Results 4,921 to 4,935 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
29-03-2010, 14:47 #4921
καλε ποτε τα γραψατε ολα αυτα?? ακουω και για παρο που ετοιμαζω βαλιτσες και με ξεσηκωνετε!! εγω σεπτεμβριο θα ειμαι παρο!!! και ιουνιο αμμουλιανη!!!
οσο για κατι συμπεθεριασματα κλπ δεν ξερω τι λενε ρε συμπεθερα! ασε τους εμετους και την τουαλετα για λιγο και παρε θεση! λιγο νωρις δεν ειναι? ε, τι λες?
καλε δεν βιαζομαστε! εμεις δηλαδη! τοσες προτασεις εχουμε!. υπαρχουν και δυο ακομη κουκλες που περιμενουν με μια μαμα που βαφει τα νυχια της κοτας της (νεκταρια σε χασαμε...που εισαι?ολα καλα?)
υπαρχει και μια ξανθομαλουσα στην αθηνα...καλε τι κανει η λιντα μας ναταλια? μιλατε? ειναι καλα?
- 29-03-2010, 15:07 #4922
Mία συνάδελφος στην δουλειά έμεινε η μισή πίνοντας prevent το οποίο πουλάνε στα φαρμακεία...
Εγώ ξεκίνησα αλά τα θαλάσσωσα γιατί πεινάω συνέχεια ..
πλέον θα απευθυνθώ σε ενδοκρινολόγο γιατι δεν με βλέπω καλά έχω εμφανίσει υπερινσουλιναιμία από την αύξηση βάρους και τα βουλιμικά επεισόδια.είμαι αισίως 82 κιλά ...
29-03-2010, 15:09 #4923
? υπάρχει κανείς εδώ ??? πρώτη φορά γράφω...hellow...
29-03-2010, 15:27 #4924
καλως την απι. εγω δεν ξερω τιποτε για αυτα. μαλλον πρεπει να κανεις new topic για να σε απαντησουν αν ξερουν καποιες.
29-03-2010, 16:28 #4925
ορεξατη η γερμανιδα μας σημερα ε?
α συμπεθερα δεν ξερω αναλογα τι δινεται να το σκεφτουμε το προξενιο, εγω τετοιο λουλουδακι δεν το δινω ετσι ευκολα.
μεχρι τις 3 ημουν χαλια, μετα εφαγα λιγα μακαρονια, που προς στιγμη μου ηρθε να τα βγαλω, αλλα κρατηθηκα,
τωρα σαν να ειμαι λιγο καλυτερα αντε να δουμε...........
30-03-2010, 12:53 #4926
καλε τη μια μερα γραφουμε κατεβατα και την αλλη τιποτε?? αντε για μπειτε
εγω εχω να αναφερω οτι αν και πρωτη μερα περιοδου σημερα ζυγιστηκα και ειμαι μονο 84,6. μια χαρα δηλ. συνεχιζω ακαθεκτη
φιλακια πολλα!!!
συμπεθερα, εμεις δινουμε τα ματια μας και τα γονιδια μας. και επισης βγαινουμε για καφε και οτι προκυψει!!
30-03-2010, 13:22 #4927
Ναντίν, Λίλη, Μπάρμπι, Δανάη, Αννεζίνα, Ζωή (συγνώμη αν ξεχνώ καμιά αλλά έχω να μπω καιρό) πολλά πολλά φιλιά και τις καλύτερες ευχές μου για όλα τα εύκολα και δύσκολα που ίσως σας περιμένουν. Έκανα μια εξαίρεση στην αυτοτιμωρία μου για να σας ευχηθώ τα καλύτερα ειλικρινά λόγω των ημερών
..κάνω προσπάθειες για να μου επιτρέψω να ξαναεπικοινωνώ μαζί σας αλλά γενικώς η ζωή μου είναι σε πολύ δύσκολο σημείο... μου λείπετε πολύ...
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
30-03-2010, 14:23 #4928
Καλημέρα κι απο μένα κοριτσάκι μου....
ναταλία μας ξενιτεμένη στη βροχερή Φρανκφούρτη για πες πως περνάς ???
τι έγινε με το ένστολο παιδί ????, είσαι καλά κοριτσάκι μου φιλιά πολλά...
βασουλινάκι μου την εγκυμοσύνη που περιγράφεις με ζαλάδες και εμετούς την είχα κι εγώ στην κόρη μου σε καταλαβαίνω κοριτσάκι, υπομονή όταν κρατήσεις το μωρουλίνι σου αγκαλιά θα τα ξεχάσεις όλα...
μπαρμπουνάκι μου σε ευχαριστούμε πολύ για την συνταγή για τα τσουρέκια, κι εγώ μία από τα ίδια όπως εσύ βαριέμαι να μαγειρεύω βαριέμαι να κάθομαι στο σπίτι γενικώς βαριέμαι έχουμε κι έναν υπέροχο ήλιο εδώ στην Αθήνα που φωνάζει, το απόγευμα θα πάω με την κόρη μου για καφέ και ψώνια στην Γλυφάδα..
όσο για τα τσουρέκια θα τα κάνει η μαμά μου και θα σου πω πως έγιναν....
αλεξάνδρα μου, γεωργία μου φιλάκια ...
αλήθεια με την λήδα έχει μιλήσει κανείς είναι καλά????
όσο για το prevent δεν έχω ιδέα άπη μου, άσε που εγώ είμαι κατά όλων αυτών των σκευασμάτων,
δεν παίρνω τίποτα το παλεύω μόνη μου μήνες τώρα .....
αγαπημένες μου διαδυκτιακές φιλενάδες όπου κι αν είστε ότι κι αν κάνετε φιλιά πολλά
όσο για την καμπάνια του body shop ΣΥΜΦΩΝΩ
όλες οι γυναίκες είμαστε όμορφες, ή ομορφιά δεν έχει να κάνει με κιλά και αποστεωμένα κορμιά, κάθε γυναίκα έχει τον τύπο της.....
30-03-2010, 14:25 #4929
tidekpe
ευχαριστούμε για τις ευχές και εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα. Εμείς εδώ θα είμαστε. Κουράγιο και δύναμη να έχεις πάνω από όλα. Ελπίζω να διορθώνονται όλα.
Καλή Λαμπρή!
31-03-2010, 01:16 #4930
Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπερούδια!
Πολυκοσμία σήμερα σα να ξαναζωντανέψαμε λίγο, αν και κάποιες μας λείπουν αφόρητα! ...
Κι εγώ εξαφανίζομαι λιγάκι, γιατι κορίτσια πραγματικά βρίσκομαι σε μεγάλη πίεση αυτό τον καιρό. Οι αποστάσεις που μετακινούμαι καθημερινά είναι εξοντωτικές, και μου τρώνε πάρα πολύ χρόνο. Έτσι χάνομαι ελαφρώς και μπαίνω πιο αραιά. Όμως σας σκέπτομαι και θα ήθελα πολύ να ήμουν πάλι όπως πρίν. Αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας πάντα...
Βασουλίνι μου, πόσο βασανίζεσαι, αλλά που θα πάει θα συνέλθεις κοριτσάκι μου. Κάνε λίγο υπομονή...
Μπαρμπούνι μου, επάνω του, ζυγίσου και μη το φοβάσαι!
Κανόνισε να μας κάψεις πάλι με τα τσουρέκια σου!
Αννεζινάκι μου πόσο δίκιο έχεις, όλες είμαστε μοναδικές και μάλιστα ανεπανάληπτες!
Αλεκάκι, φιλάκια και γρήγορα να έρθει η σειρά σου..
Κοριτσάκια μου όμορφα να έχετε όλες, ένα πανέμορφο βράδυ όπου κι αν βρίσκεστε...
πολλά φιλιά
Originally posted by NADINE
Και μια που το γυρίσαμε στην αστρολογία
(καλή σου ώρα εκεί που είσαι,Ονειρένια μας)για πες δυό λογάκια παραπάνω
για όσους έχουν ωροσκόπο Τοξότη ή είναι μόνο σε συνάρτηση με το ζώδιο;
Πότε θα δούμε άσπρη μέρα ξέξασπρη κι από τον ήλιο ξεξασπρότερη;
Εμένα πότε με αφήνεις να χειρουργθώ ακριβώς;Αυτός που προορισμό της ζωής του έχει
να με λατρεύει πότε επιτέλους θα σταματήσει να με κερατώνει δεξιά κι αριστερά και θα έρθει να με βρει;
Εγώ πότε θα γίνω μάνα;(ως κι η Δημητρούλα στο τέλος έγινε!)Ξεκίνα από αυτά κι έπεται συνέχεια...
το μόνο που ξέρω πάρα πολύ καλά είναι ότι στη περίπτωση μας, το κάθε εμπόδιο για καλό ταιριάζει γάντι. Επίσης γνωρίζω οτι από τώρα και μετά, είναι καλό το διάστημα, και από τον Ιούνιο ακόμη καλύτερο.
Ποιός είναι ο Τοξότης ωροσκόπος? εσύ? αν ναι πιστεύω ακόμη περισσότερο σε ότι σου λέω....δηλαδή εσύ είσαι πολύ ο ωροσκόπος σου και πρέπει να έχεις και πολλούς πλανήτες στα ψάρια....Αφροδίτη π.χ. είναι πολύ πιθανό...
Τι γράφω η γυναίκα νυχτιάτικα!! δεν πάω καλά....
Και μια ακόμα ερώτηση: ένας κούκλος αφρικανασιάτης,που μου κόλλησε στο αεροδρόμιο
και μετά από πολλά παρακάλια για το τηλέφωνο μου,του έδωσα το mail μου,να βγω μαζί του
αν επικοινωνήσει(που θα επικοινωνήσει);
Όσο για τον άλλο, τον άνρδρα που σε λατρεύει αλλά τριγυρνάει και με άλλες, νομίζω οτι αυτό θα σου πάρει όλη τη φετεινή χρονιά....
Να περνάς καλά Ναταλάκι μου, πολλά πολλά φιλάκια
31-03-2010, 01:38 #4931
Originally posted by tidekpe
Ναντίν, Λίλη, Μπάρμπι, Δανάη, Αννεζίνα, Ζωή (συγνώμη αν ξεχνώ καμιά αλλά έχω να μπω καιρό) πολλά πολλά φιλιά και τις καλύτερες ευχές μου για όλα τα εύκολα και δύσκολα που ίσως σας περιμένουν. Έκανα μια εξαίρεση στην αυτοτιμωρία μου για να σας ευχηθώ τα καλύτερα ειλικρινά λόγω των ημερών
..κάνω προσπάθειες για να μου επιτρέψω να ξαναεπικοινωνώ μαζί σας αλλά γενικώς η ζωή μου είναι σε πολύ δύσκολο σημείο... μου λείπετε πολύ...
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
Σύντομα να επιστρέψεις κοντά μας.
πολλά φιλιά
31-03-2010, 10:09 #4932
Καλημέρα αγαπημένες μου ...όπου κι αν είστε
σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στη δουλειά, κι όπως καταλαβαίνετε πήζω..
αύριο φεύγω ταξιδάκι για Πάσχα
εύχομαι σε ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ένα υπέροχο Πάσχα....
να περάσετε καλά με υγεία και κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα τις άγιες τούτες μέρες ...
με πολύ πολύ πολύ αγάπη ΑΝΝΑ
31-03-2010, 10:21 #4933
καλημερα κι απο εμενα. κι εγω σημερα τελευταια μερα στη δουλεια και το μονο που με στεναχωρει ειναι που θα σας χασω!!!
tidekpe ελπιζω να λυθουν τα προβληματακια σου και να ξεαυτοτιμωρηθεις μετα το Πασχα.
ναταλια τι εγινε με τον σοκογκομενο?
αυριο το προγραμμα μου εχει κοκκινα αυγα, τσουρεκοκεικ, βολτα για μια ακομη φορα στα μαγαζια με τα παιδια αυτη τη φορα, βιβλιοθηκη και πιθανον και καφεδακι. χαλαρα δηλαδη. α, και κομμωτηριο βαψιμο αυριο, χτενισμα το Σαββατο. και λιγο εκκλησια βεβαιως βεβαιως.
επειδη τρεχω για μια ακομη μερα, θα σας αφησω με τις καλυτερες ευχες μου για ενα υπεροχο πασχα. θα ηθελα να γραψω πολλα πολλα πολλα, αλλά πρεπει να κλεισω το μαγαζι εντος της ημερας οποτε φευγω
να περασετε τελεια, να φατε λιγο, να πιειτε λιγο και καλη διαδικτυακη ανταμωση next week!!!!
31-03-2010, 10:52 #4934
Καλημέραααααααααααααααα
Εύχομαι σε ολες και όλους Καλό Πεμπτοπαρασκευοσαββατοκυρ ιακοδεύτερο και βέβαια Καλή Ανάσταση!!!!!
31-03-2010, 12:35 #4935
μονο εγω θα δουλευω δηλαδη Πεμπτη Παρασκευη?
καταλαβα
τι μου κανετε?
εγω συνεχιζω μια απο τα ιδια χαλια, εχθες πηγα στον γυναικολογο για την επισημη διαβεβαιωση.
ειμαι 7 εβδομαδων και 2 ημερων. θα γεννησω γυρω στις 5 Νοεμβριου(λιγο νωριτερα λογω καισαρικης)
με φορτωσε με βιταμινες και μου ειπε οτι μπορω να περνω και ντεπον για τον πονοκεφαλο και γκαβισκον για την αναγουλα. αντε να δουμε θα ειμαι λιγο καλυτερα?
φιλια πολλα, δεν σας λεω καλες γιορτες, εδω θα ειμαι
μπαρμπουνι καλη ξεκουραση, εγω φετος ουτε αγορα ουτε βολτα ουτε τιποτα, πασχα ειναι αυτο?
αντε φευγω μην τα παρω παλι...........
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία