ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 2540
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2540 of 2553 FirstFirst ... 15402040244024902530253825392540254125422550 ... LastLast
Results 38,086 to 38,100 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by mermaid

Μούσες άκουσα!
    Παρούσα!
    Κατά τον Ησίοδο η Καλλιόπη ήταν η μεγαλύτερη και ευγενέστερη από τις 9 Μούσες.
    Προστάτις της επικής ποίησης και της Ρητορικής, καθώς και όλων των καλών τεχνών (Καλλιέπουσα).
    Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τον νέο τίτλο,τα παράπονα σας στη μεγαλύτερη κι ευγενέστερη όλων των μουσών!

Senior Member
    χαχαχα και η μεγαλύτερη ειμαι και ευγενέστερη ελπιζω να ειμαι!
    για το μεγαλύτερη σιγουρα!ολες μικρουλες εισαστε

Senior Member
    Για Κύπρο? Κανείς?

Senior Member
    Βρε καλώς το Πωλινάκι μας
    τι κάνουν τα αγγελούδια σου;

Senior Member
    Αυτά μια χαρά δόξα τον Θεό. Σήμερα είχαν καρναβαλίστικο χορό στο σχολείο. Ο μικρός ντύθηκε μάγειρας και η μικρή πριγκήπισσα της Ανοιξης!

Η μαμά τους δεν πάει και πολύ καλα....

Senior Member
    Χαίρομαι που είναι καλά τα μανάρια σου
    Τι έχεις Πωλινάκι μου και σε στεναχωρεί;

Senior Member
    χμμμμμ... Μια μικρή ματιά να ρίξεις λίγο πιο κάτω θα καταλάβεις!!!!!!

Senior Member
    Νομίζω ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις να προσέχεις τη διατροφούλα σου Πωλίνα μου . Με το να στεναχωριέσαι όμως δεν καταφέρνεις κάτι καλή μου. Προσπάθησε να προχωρήσεις σε πράξεις αγάπης προς τον εαυτό σου. Είχες μία απίθανα δύσκολη χρονιά και έριξες όλο το ενδιαφέρον σου, την αγάπη και την ενέργεια σου στην οικογένεια σου και ειδικά στο μικρό σου κοριτσάκι που σε είχε τόοοσο ανάγκη. Μην είσαι άδικη και αυστηρή , είχες πολλά να παλέψεις... πράγματα που άλλες μάνες ούτε μπορούν να φανταστούν... Τώρα που τα παιδιά σου είναι καλά και χαρούμενα καιρός να στρέψεις λίγη από την προσοχή και την φροντίδα και προς τον εαυτό σου :wink2:

Αλλά προς Θεού Πωλίνα μου, μην σε κατηγορείς... ο καθένας στην θέση σου θα παραμελούσε την φροντίδα του εαυτού του, μπροστά στην ανάγκη να βοηθήσει το πρόωρα νεογέννητο αγγελούδι του. Μην υποτιμάς τα όσα έχεις περάσει, είσαι δυνατός άνθρωπος και έχεις δώσει μεγάλες μάχες με τα παιδιά σου. Όταν με το καλό ηρεμίσεις θα δώσεις και την προσωπική σου μάχη
    Πάρτο αλλιώς λοιπόν με χαμόγελο και αισιοδοξία και μπόλικη αγάπη και όλα θα έρθουν με το καλό στην θέση τους.

Senior Member
    Ήταν μοιραίο βέβαια αυτό που συνέβη κι αναπόφευκτο.
    Αυτό που δεν περίμεναν οι δύο φίλοι ήταν ότι ο αποχωρισμός τους έμελε να μείνει παντοτινός!
    Καλό ανοιξιάτικο ξεμούχλιασμα σε όλες κι όλους!

Senior Member
    Εγώ πάλι αποχαιρετώ έναν από τους πιο ζωντανούς και ουσιαστικούς χειμώνες των τελευταίων ετών και δεν ανυπομονώ καθόλου μα καθόλου να πάρω ανοιξιάτικο αέρα γιατί τα πρώτα δείγματα ήταν μιας σκληρής άνοιξης..

Senior Member
    Σε κάποιες περιπτώσεις ο παντοτινός χωρισμός αποτελεί λύτρωση...

Senior Member
    Έτσι μάλλον θα είναι Ελάκι μου, γλυκιά μου συνοδοιπόρισσα....

Senior Member
    in good times and in bad
    in sickness and in health
    my constant friend
    my faithful partner
    my love from this day forward

Συνοδοιπόρησα μου!

Γιατί απλά κάποιοι δεν λένε να χωρίσουν! :bigsmile:

Senior Member
    I do , I do! :love:

Senior Member
    Originally posted by Mak
    Εγώ πάλι αποχαιρετώ έναν από τους πιο ζωντανούς και ουσιαστικούς χειμώνες των τελευταίων ετών και δεν ανυπομονώ καθόλου μα καθόλου να πάρω ανοιξιάτικο αέρα γιατί τα πρώτα δείγματα ήταν μιας σκληρής άνοιξης..
    Oυτε εγω τη θελω την Ανοιξη , ποτε δεν την ηθελα , μετα την Ανοιξη ερχεται το καλοκαιρι που σηματοδοτει το τελος , το θανατο της φυσης πριν απ ολα . Πολύ περισσοτερο φετος που πριν ακομη μπει εστειλε τους μαυρους ιοωνους της να φερουν τα ασχημα μηνυματα και προμηνυματα . Και τα γλυκα χαμογελα που σκαει ειναι για να μας ξεγελαει , ετσι οπως την παταμε με τις πρωτες υπουλες ζεστουλες της και ξεντυνομαστε και αρρωσταινουμε , ετσι και σ ολα τα υπολοιπα υπουλα και υπογεια ερχεται να επιτεθει .
    Μπορω να θελω να γυρισω στο Νοεμβρη ?
    Το χειμωνα τον ξερω ποιος ειναι , ξερω τι θα αντιμετωπισω , θα προφυλαχθώ , αυτή τη κυρία την ύπουλη και διπροσωπη δεν θέλω να τη γνωρίσω . Μου προοκαλει απέχθεια .

Συγγνώμη αν ασς το χαλαω .