ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 333
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 333 of 2553 FirstFirst ... 2332833233313323333343353433834338331333 ... LastLast
Results 4,981 to 4,995 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by GeorgiaP

Να έρθετε για ένα ΣΚ στη Μυτιλήνη και προτίθεμαι να σας φιλοξενήσω στην Ερεσό (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό).
    Ευχαριστούμε πολύ,Ζορζέτ μου,για την πρόσκληση,αλλά γιατί να πάει το μυαλό μας στον πονηρό;
    Επειδή πρωτοείπες Μυτιλήνη;Καλά,που διευκρίνησες μετά ότι μιλάμε για Ερεσό,γιατί αλλιώς
    όντως θ'ανησυχούσαμε,μήπως μας προσκαλείς τόσες κοπέλες για Σ/Κ λεσβιακών οργίων...Φίου!

Senior Member
    Βρε Νεκταρίνι μου, τι είναι αυτά που μας λές? έχω μείνει άφωνη!

Κρίμα που σου χάλασε η διασκέδαση, μετά το γάμο αμέσως να έχεις τέτοια τρεχάματα.
    Ελπίζω και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να είναι περαστικά και να είσαι γερή και δυνατή κούκλα μου.

Καμια φορά η πίεση είναι και κληρονομική, υπάρχει κάποιος στην οικογένεια άραγε?

Τέλος πάντων δε θέλω να λέω εξυπνάδες, είμαι σίγουρη οτι θα το ψάξεις εξονυχιστικά,
    σου εύχομαι να τελειώσουν όλα το συντομότερο, και να παραμείνεις ήρεμη
    μαζί με την υπέροχη οικογένεια σου.

πολλά φιλάκια κουκλίτσα μου

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by GeorgiaP

Να έρθετε για ένα ΣΚ στη Μυτιλήνη και προτίθεμαι να σας φιλοξενήσω στην Ερεσό (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό).
    Ευχαριστούμε πολύ,Ζορζέτ μου,για την πρόσκληση,αλλά γιατί να πάει το μυαλό μας στον πονηρό;
    Επειδή πρωτοείπες Μυτιλήνη;Καλά,που διευκρίνησες μετά ότι μιλάμε για Ερεσό,γιατί αλλιώς
    όντως θ'ανησυχούσαμε,μήπως μας προσκαλείς τόσες κοπέλες για Σ/Κ λεσβιακών οργίων...Φίου!

Ε ναι λοιπόν αυτό το σχόλιο το περίμενα!!! Ημουνα σίγουρη και για το σχόλιο και για τη φώτο!!!!!
    Η πρόσκληση όμως ισχύει - και μη φοβάστε δε θα σας αποπλανήσω !!!! χιχιχιχιιχιχχιιχιχ

Senior Member
    Originally posted by Nekky
    Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά!

Σας χαιρετώ όλες με ένα γλυκό φιλί! Μου λείψατε πολύ ομολογώ?

Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω όλες όσες μου ευχηθήκατε για τα γενέθλια μου! Σας ευχαριστώ κορίτσια μου πολύ! Εύχομαι υγεία σε σας και στους δικούς σας ανθρώπους!

Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα τις μέρες του Πάσχα με φίλους, γονείς και αδέρφια. Την Δευτέρα επίσης πολύ όμορφα στον γάμο που πήγαμε και οι πριγκίπισσες μου ήταν παρανυφάκια! (ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!)

Τα δύσκολα για μένα ξεκίνησαν Τρίτη πρωί! Ξύπνησα με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πονοκέφαλο (το προηγούμενο βράδυ ήπια μόνο 2 ποτηράκια κρασί, και μάλιστα καλό κρασί). Το απόγευμα ήμουν ΧΑΛΙΑ!!!
    Ξαφνικά άρχισα να έχω μια σύγχυση στην κατανόηση μου (χρειαζόμουν αρκετά δεύτερα για να καταλάβω το νόημα μιας απλής λέξης όπως π.χ. τι είναι χοληστερίνη), ζαλάδα, ναυτία, κομμάρα, θολή όραση, μούδιασμα στο πρόσωπο κλπ κλπ. Αμέσως ο Δημήτρης έλεγξε την πίεση μου και είχα 13,5. (εγώ πάντα έχω 10 με 6). Και φυσικά φύγαμε σφαίρα στο νοσοκομείο!
    Οι γιατροί φοβήθηκαν για εγκεφαλικό γιατί είχα όλα τα συμπτώματα. Η πίεση μου ήταν 17!!! Έκανα αξονική, καρδιογράφημα κλπ και όλα βγήκαν καλά. Τελικά στις 3 το πρωί μας είπαν ότι μπορούμε να φύγουμε αλλά πρέπει να κρατάω ένα ημερολόγιο με την πίεση μου, τους πονοκεφάλους μου και τι παυσίπονα παίρνω. Σε 10 μέρες να ξαναπάω και να κάνω και ένα εγκεφαλογράφημα.
    Από Δευτέρα ξεκινάω με ιδιωτικό γιατρό εξετάσεις και ο Θεός βοηθός!

Δόξα Τον Θεό είμαι καλύτερα. Η πίεση μου σταθεροποιήθηκε στο 11 με 7,5 και οι πονοκέφαλοι σταμάτησαν! Αλλά οι εξετάσεις θα γίνουν ούτως ή άλλως! Έχω φοβερή εξάντληση και νιώθω πολύ κουρασμένη. Δεν κάνω σχεδόν τίποτε, πέρα από ένα φαγητό, και τα κάνουν όλα ο Δημήτρης μου και η Γεωργία μου. Ξέχασα να σας πω ότι την Τρίτη το πρωί που επιστρέψαμε σπίτι από το νοσοκομείο η ʼννα μας είχε 38 πυρετό!!!
    Λέτε να μας ευχήθηκε Καλό Πάσχα ο Μητσοτάκης???

Είμαι ευγνώμων στον Θεό γιατί ζω και μπορώ και χαίρομαι τον άντρα μου και τα παιδάκια μου! Μετά την Τρίτη έχω ηρεμήσει πολύ και απολαμβάνω την κάθε στιγμή που ζω! Ρουφώ κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία μου και απολαμβάνω κάθε αγκαλιά των θησαυρών που μου χάρισε ο Θεός!
    Είμαι η Νεκταρία και είμαι καλά! Ακόμη και αν έχω κάποια κιλά παραπάνω! Έχω σκοπό να με προσέχω και να ΖΩ!!! Δεν θέλω να ξανακαταπιώ τίποτε μόνο και μόνο για να μην στεναχωρέσω κάποιους!
    Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω! Με αγαπώ όπως είμαι, με αποδέχομαι όπως είμαι, χαίρομαι γι αυτό που είμαι και ας μην είμαι ούτε αδύνατη, ούτε τέλεια, ούτε άψογη!!!

Χαρείτε κάθε στιγμή!!! Δεν γυρίζουν πίσω! Απολαύστε τη ζωή σας!

Κάπου εδώ πρέπει να σταματήσω γιατί? το νερό έχει αρχίσει και κρυώνει και εγώ έχω παπουδιάσει τόση ώρα μέσα στη μπανιέρα! Κάποιος χτυπάει και την πόρτα για να μπει για μπάνιο!!!

Αυτά ομορφούλες μου για σήμερα! Θα σας κρατάω ενήμερες!

Και μην ξεχνάς?. είσαι πολύτιμη και μοναδική!!!!

Την αγάπη μου και τα φιλιά μου σε όλες!

Τι να πω!!!!!!! Ευχομαι να πάνε όλα καλά !!!

Senior Member
    Nεκταρινέλι μου,τι είναι αυτά που διαβάζω;Πέρασες τέτοια λαχτάρα πάλι;
    Δεν πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό,αλλά καλά κάνετε και το ψάχνετε εξονυχιστικά!
    Μάλλον έχεις επιβαρυνθεί σε σωματική κόπωση και άγχος τώρα και με τη νέα
    δουλειά και σου βγείνει εκεί,που θυμάμαι πως την έχεις την ευαισθησία σου...
    Μην κάνεις όμως αρνητικές σκέψεις τύπου ζω την κάθε στιγμή σα να είναι η τελευταία μου,
    εκτός αν εννοείς τη θετική του εκδοχή,ότι ρουφάς στο μεδούλι της την κάθε μέρα της ζωής σου!
    Έχεις μια υπέροχη οικογένεια να σε στηρίζει και στα δύσκολα και δεν ανησυχώ...
    Όταν θα έχεις τα αποτελέσματα,ενημέρωσε μας κι εμάς,να φύγει κάθε σκιά αυτής σου
    της περιπέτειας από τη σκέψη μας.Θέλω στη συνάντηση να φέρεις τις κόρες σου
    παραμυθάκια να τις καμαρώσω!Ελπίζω να ξεκουράζεσαι τώρα και να είσαι ήρεμη!
    Φιλάκια σε όλο το ομορφόσογο!Να σε προσέχεις!

Senior Member
    Eίναι αξιοθρήνητο, γαμώτο, ότι πρέπει να ταραζόμαστε τόσο δυνατά για να επαναπροσδιορίζουμε τις αυτονόητες αξίες μας, ε Νεκταρία μας;
    Περαστικά σου...
    και αν ισχύει η πρόσκληση και για εμένα, είμαι διατεθειμένη μέχρι και Σαπφώ να απαγγείλω....και από το πρωτότυπο, αν χρειαστεί! (όχι ότι έχω αντίρρηση για Αλκαίο, Αρχίλοχο...μέχρι και Ζαμπέτα)

φιλιά και καλή εβδομάδα σε όλες μας...

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Eίναι αξιοθρήνητο, γαμώτο, ότι πρέπει να ταραζόμαστε τόσο δυνατά για να επαναπροσδιορίζουμε τις αυτονόητες αξίες μας, ε Νεκταρία μας;
    Περαστικά σου...
    και αν ισχύει η πρόσκληση και για εμένα, είμαι διατεθειμένη μέχρι και Σαπφώ να απαγγείλω....και από το πρωτότυπο, αν χρειαστεί! (όχι ότι έχω αντίρρηση για Αλκαίο, Αρχίλοχο...μέχρι και Ζαμπέτα)

φιλιά και καλή εβδομάδα σε όλες μας...

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλες και όλους. Ζαμπέτα ε?
    Καλή η ποίηση, αλλά και το ρεμπέτικο!!!!

Senior Member
    Καλημέρα κι από μένα αγαπημένες μου και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    μου λείψατε όλες πάρα πολύ......

καταρχάς να πω πολλά περαστικά στην Νεκταρία, εύχομαι όλα να πάνε καλά .....επειδή πέρασα κι εγώ πρόσφατα κάτι σχετικό με την υγεία μου μόνο όταν ταρακουνουθείς γερά εκτιμάς την μαγεία της καθημερινότητας μας....μην αγχώνεσαι γλυκειά μου όλα θα πάνε καλά,
    αυτό το πράγμα το παθαίνω κι εγώ αρκετές φορές ειδικά τις ημέρες που έχω περίοδο, δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά μετά τα 35 είναι κυρίως διαταραχές ορμονικές.
    πάντως κι εγώ την ημέρα του πάσχα και την δεύτερη μέρα του πάσχα ήμουν χάλια...
    ιμικρανίες και να χάνω τον κόσμο όλα γύριζαν και μετά είχα εξάντληση αφού φαντάσου για δουλειά ήρθα σήμερα .... και πάλι περαστικά κοριτσάκι μου

Ναταλία μου καλώς όρισες στα πάτρια εδάφη...

μπαρμπουνίτσα μου τι κάνεις κοριτσάκι μου δεν έγραψες πως πέρασες το πάσχα τι έφτιαξες τι κάνεις από κιλά
    βασουλινάκι μου τι κάνει το μωράκι σου ηρέμησε καθόλου ..εσύ πως έισαι???
    γεωργία λιλάκι μαιρη λού μαράκι και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια την καλημέρα μο και την αγάπη μου..

όσο για μένα μετά το πάσχα που όπως σας είπα κόντεψα να πεθάνω από τον πονοκέφαλο έκατσα σπιτάκι μου και ξεκουράστηκα, έφτιαξα τα ρουχαλάκια μου τα καλοκαιρινά και ΚΑΙ....
    ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ και ξεκίνησα από πέμπτη...
    τελικά πήγα curves ήταν το πιο βολικό για μένα κοντά στο σπίτι μου μισή ωρίτσα που περνάει και δεν το καταλαβαίνεις, πήρα φόρμες αθλητικά και είμαι έτοιμη για νέες εξορμήσεις..
    από κιλά είμαι στα ίδια δεν πήρα γραμμάριο επειδή ήμουν άρρωστη και δεν μπορούσα να φάω το μόνο που φχαριστήθηκα από φαγητό ήταν η μαγειρίτσα το βράδυ της Ανάστασης την άλλη μέρα και για τρεις μέρες δεν μπορούσα να φάω τίποτα γύριζε ο κόσμος..με σουπίτσες νερόβραστες την έβγαλα any way...

o καιρός έφτιαξε παντού μυρίζει ΑΝΟΙΞΗ έρχεται καλοκαίρι η διαθέση όλων μας φτιάχνεις με ένα ηλιόλουστο σκηνικό πάμε για άλλα κορίτσια για καλύτερα
    εύχομαι από εδώ και πέρα όλα να είναι καλύτερα για όλες μας
    φιλιά φιλιά φιλιά πολλά πολλά πολλά

Senior Member
    κοριτσακια μου καλημερα,

πρωτα θελω να δωσω ενα φιλακι στο νεκταρινι μας που περασε τετοια ταλαιπωρια πασχαλιατικα,
    εμενα κατι για υπερκοπωση μου κανει αυτο, για ξεκουρασου λιγο και κοιταξε τον εαυτο σου.........

ναταλακι καλως μας ηρθες

αννεζακι και συ αρρωστη το πασχα? μα τι εγινε?

εγω συνεχιζω το ιδιο τροπαριο, Παρασκευη ειχα αδεια και ξεκουραστηκα καπως το τριημερο, αλλα η αναγουλα αναγουλα.

υπομονη, οι πρωτοι 9 μηνες ειναι δυσκολοι............

Senior Member
    Kαλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα...με χάλια διάθεση μου την έφτιαξε κάπως η περιγραφή σου, Αννέζα, για την άνοιξη...άσχετα ότι στις σκ..πόλεις δεν τη βλέπουμε...
    πήγες και γυμναστήριο, βλέπω...εκεί πάω κι εγώ 3-4 φορές εβδομαδιαίως, έκλεισα μήνα. Βέβαια, δεν είδα θεαματικά αποτελέσματα από πόντους και λίπος αλλά συνεχίζω.Εσένα πώς σου φαίνεται;
    Βάσια, υπομονή... ψάξε μήπως κάτι γευστικά σε ανακουφίζει (ξινό, γλυκό...εγώ έπινα λεμόνι με αλάτι κι αισθανόμουν καλύτερα...γιατροσόφια)..
    Ναταλία, είσαι Ελλάδα; Ή πάλι ξενιτεύτηκες, μήπως, κάνοντάς με να ζηλεύω τρελά, που μέχρι το Καρπενήσι πήγα το Πάσχα κι αισθάνθηκα ελαφρώς καλύτερα...φαντάζομαι εσύ!!!!!

Κορίτσια, φιλιά και ας ευχηθούμε να ακούσουμε τα λιγότερα κακά νέα αυτήν την εβδομάδα.
    ΥΓ. Προετοιμάζω την απομνημόνευση της λυρικής αιολικής ποίησης (Σαπφώ, Αλκαίος κ.λ.π.) για να έχετε ένα λόγο να με πάρετε μαζί σας στο αγαπημένο νησί της ποιήτριας...αυτόν της απαγγελίας μου!

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

ΥΓ. Προετοιμάζω την απομνημόνευση της λυρικής αιολικής ποίησης (Σαπφώ, Αλκαίος κ.λ.π.)
    για να έχετε ένα λόγο να με πάρετε μαζί σας στο αγαπημένο νησί της ποιήτριας...αυτόν της απαγγελίας μου!
    --->Για να βοηθήσω την εξάσκηση σου,πότνια!

Senior Member
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!
    Καλέ Ναταλί, ή που θα με τρελάνεις ή που θα με κάνεις να αισθάνομαι Η ΑΧΡΗΣΤΗ από τεχνολογικής άποψης, βεβαίως, βεβαίως....Μόνο τη ίδια την ποιήτρια δεν έχεις εντοπίσει την ώρα που δεχόταν τον οίστρο από τη Μούσα της...με έστειλες, τώρα, κατά τη διάλεκτο της μεγάλη μου...και είναι και το πιο γνωστό της αυτό που μου έστειλες...(κάτι σαν να λέμε σημερινό σουξέ, χιτ...)
    Βοήθα, μεγαλοδύναμε να μην τρελαθώ με αυτό το κορίτσι...

Senior Member
    Καλέ τι πάθατε όλες Πασχαλιάτικα και νιώθατε χάλια;
    Κι εσύ τέκνον,Αννεζινέλι;Καλά το Βασουλίνι έχει το μόνιμο.
    Κι η σύζυγος μου παραπονιόταν χθες πως μεγάλωσε η κοιλιά
    και ζορίζεται και στον ύπνο και στην κίνηση,πονάει,κουράζεται...
    Αχ!Καλώς ήρθες στον κόσμο μου,της λέω,εσύ τουλάχιστον στο τέλος
    θα πάρεις και το έπαθλο σου!Κουράγιο μανούλες!Μικρό το τίμημα
    για τους θησαυρούς,που μας ετοιμάζετε!Να σας προσέχετε όσο μπορείτε!

Αννεζινέλι μου,είσαι το καμάρι μας,η ελπίδα μας,... μας,... μας!
    Με το καλό το πρόγραμμα εκγύμνασης!ʼραγε η αγάπη συνεχίζει το δικό της;

Παλίρροια,χάλια διάθεση ξημέρωσε κι εδώ με βροχοπτώσεις στα πεδινά κρεβάτια.
    Ελπίζω να την αναστρέψουμε σιγά σιγά,να πιάσει Αννεζινάνοιξη λιγάκι,
    γιατί σαν να ξεχαστήκαμε στο φθινόπωρο...Τα φιλιά μου σε όλες τις Σαπφίδες...

Senior Member
    Νεκταρία μου μπήκα να διαβάσω τα νέα σας και στενοχωρήθηκα με τα δικά σου. ευχομαι να είναι όλα περαστικά. και σίγουρα να τηρήσεις ότι και αν σου λένε σαν υπάκουος στρατιώτης. έρχομαι να συμφωνήσω μαζί σου στο να σε προσέχεις και να αδράττεις τη μέρα γιατί όντως είσαι πολύτιμη.. και πάλι περαστικά σου.

Ναταλία welcome back!!!! Πάλι βρε την έκανες.. απαπα δεν είναι να στρίψω την πλάτη μου!! Απ' ότι μπόρεσα να καταλάβω.. τα πέρασες τέλεια έτσι?? Αν έχεις καθόλου χρόνο θα ήθελα να σε ακούσω λιγουλάκι. και αν αυτό συμβεί μην με κράξεις σε παρακαλώ..Ελπίζω να είσαι καλά.

Βασουλίνι έστω τελευταία και καταιδρωμένη να σου ευχηθώ να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και μια ακόμα καλύτερη γέννα.είμαι πολύ χαρούμενη για σένα και ενθουσιάστηκα με τα νέα. Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!

Μπαρμπουνάκι μου εσύ όλα καλά?? η δουλειά πως πάει ?? συνεχίζει η τρέλα?? γιατί σε εμένα δεν πτοείται η άτιμη.. έλειψα αλλά δεν ήμουν και τόσο καλά γι΄αυτό θα με καταλάβεις?? φιλάκια συναδέλφισσα!!

αννεζινάκι, λιλάκι, μαίρη λού, tidekpe, georgia, badgirl και λοιπές μπανιολάτρεις... σας φιλώ γλυκά και σας στέλνω μια αγκαλίτσα !!

Senior Member
    Originally posted by eugenia_

Αν έχεις καθόλου χρόνο θα ήθελα να σε ακούσω λιγουλάκι. και αν αυτό συμβεί μην με κράξεις σε παρακαλώ..
    Moi?