Results 466 to 480 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
18-03-2009, 13:07 #466
Γλυκύτατη πριγκίπισσα της καρδιάς μου,εσύ!
Καταλαβαίνω πολύ καλά τι μου προτείνεις,μην ανησυχείς...
Δεν είναι απόρροια συνειδητής επιλογής ,αλλά ανεξέλεγκτη αντίδραση του σώματος μου
στην κατάσταση ανάγκης που καλείται ν'αντιμετωπίσει...Δε νομίζω να κρατήσει για πολύ...
Το εύχομαι τουλάχιστον,γιατί χθες κάποια στιγμή το οπτικό μου πεδίο ήταν κόκκινο...
Τέλος πάντων,μην το συνεχίζουμε άλλο...Κάποια στιγμή θα κλείσει και αυτός ο κύκλος...
- 18-03-2009, 13:12 #467
κανενας για chat?
18-03-2009, 13:13 #468
Καλά,καλά...άμα είναι να με μαλώνετε και να μου φωνάζετε,
πάω τιμωρία στο ένα πόδι στη γωνία μου και τα λέμε άλλη φορά...
Να ευχαριστήσω μόνο τη Χανελίτσα μου για τις υπέροχες εικόνες που μου χάρισε(μακάρι να ζούσα εκεί μέσα!),
να ευχηθώ περαστικά στη Σαμπίνα μου(να ηρεμήσει κι αυτή κι ο καλός της!) και να δώσω πολλά φιλιά σε όλη την ομάδα!
Μπάρμπυ μου,εγώ δεν μπορώ να μπω στο τσατοδωμάτιο.Έρχονται οι γονείς μου σε λίγο και μάλλον θα φύγω μαζί τους.
Την επόμενη φορά που θα μπω στο φόρουμ,θα σας περιλάβω πρώτες...Να προσέχετε τον εαυτό σας και να στηρίζετε η μία την άλλη!
18-03-2009, 13:29 #469
Νεφέλη02,δε μου αρέσει η σιωπή σου.Έχεις έρθει στην πόλη μου εδώ και τόσες μέρες και δεν έχεις δώσει ένα σημείο ζωής.
Οκ,το σέβομαι αν θέλεις να μείνεις μόνη σου,αν δεν είσαι σε φάση για τη συνάντηση που συζητάμε,αλλά πες μια μόνο λέξη!
Ανησυχώ πως δεν είσαι καλά με την μεγάλη αυτή αλλαγή στη ζωή σου...Μακάρι να κάνω λάθος...Πάντως θα σε περιμένω...
18-03-2009, 13:44 #470
Την Κυριακή αυτή τελειώνουν τα χάπια του πρώτου κουτιου. Αύριο έχω ραντεβού με την ενδοκρινολόγο μου. Δύο μέρες τώρα προβληματίζομαι τι να κάνω με τα χάπια. Σκεφτόμουν να τα κόψω τελείως ή να πάρω των 15 mg; Θεωρώ ότι ιδιαίτερα σε μένα δε δουλεψαν. Τα πήρα 4 εβδομάδες, τις τρεις από αυτές πρόσεχα πάρα πολύ, τις δύο από αυτές περίπου περπατάω 6 χιλ. τη μέρα...........και απώλεια μόλις 2 κιλών. Νομίζω πρώτη φορά στη ζωή μου μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εγώ το πρώτο μήνα δίαιτας (και χωρίς χαπια) έχανα περισσότερο από 4 κιλά. Να υποθέσω ότι οφείλεται στην ηλικία μου; στη διακοπή καπνίσματος; Δε ξέρω........... Όμως έχω πάρει την αποφαση να μη συνεχισω τα ρεντουκτιλ. Θα το παλέψω μόνη μου.......και ότι γίνει. Και στη τελική........ας μη γίνει και τίποτα. Αντε πια......βαρέθηκα. Πάντως , κορίτσια, εγώ θα εξακολουθήσω να γράφω εδώ και χωρις R, τιμής ένεκεν, Οκ;
18-03-2009, 14:11 #471
Klm, τα κιλα σου δεν ειναι τοσα για να αναγκαστεις να παρεις τα χαπια, ταπεινη μου αποψη..
Μπορεις και με καταλληλα διαμορφωμενη διατροφι, στα μετρα και τα σταθμα τα δικα σου και μονο, να χασεις.
Και μη λες "βαρεθηκα"!! Τι να πουν κι οι κοπελες που εχουν πιο πολλα κι ομως δεν εγκαταλειπουν??? Αυτες κι αν ειναι αξιες θαυμασμου! Πραγματικα τις θεωρω ηρωες!
Απο τη στιγμηλοιπον που μπορεις-και ειμαι σιγουρη γιαυτο που λεω- ναχασεις κι ετσι γιατι να μην το προσπαθησεις? Και να μην τα παρατας! Δεν ειναι τα χαπια η μονη λυση!
Σε φιλω και ευχομαι να πανε ολα καλα, αρκει να μην το βαζεις κατω, οκ??
18-03-2009, 14:42 #472
ναι βρε klm!!!!!!!!!!
εγω να παω να φουνταρω με τα 30 κιλα που θελω να χασω?????????
ελα να μην τεμπελιαζουμε!!!!!!!
θα τα χασουμε!!!!!!!
ουτε εγω παιρνω χαπια...το χω ραψει ομως!!!!!!!
ειναι δυσκολο κατι φορες....αλλα ολα στη ζωη αγωνας ειναι!!!!!
θα τα χασουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλακια!!!!
καλη προσπαθεια!..
18-03-2009, 15:14 #473
klm, εννοείται ότι θα παραμείνεις στην ομάδα..... Τώρα για τα χάπια αν δεν βλέπεις διαφορά μην τα πάρεις, πόσα κιλά είσαι γιατί εγώ δεν βλέπω το ticker sou?
18-03-2009, 15:23 #474
Μήπως η ομάδα R να αλλάξει λίγο ορίζοντα, δηλαδή επειδή πολλές βλέπω που είναι στην ομάδα δεν παίρνουν χάπια, μπορούμε να την πούμε Ομάδα R αλλά από μία άλλη λέξη, π.χ. Rainbow, τι λες πρόεδρε?
18-03-2009, 17:21 #475
χαιρετώ την ομήγυρη!
πήγα από τα curves σήμερα....έχει πάει κανείς? κάνουν όντως δουλειά μόνο σε μισή ώρα?...αξίζουν εν ολίγοις τα λεφτά τους?
λέω να αρχίσω να αφιερώνω τουλάχιστον 30 λεπτά στην γυμναστική μου....είδομεν!
18-03-2009, 21:03 #476
Originally posted by alalumaki
..... Τώρα για τα χάπια αν δεν βλέπεις διαφορά μην τα πάρεις, πόσα κιλά είσαι γιατί εγώ δεν βλέπω το ticker sou?
19-03-2009, 08:46 #477
Καλημέρα Κορίτσια μου!!!! Ήπια σήμερα και το πικρό ποτήρι του ζυγίσματος με τη νέα μου ηλεκτρονική ζυγαρια. Και όπως καλά είχα υπολογίσει ότι θα με έδειχνε πάνω από 80 έτσι και συνέβη. Για την αρκίβεια είμαι 81,4 αλλα δε το παίρνει το τικεράκι, οπότε το στρογγυλοποίησα. Τι να κάνω τώρα..... Νομίζω ότι το πιο καλό για μένα είναι να θεωρήσω αυτό ως πραγματικό βάρος και να πιστέψω ότι σήμερα ξεκινώ μια νέα προσπάθεια. Ορίστε τι μου έμελε να πάθω: να προσπαθώ τρεις εβδομάδες και τελικά να βρεθώ να ξεκινάω παλι απο την αρχή και με περισσότερο βάρος........Δε πειράζει, ας πρόσεχα να είχα παρει τη ζυγαριά από την αρχή. Αντε βρε, καλή αρχή να έχω. Xenia, για να μη πάθεις ότι έπαθα εγω... άντε κορίτσι μου να αγοράσεις και εσυ τη ζυγαρια που έχεις προγραμματίσει.
19-03-2009, 12:02 #478
klm και εγω την πατησα με τη ζυγαρια πίκρα...πηρα καινουργια και ενω με εδειχνε λιγοτερα κιλα πηγα στη διαιτολογο και η ζυγαρια της εδειχνε πολυ παραπάνω....την πάτησα
19-03-2009, 12:09 #479
Εγώ άλλο χτύπημα δε θα το αντέξω... Ευτυχώς δηλάδη που δεν έχω σκοπό να πάω σε διαιτολόγο. Εγώ άλλαξα και το τικεράκι μου και από 78 το έβαλα να δείχνει 82, έτσι για τιμωρία.
19-03-2009, 12:27 #480
Καλημερα στην ομαδα μας την ορφανη και περιφρονημενη,τη ρακενδυτη,την παρατημενη στο ελεος των καιρων,των κιλων,των χαπιων,των αναστεναγμων,ααααχ!(χαχα,ασ τε με ρε μπας και τη συγκινησω την προεδρινα και επιστρεψει συντομα!).
Τι κανουν τα ομορφα τα κοριτσια μας?Για να δουμε,Κlm,εαν εχασες μονο δυο κιλα σ'ενα μηνα,μαλλον δεν αξιζει τον κοπο να τα συνεχισεις,συμβαινει καποιες φορες να μην εχουν αποτελεσματα σε ορισμενους.Ετσι κι αλλιως,θα συνεχισεις την προσπαθεια σου,μια χαρα τα πας,οσο για τη ζυγαρια,τα κιλα τα εχεις χασει,τι σημασια εχει ο αριθμος.Αντε,η Βarb τωρα,τρεξε τρεξε μικρουλααα,μπραβο κοριτσι μου,εσυ γυμναζεσαι για ολη την Ομαδα Rainbow,μας βγαζεις ασπροπροσωπες!Ξενουλι μου,τι κανεις μωρο μου εσυ?Βλεπω εισαι καλα,γελασα πολυ με το ποστ σου,ετσι,να γελαμε και λιγο,να μην παιρνουμε τον εαυτο μας παντα στα σοβαρα,ακομη και να σπαμε πλακα με τα ελαττωματα μας και τα μειον μας,ειναι υγιες και μαλιστα,μας δυναμωνει.Το ατομο που εχει τη δυναμη να γελαει με τον εαυτο του που και που(προσεχτε,οχι να τον υποτιμαει η να τον βριζει),κραταει μια χαρα ισορροπιες για μενα,και αποφευγει τη μεγιστη παγιδα του να θεωρουμε το δικο μας προβλημα το κεντρο του κοσμου.
Νadinara μου,εγω καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις οταν λες οτι εισαι ετσι κι ομως εισαι καλα,λιγο μονο με ανησυχει η αφαγια σου,για προσπαθησε να επανελθεις λιγο λιγο σε κανονικοτερα πλαισια.Για την αυπνια,δεν ειμαι η καταλληλοτερη να μιλησω,κι εγω αυτες τις μερες εχω αχρηστεψει τελειως τα ρολογια.Εχω μια ρημαδοναυτια απο αυτη τη σιχαμενη την αντιβιωση,κι οχι μονο αυτο,μου εχει αλλοιωθει η οσφρηση και η γευση,τελοσπαντων.
Δεν εχω παει στη δουλεια ολη την εβδομαδα,θα ξεκινησω απο Δευτερα μαλλον,να προλαβω να παρω λιγο τα πανω μου.Το Ηanellini μας ειναι σταθερο,ανανεωμενο και σε ανοιξιατικο mood,πωπω εχω μια περιεργεια για το χωρο σου μπαλλαρινα μας!Φανταστικος ακουγεται!
Αλαλουμ,εσεις πως ειστε αυτη την εποχη?Η οικογενεια?Ευχαριστω ολες σας για τα περαστικα,σας φιλω και σας αγκαλιαζω!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία