Results 4,456 to 4,470 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
17-02-2010, 12:12 #4456
Originally posted by LIDA
Originally posted by BARB3
καλα, ακουσα οτι παρασκευη βραδυ η μενεγακη ηταν με το λατσιο για σουσι και ελεγα "ρε μπας και πηγαν στο ιδιο μαγαζι?" οχι ε? εκεινη ηταν κηφισια. απεχουν μεταξυ τους? σαν γνησια βορειοελλαδιτισα δεν εχω ιδεα απο αθηνα......
Πότε θα έρθεις και συ Μπαρμπουνάκι Αθήνα???
οσο για εμενα, δυσκολο πολυ λιντα μου να ερθω αθηνα. ουτε καλοκαιρι δε προβλεπεται καθοτι για χαλκιδικη και μαλιστα αμμουλιανη ετοιμαζομαι. να μαστε καλα δηλαδη γιατι το 2007 θυμαμαι οτι στις 6 το πρωι εγω ετοιμαζα βαλιτσες και ο συζυγος ειχε σπασει τον αστραγαλο στη δουλεια και ηταν στο νοσοκομειο. με ειχε παρει τηλεφωνο και τον ελεγα κοψε την πλακα......
- 17-02-2010, 12:20 #4457
Γι' αυτό δεν πρέπει να κανονίζεις τίποτα !!
Οι καλύτερες μου διακοπές ήταν αυτές που τις κανόνισα τελευταία στιγμή όμως αυτό με παιδιά δυστυχώς δεν γίνεται!!!!
Αχ καλοκαιράκι!
Πότε θα έρθει?
Πότε θα πιάσει ζεστούλα?
Θα βγει ο καυτός ήλιος???
Είμαι που είμαι κρυουλιάρα, ο χειμώνας με αποτελειώνει!
17-02-2010, 12:27 #4458
και τι ξεχασα να σας πω. πηγα σημερα στους γιατρους μου. ο παθολογος γνωστος μου μου εγραφε τα ρεντουκτιλ. η ενδοκρινολογος παρακολουθει τον οζο μου και μου δινει θυροξινη για να τον μειωσουμε.
ξεκιναω με τον παθολογο για το θεμα ρεντουκτιλ. τρωω μια κρυαδα. μου λεει και εχει δικιο. τα αποσυρουν παγκοσμιως. ξερεις τι πολεμος εγινε για να μη τα αποσυρουν? λες να μη τα εσταξε η εταιρεια? ξερεις τι χασιμο εχει η εταιρια με την αποσυρση? και δεν μιλαμε για οτι υπαρχει στο ραφι. μιλαμε για το τι πουλουσε παγκοσμιως και τι θα πουλουσε. αφου δεν καταφερε να σταματησει η αποσυρση, καποιος σοβαρος λογος υπαρχει. οποτε καλα εκανες και τα σταματησες μου ειπε. και τωρα, πανε στην ενδοκρινολογο και συζητησε τι μπορει να σου δωσει. οσο για αυτα στα φαρμακεια, τα περισοτερα ακακα ειναι, μη δοκιμασεις τιποτε μου ειπε.
παω λοιπον στην ενδοκρινολογο και ακουω ενα απο τα ιδια. το μονο που μπορω να σου δωσω ειναι τα ξενικαλ μου ειπε. δεν υπαρχει αλλο φαρμακο και δεν συνιστω τιποτε απο αυτα των φαρμακειων. το ξενικαλ λοιπον κατακρατα τα οποια λιπη τρως και δεν εχεις τα "γνωστα" προβληματα αν κανεις διαιτα χαμηλη σε λιπαρα.
ετσι, το πηρα το κουτακι μου και λεω να το ξεκινησω απο αυριο. μαζι με γυμναστικη και την υποθερμιδικη μου διαιτα χωρις λιπαρα ουτως ή αλλως ας δουμε τι πουλια θα πιασουμε μεχρι το πασχα....
17-02-2010, 12:36 #4459
Μπαρμπούνι καλά για το reductil δεν το συζητώ, ούτε κατά διάνοια! Αφού δεν μας βρήκαν σε κανένα χαντάκι όσο καιρό το παίρναμε τυχερές είμαστε. Όσο για το xenical και γω το είχα πάρει παλιότερα (κάνοντας βλακείες όμως) και δεν είχα δει αποτελέσματα.
Τώρα που το αγόρασες πάρτο αλλά πιστεύω ότι τρώγοντας προσεκτικά και με γυμναστικούλα θα τα χάσουμε τα κιλά μας και χωρίς την βοήθεια των χαπιών!
17-02-2010, 12:38 #4460
εγω πηγα για να μου προτεινουν κατο αντι του ρεντουκτιλ που κοβει την ορεξη αλλά και οι δυο κατηγορηματικα οχι μου ειπαν. καλυτερα πινε τσαγακια δηλαδη....
οποτε ας δοκιμασω τα ξενικαλ που τα ειχα δοκιμασει παλια αλλά χωρις διαιτα και ειχα το γνωστο προβλημα και βλεπουμε
17-02-2010, 13:33 #4461
Καλημερούδια και από εμένα
είδες μπαρμπουνίτσα πόσο βοηθάει μία τσιχλίτσα λίγο το ένα λίγο το άλλο κολπάκι όλο και κάτι προλαβαίνουμε να μην φάμε, εγώ καθε μέρα βρίσκω τρόπους να μην τρώω σαχλαμάρες,
τσίχλες, νεράκι που και που κανένα τσιγάρο αλλά σπανιότατα πια , όσο για τα ξενικάλ τα είχα πάρει παλιά .
εγώ και τα ξενικάλ ... ΜΑΚΡΙΑ...ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ,
παιδιά έχω πάει ταξίδι στην Κύπρο και να ψάχνω στο αεροδρόμιο για τουαλέτακξαι όχι μόνο στο αεροδρομιο
όχι αυτά δεν είναι για μένα άσε που δεν είδα και καμμία σοβαρή διαφορά άσε που πιστεύω ότι όλα αυτά κάπου ξεσπάνε, άσε φοβάμαι διατροφή διατροφή διατροφή και λίγο γυμναστικούλα και που θα πάει θα τα καταφέρουμε
λήδα μου τι έκανες με την γυναίκα για τα παιδάκια σου βρήκες τίποτα ή όχι ακόμα για πες από διατροφή ξεκίνησες με τα κούρβες πως πας΄, εγώ τίποτα μόνο διατροφή και περπάτημα προς το παρόν, είναι και ο μήνας του τσέκ απ της οικογένειας και τρέχω όλη μέρα΄όσο για τις διακοπές δυστυχώς κι εγώ λόγω δουλειάς του άντρα μου οι διακοπές μας πέραν του εξοχικού είναι πάντα της τελευταίας στιγμής..
όσο για τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου ήταν πριν 3 χρόνια στα ΧΑΝΙΑ, περάσαμε τέλεια ήταν και τα 2 μου παιδιά μαζί και θα τις θυμάμαι πάντα,
τώρα μεγάλωσαν και δεν ακολουθάει κανένα, η κόρη μου πάει μόνη της και ο γιος μου πάει στα ξαδέλφια του οπότε κι εγώ παίρνω το έτερον ήμισυ και όπου μας βγάλει ....φέτος πάντως θα ήθελα να πάω ένα τετραήμερο στην Ιθάκη δεν έχω πάει και είναι λενε τέλεια όσο για την ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ σου μπαρμπουνίτσα μου έχω έρθει δύο φορές στον ΜΑΡΜΑΡΑ αλλά την έχουμε γυρίσει όλη ΑΠΛΩΣ ΤΕΛΕΙΑ!!
κατά τάλλα δεν κάνω κανένα σχέδιο για το καλοκαίρι μόνο να αγοράσω ένα σούπερ μαγιώ τίποτα άλλο
να είστε όλες καλά φιλάκια
17-02-2010, 13:35 #4462
μπαρμπουνάκι όταν ανέβω Θεσσαλονίκη θα πάμε για τσουρέκι στου ΤΕΚΕΝΛΗ εσύ με κάστανο που μου έχεις πει πόσο σου αρέσει κι εγώ με σοκολάτα!!!!!!!!!
17-02-2010, 13:38 #4463
Tα xenical βοηθάνε αλλά λίγο, και καλό είναι να μην κάνεις πολλά παρασπονδίες γιατί δεν θα βγαίνεις από την τουαλέτα.
Ληδάκι λες να ήταν και η Μενεγάκη στο μαγαζί και δεν την είδαμε.... να χάσουμε τέτοιο θέαμα !!! Τι έκανες με τη γυναίκα για τα παιδιά, βρήκες ?
Μπαρμπούνι δεν ξέρω αν ήταν στην ώρα της γιατί εγώ προσπαθούσα να τη βρω 1 ώρα, μου άλλαξε 4 φορές τη δ/νση, δεν λες καλά που ήταν εντός του Νομού Αττικής....
Λοιπόν 39 μερές, και η χθεσινή δική μου ήταν ΑΡΙΣΤΗ, μου βάζω άριστα με 5 αυτοκόλλητα..... Φτου να μη με ματιάσω, φτύστε και εσείς.
Το μικρό μας που είναι έχει επιστρέψει, δεν θα έπρεπε να φανεί..... χαλόοοοοοοου που είσαι ???
17-02-2010, 13:41 #4464
σούπερ μαγιό και Τενεκλής δεν πάνε μαζί
17-02-2010, 13:43 #4465
Τεκενλής συγνώμη τον έκανα τενεκέ
17-02-2010, 13:52 #4466
Aλαλουμένια μου μπράβο σου και πάλι μπράβο σου δεκα αστέρια ...
όσο για τον τεκενλή και σούπερ ουάου μαγιώ έ μία φορά δεν βλάπτει εσύ τι λές???
όλα τα ωραία πράγματα στην ζωή ή παχαίνουν ή απαγορεύονται
17-02-2010, 14:00 #4467
Originally posted by ANNEZINA
μπαρμπουνάκι όταν ανέβω Θεσσαλονίκη θα πάμε για τσουρέκι στου ΤΕΚΕΝΛΗ εσύ με κάστανο που μου έχεις πει πόσο σου αρέσει κι εγώ με σοκολάτα!!!!!!!!!
και μια που μιλαμε για γλυκα, η τελευταια επιτυχια μου ειναι που δεν εφαγα απο την πουτιγκα που βρηκα στο ψυγειο του γραφειου!!!! ηταν ενα κουτι γεματο πουτιγκα που τρελαινομαι αλλά το σκεφτηκα πολυ και εφυγα τρεχοντας μη μετανιωσω.........
17-02-2010, 14:18 #4468
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ,,,
είδες μία έτσι μια αλλιώς κάτι κάνουμε όσο για την μνήμη είδες τι θυμάμαι !!!!
κύττα το τσουρέκι του συγκεκριμένου είναι απίστευτο θυμάμαι την πρώτη φορά που ανέβηκα Θεσσαλονίκη έψαχνα να βρω που είναι το μαγαζί του ε!! με πήγε η μυρωδιά του
από την πόλη σας θυμάμαι μυρωδιά μπουγάτσας πρωί πρωί στην Αριστοτέλους και
τσουρεκού ένα βροχερο απόγευμα χειμώνα πριν΄κάποια χρόνια
τι μου θύμισες τώρα
για να μην πω και για τα σουντζουκάκια σε ένα μαγαζί στα ΛΑΔΑΔΙΚΑ και δύο μπουκάλια κρασί που κατέβασα με τον άντρα μου κι έγινα στουπί!!!
όσο για τα πουράκια όχι δεν έχω δοκιμάσει άμα έρθω θα φάμε παρέα....
17-02-2010, 14:51 #4469
Εγώ πάντως στη Θεσσαλονίκη τιμώ τα ουζερή και τα μύδια, όσο για το τσουρέκι με τη σοκολάτα παίρνω και για Αθήνα...
Αχ, Αννεζίνα ευχαριστώ μία μέρα ήταν μόνο για να δούμε θα γίνουν 2, μέχρι τώρα όλα καλά. Μπαρμπουνάκι μπράβο που κρατήθηκες γιατί τώρα θα είχες τύψεις...
Αντε να δούμε 39 μέρες θα αντέξουμε !!!
17-02-2010, 14:51 #4470
alalumaki μπραβο για την εγκρατεια, αντε τι εμεινε, 39 μερουλες
εμενα η ζυγαρια μου με παιδευει, οταν τηρω το προγραμμα με δειχνει 67 και αν φαω καμμια μερα παραπανω να σου το 68.
εχθες η μαμα μου μου εδωσε σουπιες με ρυζι, απλα θεικο, ε να μην φαω?
να δεις που δεν παει παρακατω..........
τελος παντων, εγω προσπαθω και οτι γινει,
σημερα μια συναδελφος εκανε μια πολυ ωραια μους με γιαουρτι, την εκανα και εγω και ειναι τελειο, ενα τελειο γλυκακι, γρηγορο και με λιγες θερμιδες,
περνετε ενα κεσεδακι γιαουρτι, βαζετε μεσα 2-3 κουταλιες σκονη για ροφημα σοκολατας και 2 κουταλιες ασπαρταμη και γινεται τελειο, και περνεις μονο τις θερμιδες του γιαουρτιου αντε και 20-30 θερμιδες για το κακαο.
καντε το και θα με θυμηθειτε.
ολες βλεπω δυναμικα σε προγραμμα, αντε να βλεπω ζηλο
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία