Results 4,951 to 4,965 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
01-04-2010, 14:20 #4951
Originally posted by basia
λιλακι εγω και συ εσυ και γω μονες σε καποιο γραφειο...........τα νευρα μου αλλα θα με πειτε γκρινιαρα και δεν το σχολιαζω
..
για να σας παρηγορήσω ... εγώ δουλεύω όλες τις μέρες εκτός του Σαββάτου 03/04...
Αλλά τι να κάνουμε????
- 02-04-2010, 17:24 #4952
Γεια σας κοριτσια μου καλα και αγορι πονηρο!
Αμαν βρε Σποτακο μου!!!! Τιποτε δεν σου ξεφευγει!!! Τι ματι ειναι αυτο!Με ξεμπροστιασες!!!!
Και απορω τοσο καιρο πως ξεφυγε τετοιο λαθος ορθογραφικο απο την Ναταλια!!! Ναταλια σε εβαλε τα γυαλια ο Μητσακος!
Παω να το διορθωσω! Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα! Και επειδη εγω θελω και το ματι και το ονομα, ας αλλαξω την 'διαθεση' να ειμαστε ησυχοι!
Πολλα φιλακια σε ολες και σε εναν πονηρουλη!
02-04-2010, 17:27 #4953
χαχαχαχα Ναντινακι οριστε ειχε καλο καιρο κ ξεγδυθηκα κ ηρθα για βουτιτσα στο μπανακι!
Γεωργια μου κανε μας 4 πιφ. Τι να κανουμε, δουλεια και...αγιος ο Θεος που λενε!
02-04-2010, 18:09 #4954
Originally posted by Nekky
Και απορω τοσο καιρο πως ξεφυγε τετοιο λαθος ορθογραφικο απο την Ναταλια!!! Ναταλια σε εβαλε τα γυαλια ο Μητσακος!
Πάντως,πάντα ήθελα να φορώ γυαλιά!Από παιδί!Και τι δεν έκανα!
Φορούσα τα γυαλιά των άλλων,κολλούσα το πρόσωπο μου στην τηλεόραση...
Όλοι στην οικογένεια με γυαλιά κι εγώ όποτε πήγαινα στον οφθαλμίατρο
(τάχα με έτσουζαν τα μάτια)έφευγα με σταγόνες στην καλύτερη.Τελικά όμως,
ποτέ δεν είναι αργά!Καλά λένε...Ας είναι καλά ο Σποτάκος,που εκπλήρωσε την επιθυμία μου,
έστω και τώρα!Αλλά πρώτα απ'όλα το αιδιόδοξο Νεκταρινέλι μου!Αχ!Τι θα έκανα χωρίς εσάς;
Αλήθεια,μου πάνε;Λίγο με μαυρίζουν και με αδυνατίζουν,ε;Σαν την Όπρα ένα πράγμα!
02-04-2010, 18:23 #4955
Originally posted by badgirl11
οριστε ειχε καλο καιρο κ ξεγδυθηκα κ ηρθα για βουτιτσα στο μπανακι!
03-04-2010, 01:02 #4956
Καλησπέρα , καλησπέρα! Τι μου κάνετε κοριτσάκια μου?
Ναι ναι ξέρω , σήμερα είσαστε όλες σε ταξιδάκια, έχουμε μείνει τρείς κι ο κούκος να φυλάμε Θερμοπύλες, εδω μέσα.
Βάσια μου καλή, χαλάρωσε τι να κάνει κι αυτό το φασολάκι, θέλει την ησυχία του, δε μπορεί να το τραβάει απ'εδώ κι από εκεί συνεχως η μανούλα του, αχ βρε άτιμη κοινωνία από τη κοιλιά στο μεροκάματο τα σημερινά παιδιά!
Georgia υπομονή! δηλαδή εσύ δουλεύεις και το Πάσχα? Έλεος!
Εγώ ευτυχώς σήμερα τέλειωσα και θα ξαναπάω την Τρίτη, μπορεί να καταφέρω να ξεκουραστώ και λίγο.....αν και δεν το βλέπω καθόλου .
Ναταλί μου λες να θέλω να σε έχω στο περίμενε? Μακάρι να γινόταν να το αλλάξω αυτό, αμ δε,
σου λέει, πρέπει να περάσει η χρονιά για να καταλάβει ο κύριος τι παίζει, προς το παρόν σαβουρο....ει :P ..... τι γράφω η γυναίκα Μεγάλη Εβδομάδα!
Όσο για το άλλο θεματάκι, βρε μωρό μου, με ανάδρομο άρη , όχι Χάρη, κόντρα στον ήλιο μας,
δεν κάνουμε τίποτα πολύ σοβαρό!!! τουλάχιστον περιμένουμε να γίνει ορθόδρομος, (έγινε πλέον) ...
Κορίτσια μου γλυκά, σας στέλνω όλες τις ευχές μου, να είσαστε καλά, ήρεμες και χαλαρές ,
ελπιζω κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, γιατί τελικά αυτό είναι τα πάντα στη ζωή μας....
πολλά φιλιά
03-04-2010, 22:43 #4957
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και ας μην είναι καμιά σας εδώ.
Πέρασα να αφήσω την αγάπη μου και τις ευχές μου σε όλα τα λουόμενα πλασματάκια , όπου κι αν λάμπετε αυτή τη στιγμή..
Σας φιλώ όλες μια μια, αγαπούλες μου, τη Βάσια, το Μπαρμπούνι, το Ληδάκι, την Αννεζίνα, το Ναταλάκι μας, το Μαράκι μας, (μην αυτοτιμωρείσαι άλλο αγάπη μου, δεν αξίζει τον κόπο, πίστεψε με)
την Αλεξάνδρα μας τη Μαίρη Λού μας, το Νεκταρινάκι μας, και όλα τα γλυκά πλάσματα που σίγουρα μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή.
Να είστε όλες καλά με υγεία και αγάπη στις οικογένειες σας !
Καλή Ανάσταση σε όλους μας!
04-04-2010, 02:50 #4958
Xριστός Ανέστη!
Την αγάπη μου και τα φιλιά μου,όπου κι αν μου βρίσκεστε!
Με την ευχή το αναστάσιμο φως να λάμπει στις ψυχές μας!
Έζησα ανάσταση ωσάν μετανάστης,στην ορθόδοξη εκκλησία
του Αγίου Γεωργίου στην Φρανκφούρτη,μέσα σ'ένα πάρκο,
με φόντο τον φούξια φωτισμένο Πύργο του δικού τους ΟΤΕ
και πιο πέρα τους ουρανοξύστες.Με μήνυμα του παπά στα Ελληνικά
πρώτα και μετά στα γερμανικά,κάτω από κλασσική βροχή
έκανα την αρπαχτή μου εκκλησιάσματος κι εγώ,έτσι για το καλό.
Από του χρόνου και πάλι στα σοβαρά Ελληνικά μας,γεροί να'μαστε!
Και φυσικά,άδιοι οι δρόμοι,όλοι κοιμούνται,ούτε τραπέζι αναστάσιμο απόψε,
ούτε αρνιά και πλουσιοπάροχα αύριο.Λιτά και Γερμανικά!
Το μόνο καλό έθιμο είναι που κρύψαμε γλυκά σοκολατένια
(λαγουδάκια,πασχαλίτσες,κα� �ότα,κοτοπουλάκια,αυγουλάκ� �α)
στο σπίτι(καθώς θα βρέχει αύριο και πάλι και δε λέει στον κήπο)
για να τα βρούν τα παιδιά και να γεμίσουν τα λαγουδοκαλαθάκια τους.
Όπως επίσης έχουν κι ένα παρόμοιο ωραίο έθιμο για τα Χριστούγεννα,
όπου κάθε μέρα από την πρώτη Δεκεμβρίου μέχρι και τις 25 έχουν ένα δωράκι.
Υπάρχουν γιρλάντες με θηκούλες,μία για κάθε μέρα κι έχουν την εγκράτεια
και τ'ανοίγουν,ένα ένα,μέρα τη μέρα.Το έκανα κι εγώ πέρισυ.Πλάκα είχε!
Λαχταράς να ξυπνήσεις να δεις την έκπληξη!Εμένα ήταν κυρίως γλυκά και αγγελάκια!
Τέλος πάντων...αυτά με τα έθιμα εδώ στη φάμπρικα!Πάω για ύπνο τώρα,
γιατί τα σκασμένα ξυπνούν σε κανά τετράωρο,βαριά πεντάωρο(άμα κοιμάσαι στις 19:00!)
Φιλάκια αναστάσιμα σε όλες τις λουόμενες και μη!Με προσοχή οι μάσες αύριο,ε;
Μη φτάσουν τα βογγητά σας μέχρι τ'αφτιά μου!Κι ούτε καλά να'ναι τα malox!
04-04-2010, 21:08 #4959
Χριστός Ανέστη κοριτσακια γλυκα.
Να ΄μαστε καλα ολοι και του χρόνου με υγεια.
Ναταλακι τι εκανες τελικα με το σκουροχρωμο-νοστιμουλικο αγορακι?
04-04-2010, 21:41 #4960
Aληθώς ανέστη,Μαίρη Λουλού μου!
Ελπίζω όλες να περάσατε όμορφο Πάσχα ιερό,
Πάσχα πανσεβάσμιο κοντά στους αγαπημένους!
Ο σοκογκόμενος μας κέρασε σοκοχυλόπιτα,καρδιά μου,
αλλά καλύτερα γιατί θα ερχόμουν σε δύσκολη πάλι θέση
να λέω "όχι".Τώρα το πολύ πολύ να τον δω στο τσεκ ιν,
καθώς είναι ενήμερος για την πτήση με την οποία θα ταξιδέψω.
Χλωμό,βέβαια...Ούτε που με νοιάζει!Στην πατρίδα είναι η σκέψη μου
και στις δικές μας ομορφιές κι ας είν'και μπαλωμένες!Τα φιλιά μου σε όλες!
06-04-2010, 11:02 #4961
καλημερα κοριτσακια μου γλυκα
Χριστος Ανεστη
περασα ενα ωραιο Πασχα, αν εξαιρεσεις τα γνωστα συμπτωματα, που δεν με αφησαν να φαω ουτε ενα κομματακι αρνι, με τσουρεκι την εβγαλα 2 μερες.
το βασουλινι εδωσε ρεσιταλ χορου, τραγουδιου και ηθοποιιας, ξετρελανε ολον τον κοσμο και μας εκανε και γελουσαμε σαν παιδια,
κατα τα αλλα ο αριθμος των κιλων μου εχει πεσει ανησυχητικα αλλα ελπιζω πως το παιδι περνει αυτο που πρεπει, ετσι κι αλλιως και στην πρωτη ετσι ημουν.........
αντε μπειτε να μας πειτε τα νεα σας.
07-04-2010, 10:24 #4962
χριστος ανεστη, χρονια πολλα σε ολο το κοσμο!!
βρωμησα σπιτι μου και ειπα να δουλεψω σημερα και φυσικα να μπω να κανω ενα μπανακι!! απο σημερα δουλεια λοιπον!!! παει και το πασχα, παει και το αρνακι, παει και το κατσικακι.,
απο σημερα αρχιζω και παλι τους γνωστους μου ρυθμους με τη διαιτουλα μου κλπ!!
νεκταρινακι μου χρονια σου πολλα αιδιοδοξη μου!!! τα 21 εκλεισες ε? καλα θυμαμαι??
σποτακο εισαι φοβερος. μη μας ξεχνας καλε!! νεκταρινακι μου με τις κοτουλες σου, ιστορια αφησες!!κι εσυ μη μας ξεχνας!!
χυθηκε το κεικ ε? εμενα οχι. εκανα μια δοση και μοιρασα αλλά ρε συ καμια σχεση με τσουρεκι!! ε, τι να κανουμε. δεν τα προλαβαινουμε ολα ε? ενα μαθημα που εμαθα εδω στο φορουμ ειναι να μη τρεχω σε μαγαζια και να μη μαγειρευω πολυ. εγω το εκοψα το χομπι και αρχιζω το νεο μου χομπι: τεμπελιο!!!
εγκυμονουσα μου, συνεχιζεις βλεπω τη διαιτα ε? αναγκαστικη αυτη τη φορα!! σου εδωσε ο γιατρος τουλαχιστον μπολικες βιταμινες??
ναταλακι μου η γερμανια καλα ειναι? σαββατοκυριακο ερχεσαι? να κανονισουμε καφεδακι απο βδομαδα?
δε μου λες, τι κακο εχει να πηγαινω βιβλιοθηκη? αφου δεν με αφηνετε να παω σουπερ, τουλαχιστον να πηγαινω βιβλιοθηκη?
αννεζινα, ταξιδακι παλι?? που πηγες αυτη τη φορα?? ποτε γυριζεις? αντε να μπαινουμε στο ρυθμο μας
λιλακι μου, καθε βραδυ μας θυμοσουν!! μπραβο σου. και καθαρη εισαι και χωρις απουσιες!!
παλιοκοριτσο πολλα φιλακια και να κανεις συχνα μπανιο!! μας αρεσει η παρεα !!!
γεωργια, κι εσυ δουλεια ε? ε, τι να κανουμε. τα εχουν αυτα οι δουλειες. την υγεια μας να εχουμε μονο και ας ειμαστε και στη δουλεια μας
μαιρη λου μπηκες να μας πεις ενα κουκου τζα!! μυστηρια γυναικα!!
και πολλα πολλα φιλακια στη αλλη εγκυμονουσα που πλεον δεν μπαινει καθολου αλλά δεν μας ξεχναει κιολας!! το πηρα το μυνηματακι το πασχαλιατικο και ανταποδιδω. (ναταλια-ταχυσδρομε ξερεις τι πρεπει να κανεις ε?)
καλα, ξεχασα σιγουρα πολλες που μας εχουν ξεχασει επισης. κατι καλαματιανες, κατι παρτινες, το λιδακι που δεν μαθαινουμε νεα του και αλλες πολλες χωμενες μεσα στις υποχρεωσεις και τη ρουτινα!!
φιλακια πολλα πολλα πολλα σε ολο το κοσμο!!! παω για δουλεια πριν με διωξουν!!
07-04-2010, 19:06 #4963
Βρε,βρε,βρε...καλώς τις συμπεθέρες μας!
Ευτυχώς που τελείωσαν οι διακοπές(για όλες εκτός Ζορζετείλωτα)και ξεβρωμίσατε!
Μου θέλετε και καφεδάκια πάλι,ε;Κι ότι το έλεγα χθες βράδυ στο Πεννόπλασμα.
Μου έλεγε(και καλά να μου ρίξει στάχτη στα μάτια πως της έλειψα,
ενώ είναι για να έχει ήσυχο το κεφάλι της από παράπονα παραμέλησης)
σαν πολύ δεν κάθησες και πότε γυρνάς κλπ(πού να μην είχα πάρει και το λάπτοπ μαζί!)
και της είπα πως σίγουρα θα πείτε για συνάντηση μόλις γυρίσω(και ο Σποτάκος το ανέφερε)
και απάντησε η αφεντιά της να το κανονίσουμε κι είναι μέσα εκτός απροόπτου.
ΑΛΛΑ,πού θα πάμε;Σε ποιά χώρα,ήπειρο;Υπόψιν πως μόλις θα έχω γυρίσει από εξωτερικό
και θέλω κάτι εγχώριο για αλλαγή!Κάπου να πάμε,που να μη χρειάζομαι διαβατήριο!
Ο καιρός-φαντάζομαι-θα έχει ανοίξει,οπότε υπάρχουν πλέον κι άλλες καλές επιλογές και για παιδιά.
Αλεκουζάκι μου,σαν πολύ στα σκοτάδια δε μας άφησες με την περίπτωση σου;Για λέγε,για λέγε...
Ελπίζω από Δευτέρα να μπαίνουμε σταθερότερα στους ρυθμούς μας...Τα φιλιά μου σε όλες τις λουόμενες.
08-04-2010, 01:04 #4964
Χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! φιλάκια πολλά σε όλες τις καθαρούλες εδώ!!!
καλό μου λιλάκι, γλυκιά μαιρη λού, αννεζινάκι μου υπέροχο εύχομαι ότι καλύτερο με υγεία κ ευτυχία πάνω απ'όλα!!
Για τις υπόλοιπες έχω ένα φιλί στο cystrerotopic. Σαμποτάρω το μπάνιο αλλά σας υπόσχομαι ότι θα είναι για λίγο.
φιλάκια πολλά σε όλες!!
καλό σας βράδυ!!!
08-04-2010, 13:43 #4965
γιατι ερημωσαμε ετσι?
ευγενακι μου τι κανεις? χαθηκες, παλια σε ειχαμε σχεδον καθε μερα.......
εγω συνεχιζω τα ιδια αλλα λιγο καλυτερα απο αποψη φαγητου, δεν τρωω πολυ αλλα παχυντικα πραγματα για να με κρατανε, εχθες για πρωτη φορα ηπια φρεντοτσινο, τι θεικο πραγμα ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!!
μπαρμπουνακι μου τι κανεις? φαε εσυ και για μενα και μην σε νοιαζει, εχουμε ακομα μεχρι το καλοκαιρι.......
ναταλια ποτε γυρνας? αντε δεν βαρεθηκες στα ξενα?
οσο για συναντηση κλασικα ειμαι μεσα, οπου θελετε, φυσικα και μετα συνοδεια της κοτουλας μας
φιλια πολλα
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία