ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 318
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 318 of 2553 FirstFirst ... 2182683083163173183193203283684188181318 ... LastLast
Results 4,756 to 4,770 of 38289
    Senior Member
    Την πιο γλυκιά μου καλημέρα!

Τι κάνετε κορίτσια μου? Όλα καλά?
    Τα κατάφερα και ξαναμπήκα λοιπόν!

Βάσια μου η αλήθεια είναι ότι με την δουλειά δεν καλοπρολαβαίνω όλες τις υποχρεώσεις. Να φανταστείς ότι εχθές στις 9.15 το βράδυ κάναμε επανάληψη τα αγγλικά με την Γεωργία μου! Προσπαθώ να είναι στο κρεβάτι κατά τις 9.30 και θέλω η τσάντα να είναι ανοιχτή μέχρι τις 8 το πολύ!!! Αλλά δεν τα καταφέρνουμε πάντα! Ευτυχώς είναι συνεργάσιμη και υπεύθυνη και δεν με ζορίζει το καλό μου! Όσο για την μικρή?στον δικό της παραμυθένιο κόσμο ακόμη!!!
    Σ ?ευχαριστώ πάντως (που με σκέφτηκες), είσαι πολύ καλή!

Ναταλίτσα τι όμορφο μπουρνούζι καλέ είναι αυτό!!! Πως το ξέρεις ότι μου αρέσουν τα φωτεινά χρώματα??? Δεν σε ξέχασα, (εσύ κουκλάρα μου δεν ξεχνιέσαι έτσι εύκολα!!!) απλά δεν κατάφερα να βρω χρόνο? Για έλεγξε την ατζέντα σου για την επόμενη Πέμπτη! Μεσημεράκι, μετά τις 12.

Tidekpe μπράβο σου που είσαι χαζομαμά! Μου αρέσει!!! Πόσο χρονών είναι οι θησαυροί σου?

Που είναι το μπαρμπιτάκι μου????? Έλα καλέ στην παρέα μας να παίξουμε! Θα σου δώσω και την κούκλα μου!

Φιλάκια σε όλες όλες όλες και ας μην ονομάζω!

Senior Member
    Και επειδη δεν είσαι μόνο εσύ χαζομαμά tidekpe, είμαι και εγώ ακούστε! Εχθές πήγαμε για πρόβα νυφικού, για τα κοριτσακια μου! Θα γίνουν παρανυφάκια και εχθές κάναμε πρόβα! Φορεσαν ίδια φορεματάκια και ήταν κούκλες και οι δύο! Η μικρή με ρώτησε: "μαμά μπορώ να το πάρω στο σπίτι να το φοράω συνέχεια?" Ειμαι χαζομαμα και το φωναζω!!! χαχαχα

Την καλημέρα μου και πάλι!!!!

Senior Member
    Καλημερουδια κ απο μενα κοριτσια...τι κανετε ελπ[ιζω ολα καλα...
    Δευτερη μερα συνεχομενη που το μπαρμπουνι δεν μας εχει πει καλημερα....κ δεν θα παει ο νους μου στο κακο....θα φανταστω απλα οτι εχει παρει ρεπο κ απολαμβανει το χιονι.....
    Για σας κοριτσομανες κ χαζομαμαδες εχω εναν ανιψιο κ ενα βαπτιστικο κουκλακια ζωγραφιστα.....οποτε μπορουμε να προχωρησουμε στα προξενια....
    Οσο για μενα ...παιδια δεν ξερω τι γινετε η γραμματεας του γιατρου μου μ εχει γραμμενη...η δεν της αρεσε η φωνη μου κ δεν με χωνευει...δεν ξερω...παντως καθυστερησε να με παρει τηλ κοντα ενα μηνα....ενω ειχε πει θα με παρει μια βδομαδα πιο μπροστα η εστω 3-4 μερες με πηρε τελευταια στιγμη κ δεν τα καταφερα.....κ τωρα ειπε πως Δευτερα το αργοτερο Τριτη θα μου εστελνε τις εξετασεις που πρεπει να κανω με κουριερ κ θα με επαιρνε τηλ για να ξαναμιλησω με το γιατρο η με κεινη....κ απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση.....Δεν ξερωω....

Senior Member
    Bρήκα συναγωνίστρια να καταλαβαίνει τον καημό της μάνας....για τριήμερη ετοιμάζεται η μεγάλη μου (είναι Α΄λύκείου) κι έχω λιώσει...ευτυχώς, έχω ακόμη κοντά μου τη μικρή...είναι τεσσάρων και δεν πάει πουθενά (εννοώ σχολείο) ΄παρά μόνο στη μαμά μου τα απογεύματα που δουλεύω. Ναι, ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου, είναι οι μικρές...
    Ναι, είμαι η Μαρία και είμαι χαζομαμά!!!!

Και πάλι φιλιά...

Senior Member
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ. για τη Μπάρμπι κάτι πήρε το μάτι μου για το σκυλάκι της...εσείς κάτι θα ξέρετε καλύτερα...

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Η σύζυγος θα κάνει την Παρασκευή το πρωί αμνιοπαρακέντηση
    και πρέπει να παραμείνει κλινήρης μέχρι τη Δευτέρα!Πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να τρέξω
    εις τα εξωτερικάς και πάλι να της συμπαρασταθώ ή έστω να την απασχολώ πολλές ώρες στο τηλέφωνο.
    Μου φαίνεται θα της διαβάζω το φόρουμ...όλα όσα έχασε...
    Ναταλάκι λατρεμένο μη με μαλώσεις σε παρακαλώ. ελπίζω να είσαι καλά.Σε αγαπώ πολύ κ θα σε πάρω τηλ υπόσχομαι. Δώσε ευχές σον ερωτά μου να πάνε όλα καλά πες της μέσα από την καρδιά μου. Η σκέψη μου θα είναι μαζί της και θα προσεύχομαι να πάνε όλα καλά.

Σε όλες τις κοπέλες εδώ φιλάκια πολλά πολλά! Ιδιαίτερα σε μπαρμπουνάκι, βάσια, μαρικάκι και νεκταρινάκι!!

Senior Member
    Κοριτσάκια μου όμορφα καλή σας ημέρα!
    Δε σας ξέχασα, αλλά όλες αυτές τις ημέρες βρίσκομαι σε ένα αδιάκοπο τρέξιμο, οι αποστάσεις είναι τεράστιες, κάθε μέρα
    3ωρες 4ωρες μετακινήσεις, κόντεψα να μείνω στους δρόμους.
    Τέλος πάντων, εχθές πήραμε τη μαμά μου στο σπίτι και φαίνεται να εξομαλύνονται λίγο τα πράγματα. Πρακτικά είναι
    καλύτερα, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Τα άλλα θέματα , στάσιμα χωρίς εξελίξεις, ας μη σας χαλάσω τη διάθεση λέγοντας
    λεπτομέρειες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τα γλυκά σας λογάκια, και όλη τη θετική ενέργεια που μου στέλνατε, όλο αυτό τον καιρό.

Είστε τόσο σημαντικές και πολύτιμες για μένα, είσαστε όχι απλά οι φίλες μου , αλλά κάτι ακόμη περισσότερο, οι δικοί μου άνθρωποι.

Σας καλημερίζω, σας φιλώ όλες μια μια και ελπίζω να είμαι κάπως περισσότερο τακτική στις παρουσίες μου από τώρα και μετά.

υγ. (Αννεζινούλα μου, κρατώ στα χέρια μου τσουρεκάκι Τερκενλής με κάστανο, που μας έφεραν από Θεσσαλονίκη και σε θυμήθηκα, τι καλά να το τσακίζαμε παρεούλα με το καφεδάκι μας ε? χεχε ο Αθηναίος Τερκενλής δεν είναι εξ ίσου καλός λένε...)
    πολλά φιλιά κουκλες μου και καλημέρα!!!

Senior Member
    Καλημερα κ απο μενα με τη σειρα μου....δεν βλεπω κινηση πολυ τις τελευταιες μερες....τι γινεται κοριτσακια μου τωρα που καθαριζω καθημερινα δεν το τιματε το μπανιο....Απο δω κ περα δεν θα καθαριζω για να ερχεστε...
    φιλια πολλα να εχετε ολες παρουσες κ απουσες μια υπεροχη μερα.....

Senior Member
    Έλα που μας απειλείς κιόλας!Αμάν έκανες να ξαναπάρεις πίσω τη θέση σου!
    Μην απατάσαι πως επειδή υπήρξαμε ανεκτικοί μία φορά θα το κάνουμε σύστημα κιόλας!Ασουπή!

Α,πάνε στη sleeve!Έχουμε Ζωρζετονέαααααααααααα!!!

Βγαίνω για λίγο(μη μου λέτε πάλι πως αλλού γράφω κι εσάς σας γράφω)
    κι επανέχρομαι για τα περαιτέρω αργότερα...Φιλάκια,όμορφες!

Senior Member
    ΧΑχαχαχαχαχαχχ.........απ το μπαρμπουνι κανενα νεο εχουμε????εχει τρεις μερες απουσια ναταλακι μου....Τα ειδα τις Γεωργιας επιτελους ευχαριστα......Να δω εγω ποτε θα εχω νεα...μ εχει εκνευρισει τα μαλλα αυτη η γραματεας....

Senior Member
    "Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στό΅ατί ΅ου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη ΅ου"
    για τη γραμματέα,Αλεκουζάκι μου!Σε νιώθω!Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω!

Όντως,το ξεφτύλισε το μπαρμπουνέλι!Μισό να το πάρω και επανέρχομαι ν'αναφέρω!

Senior Member
    Οκ,αποστολή εξετελέσθη!Καλά είναι το μπαρμπουνέλι μας!
    Μάλιστα ούτε καν θυμόταν πόσες μέρες είναι μακριά μας.
    Λέει προσπαθεί να υποτιμήσει τα στερητικά συμπτώματα έτσι και καλά...
    Τέλος πάντων,ο λόγος που χάθηκε είναι ο εξής κάτωθι:
    Λέει...

Senior Member
    α ωστε σε σενα το σηκωσε ε?
    γιατι εμενα μου το εκλεισε στα μουτρα.........

μετα λες συμπεθερα..........

αντε ενταξει αφου ειναι καλα θα τις τα ψαλλω αλλη ωρα

Senior Member
    εχμ...

Senior Member
    Ναταλια μου λες να ξαναπαρω?????νομιζω πως θα της μιλησω πολυ ασχημα μ εχει φερει στο αμην....στην τελικη αν δεν θυμαται τι πρεπει να κανει ας κραταει σημειωσεις.....(για την γραμματεα λεω..μην παρεξηγηθω).....