ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 320
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 320 of 2553 FirstFirst ... 2202703103183193203213223303704208201320 ... LastLast
Results 4,786 to 4,800 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by BARB3

οσο για τα τσουρεκια, ενα εχω να πω χαζομαμα. τρεχω να παρω τα υλικα. θα κανω μιση δοση εντος της επομενης εβδομαδας. οχι τιποτε αλλο αλλά θελω να πιω και δευτερο καφε με θεσσαλονικιες!!! θα παρω αδεια μια ημερα, θα το κανονισω να τελειωσω νωρις το μεσημερι και αν ερθει καμια για καφε να μπορει μετα να παει και σε κανενα μαθημα. αν λεω, αν....θα λειπουν και ολοι απο το σπιτι οποτε μεχρι και οργια προβλεπονται!!! και τωρα που το σκεφτομαι μπορει να κανω και ολοκληρη δοση και να καταψυξω τα υπολοιπα να τα βγαλω φρεσκα-φρεσκα τη μεγαλη βδομαδα. θα το σκεφτω. ναταλια ακουσες?? οταν λεμε πρωι ομως εννοουμε να ειμαστε στο χωρο του καφε κατα τις 10 αρα δεν θα ανοιξουμε το πρωι το laptop οκ???
    Έχω την αίσθηση(γιατί άραγε;)πως αυτό κάπως με αφορά.
    Παρακαλώ πολύ για περαιτέρω διευκρινήσεις,γιατί έχεις καιρό
    να μπεις και ξέχασες να χειρίζεσαι με σαφήνεια το λόγο...

Senior Member
    Originally posted by Lily
    υγ. (Αννεζινούλα μου, κρατώ στα χέρια μου τσουρεκάκι Τερκενλής με κάστανο, που μας έφεραν από Θεσσαλονίκη και σε θυμήθηκα, τι καλά να το τσακίζαμε παρεούλα με το καφεδάκι μας ε? χεχε ο Αθηναίος Τερκενλής δεν είναι εξ ίσου καλός λένε...)
    ενσταση κυριε προεδρε!!! εγω λατρευω το τσουρεκι αυτο αλλη το τρωει και δεν με θυμαται κιολας!! η αννεζινα λιλακι μου τρωει του τερκενλη με σοκολατα αλλά φανταζομαι οτι μας σκεφτηκες ολες στο φορουμ σωστα??

Senior Member
    Originally posted by NADINE

οσο για τα τσουρεκια, ενα εχω να πω χαζομαμα. τρεχω να παρω τα υλικα. θα κανω μιση δοση εντος της επομενης εβδομαδας. οχι τιποτε αλλο αλλά θελω να πιω και δευτερο καφε με θεσσαλονικιες!!! θα παρω αδεια μια ημερα, θα το κανονισω να τελειωσω νωρις το μεσημερι και αν ερθει καμια για καφε να μπορει μετα να παει και σε κανενα μαθημα. αν λεω, αν....θα λειπουν και ολοι απο το σπιτι οποτε μεχρι και οργια προβλεπονται!!! και τωρα που το σκεφτομαι μπορει να κανω και ολοκληρη δοση και να καταψυξω τα υπολοιπα να τα βγαλω φρεσκα-φρεσκα τη μεγαλη βδομαδα. θα το σκεφτω. ναταλια ακουσες?? οταν λεμε πρωι ομως εννοουμε να ειμαστε στο χωρο του καφε κατα τις 10 αρα δεν θα ανοιξουμε το πρωι το laptop οκ???
    Έχω την αίσθηση(γιατί άραγεπως αυτό κάπως με αφορά.
    Παρακαλώ πολύ για περαιτέρω διευκρινήσεις,γιατί έχεις καιρό
    να μπεις και ξέχασες να χειρίζεσαι με σαφήνεια το λόγο...
    παντα το ειχα το προβλημα. εσυ τωρα το καταλαβες.
    λοιπον εγω λεω να κανω τσουρεκια μεσα στην εβδομαδα που μας ερχεται. αν βολευει εσενα (και τη συζυγο) ελατε. θα κοιταξω να τελειωσω νωρις το μεσημερι ουτως ή αλλως ωστε να μη σε ξεφορτωθω μετα με τα χερια αδεια. το καταλαβες τωρα?? αν οχι δεν πειραζει. δεν θα κανω τσουρεκια

Senior Member
    καλα με αυτα και με αυτα ξεχασα γιατι μπηκα.
    μπηκα γιατι το φορουμ εχει ενα νοημα ταχα. να αδυνατιζουμε.
    σημερα ειναι παρασκευη και ζυγιστηκα. 84,2. επιτελους επανερχομαι στη προ χριστουγεννων εποχη.
    και επειδη ερχεται το πασχα ξερετε μετα ε? θα ειμαι μετα το πασχα παλι 89 και ξανα μετα απο 2-3 μηνες θα ξαναγινω 84 και θα παω διακοπες θα ξαναγινω 89 μετα θα γινω 84 σε 2-3 μηνες, μετα θα παω διακοπες σεπτεμβριου οποτε παλι 89, μετα 2-3 μηνες να γινω 84 μετα θα ειναι χριστουγεννα οποτε παλι 89 κλπ

Senior Member
    και ευτυχως που μπηκα για λιγο στο φορουμ

Senior Member
    Πάλη ντεν καταλαμπένη!Το τέλι προφορικό γκιατί με το γκραπτό υπάρκη τέμα μεγκάλο τεληκός!!

Senior Member

και επειδη ερχεται το πασχα ξερετε μετα ε? θα ειμαι μετα το πασχα παλι 89 και ξανα μετα απο 2-3 μηνες θα ξαναγινω 84 και θα παω διακοπες θα ξαναγινω 89 μετα θα γινω 84 σε 2-3 μηνες, μετα θα παω διακοπες σεπτεμβριου οποτε παλι 89, μετα 2-3 μηνες να γινω 84 μετα θα ειναι χριστουγεννα οποτε παλι 89 κλπ
    Έλα βρε...Πώς κάνεις έτσι;Δε σε χάνουμε κι από πελάτη με τον τρόπο αυτό!
    ʼσχημα σου κάθεται η παρέα μας δηλαδή;Εμείς γιατί νομίζεις δύο χρόνια τώρα δεν αδυνατίζουμε;

Senior Member
    Πάλη ντεν καταλαμπένη!Το τέλι προφορικό γκιατί με το γκραπτό υπάρκη τέμα μεγκάλο τεληκός!!
    καλα, μωλισ παει γκια κατουρειμα θα τοιλεφωνειση αλλειος θα ματουν ωλυ γκιατη θα παρει αντια

Senior Member

Έλα βρε...Πώς κάνεις έτσι;Δε σε χάνουμε κι από πελάτη με τον τρόπο αυτό!
    ʼσχημα σου κάθεται η παρέα μας δηλαδή;Εμείς γιατί νομίζεις δύο χρόνια τώρα δεν αδυνατίζουμε;
    αυτο ξαναπες το!!! κι ελεγα κι εγω γιατι!!!!τοσο χαζη ειμαι που δνε το σκεφτηκα

Senior Member
    Οχι δεν θα βρισω....οχι δεν θα βρισω....η μαλλον θα βρισω κ μαλιστα τα μπιπ θα ειναι πολλα....
    !@#)(&&*^&*%^&(#$%^&*()#@(^%$)&@((&^&$#@$#@$&&*(*( )^^##@$^(&*(&*()Ι*(^^&$$#!@##^&*$%#$%%##$@$#&^)*^ ^$$%@@#@%^(*(^^&$@$^&(*^#^^&()&%#%$$&&*(^$&*&%^#%* %$^&(*^$#@#^*%*%$$%&^&.....Δηλαδη ελεος.....πηρα τηλ παλι στη γραμματεα κ μου ειπε οτι μου τα εστειλε με φαξ ....εγω φαξ δεν τις εχω δωσει κ της λεω δεν σας εχω δωσει φαξ ηταν να τα στειλετε με κουριερ κ μου λεει θα μπερδευτηκε η αλλη η κοπελα....@!$#%$^&%&^&)^&$%#!#$#^*^^$$%^*%#^ %*^$^%^&%$#$%@#!$#%&^*%%#$%$$#$##%%^&%%#$#@$##%%#$ @$@&^^&$%$#$%$#@$#$^^##!$#$^&*&^^&...........με την ανευθυνοτητα της εχω χτυπησει 1,5 μηνες πισω....κ απορω πως ολοι οι υπολοιποι εχουνε βγαλει ακρη.....Με τα νευρα που εχω λεω να ψαχτω κ αλλου....Να πω οτι ειναι να την κανω τσαμπα την επεμβαση ενταξει μ εχει γραμμενη.....αλλα ελεος.....ααααααααααααααχ με το ζορι κρατηθηκα να μην της πω 3-4-5-6-10 γαλλικα......αλλα παιδια ειμαι ετοιμη......αμα με πιασεις απο τη μυτη τωρα θα σκασω....ειλικρινα θα σκασω.......

Καλημερα ειπα????δεν ειπα....καλημερα λοιπον....που μετα νευρα που εχω μονο καλη δεν ειναι....1,5 μηνα εφαγε μονο για πριν να κανονιστει χειρουργειο..φανταστειτε τι μαλακιες θα κανει μετα....Ρε γμτ μια γνωστη μου ολα αυτα τα κανε σε 15 μερες...πλακα μας κανουν....?????Ραντεβου προεγχειτρητικο κ χειρουργειο..15 μερες .....τελοσπαντων......αυτα τα νεα μου...

Μπαρμπουνακι καλωσορισες κ μην απουσιαζεις συχνα γιατι ουτε μια σελιδα δεν προχωρησε το μπανιο χωρις εσενα....Ναταλακι μονοψηφια τα ασπρα μαλλακια στο δικο σου κεφαλακι τριψηφια στο δικο μου.....

Senior Member
    αλεξανδρα μου με το μερος σου ειμαι!! εγω θα την εβριζα κιολας και ειμαι χαμηλων τονων. τετοιο γραψιμο?? ελεος και πληρωνεις κιολας

Senior Member
    Ειναι που αμα τη βρισω θα χειρουργηθω του αγιου μπιπ ανημερα....αλλα πιστεψε με με το ζορι κρατηθηκα...με το πολυ ζορι ομως...λες κ επειδη ειμαι χοντρη ειμαι κ ηλιθια...κ θα με δουλεψει αυτη...πες χρυση μου οτι με συγχωρητε δεν μπορω να κανω σωστα τη δουλεια μου κ τελειωσε....τη μια μου λεει μου εστειλε το φαξ η ιδια...κ σιγουρα δεν ηρθε?????κ την αλλη εφταιγε η αλλη η κοπελα...αι σιχτιρ δηλαδη.....

Senior Member
    Originally posted by alexandra79

με την ανευθυνοτητα της εχω χτυπησει 1,5 μηνες πισω
    Κι εγώ θα είχα με το καλό χειρουργθεί κάπου στον Νοέμβριο λογικά,αν...
    Πόσους μήνες έχασα και χάνω κι εγώ,Αλεκουζάκι μου;Για να μη σκεφτώ
    πόσα κιλά τώρα θα ήμουν και όχι μόνο δεν είμαι,είμαι κι άλλα,που δε θα έπρεπε να είμαι...
    Μάλλον έχω κολλήσει μπαρμπουνίαση και λέω ασυναρτησίες,που μόνο εγώ καταλαβαίνω...
    Τέλος πάντων...Μη μου πτοείσαι εσύ όμως...Εμείς πάμε για τον γιατρό
    και έχω την αίσθηση πως στο είδος του είναι ο καλύτερος!Όπου όλα κι αυτό λοιπόν!
    Στο εξής δε θα εγκαταλείπουμε τα τηλέφωνα.Καλά που πήρες γιατί ακόμα θα περίμενες...
    Κάνε κάτι εκτονωτικό να ξεδώσεις(if you know what I mean)κάτι που να σχετίζεται με...
    γαλλικά...αυτά που παρέλειψες ν'απευθύνεις...Μη σου μείνει και απωθημένο...

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ. για τη Μπάρμπι κάτι πήρε το μάτι μου για το σκυλάκι της...εσείς κάτι θα ξέρετε καλύτερα...
    αυτο για εμενα ηταν?
    τελικα το ελυσα μονη μου το μυστηριο. η Badgirl εχασε το σκυλακι της και η tidekpe μας μπερδεψε μαλλον

Senior Member
    Nαι, ναι...το πήρα χαμπάρι αλλά έκανα το κορόιδο...πώς γίνεται να σε μπερδέψω;;;;;;;;;;;;