Results 4,816 to 4,830 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-03-2010, 08:36 #4816
καλημερα κοριτσακια. πολυ βιαστικη ειμαι αλλά διαβασα κατι και θελω να το αντιγραψω για το βασουλινι που την αφορα αμεσα. ελπιζω να μην ειναι αργα και να προλαβουμε βασουλινακι μου....
Η νηστεία "φέρνει" κορίτσι
Το πόσο τρώει μια γυναίκα, ιδίως κατά τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης της, επηρεάζει το φύλο και την υγεία του παιδιού που θα γεννηθεί, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία υποστηρίζει ότι όσες έγκυες τρώνε ένα "γεμάτο" πρωινό κάθε μέρα και επίσης κάνουν διατροφή πλούσια σε λιπαρά, κατά τη στιγμή της σύλληψης και κατά την πρώτη περίοδο της εγκυμοσύνης, είναι πιο πιθανό να αποκτήσουν αγόρι. Αντίθετα, μια διατροφή με χαμηλά λιπαρά και περίοδοι νηστειών αυξάνουν την πιθανότητα γέννησης κοριτσιού.
φιλακια σε ολες και τα λεμε λιγο αργοτερα. αλεξανδρα μου σου ευχομαι γρηγορα να δεις ξανα το διψηφιο. εντος της εβδομαδας. κανε μια αποτοξινωση 2-3 μερες και ξαναζυγισου. αντε κουκλα και μη απογοητευτουμε ε?? και τα παρατησουμε και ξεκινησουμε απο βδομαδα οκ???
- 15-03-2010, 10:32 #4817
Καλημερα κουκλες.....Ναι μπαρμπουνακι μου αυτο σκεφτομαι να κανω.....ειμαι πλεον στο ανωτατο οριο κιλων που εχω ποτε φτασει.....ποτε δεν ειχα περασει το 100....κ μου φαινετε πολυ μεγαλο σαν νουμερο.....η αληθεια ειναι πως εχω παραιτξθει κ ψυχολογια μου δεν ειναι κ η καλυτερη...αλλα θα προσπαθησω να το ριξω......
15-03-2010, 10:45 #4818
alexandra79 κουράγιο και δύναμη. Θα ξανακατέβεις. Και εγώ είχα φτάσει τα 100. Ξέρω πως είναι να βλέπεις τριψήφιο νούμερο στη ζυγαριά. Πάρτο απόφαση, οπλίσου με θέληση και κάντο. Πήγαινε και γυμναστήριο αν μπορείς ή σε κάποιο γήπεδο για περπάτημα κλπ.
Εϋχομαι τα καλύτερα
16-03-2010, 00:44 #4819
Αλεξάνδρα μου, πάρε φόρα ξέρεις εσύ! το δηλώνεις και στο mood, ξεκίνα και φύγαμε
και ψηλά το κεφάλι!
16-03-2010, 10:08 #4820
καλημερα σε ολα τα βρωμικα και καθαρα κοριτσακια,
τι μου κανετε?
εχθες με ολα τα αλλα ξεχασα να αναφερω για τον καφε με το μπαρμπουνι, που ταχα θα ηταν σε εναν παιδοτοπο, ο οποιος στον κατω οροφο λειτουργει ως καφετερια και στον επανω ως παιδοτοπος, ελα ομως που λογω του αγωνα γεμισε κατω το μαγαζι και τους εστελναν ολους επανω. εφτασε το μαγαζι στις 7 η ωρα να ειναι γεματο πιτσιρικια και οχι μονο με μαυρα κασκολ, για να παραγγειλεις εκανες ταμα, και φυσικα ουτε λογος για κοπελα μεσα στον παιδοτοπο, ασε το ντουμανι απο τα τσιγαρα
μου αρεσει που πηγαμε εκει για να αποφυγουμε τον αγωνα και μονο τον αγωνα βλεπαμε 2 ωρες.
τελος παντων οψομεθα για καλυτερα,
αλλα τωρα που το σκεφτομαι, μηπως το πνευμα της προεδρου εκανε τιποτα μαγικα(γιατι ειναι και γνωστη μαγισσουλα, μπορει η καινουργιες να μην το ξερετε αλλα παλια κυκλοφορουσε στο φορουμ με μωβ μαλλια και μια σκουπα)
καλημερα
16-03-2010, 12:28 #4821
την καλημερα μου την καταιδρωμενη. εχω πολυ δουλεια κοριτσια και δεν τα προλαβαινω. δεν ξερω τι θα κανω. τελος παντων. δεν με βλεπω να εχω διακοπες το πασχα.
ναι βρε βασια. ποιος θα το περιμενε να εχει τετοια κινηση εκει? ενα χαλι ηταν-καμια σχεση με την προηγουμενη φορα. και να κερδιζε ο παοκ κατι θα γινοταν. φανταζομαι μουτρα ο δικος σου μετα τον αγωνα....ο δικος μου ευτυχως κερδισε ο παναθηναικος (εχασε και ο παοκ=διπλη χαρα) και ηταν μες στη χαρα του. μου εκανε και ανακοινωση του τυπου ετοιμαζομαι να το αλλαξω το αυτοκινητο....και τα μουτρα τα εκανα εγω...
που λετε κοριτσακια, βασικα ειμαι καλα, απο διαιτα τις καθημερινες τα καταφερνω, τα σαββατοκυριακα σαβουριαζω στο σπιτι και απο κιλα ειμαι ξανα 85 ενω ημουν 84 προς το τελος της προηγουμενης εβδομαδας. δεν κανω και πολυ γυμναστικη και ολα μαζι μου καθονται στο σβερκο. τελος παντων. η ζωη δεν ειναι μονο διαιτα. το πηρα αποφαση. εχω ενα ψιλο αγχος αυτες τις μερες γιατι περιμενω κουμπαρους με 3 παιδια για σαββατοκυριακο που νηστευουν κιολας και πρεπει να ετοιμασω μενου και ψωνια (αλλο που δεν ηθελα βεβαια) και σπιτι κλπ αλλά θα επιβιωσω...
αλεξανδρα μου πως εισαι σημερα?? ολα καλα??
λιλακι μου κι εσυ καλα με τη μαμα? μονο το αλλο θεματακι δεν σου παει καλα αλλά ειπαμε. ας κανει ο θεος οτι νομιζει καλυτερο.
καλε μπητε καμια να μας πειτε κανενα νεο. δεν ειναι αναγκη να ειναι κατι συνταρακτικο. ετσι, συζητηση να γινεται.....βρωματε το ξερετε? καντε κανενα μπανιο!!!!
ναταλιτσα, ολα καλα σου ευχομαι να ειναι και να πανε.
φιλακια κουκλες
16-03-2010, 12:33 #4822
Κοριτσια καλημερα.....ερημια παλι σημερα..μονο η βασια.....που ειστε ολες λοιπον?????
Πηρα παλι τηλ στην υπεροχη γραμματεα κ αυτη τη φορα ποιο ειναι το θεικο που μου ειπε???????Μπορειτε αραγε να φαναστειτε???
εστειλε τα χαρτια αλλα τα εστειλε σε μια αλλη με το ιδιο ονομα κ επιθετο...εχουνε δυο πελατισσες με το ιδιο ονοματεπωνυμο κ τα εστελνε στην αλλη...κ τις 3 φορες....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχ τι να πω εγω τωρα???????Ας κανω για μια ακομη φορα το μαλακα.....Αλλα ειμαι εξαλη κ ταυτοχρονα σκεφτικη μηπως το συμπαν συνομωτει για να μην κανω την επεμβαση???μηπως δεν πρεπει να την κανω????μηπως ολα αυτα συμβαινουν για να μου δειξουν πως δεν πρεπει?????Αυτες τις σκεψεις φοβαμαι κ αυτο που αποφασιζω θελω να το κανω την στιγμη που το αποφασιζω.......
Ναταλια εσυ παλι απουσιες πολλες κ μαζεμενες..ειναι που θα οριζες κ απουσιολογο...ελπιζω να εισαι καλα κ να περνας ακομη καλυτερα....
Μπαρμπουνι εισαι μαλλον πισω απο εκεινη την τεραστια στοιβα με χαρτια....καλη δουλεια......
Κ ολες οι υπολοιπες κουκλες που ειναι????Μηπως δεν ειστε ευχαριστημενες απ το καθαρισμα στο μπανιο???Πειτε μου τη θελετε κ εγω θα σας τα εχω ετοιμα καθε μερα.....Οχι τπτ αλλο νυχτεριδες κ αραχνες επιασε το μπανακι μας.....
16-03-2010, 12:34 #4823
Μαλλον γραφαμε την ιδια ωρα
16-03-2010, 12:36 #4824
ναι βρε ειδες? τα μεγαλα πνευματα συναντηθηκαν!!!
16-03-2010, 12:55 #4825
εννοειτε αυτο...ειμαστε πολυ μεγαλα πνευματα.....τερααααααααααα� �αστια θα ελεγα!!!!!!!!
16-03-2010, 13:45 #4826
Originally posted by alexandra79
εννοειτε αυτο...ειμαστε πολυ μεγαλα πνευματα.....τερααααααααααα� �αστια θα ελεγα!!!!!!!!
16-03-2010, 13:57 #4827
αλεξανδρα, μην αφηνεις την χαζομαρα μιας γραμματεας να σου χαλαει την διαθεση και την θετικη ενεργεια, για μενα ειναι η πιο σωστη αποφαση που εχεις παρει, μην σε ριχνει η καθυστερηση,
τωρα θα σου τα στειλει επιτελους?
16-03-2010, 14:47 #4828
καλε τι γαιδουρα που ειμαι!!
δεν ειπα τιποτε για το αλεκουζακι μας και τη εξυπνη συνονοματη του σκρεκα. αλεξανδρα μου το κοριτσι δεν παει καλα. εχεις τοσο ευκολο ονοματεπωνυμο που βρεθηκαν δυο ιδιες στα αρχεια της?? σιγα μη εχει!! συγκρατησου εσυ ομως. αν σε 2 ημερες δεν παρεις τιποτε, παρε την τηλεφωνο και πες την να στα πει προφορικα. επισης πες την να τα σκαναρει και να σε τα στειλει email. και τωρα που το ξαξασκεφτομαι για καλο και για κακο ξαναπαρε και ζητα να στα στειλει με παραδοση αυριο το πρωι και ρωτα και ποια εταιρια θα χρησιμοποιησει ωστε να ξερεις τι κανει και να ζοριστει λιγο. αν και μεχρι αυριο ας πουμε στις 11 δεν παρεις τιποτε, τη χτυπας ενα ευγενικοτατο τηλεφωνο να της τα πρηξεις!! αμαν πια!!
16-03-2010, 17:07 #4829
Αυτο ακριβως εκανα μπαρμπουνι....κ οχι το ονοματεπωνυμο μου δεν ειναι καθολου ευκολο κ συνηθισμενο...απο δω κ περα αν δεν τα στειλει καθε πρωι θα εχει τηλεφωνο...δεν προκειται να την αφησω ησυχη....Μου ειπε οτι θελουν τα πρωτοτυπα γιατθι τελικα μαλλον θα παω με ταμειο....οποτε μονο με κουριερ.....απο δω κ περα θα βλεπει το τηλεφωνο μου στο δικο της καθημερινα.....Βασια μου σ ευχαριστω ...αλλα οσο κ να μη θες σε κανουν κ περναει κ λιγουλακι το κακο απ το μυαλο σου...αλλα θα το αποβαλω.....
17-03-2010, 01:36 #4830
Καλέ τι γίνεται εδώ? τι ερημιά είναι αυτή? ούτε τις γιορτές δεν έλειψε τόσος κόσμος μαζί.
Ούτε μαζική έξοδο να είχαν! που είναι όλες τελικά, μα τέτοια σύμπτωση?
Βρε μήπως πήγατε για καφέ όλες μαζί και μας δουλεύετε ψιλό γαζί?
Και τι καφέ, εδώ μιλάμε για πενταήμερη και βάλε !
Μπαρμπούνι μου μας εγκατέλειψαν λες?
Τέλος πάντων περιμένουμε εξηγήσεις γλυκιές μου όταν με το καλό μαζευτείτε σπίτι....
Ευτυχώς έχουμε και κάτι ευχάριστο , τα νέα της Βάσιας μας, διαφορετικά θα είχαμε πάθει κατάθλιψη ολομόναχες εδω πέρα.
Τα δικά μου , τα ίδια, η μανούλα μου ευτυχώς είναι σπίτι ήρεμη, αδύναμη ακόμη αλλά τουλάχιστον ξεφύγαμε από το νοσοκομείο, κάτι είναι κι αυτό.
Εγώ επέστρεψα στην καθημερινότητα μου, που όμως είναι πολύ επιβαρυμένη λόγω των γνωστών καταστάσεων, πήγαινε έλα, και επιφορτισμένη με το θλιβερότατο καθήκον του να προσπαθώ να δείχνω ήρεμη , χαλαρή ,χαμογελαστή εκεί που πρέπει να δώσω δύναμη και κουράγιο .....
Τι να γίνει όμως? έτσι παίζεται το παιχνίδι αυτό δυστυχώς ..
Να σας αφήσω όμως γλυκά μου κοριτσάκια, παρούσες και απούσες , σας φιλώ όλες και σας αφήνω κι εσας να ξεκουραστείτε νυχτιάτικα που σας ξενύχτησα πάλι.
Καλό βράδυ σε όλες όπου και ναστε, κι ας μας έχετε ξεχάσει λιγουλάκι....
φιλιά
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή