Results 5,521 to 5,535 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-07-2010, 20:14 #5521
Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε ? απουσίες καταγράφονται, αλλά δικαιολογημένες, καλοκαιράκι είναι,
μπανάκια, ζέστη, βολτούλες, αρκεί να είσαστε καλά.
Μπαρμπουνάκι μου εσύ εξαφανίστηκες για τα καλά! Εύχομαι να γυρίσεις μαυρισμένη και πιο λεπτή όπως ακριβώς το θέλεις.
Αντε γιατι έμαθα για κάτι καταπληκτικές προσφορές σε στριγκάκια....
Μαμά Βάσια τι νέα από το μωράκι μας? πρέπει τώρα πια να έχει εξασκηθεί για τα καλά στο ποδόσφαιρο σε κλειστό γήπεδο!!
Είναι και επίκαιρο λόγω μουντιάλ, οπότε μια χαρούλα του έκατσε, θα βγεί κυπελούχος!!
Ευγενίτσα μου, πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω τα υπέροχα νέα σου, μακάρι να διαβασω σύντομα και το καλύτερο όλων, αυτό που θέλεις τόσο πολύ.... σου το εύχομαι με την καρδιά μου.
Ναντινάκι , Μαράκι, Αννεζινούλα και όλα τα κοριτσάκια που μπορεί να ξεχνάω , εύχομαι να περνάτε τέλεια όπου και να βρίσκεστε......
Να πω και τα δικά μου με συντομία, όχι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι για δουλειά, υπάρχουν κάποια πράγματα στο ορίζοντα, που φαντάζομαι μέχρι το τέλος αυτού του μηνα θα έχουν ξεκαθαρίσει και θα ξέρω οριστικά.
Προς το παρόν ετοιμάζομαι να κάνω διακοπές για λίγες ημέρες από το τέλος της άλλης εβδομάδας, γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω αργότερα.
Αυτά τα δικά μου νέα, σας φιλώ όλες , σας στέλνω την αγάπη μου και εύχομαι για όλες μας ένα λαμπερό καλοκαίρι!
πολλά φιλάκια
- 05-07-2010, 17:13 #5522
α δεν θα τα παμε καλα,
για εμφανισθειτε γιατι θα με πιασουν τα νευρα μου, που κοντευω στον 6ο και ενας ανθρωπος δεν με εχει καταλαβει οτι ειμαι εγκυος, σαν να παχυνα παλι φαινομαι,
την Πεμπτη παω για τον μεγαλο υπερηχο, οποια θελει να μαθει νεα να εμφανιστει, οχι που δεν θα εκβιαζα κιολας
η ετερη μανουλα τι κανει με το καινουργιο μπεμπε?
μπαρμ ασε τα ροδακινα και τους βοηθους και μπες τουλαχιστον απο το σπιτι
πηγες διακοπες γυρισες και ουτε ενα νεο δεν μαθαμε, αντε γιατι φευγω και εγω την αλλη βδομαδα για 2 εβδομαδες και θα χαθουμε.
φιλακια σε ολες
06-07-2010, 01:06 #5523
Καταρχην χαιρετω τις παρουσες.....και στη συνεχεια τις απουσες....τι εγινε ρε παιδια μαυρη πετρα εχουμε ριξει??????? ερημωσε ο τοπος......ουτε τουριστας δεν παταει...τεσπα καλα να περνατε ολες......και ολοι ...γραψτε τουλαχιστον τα νεα σας επιγραμματικα να ξερουμε τι γινετε....φιλιααααααααααααα αααααααα
06-07-2010, 14:43 #5524
Aγαπημένα μου χυμοκόριτσα...μπορεί να μην έχουμε και πολύ χρόνο αλλά έχει ΄δικιο η, κατά πολύ πλέον αδυνατότερη, Αλέξω..ας μπαίνουμε στα γρήγορα να ενημερώνουμε. Σήμερα, μέρα των βαθμών, πήξιμο κατά πολύ και έντονη συγκίνηση, όπως κάθε χρόνο δηλαδή...η μικρή μου στο χωριό με τους γονείς μου δίνοντας μου την ευκαιρία να πηγαινοέρχομαι, η μεγάλη μου εδώ ξάαααααααααααπλα κι εγώ να αναζητώ πάντα καινούριες δίαιτες!!!!!!! Σήμερα, ξεκίνησα τα Κιλοκίλερ, αν και αρχίζω να σκέφτομαι πλέον σοβαρά τη λιποαναρρόφηση (τι σοβαρά δηλαδή, θα το έκανα σίγουρα, αν δε φοβόμουν λίγο τα οικονομικά πώς θα πάνε από χειμώνα καθώς η αγορά, όσο πάει και πέφτει). ΑΥΤʼ γλυκοκοριτσα..καλές διακοπές σε όσες κάνουν ή σε όσες ετοιμάζονται...
06-07-2010, 17:17 #5525
πωπω ερημιές... τι γίνεστε βρε τσούπρες??
Βρε Ναταλάκι τι αρχηγός είσαι εσύ?? την κάνεις με ελαφρά η μου φαίνεται??? και εγώ είπα να σου πώ για την επίσκεψή μου στη Βόρεια Ελλάδα αλλά αφού δεν γράφεις ... δεν θα μάθεις ποτέ.
Λιλάκι τι γλυκό πλάσμα είσαι εσύ?? με μια καλή κουβέντα για όλους!! είσαι σκέτη γλύκα!! σε ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου και σου εύχομαι τα καλύτερα!!
Βασουλίνι υπομονή!! τρεις μήνες έμειναν και έπειτα θα επανέλθεις. μη σκάς με βλακείες και προπαντός μην αγχώνεσαι..
Tidekpe, κρατάς ζωντανό το τόπικ παρόλες τις μεγάλες απουσίες..μπράβο σου κοπελιά!! πέρασες καλά το τριήμερο??
τα δικά μου νέα κορίτσια είναι πολύ ευχαριστα!! - 2.4 στον αγύριστο..
Συνολική απώλεια 11 κιλών με εκκίνηση διατροφής 14-05-2010. καλά δεν είναι?? είμαι πολύ χαρούμενη!!!
φαίνεται πάρα πολύ και όλοι σχολιάζουν θετικά επιτέλους!! είχα βαρεθεί να ακούω το γνωστό κακό σχόλιο.... πάχυνες?? ευτυχώς τώρα οι περισσότεροι μου λένε το αντίθετο και είμαι πολύ καλά. Ασε που θα βοηθήσω και την υγεία μου σε όλα τα επίπεδα,, ξέρετε εσείς..
περιμένω σχόλια και επιτέλους τα δικά σας νέα..
φιλιά σε όλες!!
07-07-2010, 11:03 #5526
ευγενια μου που να δεις και απο Σεπτεμβριο αν συνεχισεις τι θα γινεται, δεν θα σε γνωριζουν στον δρομο,
και εμεις εχθες ειχαμε κλαματα στο σπιτι γιατι η αδελφη μου που εδωσε πανελλαδικες εγραψε στα 5 μαθηματα απο 18,8 μεχρι 19,9 και εκθεση 13, και χανει μαλλον την ιατρικη για λιγο και εχουμε τρελαθει ολοι,
ελπιζω να πεσουν οι βασεις και να περασει εκει που θελει, ειναι πολυ κριμα ρε γαμωτο, αλλα σε αυτες τις σχολες δεν πεφτουν πολυ συνηθως,
τελος παντων ειδωμεν
σαββατο φευγω για διακοπες και ελπιζω να καθαρισει το μυαλο μου...........
07-07-2010, 11:12 #5527
Καλημέρα κι απο μένα,
βάσια μου αλήθεια πέρασαν κι όλας έξι μήνες, πως περνάει ο καιρός ρε παιδί μου σε λίγο θα γεννήσεις και δεν θα το καταλάβουμε πως πέρασαν οι μήνες, με το καλό κοριτσάκι μου...
ε
υγενία μου μπράβο μπράβο μπράβο ....είδες τελικά ότι όταν μπεις σε διατροφή με ένα σωστό άνθρωπο να σε καθοδηγεί και προσπάθεια εκ μέρους σου όλα πάνε καλά???
αυτά είναι για να τα ακούει η tide που σκέπτεται λιποαναροφήσεις και λοιπές σαχλαμάρες,,
πέταξε τα όλα κοριτσάκι μου και ξεκίνα διατροφή με ένα σωστό άνθρωπο και να δεις που όλα θα πάνε καλά ...
(εγώ έχω χάσει περίπου 20 κιλά, με διατροφή γυμναστική και άπειρες σαχλαμάρες που κάνω κατά διαστήματα, καλό φυσικό λιποδιαλυτικό είναι η λουίζα)
αλεξάνδρα μου τι νέα από τα μέρη σου η δουλίτσα σου πάει καλά??? για κιλά δεν ρωτάω super!!!!
αλήθεια από κόσμο τι λέει ??? πάντως από παντού ακούω ότι φέτος τα πράγματα είναι ΚΑΠΩΣ!!!
κρίση είναι θα περάσει φιλιά σε όλες....
όσο για τις εξαφανισμένες γι να πω να περνάνε καλά.....κι ας μην μας αγαπάνε....
07-07-2010, 11:17 #5528
Bάσια μου μόλις τώρα διάβασα τι έγραψες,
όχι κλάμματα πολλά συγχαρητήρια στην αδελφούλα σου, οι βαθμοί της ʼΠΙΣΤΕΥΤΟΙ όσο για την έκθεση τυχαίνει πολλές φόρές....
πολλές φορές η ζωή μας δείχνει με τον τρόπο της και τα τερτίπια της ποιο δρόμο να ακολουθήσουμε .....
καταρχάς εύχομαι να πιάσει την ιατρική αν όχι ... η ζωή θα της δείξει το καλύτερο για κείνη..
συγχαρητήρια πολλά καλή φοιτητική ζωή και να είναι ευτυχισμένη σε ότι κι αν αποφασίσει..
να την χαίρεστε φιλιά πολλά....!!!!!!!
όσο για τις διακοπές καλά να περάσεις ....
07-07-2010, 11:28 #5529
Kαλημέρα Τερέζες!Μάκη,Τάκη,Σούλα,αγα πημένα μου κατσαριδάκια,τι μου κάνετε;
Εγώ πήγα να συναντήσω τα φιλαράκια μου τα κουνούπια,που είχαν συνέδριο στην Κέρκυρα.
Πανέμορφη η Κέρκυρα,όσο πρόλαβα να τη δω...Πέρα από τη δίψα,τους πολλούς εμετούς και τον καύσωνα,
τέλεια περάσαμε,όλη η παρέα!Συνάντησα και το μπισκοτάκι μου σε ρομαντικό σουαρέ στο φρούριο
με κεράκια και ζωντανή έντεχνη μουσική κι αφιέρωμα στον Λοΐζο...Από κάτω η πόλη στα φωτάκια της,το λιμάνι...
Κάναμε και βαρκάδα στα βράχια της Παλιοκαστρίτσας με τα σμαραγδένια νερά της...
Το Αχίλλειον δε με εντυπωσίασε,όπως μου είχαν μηνύσει...Ίσως γιατί μετά από όσα έχω δει έξω
είναι αστεία ακόμα και η σύγκριση...Έκανα και μπάνιο σε μια τρέλα της στιγμής(με ρούχα φυσικά)...
Ωραία ήταν...Κρίμα που δεν μπορώ πλέον να σας βάζω φωτογραφίες μου...
Πάντως,μεγάλη ταλαιπωρία η κατάσταση μου...Ούτε τα γέλια της παρέας στο τραπέζι δεν παλεύω...
Τρέχω με κλάματα από τον πόνο για εμετό...Ελπίζω με τον καιρό να αλλάξει αυτό...Τέλος πάντων...
Τώρα είμαι Κατερίνη και σε λίγο πάω Θεσσαλονίκη να μαζέψω πράγματα σιγά σιγά να πάω στο εξοχικό μας
στη θάλασσα.Μαθαίνω κάτι νότιες θα έρθουν βόρια,αν και δε μας λένε ακριβή προορισμό.
Επειδή κι εμείς σκεφτόμαστε να κατέβουμε,ελπίζω μην συμπέσουν τα ταξίδια μας
και χαθούμε στη μετάφραση...Λοιπόν,φεύγω τώρα να ετοιμάσω τα πράγματα μου
και τα λέμε αργότερα...Φιλάκια πολλά πολλά σε όλους!Να μου σας προσέχετε!
07-07-2010, 18:27 #5530
Πολύ χαίρομαι για την κίνηση...πω, πω!
Ξεκινώ με την Αννεζίνα λόγω της φοιτητριούλας μας, να τη συγχαρω κι εγώ με τη σειρά μου...αυτήν η κω...έκθεση είναι πλέον σχεδόν γραφική η ιστορία...άριστα παιδιά στα πέντε μαθήματα και στο έκτο τόση απόσταση;;;;; τί να πω;;;; το χιλιοειπωμένο: οι φιλόλογοι είναι ή κομπλεξάρες η δεν ξέρουν τι θέλουν από ένα γραπτό, λυπάμαι που όσο περνάνε τα χρόνια τείνω να υιοθετήσω αυτήν την άποψη παρόλου που ούτε τέτοιες γενικεύσεις με εκφράζουν ούτε με τιμούν, καθότι κι εγώ μια απο τα ίδια. Δυστυχώς, στο μεταξύ, τα περισσότερα παιδιά που έχουν μεράκι για τη σχολή που θέλουν είναι αυτά της Ιατρικής...ας, ελπίσουμε ότι θα είναι τυχερή η αδερφούλα σου, αν και πάντα βρίσκονται αυτά τα 1000 παιδιά στην Ελλάδα που κρατάνε ψηλά τις βάσεις ιατρικής και Πολυτεχνείου! Τη μοριακή Βιολογία τη σκέφτεται;
Καλή μας Ευγενίτσα...το "σαν να πάχυνα πάλι φαίνομαι" απέχει πάρα πολύ από το "πάχυνα πάλι" και όχι μόνο δυο λέξεις, κατά τα φαινόμενα! Εσύ έχεις το μπεμπέ σου, την ωραία τεντωμένη κοιλίτσα σου και την ονειρεμένη εκδοχή του ότι σε΄τρεις μήνες θα έχεις και μπεμπέ και κορμάρα! Ενώ κάτι άλλες, φαντάζεσαι πού αναφέρομαι, σε τρεις μήνες θα έχουν πάλι τη ζαρωμένη κοιλιά χωρίς μπεμπέ και γεμάτη λίπος που, ειρήσθω εν παρόδω, Αννεζίνα, αν δεν πίστευα ότι τώρα θα στερούσα αυτά τα χρήματα από άλλες ανάγκες που ίσως γεννηθούν, θα τα είχα σκάσει κανονικά στο ρουφηχτολιπογιατρό και θα ήμουν μια χαρά! ʼντ' αυτού παρακαλώ, αν έχετε καλό και αξιόπιστο διαιτολόγο στας Αθήνας να μου στείλετε ένα γιου2γιου με τη διεύθυνσή του μήπως και από Σεπτέμβρη αυξήσω τον αριθμό των διατροφολόγων που είχαν την τύχη να ασχοληθούν μαζί μου, σε 8!!!!!
ΛΙΛΑΚΙ γλυκούλικο και ταξιδιάρικο, που πιο πολύ είσαι εκτός παρά εντός, σου εύχομαι με τη λήξη των διακοπών να οριστικοποιηθεί και η δουλειά με τον καλύτερο τρόπο!!!!!!
Ναταλάκι μας καλό...ήξερα ότι ήσουν Κέρκυρα (είχες μπει εκέινη τη μέρα βιαστικά στο άλλο τόπικ και το ανήγγειλες) γι'αυτό δε σου θύμωσα...πάλι! Να σε πω (κατά τα δικά σας βορειοελλαδίτικα) έτσι πρέπει να πονάς;;;; Η Αλεξανδρούλα μας το πέρασε πιο ελαφριά,ε; Ή μήπως μας τα λες αυτά για να μη θυμώσω εγώ και γίνει πάλι της κακομοίρας, όπως την προηγούμενη φορά;;;;;;Ακόμη το θυμάσαι...είμαι σίγουρη!
Όπως και να'χει, όλα τα καλοκόριτσα που ξεχνώ ή όχι, να είστε καλά, δυνατές, να μάχεστε...τίποτε δεν είναι δεδόμενο...και να μην ξεχνάμε! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
07-07-2010, 18:31 #5531
Επίσης θα προσθέσω για να ξεκατινιάσω τελείως τη συζήτηση και να δείξω και την ελαφρότητα του τόπικ,
πως τα μπραζίλιαν βρακάκια είναι ωραία στους μεγαλούτσικους πωπούληδες...(σε αντίθεση με τα στριγκ)
ΑΣΧΕΤΟ..αλλά θα έσκαγα αν δεν το έλεγα!
08-07-2010, 01:00 #5532
Είπα κι εγώ πως έλειψα αρκετά,ώστε ν'αποκατασταθεί η θεματολογία και η σοβαρότητα του τόπικ...αλλά μπα...
08-07-2010, 10:59 #5533
καλα που ειναι και η tide και επαναφερει το τοπικ στην σωστη του διασταση,
αλλα συγνωμη ρε κοριτσια για την ερωτηση της ασχετης αλλα ποιο ειναι το μπραζιλιαν βρακακι, εχει και πολλα ηδη πλεον και εμεις εχουμε μεινει πισω.
08-07-2010, 23:36 #5534
Προσπαθώντας να αποκαταστήσω την εικόνα όλων των φιλόλογων και να αποδείξω πως δεν είμαστε όλες με κότσο και εβαζέ φούστα ακριβώς κάτω απο το γόνατο, σπεύδω να διευκρινίσω ότι το μπραζίλιαν είναι αυτό που παλιά και ελληνικά θα λέγαμε τριών τετάρτων (για να μην ξεχνώ και την αδυναμία μου στα μαθηματικά) δηλαδή τα 3/4 μέσα και το 1/4 έξω! Τώρα αν υπάρχει όγκος, ξεπροβάλλει κάτι παραπάνω από το 1/4 και το κάνει...σούπερ! και διευκρινίζω πως κατά λάθος, επαναλαμβάνω κατά λάθος, μπήκε ένα τέτοιο στο συρταρι μου (είναι της μεγάλης μου) και έτσι προέβην στη διαπίστωση...όχι ότι με την προσθήκη αυτή πως θα αλλάξω τη γνώμη μερικών για το ποιόν μου και την ηθική μου ολίσθηση...προσπάθειες καταβάλλω επί ματαίω!!!
09-07-2010, 10:25 #5535
Αγαπημένες μου!!!!!
Δε σας ξεχνώ, σας διαβάζω καθημερινά και μάλιστα όχι μία φορά.
Είμαι σε καλό δρόμο και ίσως για πρωτη φορα το βλέπω διαφορετικά. Επιτέλους αρχιζω να κάνω επιλογές στο φαγητό μου και να μην αντιμετωπίζω το στομάχι μου ως σκουπιδοντενεκέ. Μάλλον τα αποτελέσματα της επί μακρού διαστήματος ψυχανάλυσης μου αρχίζουν να διαφαίνονται. Κολυμπάω καθημερινα για 1-2 ώρες, τρέφομαι υγιεινα και γενικότερα έβαλα την εαυτή μου σε ψηλότερο σημείο. Απο κιλά δε ξέρω που βρισκομαι καθότι δεν ανεβαίνω στη ζυγαρια πια. Όταν καποια στιγμή ανέβω θα σας γραψω και το βαρος μου. Σας φιλώ και σας σκεφτομαι όλες. Να ξερετε ότι ειστε σημαντικές για μένα. Φιλιάάάά.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία