Results 5,206 to 5,220 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
08-05-2010, 10:57 #5206
Καλημερα σε ολες...τζορτζια ευχαριστω για τις πληροφοριες...αυτο με το εντερακι που λες εγω δεν το εχω ισα ισα μπορω να πω οτι για καποιες μερες ειχα ξεκωλωθει...τωρα βεβαια μια φορα τη μερα αλλα κατι ειναι και αυτο....Αιντε και θα μας σιχαθει ολο το φορουμ με αυτα που γραφουμε .....Αλλα τι να κανουμε ρε κοριτσια καθενας με το προβληματακι του....
- 08-05-2010, 14:45 #5207
Μα που πηγαν ολοι σημερα????????Ουτε καν η συνεγχειριζομενη και συνοδοιπορως ναταλια.....ΑΑΑΑχ μοναξια μου ολα.....
08-05-2010, 14:54 #5208
Originally posted by alexandra79
Καλημερα σε ολες...τζορτζια ευχαριστω για τις πληροφοριες...αυτο με το εντερακι που λες εγω δεν το εχω ισα ισα μπορω να πω οτι για καποιες μερες ειχα ξεκωλωθει...τωρα βεβαια μια φορα τη μερα αλλα κατι ειναι και αυτο....Αιντε και θα μας σιχαθει ολο το φορουμ με αυτα που γραφουμε .....Αλλα τι να κανουμε ρε κοριτσια καθενας με το προβληματακι του....
08-05-2010, 14:55 #5209
Μπηκα να ρίξω μια ματιά και βλέπω ότι όλες απουσιάζετε. Μήπως επιλέξατε το μπάνιο στη θάλασσα???????
Πάω να φάω, σας φιλώ σταυρωτά...
08-05-2010, 15:25 #5210
Originally posted by alexandra79
Την καλημέρα μου και, αν αυτό σας παρηγορεί για τον εγκλεισμό σας, δηλώνω συμπαραστάτης, αν και ΣΚ...
φιλιά
08-05-2010, 23:22 #5211
Tide βλεπω μας σκεφτεσε καθημερινα ευχαριστουμε κοπελαρα μου.....αλλα πρεπει να σας τα εχουμε κανει ολιγον απο τσαρουχια με τα δικα μας...υπομονη θα μας υποστειτε λιγακι ακομη .....
Τζορτζια θελω και γω μπανακι μανακι αλλα ειμαι μια τρυπια και δεν μπορω....μην μολυνω την τρυπουλα μου φοβαμαι και τρεχω μετα..αντε να κλεισει η τρυπουλα να μας δει η θαλασσουλα...κι αμα μας δει και κανενας αλλος εμενα καθολου δεν θα με χαλασει.....ααααααααααααααα� �αααααχ τεσπα.......
Συνοδοιπορεεεεεεεεεεεεεεε εεεε που εισαι σημερις???????
09-05-2010, 10:15 #5212
Καλημέρα...εγώ εδώ...παρέα στα χειρουργημένα, ούτε μπάνιο, ούτε βόλτα, τίποτε! ʼντε, να βάλω κανένα σίδερο στο τσακίρ κέφι γιατί σε λίγο, από ντροπή, θα σιδερωθούν μόνα τους τα τρία πλυντηριάκια! 'Ελπίζω να κοιμηθήκατε καλά απόψε...λογικά, θα είστε καλύτερα...είπε ο μεγάλος γιατρός και αποχώρησε!
Αυτό το τρύπια, Αλεξάνδρα, πολύ με έκανε και γέλασα...(θα μου πεις, γελάς με τον πόνο μου, γαιδούρα....) σκέφτηκα μια γυναίκα να βγαίνει από τη θάλασσα και από μια τρύπα να αναβλύζει πίδακας νερού και κάπως μου ήρθε...όσον αφορά, που λες ότι μας πρήζετε...ε, αυτό είναι δικό μας θέμα, όποιος θέλει δεν τα διαβάζει, εξάλλου είπαμε είμαστε εδώ για να λέμε τα δικά μας...τα διαφορετικά δικά μας!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
09-05-2010, 10:37 #5213
Καλημερα....Tide καλα σιδερωματα
Και χρονια πολλα σε ολες τις Μανουλομανουλες.....
υ.γ Η εικονα που εχεις στο μυαλο σου με τον πιδακα ειναι αυτη που ειχα κι εγω οταν το εγραφα...σαν καρτουν ενα πραγμα....
09-05-2010, 12:09 #5214
Καλημέρα σε όλα τα κοριτσια και αγόρια και βέβαια χρόνια πολλά σε όλες τις χαζομανούλες (χρόνια πολλά και σε εμένα).
Καλά ε φοβερό αυτό με την τρύπα - συντριβάνι... γέλασα πολύ....
Εγω λέω να βγω καμια βόλτα με το ποδήλατο μπας και κινητοποιήσω λίγο το εντερικό σύστημα ... ο καθένας το χαβά του!!!
Φιλάκια πολλά
09-05-2010, 18:38 #5215
Oύτε σήμερα νέα από τη Ναταλίτσα;
Θα καλοπερνάει, ελπίζουμε...
Παω για μαθηματάκι ...κατά τις 11.30 που γυρίζω θα ξαναμπώ αποκλειστικά για τη Ναταλία....αποκλειστικά
φιλιά
09-05-2010, 22:44 #5216
Τρελά γλέντια η Ναταλία...
Μπήκα αποκλειστικά για την εορτάζουσα χαζομαμά,που δε μου άφησε και πολλά περιθώρια
να τη σκέφτομαι να μπαίνει αργά μετά από μάθημα,μεσάνυχτα Κυριακής να δει τι κάνω...
Έχω μπλέξει άσχημα μαζί σας,βλέπω και πώς να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου;Δε θα σας πω πώς είμαι
γιατί μόνο νεύρα και γκρίνια θα πληκτρολογήσουν τα δάχτυλα μου...Τυπικά έλειπα επειδή
μου έδωσα κόκκινη κάρτα για κανά δυό αγωνιστικές,που στεναχώρησα τη Ζορζέτ μου
στο λεπτό της θεματάκι.Ήπια για άλλη μία φορά το ξύδι μου εκεί στο "Ναταλίτσα"
και το βούλωσα!Να πω πως δεν έχει δίκιο το κορίτσι;Να έχει το ζόρι του να έχει
και την ουκ έχουσα όρια;Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι!
Αλλά το κακό είναι πως πάλι θα το κάνω!Δεν υπάρχει ελπίδα!Κάτι με ερεθίζει
και σας νιώθω τόσο δικές μου,που ό,τι μ@λ@κί@ μου έρθει στο μυαλό τη βγάζω
στο δευτερόλεπτο,θεωρώντας δεδομένο πως με ξέρετε αρκετά καλά,ώστε να μην παρεξηγείστε.
Για να μην πιάσω και το ότι όσα γράφω βγαίνουν σε κοινή θέα!Αυτό κι αν δε μου περνά
από το μυαλό!Ναι,σοβαρή η περίπτωση μου,γιατρέ μου,έχω επίγνωση του ανέλπιδου μου!
Τέλος πάντων...αυτή είναι μια εγωιστική έκφραση συγνώμης στη Ζορζέτ μου,δυστυχώς όμως
(για να είμαι ειλικρινής)χωρίς ίχνος υπόσχεσης για μη επανάληψη παρόμοιας μέλλουσας
συμπεριφοράς!Με ξέρω αφού!Βάλτε μου όσα όρια χρειάζεστε,λαμβάνοντας υπόψιν πως
θα τα καταλάβω στο έπακρο και μάλιστα με λίγη πίεση εξώθησης τους προς κάτιτις παραπάνω.
Στεναχωρέθηκα,είπα να μην ξαναγράψω,αλλά κι αυτό είμαι ανίκανη να κάνω...Τέλος πάντων,
το κλείνω το θέμα εδώ.Ελπίζω να μη στεναχώρεσα πολύ τη Ζορζέτ μου,την ντουφαλακποδηλάτισα!
Αλεκουζάκι μου,τα κράτησα τα τηλέφωνα σου,δεν έχω τίποτε από όλα αυτά,αλλά δεν τίθεται θέμα...
Τα φιλιά μου σε όλες...Μόλις ανακάμψω σε διάθεση θα επιστρέψω!Αλήθεια,η Λιλένια μου πότε γυρνά;
Όλο στα εξωτερικά μου σουλατσάρει!Μια εκείνη,μια εγώ...δε μπορεί,δε μπορεί κάπου θα συναντηθούμε.
Δε μπορεί,δε μπορεί,στον ίδιο πλανήτη ζούμε!Τις καληνύχτες και την αγάπη μου σε όλες τις λουόμενες και τον παπαράτσι!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες ανάμεσα μας!Να αξιωθείτε να χαίρεστε τη μητρότητα στο έπακρο!
Ο σουρεαλιστικός άγγελος του Νταλί εξαιρετικά αφιερωμένος σε όλες τις τρύπιες!Νυν,πρώην κι επόμενες!Μάκια!
09-05-2010, 23:08 #5217
Τελειο βεβαι αν η τρυπα ηταν πιο κατω...θα ηταν εμεις ακριβως ομως......
09-05-2010, 23:18 #5218
"Αν η τρύπα ήταν πιο κάτω..."
Ούτε άντρας σεξουαλικά στερημένος να ήσουν,Αλεκουζάκι μου!
09-05-2010, 23:24 #5219
χαχαχαχαχαχχαχαχχ................ ...παντως ναταλακι μου να ξερεις πως σε λιγες μερουλες θα χεις κι εσυ μια τρυπουλα...τελικα θα πας αθηνα??? η ανεμουλη????
09-05-2010, 23:29 #5220
Nα πω ότι είναι η κούραση της ημέρας, η ώρα, το βραδινό μάθημα που με πέθανε...δεν πολυκατάλαβα γιατί το ναταλάκι απουσίασε..αν ήταν ηθελημένο δηλαδή ή όχι...αλλά όπως και νάχει το καλό είναι πως είναι καλά....παρηχήσεις και επαναλήψεις, διαπιστώνετε! Όπως και να έχει...χάρηκα που είσαι καλά...φιλιά τρυπιοκόριτσα.....
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία