αλλά η λογική μου λεει ότι εφοσον έχει προχωρήσει η ιατρική και απ' όλα όσα έχω διαβάσει είναι δυνατόν ενας άνθρωπος να μην το ψάχει λίγο παραπάνω όταν πρόκειται για την ίδια του την ζωή και πιο συγκεκριμένα την ποιότητά της??? Για τον γιατρό δεν θα κάνω συζήτηση.... απορώ με τους γιατρούς που μας βλέπουν σαν εισόδιμα και όχι σαν λειτουργημα!
25-09-2012, 15:22 #37534
Καλησπέρα Κατερινάκι, Μαράκι καλά είμαι, σήμερα ήταν η μέρα του μπάνιου, έκανα μπάνιο τα παιδιά μου και τα ανήψια μου, ευτυχώς που ο γάτος μου είναι αυτοκαθαριζόμενος χιχιχι.
25-09-2012, 15:28 #37535
πες μου ότι είναι ενα από τα παιδια ή τα ανηψια σου αυτο!!!!
25-09-2012, 15:36 #37536
Αγγελικούλα όχι δεν είναι ένα από τα δικά μου, θα μπορούσε όμως να είναι ο παπαράκος της Λίλας χιχιχι. Εμένα αναγκαστικά κάθονται ήσυχα και υπομένουν το μαρτύριό τους, απλά η έκφρασή τους είναι κάπως έτσι! :lol:
25-09-2012, 15:58 #37537
:lol::lol::lol::lol:
25-09-2012, 17:22 #37538
Τζινάκο μου, πολύ άτακτο παιδί, αυτό στη μπανιέρα! Ευτυχώς δεν έπρεπε εσύ να το χώσεις στη μπανιέρα..
Όσο για το γιατρό, τι να πω, βρε παιδιά.. Πλήρης απογοήτευση.. Και με αυτόν, αλλά κυρίως με το παιδί! Είναι της "εύκολης λύσης", νομίζει πως έτσι θα ξεμπερδέψει.. Χαχα, τον γελάσανε! Ας με ρωτήσει, να του πω πόσα απίδια βάζει ο σάκος! Χώρια που έχω μια φρικτή υποψία: Τώρα είναι στο προεγχειρητικό στάδιο, όπου τρώει τα πάντα, ανεξέλεγκτα, χωρίς παρατηρήσεις από το περιβάλλον του. Επειδή αφέθηκε να φτάσει σε αυτό το σημείο και επειδή είναι κάπως και ο χαρακτήρας του (τρώει τις πίτσες, πίνει τις κόλες και πετάει τα κουτιά και τα μπουκάλια γύρω του, περιμένοντας τους "υπηρέτες" να τα μαζέψουν), μήπως, λέω μήπως είναι μία παραπλανητική τακτική; Μήπως σκοπεύει να φάει λίγες εβδομάδες του σκασμού και τελευταία στιγμή να τους την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια; Με βάση αυτά που έχω ακούσει, τον έχω ικανό..
25-09-2012, 17:32 #37539
Όσο για το γιατρό, ειδικεύεται στο δακτύλιο, αυτός είναι ο τομέας του.
Ναι, αλλά σε ένα άτομο που έχει τουλάχιστον εκατό κιλά για χάσιμο δεν προτείνεις κάτι τέτοιο.. Εκτός αν η αδύνατη φίλη μου έχει γιγαντώσει το παιδί στα μάτια της.. Δεν ψάχνω δικαιολογίες για το γιατρό, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ένας σοβαρός επιστήμονας με τη συγκεκριμένη φήμη παίρνει τέτοια ρίσκα για τα χρήματα. Και σιγά τα χρήματα, εδώ που τα λέμε.. Τέτοιοι γιατροί παίζουν με μεγάλα ποσά. Δε θα ρισκάριζε να μπει φυλακή για αυτό το ποσό. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα.. Ή το παιδί δεν είναι πάνω από διακόσια κιλά ή ο γιατρός είναι πράγματι για τα πανηγύρια!
Όσο για τη φίλη μου, που λέει ότι το παιδί θα σπάσει το δακτύλιο κλπ της είπα πως όχι, τίποτα δε θα σπάσει, απλά θα τον χαλαρώσει στο τέρμα και τέρμα! Αν έχει διάθεση να πετάξει μερικές χιλιάδες ευρώ και να υποβληθεί περαιτρέρω σε δεύτερο χειρουργείο, ας το κάνει.
25-09-2012, 17:53 #37540
Avaki αν δεν καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος ούτε η οικογένεια του ότι αυτό ΔΕΝ είναι η εύκολη λύση (αντε να χειρουργηθώ και να χάσω κιλα.....) τότε είναι άξιος της μοιρας του!
Νομίζω (δεν έχω βρεθεί σε αυτό το σημειο για να πω ότι ξέρω) ότι το να μπει κάποιος να χειρουργηθεί για κάτι τέτοιο πρέπει να του έχει μπει καλά στο μυαλουδάκι του και να έχει αποφασίσει να αλλάξει την ζωή του κατα 180 μοιρες.
Εδώ μπαίνεις σε πρόγραμμα διατροφής και πρέπει να κάνεις θυσίες για να τα καταφέρεις.... πόσο μαλλον να κάνεις μαι τέτοια επέμβαση.
Μια ex φιλη που είχε κάνει δακτυλιο και υποχρεώθηκε και σε φίλη της για τα χρήματα παραμένει υπερβαρη και μαλιστα καταναλώνει ατελειωτες ποσότητες φαγητου.... Θυμάμαι να πηγαίνουμε για φαγητό και να φτάνει σε σημείο αηδίας με το φαγητο!
Δεν είμαι καλυτερη ούτε θέλω να κρίνω... ούτε θα πω ότι ξέρω που να σταματήσω με το φαγητό αλλά θεωρώ ότι είναι κρίμα να βαζεις όλη σου την οικογένεια σε αυτό το τρυπάκι και μετά να τους απογοητεύεις όλους και πιο πολύ τον ίδιο σου τον εαυτο! (πάλι σουπα το κεφάλι μου είναι..... αν βγαλετε νοημα είστε θεες!)
26-09-2012, 11:47 #37541
καλημερουδια!!!!
26-09-2012, 12:20 #37542
Καλημέρες σε όλες σας!!!!
Κανενα νέο από το Ελακι έχουμε??????
26-09-2012, 13:07 #37543
Σαλονικιότικες καλημέρες!
χθες ήμουν τόσο πτώμα που δεν την πάλεψα να σας γράψω. Το ταξίδι μου είχε καθυστέρηση και ταλαιπωρήθηκα πολύ μέχρι να φτάσω. Αντί για 5,30 ώρες κάναμε 7 ολόκληρες ώρες για να φτάσουμε :flaming:
Οπότε έφτασα και έτρεχα να προλάβω. Πήγα στον γιατρό, ήρθαν και οι γονείς μου και κάναμε μία μεγάλη κουβέντα, είδε και τις εξετάσεις μου, μου έκανε και υπέρηχο και μου είπε ότι αφού θέλω να κάνω παιδάκι είναι σημαντικό να γίνει άμεσα η επέμβαση προκειμένου να μπορέσω να μείνω και πιο εύκολα έγκυος αλλά κυρίως να μην έχω κίνδυνο αποβολής ή αιμορραγίας. Το πρόβλημα είναι το γνωστό ότι δηλαδή τα πράγματα έχουν γίνει πολύ αυστηρά στα νοσοκομεία και είναι δύσκολο να με βάλει άμεσα για επέμβαση. Θα πάω αύριο από τα εξωτερικά ιατρεία να με εγγράψουν στο σύστημα τους ως περιστατικό και μετά θα ξεκινήσει να κάνει ότι μπορεί για να με βάλει για χειρουργείο. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα έχω μία αναμονή μεγαλύτερη από τι ήλπιζα. Έτσι λέω να κάτσω λίγες μέρες εδώ να δω τους φίλους μου, να πάω και στο νοσοκομείο και να γυρίσω από βδομάδα Αθήνα αν δεν έχει προκύψει κάτι ως τότε. Μετά θα περιμένω το πολυπόθητο τηλεφώνημα για να φύγω σφαίρα και πάλι για Θεσσαλονίκη. Βλέποντας και κάνοντας...
Τα ευχάριστα τώρα... απολαμβάνω χαλαρό πρωινό στο Ναταλόσπιτο, στο μοβ σαλόνι και ήδη έχουν πέσει ένα σωρό τηλέφωνα για επικείμενες καφεδοσυναντήσεις με φίλες αγαπημένες που έχω καιρό να δω. Λέω να μείνω και το ΣΚ Θεσσαλονίκη και μετά να πάω να δω και λίγο τους γονείς μου στο Λιτόχωρο και να επιστρέψω μετά στον αντρούλη μου που θα μου έχει λείψει και θα θέλει και ένα τακτοποίημα όσο να ναι μετά από μία βδομάδα εργένης. Τον έχω καλομάθει βλέπετε...
Σας φιλώ γλυκά και σας ευχαριστώ όλες για τις γλυκές σας ευχές και την θετική σας σκέψη που με συντροφεύει όπου και να βρίσκομαι. Καλό μας μεσημέρι αγαπημένες μου :love:
26-09-2012, 13:30 #37544
Αμα σου πω ότι ετοιμαζόμουνα να σε παρω τηλ......
Ευχαριστα και δυσαρεστα μαζι.... Υπομονη κοριτσακι μου θέλει τώρα και θετική σκεψη!
Σε φιλώ πολυ!
26-09-2012, 13:38 #37545
Ελάκι σου εύχομαι να περάσεις καλά όσο μείνεις στη Θεσ/νίκη και μακάρι να σε ειδοποιήσουνε σύντομα για την επέμβαση. Πολλά φιλάκια σε σένα και στη Ναταλία.
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή