Results 4,591 to 4,605 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
22-02-2010, 12:06 #4591
αχ βρε λιντα μου!!! οταν καταλαβα οτι θα θελησω ωρες το παρατησα!!! αντε τα λεμε προς το απογευματακι. κι εγω τα φορτωσα σημερα στον κοκορα δευτεριατικα!!!!
φιλακια ναταλιτσα. το επιασα μια χαρα το θεμα. αυτες ολες που εγραφαν και εγραφαν μαλλον δεν καταλαβαν!!
φιλακια βασια και device. Μαλλον εχετε δικιο. το θεμα ξεκινα απο τη μανια μου με τις προσφορες. να εχω απο ολα γιατι με συμφερει!!!! για παραδειγμα, τα μακαρονια που οπως μαλλον ξερετε τα δινουν 1+1 δωρο......ε, εχω για κανενα χρονο μακαρονια!!!!! οτι σχεδιο θελετε!!!! και απο οσες μαρκες την εχουν βγαλει τη προσφορα!!!!
- 22-02-2010, 13:51 #4592
Originally posted by BARB3
... το θεμα ξεκινα απο τη μανια μου με τις προσφορες. να εχω απο ολα γιατι με συμφερει!!!! για παραδειγμα, τα μακαρονια που οπως μαλλον ξερετε τα δινουν 1+1 δωρο......ε, εχω για κανενα χρονο μακαρονια!!!!! οτι σχεδιο θελετε!!!! και απο οσες μαρκες την εχουν βγαλει τη προσφορα!!!!
κι ίσως λήξουν μέχρι χρειαστείς,αν δεν καταλήξουν να σας μπουκώνουν οικογενειακώς
και να ξοδεύεσαι σε αμέτρητα τραπεζώματα...Ξέρω δεν είναι θέμα λογικής και τα ξέρεις καλύτερα όλων μας.
Είναι εθισμός,είναι πρόβλημα κι ας μην υπάρχουν ανώνυμοι υπερκαταναλωτές προσφορών!
Δώσε του την πρέπουσα σημασία όσο μπορείς!Αντιστάσου!Βρες κάτι άλλο να κάνει τα μάτια σου να λάμπουν
και να πάρεις πρόσκαιρη ικανοποίηση!Μη σε κρατάς άλλο με αυτά απασχολημένη.Ασχολήσου
με όσα σημαντικά παραμελείς και βρίσκεις ανώδυνους τρόπους να χειρίζεσαι και να αντέχεις!
Συγχώρεσε με αν προχώρησα πολύ...Το ξέρεις πόσο σε νοιάζομαι.Ξέρω πως με πιάνεις τι εννοώ.
Το τηλέφωνο μου πάντα στη διάθεση σου κάθε που ετοιμάζεσαι για εξόρμηση σε σούπερ μάρκετ.
Αυτό για αρχή...αλλά και για όλα τα άλλα,που διστάζουμε και στον εαυτό μας να παραδεχτούμε,εδώ εγώ.
22-02-2010, 14:14 #4593
Η ζωή μου είναι άνω κάτω.
22-02-2010, 14:55 #4594
λιντα τι επαθες? με εμενα ετοιμαζοταν η ναταλια να ασχοληθει, εσενα θα πιασει? θελεις σε λιγο Chat?
22-02-2010, 15:45 #4595
Αχ, μπαρμπουνάκι μία από τα ίδια..... δεν το χει το ριζικό μου να ξαναδω το 6 ποτέ στη ζωή μου.... Μήπως πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα είμαι με ένα 8 ή 9 μπροστά σε όλη μου τη ζωή, και αν το πάρω απόφαση μήπως γίνει 10 το 9 και πάει λέγοντας.... Τι στο καλό, τελεία και ταύλα που λέει και ο γιός μου δεν είμαι άξια να κρατήσω μία διατροφή ούτε 3 μέρες.... Να φουντάρω τώρα ή αργότερα ?
22-02-2010, 15:56 #4596
Καλά την 184 σελίδα τώρα τη διάβασα....
Λιντάκι δεν είσαι καλά... είναι δύσκολες αυτές οι καταστάσεις, μου φαίνεσαι αισιόδοξο άτομο οπότε είμαι σίγουρη ότι θα βρεις άκρη... τι να πω προσπαθήστε τουλάχιστον να μη καταλάβουν τίποτα τα παιδιά...
Στεναχωριέμαι με αυτά... ότι και αν αποφασίσεις να το κάνεις με καθαρό μυαλό!!! όμορφη ξανθομάλλα....
22-02-2010, 16:15 #4597
Originally posted by LIDA
Η ζωή μου είναι άνω κάτω.
Κι όσες άλλες λουόμενες είναι μέσα τώρα φυσικά...
22-02-2010, 21:44 #4598
[quote]Originally posted by NADINE
Καλημέρα...Έχω πολύ πονοκέφαλο τώρα και ψιλοζαλίζομαι για να γράψω κατεβατά.
Ομολογώ πως στεναχωρέθηκα πολύ με όσα συνέβησαν παραδίπλα...Θα μου περάσει...
Με δυό λόγια είμαι καλά,περιμένω πάντα την έγκριση,οπότε ημερομηνία επέμβασης
βλέπω με κυάλια.Θ'αρχίσω σε λίγο τα τηλέφωνα τουλάχιστον να μάθω αν συστάθηκε η επιτροπή.
Ναντίν, αν και υποψιάζομαι πώς μπορείς να νιώθεις που εξαιτίας της παράθεσής σου έγινε τέεεεεεετοιο θέμα, να σου δώσω και μια διάσταση που, ίσως, δεν έχεις σκεφτεί...εμένα αυτή η αποκάλυψη σκέψεων, λεξιλογίου και κατά συνέπεια, ήθους, με βοήθησε πολύ για να καταλάβω τί μου ταιριάζει και τί όχι από τα τόσα μέλη αυτού του φόρουμ...θα γινόταν, βέβαια, αλλά σίγουρα πιο αργά....γι'αυτό και μόνο σ'ευχαριστώ, είτε συμφωνώ, είτε διαφωνώ μαζί σου, εν τέλει.
Και ας μην ξεχνάμε πώς και η παρρησία ακόμη χρειάζεται και αυτή το Αριστοτέλειο μέτρο, ειδάλλως μετατρέπεται σε αγοραία αγένεια.
22-02-2010, 22:11 #4599
κορίτσια μου άσχημη μέρα περάσατε.
Οι αντιπαραθέσεις έρχονται και παρέρχονται και καλό είναι να μη στεκόμαστε σε αυτές.
Ναντινακι κοίταξε να ηρεμήσεις. Δε φταις εσύ αν κάποιοι παρανοούν ή δε συμφωνούν με τις απόψεις σου.
Λογικό άλλωστε ο καθένας να εκφράζει την αποψη του.
Λιδα μου εσύ κοπέλα μου περνάς μεγάλο γολγοθά και πίστεψε με, αν και δε σε ξέρω σε καταλαβαίνω παρα μα πάρα πολύ.
Μακάρι να σε φωτίσει ο Θεος, μακάρι να εχεις τη δυναμη να διαλέξεις το καλύτερο για σένα πρώτα από όλα.
Η σημερινή μέρα εφυγε και ό,τι ήταν το πήρε μαζί της.
Ας ετοιμαστούμε για την αυριανή ευχόμενοι πάντα να είναι καλύτερη.
Καλό σας βράδυ
22-02-2010, 22:47 #4600
Nadine μου προσπαθησα να σου στειλω u2u δεν ξερω αν τα καταφερα.
Φιλια.
23-02-2010, 00:53 #4601
Originally posted by Mairy_Lou
Nadine μου προσπαθησα να σου στειλω u2u δεν ξερω αν τα καταφερα.
Mια χαρά τα κατάφερες,καρδιά μου κι έχεις και νέο μηνυματάκι...
Ελπίζω όλα να εκτυλίσσονται θετικά με τις ετοιμασίες του γάμου!
Αλήθεια είχαμε καμία πρόοδο στο θέμα της μουσικής υπόκρουσης
του πρώτου μας χορού ως ζεύγους;Σα να χαλαρώσαμε τελευταία...
23-02-2010, 01:00 #4602
Originally posted by GeorgiaP
αλλά η σημερινή μέρα είχε πολύ δράμα και κλάμα για μένα...
Τα έκανα παντού σαλάτα...Έμπλεξα παρόν και παρελθόν,
κάποιον στεναχώρησα,κάποιον μάλλον διασκέδασα,δεν ξέρω...
Σήμερα έμαθα πως από Πέμπτη πρωί πάλι θα περνάω τις μέρες μου
στο Διαβαλκανικό με τη θεία μου για μια ακόμα ανοιχτή επέμβαση...
Αλίμονο στην αυριανή μέρα αν δεν είναι καλύτερη της σημερινής,
Ζορζέτ μου!Πάμε για όνειρα ήρεμα κι ελπίδα χαμόγελου την χαραυγή!
23-02-2010, 08:41 #4603
Καλημέρα κορίτσια, εδώ είμαι πάλι. Πόσο πολύ μου λείψατε δε μπορώ να σας πώ, ειλικρινά.!
Αυτή η παλιοζωή ότι θέλει κάνει, ότι κι αν εμείς υπολογίσουμε εκείνη έχει δική της ρώτα....
Δε προλαβαίνω να διαβάσω τώρα όλες αυτές τις σελιδες, να μάθω τα νέα σας,
μόνο σ' αυτή την τελευταία έριξα μια ματιά , όμως πέρασα να σας πω μια γρήγορη καλημέρα,
να σας αφήσω την αγάπη μου και τα φιλιά μου και να συνεχίσω μια ακόμη σκοτεινή ημέρα για μένα .
Το χειρότερο είναι οτι επιστρέφοντας από ένα χάος έπεσα σε καταιγίδα.
Η μητέρα μου είναι στο νοσοκομείο και φτού πάλι από την αρχή.!
Κορίτσια μου πρέπει να σας αφήσω την καλημέρα μου, ας έχουμε τις ελπίδες μας για κάτι καλύτερο,
υπομονή , και πάνω απ'ολα πίστη στον εαυτό μας.
Πάντα το πίστευα, μα τώρα είμαι σίγουρη : αυτός έχει μόνο εμάς .
Φιλιά πολλά σε όλες σας μία μία ξεχωριστά, σύντομα θα τα ξαναπούμε , καλημέρα!
23-02-2010, 08:48 #4604
Originally posted by NADINE
Originally posted by GeorgiaP
αλλά η σημερινή μέρα είχε πολύ δράμα και κλάμα για μένα...
Τα έκανα παντού σαλάτα...Έμπλεξα παρόν και παρελθόν,
κάποιον στεναχώρησα,κάποιον μάλλον διασκέδασα,δεν ξέρω...
Σήμερα έμαθα πως από Πέμπτη πρωί πάλι θα περνάω τις μέρες μου
στο Διαβαλκανικό με τη θεία μου για μια ακόμα ανοιχτή επέμβαση...
Αλίμονο στην αυριανή μέρα αν δεν είναι καλύτερη της σημερινής,
Ζορζέτ μου!Πάμε για όνειρα ήρεμα κι ελπίδα χαμόγελου την χαραυγή!
είσαι τόσο μακρυά Ναταλάκι μου, αγνόησε τους, μόνο την περιφρόνηση σου αξίζουν και τίποτε άλλο.
Απλά μην ασχολείσαι,
ΜΗ χαλιέσαι και μη δίνεις αξία σε ανθρώπους και πράγματα ανάξια σου....
Σου εύχομαι τα καλύτερα για τη θεία σου.
23-02-2010, 09:37 #4605
καλημερα σε ολα τα κοριτσια
μια ξεχωριστη καλημερα στη Λιλυ μας που εμφανιστηκε επιτελους, δυστυχως ομως με οχι πολυ ευχαριστα νεα. Περαστικα λιλακι και υπομονη. θα περασουν ολα και θα συνελθεις
μια ακομη ξεχωριστη μερα στο ναταλακι που επισης δεν περναει και πολυ καλα αφου ετοιμαζεται παλι να στηθει στο διαβαλκανικο. περαστικα στη θεια ναταλακι και ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τελευταια γενικα που τριγυρνας σε νοσοκομεια.....
και τωρα το παρακατω παλι για το ναταλακι
Να σου πω να ευθυμησεις. τελικα χθες πηρα σουπερ και πηρα μονο 10 light κοκακολες. λοιπον ακου να δεις. κανονικα θα εδινα 15 ευρω. με τη νεα μειωμενη τιμη θα εδινα 11,5 ευρω. βαλε και το -20% τελικα εδωσα 9,2 ευρω. δεν αξιζε? ναι, γελα. τωρα εχω κοκα κολες για 2 μηνες.....
α, και τι ξεχασα επισης....πηρα και 3 τσιπουρες (μη φανταστεις οτι δεν ηταν προσφορα.....) και τις πηγα στη μαμα να μαγειρευει τη κορη να μη τρωει ασχετα και παχυντικα. οχι πες μου δεν εκανα καλα? συνολο 15 ευρω
μια επισης ξεχωριστη καλημερα στη λιντα. θελω να μιλησουμε σε τσατ. οσες πιο πολλες γνωμες μαζευεις, τοσο σφαιρικοτερη αποφαση θα παρεις. ελα να τα πουμε λιγο οποτε μπορεις.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή