Results 4,786 to 4,800 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
12-03-2010, 12:05 #4786
Originally posted by BARB3
οσο για τα τσουρεκια, ενα εχω να πω χαζομαμα. τρεχω να παρω τα υλικα. θα κανω μιση δοση εντος της επομενης εβδομαδας. οχι τιποτε αλλο αλλά θελω να πιω και δευτερο καφε με θεσσαλονικιες!!! θα παρω αδεια μια ημερα, θα το κανονισω να τελειωσω νωρις το μεσημερι και αν ερθει καμια για καφε να μπορει μετα να παει και σε κανενα μαθημα. αν λεω, αν....θα λειπουν και ολοι απο το σπιτι οποτε μεχρι και οργια προβλεπονται!!! και τωρα που το σκεφτομαι μπορει να κανω και ολοκληρη δοση και να καταψυξω τα υπολοιπα να τα βγαλω φρεσκα-φρεσκα τη μεγαλη βδομαδα. θα το σκεφτω. ναταλια ακουσες?? οταν λεμε πρωι ομως εννοουμε να ειμαστε στο χωρο του καφε κατα τις 10 αρα δεν θα ανοιξουμε το πρωι το laptop οκ???
Παρακαλώ πολύ για περαιτέρω διευκρινήσεις,γιατί έχεις καιρό
να μπεις και ξέχασες να χειρίζεσαι με σαφήνεια το λόγο...
- 12-03-2010, 12:06 #4787
Originally posted by Lily
υγ. (Αννεζινούλα μου, κρατώ στα χέρια μου τσουρεκάκι Τερκενλής με κάστανο, που μας έφεραν από Θεσσαλονίκη και σε θυμήθηκα, τι καλά να το τσακίζαμε παρεούλα με το καφεδάκι μας ε? χεχε ο Αθηναίος Τερκενλής δεν είναι εξ ίσου καλός λένε...)
12-03-2010, 12:10 #4788
Originally posted by NADINE
οσο για τα τσουρεκια, ενα εχω να πω χαζομαμα. τρεχω να παρω τα υλικα. θα κανω μιση δοση εντος της επομενης εβδομαδας. οχι τιποτε αλλο αλλά θελω να πιω και δευτερο καφε με θεσσαλονικιες!!! θα παρω αδεια μια ημερα, θα το κανονισω να τελειωσω νωρις το μεσημερι και αν ερθει καμια για καφε να μπορει μετα να παει και σε κανενα μαθημα. αν λεω, αν....θα λειπουν και ολοι απο το σπιτι οποτε μεχρι και οργια προβλεπονται!!! και τωρα που το σκεφτομαι μπορει να κανω και ολοκληρη δοση και να καταψυξω τα υπολοιπα να τα βγαλω φρεσκα-φρεσκα τη μεγαλη βδομαδα. θα το σκεφτω. ναταλια ακουσες?? οταν λεμε πρωι ομως εννοουμε να ειμαστε στο χωρο του καφε κατα τις 10 αρα δεν θα ανοιξουμε το πρωι το laptop οκ???πως αυτό κάπως με αφορά.
Παρακαλώ πολύ για περαιτέρω διευκρινήσεις,γιατί έχεις καιρό
να μπεις και ξέχασες να χειρίζεσαι με σαφήνεια το λόγο...
λοιπον εγω λεω να κανω τσουρεκια μεσα στην εβδομαδα που μας ερχεται. αν βολευει εσενα (και τη συζυγο) ελατε. θα κοιταξω να τελειωσω νωρις το μεσημερι ουτως ή αλλως ωστε να μη σε ξεφορτωθω μετα με τα χερια αδεια. το καταλαβες τωρα?? αν οχι δεν πειραζει. δεν θα κανω τσουρεκια
12-03-2010, 12:15 #4789
καλα με αυτα και με αυτα ξεχασα γιατι μπηκα.
μπηκα γιατι το φορουμ εχει ενα νοημα ταχα. να αδυνατιζουμε.
σημερα ειναι παρασκευη και ζυγιστηκα. 84,2. επιτελους επανερχομαι στη προ χριστουγεννων εποχη.
και επειδη ερχεται το πασχα ξερετε μετα ε? θα ειμαι μετα το πασχα παλι 89 και ξανα μετα απο 2-3 μηνες θα ξαναγινω 84 και θα παω διακοπες θα ξαναγινω 89 μετα θα γινω 84 σε 2-3 μηνες, μετα θα παω διακοπες σεπτεμβριου οποτε παλι 89, μετα 2-3 μηνες να γινω 84 μετα θα ειναι χριστουγεννα οποτε παλι 89 κλπ
12-03-2010, 12:15 #4790
και ευτυχως που μπηκα για λιγο στο φορουμ
12-03-2010, 12:17 #4791
Πάλη ντεν καταλαμπένη!Το τέλι προφορικό γκιατί με το γκραπτό υπάρκη τέμα μεγκάλο τεληκός!!
12-03-2010, 12:20 #4792
και επειδη ερχεται το πασχα ξερετε μετα ε? θα ειμαι μετα το πασχα παλι 89 και ξανα μετα απο 2-3 μηνες θα ξαναγινω 84 και θα παω διακοπες θα ξαναγινω 89 μετα θα γινω 84 σε 2-3 μηνες, μετα θα παω διακοπες σεπτεμβριου οποτε παλι 89, μετα 2-3 μηνες να γινω 84 μετα θα ειναι χριστουγεννα οποτε παλι 89 κλπ
ʼσχημα σου κάθεται η παρέα μας δηλαδή;Εμείς γιατί νομίζεις δύο χρόνια τώρα δεν αδυνατίζουμε;
12-03-2010, 12:20 #4793
Πάλη ντεν καταλαμπένη!Το τέλι προφορικό γκιατί με το γκραπτό υπάρκη τέμα μεγκάλο τεληκός!!
12-03-2010, 12:22 #4794
ʼσχημα σου κάθεται η παρέα μας δηλαδή;Εμείς γιατί νομίζεις δύο χρόνια τώρα δεν αδυνατίζουμε;
12-03-2010, 12:31 #4795
Οχι δεν θα βρισω....οχι δεν θα βρισω....η μαλλον θα βρισω κ μαλιστα τα μπιπ θα ειναι πολλα....
!@#)(&&*^&*%^&(#$%^&*()#@(^%$)&@((&^&$#@$#@$&&*(*( )^^##@$^(&*(&*()Ι*(^^&$$#!@##^&*$%#$%%##$@$#&^)*^ ^$$%@@#@%^(*(^^&$@$^&(*^#^^&()&%#%$$&&*(^$&*&%^#%* %$^&(*^$#@#^*%*%$$%&^&.....Δηλαδη ελεος.....πηρα τηλ παλι στη γραμματεα κ μου ειπε οτι μου τα εστειλε με φαξ ....εγω φαξ δεν τις εχω δωσει κ της λεω δεν σας εχω δωσει φαξ ηταν να τα στειλετε με κουριερ κ μου λεει θα μπερδευτηκε η αλλη η κοπελα....@!$#%$^&%&^&)^&$%#!#$#^*^^$$%^*%#^ %*^$^%^&%$#$%@#!$#%&^*%%#$%$$#$##%%^&%%#$#@$##%%#$ @$@&^^&$%$#$%$#@$#$^^##!$#$^&*&^^&...........με την ανευθυνοτητα της εχω χτυπησει 1,5 μηνες πισω....κ απορω πως ολοι οι υπολοιποι εχουνε βγαλει ακρη.....Με τα νευρα που εχω λεω να ψαχτω κ αλλου....Να πω οτι ειναι να την κανω τσαμπα την επεμβαση ενταξει μ εχει γραμμενη.....αλλα ελεος.....ααααααααααααααχ με το ζορι κρατηθηκα να μην της πω 3-4-5-6-10 γαλλικα......αλλα παιδια ειμαι ετοιμη......αμα με πιασεις απο τη μυτη τωρα θα σκασω....ειλικρινα θα σκασω.......
Καλημερα ειπα????δεν ειπα....καλημερα λοιπον....που μετα νευρα που εχω μονο καλη δεν ειναι....1,5 μηνα εφαγε μονο για πριν να κανονιστει χειρουργειο..φανταστειτε τι μαλακιες θα κανει μετα....Ρε γμτ μια γνωστη μου ολα αυτα τα κανε σε 15 μερες...πλακα μας κανουν....?????Ραντεβου προεγχειτρητικο κ χειρουργειο..15 μερες .....τελοσπαντων......αυτα τα νεα μου...
Μπαρμπουνακι καλωσορισες κ μην απουσιαζεις συχνα γιατι ουτε μια σελιδα δεν προχωρησε το μπανιο χωρις εσενα....Ναταλακι μονοψηφια τα ασπρα μαλλακια στο δικο σου κεφαλακι τριψηφια στο δικο μου.....
12-03-2010, 12:36 #4796
αλεξανδρα μου με το μερος σου ειμαι!! εγω θα την εβριζα κιολας και ειμαι χαμηλων τονων. τετοιο γραψιμο?? ελεος και πληρωνεις κιολας
12-03-2010, 12:40 #4797
Ειναι που αμα τη βρισω θα χειρουργηθω του αγιου μπιπ ανημερα....αλλα πιστεψε με με το ζορι κρατηθηκα...με το πολυ ζορι ομως...λες κ επειδη ειμαι χοντρη ειμαι κ ηλιθια...κ θα με δουλεψει αυτη...πες χρυση μου οτι με συγχωρητε δεν μπορω να κανω σωστα τη δουλεια μου κ τελειωσε....τη μια μου λεει μου εστειλε το φαξ η ιδια...κ σιγουρα δεν ηρθε?????κ την αλλη εφταιγε η αλλη η κοπελα...αι σιχτιρ δηλαδη.....
12-03-2010, 13:30 #4798
Originally posted by alexandra79
με την ανευθυνοτητα της εχω χτυπησει 1,5 μηνες πισω
Πόσους μήνες έχασα και χάνω κι εγώ,Αλεκουζάκι μου;Για να μη σκεφτώ
πόσα κιλά τώρα θα ήμουν και όχι μόνο δεν είμαι,είμαι κι άλλα,που δε θα έπρεπε να είμαι...
Μάλλον έχω κολλήσει μπαρμπουνίαση και λέω ασυναρτησίες,που μόνο εγώ καταλαβαίνω...
Τέλος πάντων...Μη μου πτοείσαι εσύ όμως...Εμείς πάμε για τον γιατρό
και έχω την αίσθηση πως στο είδος του είναι ο καλύτερος!Όπου όλα κι αυτό λοιπόν!
Στο εξής δε θα εγκαταλείπουμε τα τηλέφωνα.Καλά που πήρες γιατί ακόμα θα περίμενες...
Κάνε κάτι εκτονωτικό να ξεδώσεις(if you know what I mean)κάτι που να σχετίζεται με...
γαλλικά...αυτά που παρέλειψες ν'απευθύνεις...Μη σου μείνει και απωθημένο...
12-03-2010, 14:04 #4799
Originally posted by tidekpe
ΚΟΡΙΤΣΙΑ. για τη Μπάρμπι κάτι πήρε το μάτι μου για το σκυλάκι της...εσείς κάτι θα ξέρετε καλύτερα...
12-03-2010, 14:08 #4800
Nαι, ναι...το πήρα χαμπάρι αλλά έκανα το κορόιδο...πώς γίνεται να σε μπερδέψω;;;;;;;;;;;;
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία