Results 526 to 540 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
20-03-2009, 20:38 #526
Συγχαρητήρια Hanelle, πας θαυμάσια!!!! Σταθερή απώλεια τουλαχιστον ένα κιλό την εβδομάδα. Μπράβο κορίτσι μου, μπράβο. Να σε ρωτήσω πως γίνεται εσένα το τικεράκι σου να παίρνει και δεκαδικούς αριθμούς; Εγώ είμαι αναγκασμένη να στρογγυλοποιώ τα κιλά γιατί δε με αφήνει να γράψω για παραδειγμα 80.5 Εσύ πως το κάνεις;
- 20-03-2009, 20:48 #527
Μπραβο στο Hanellaki μας!Εγω θα ζυγιστω αυριο το πρωι,παω καλα παντως,ετσι νιωθω.Φιλια και απο μενα,θα γραψω περισσοτερα αυριο το πρωι.Καληνυχτες!
20-03-2009, 21:15 #528
Εχω και εγω την ιδια απορια με την klm,πως γινεται να μπουν δεκαδικα στο τικερακι?
20-03-2009, 21:32 #529
Πατε στο control panel,edit profile.Εκει που εχετε βαλει το url για το τικερακι καπου αναμεσα θα δειτε τον αριθμο του βαρους σας.Εγω απο εκει το αλλαζω,και δεν παω στο site να το ξαναφτιαχνω συνεχεια...Ελπιζω να βοηθησα. Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια,χαιρομαι κι εγω παρα πολυ!Δεν προλαβαινω πολυ να γραφω αυτες τις μερες,εχουμε πολλες δουλειες στο σπιτι,μετακομιση εγω και τα σχετικα.Ολα πανε καλα ομως!Σας φιλω!!
20-03-2009, 21:32 #530
http://www.tickerfactory.com
φτιαξτε ενα εδω.....
20-03-2009, 22:18 #531
Να'σαι καλά βρε Ηanelle. Nadine, άδικα παιδευόμαστε κάθε φορά να αλλάζουμε το τικεράκι μας. Είδες τι έγραψε το Χανελάκι "....Πατε στο control panel,edit profile.Εκει που εχετε βαλει το url για το τικερακι καπου αναμεσα θα δειτε τον αριθμο του βαρους σας.Εγω απο εκει το αλλαζω,και δεν παω στο site να το ξαναφτιαχνω συνεχεια..." ʼσε που έτσι βάζουμε και τα δεκαδικά.
Σαμάνθα σ'ευχαριστώ για τη σελίδα με τα τικεράκια αλλα δυστυχώς δεν έχει πριγκίπισσα .....Ε, και αφού δεν έχει πριγκίπισσα δε θα την προτιμήσω τη σελίδα αυτή, γιατί μια ψυχή εδώ μέσα πολύ θα στενοχωρηθεί και σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να ήμουν εγώ που θα της προκαλέσω τέτοιο μεγάλο πόνο.......
21-03-2009, 15:17 #532
Καλησπερα κοριτσια! Βλεπω οτι η Ομαδαρα μας τραβαει την κατηφορα για τα καλα!!! Αντε να δουμε και πιο μικροτερα νουμερα στα τικερακια μας!!!! Εγω αυτη την βδομαδα παλι με γραμμαρια ''επαιξα'' 900 στο συνολο. Ειμαι ευχαριστημενη, σχεδον ενα κιλακι κατω, αν συνεχισω ετσι θελω καμια 30αρια βδομαδες, ας μην το σκεφτομαι ομως γιατι ειμαι και στενοκαρδη και θα με πιασει ταχυκαρδια!!!
Καλη συνεχεια σε ολες και καλα αποτελεσματα απο βδομαδα να εχουμε!
23-03-2009, 08:57 #533
Καλημέρα κοριτσια και καλή εβδομάδα να'χουμε. Μου λείψατε όλο το Σαβ/κύριακο. Περάσατε καλά;
23-03-2009, 09:36 #534
καλημερα σε ολες κοριτσια
ξενια, καλα εκανες και την αγορασες. να ξερεις και που βρισκεσαι. δεν πειραζει για; το τι εδειξε. το ιδιο παθαινουν ολοι οσοι αγοραζουν ηλεκτρονικη ζυγαρια..Σημασια εχει και το λεω σε ολες κοριτσια (να το ακουω κι εγω) οτι προσπαθουμε και οτι χανουμε. εγω βεβαια εχω να χασω γραμμαριο εδω και κατι εβδομαδες. δεν ξερω τι φταιει. αν πω οτι δεν κανω διαιτα, τουλαχιστον προσεχω πολυ. προχειρα μετρησα αρκετες ημερες θερμιδες και δεν ξεπερνω τις 1500, αντε τις 2000 καποιες μερες και κανω σχεδον καθημερινα διαδρομο.
και πριν τα χριστουγεννα ειχα κολλησει παλι λιγο πανω απο τα 90, γουρουνιασα μεχρι αηδιας στις γιορτες, ανεβηκα 7 κιλα απο τα οποια τα 6 τα εχω χασει και προσπαθω ματαια για το εβδομο. Εχω και ενα θεμα με το εντερο (δεν αδειαζει-δεν αδειαζει) αν και κατεβαζω διαφορα με ινες οπως ακτινιδια, μαρουλια, μπαρες, διαφορα λαχανικα κλπ.εχει καμια τιποτε να προτεινει για την περιπτωση μου? Θελω να χασωωωωωωωωω
Nadine, που εισαι? Ολοκληρο σβ και δεν εγραψες τιποτε? ελπιζω να κοιμασαι τουλαχιστον.
κοριτσια ξερετε γιατι δεν εγραψε η nadine το σβ?
23-03-2009, 14:16 #535
Καλημερα σε ολες!!Τι κανετε,πως ηταν το Σαβ/κο σας?Εγω παντως ξεπατωθηκα στις δουλειες και θα συνεχισω ετσι και αυτη την εβδομαδα...Μετραω τις μερες κοριτσια μεχρι τις 9 Απριλη που θα παρω τον γατουλη μου και θα ερθω σπιτακι μου.Μεταξυ μας εκανα και μια γουρουνια χθες,μικρη ομως,περι σοκοφρετας προκειται.1 ομως.Ε σκεφτηκα,μετα απο ολο τον ξεπατωμο δεν πειραζει...Περιμενω τα νεα σας!Εμεις ολο το σκ δεν ειχαμε ουτε τηλ ουτε ιντερνετ,μετα την καταιγιδα της Παρασκευης.Φιλακια πολλα πολλα!!
PS NADINE ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΑΛΛΙΩς ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΝΑ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ.
23-03-2009, 14:38 #536
Kαλημερα κι απο μενα.Πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο μια βδομαδα,εξαιτιας της βρογχιτιδας,μου κακοφαινεται να πω την αληθεια,νυσταζω,βαριεμαι,κ� �λ.Εντωμεταξυ,αυτες τις μερες ειμαι περιεργα,λιγο ανησυχη,καπως αγχωμενη,λιγο απ'ολα.Εσεις?Οχι,δεν εχασα,αντιθετα ανεβηκα λιγακι,ειμαι στα 68,3 τωρα,αλλα δεν πειραζει,ειχα κοψει και το καπνισμα λογω του κρυωματος,επαιξε κι αυτο το ρολο του.Δεν επαιρνα το reductil εδω και μια βδομαδα,αρκετα χαπια με ειχε φορτωσει ο παθολογος,σημερα θα το ξαναρχισω κοριτσια.Κlm,ξανα συγχαρητηρια κοριτσι μου που καταφερες και το εκοψες το διαολοτσιγαρο,εγω να το μειωσω προσπαθω,και ζοριζομαι σα να μου βαζουνε τη θηλια στο λαιμο λεμε!Εισαι αξιεπαινη!!!Hannelitsa μου,ωραια,δεν υπαρχει καλυτερο απ'το να εισαι απασχολημενη οταν προσεχεις και τη διατροφη σου,κανεις και γυμναστικουλα με τις δουλειες,καις κιολας.Τελεια!
Βarbini μου,κολλησε λιγο ε?Μη στενοχωριεσαι,συντομα θα ξεκολλησει,νομιζω πως αυξανοντας λιγο τις θερμιδες,ξεκολλαει,κανω λαθος κοριτσια?Τρωγε πεντε φορες την ημερα,θα παει καλυτερα πιστευω,μην απογοητευεσαι.Που εισαι τριαλαλουμ?Τι γινεσαι εσυ?Ξενακι μου,εσυ,πως περασες το σουκου?Δεν πηγα πουθενα,μεσα με dvd,χαλαρα με την οικογενεια,αυριο μαλλον καπου θα παμε,αλλα πρεπει να προσεξω,να μην ξανακυλισω,γιατι βαρεθηκα πια!Οχι αλλο καρβουνοοοοοο,lol!Σας φιλω,μουτς!
23-03-2009, 16:39 #537
Κοριτσάκια, καλή εβδομάδα τι κάνετε?
Sabaki περαστικούλια, άντε τώρα έρχεται και η άνοιξη με τα 68 κιλά σου ποιος σε πιάνει??????
Χανελάκι μας εκπλήσσεις διαρκώς ευχάριστα....σε βλέπω το καλοκαίρι με μίνι και σούπερ μπικίνι......
Barb και εγώ τα κιλά των Χριστουγέννων προσπαθώ ακόμα να χάσω, για να δούμε θα τα καταφέρω??
Που είναι οι υπόλοιπες?
Τρελοκόριτσο που είσαι?
23-03-2009, 17:06 #538
Originally posted by sabe
Κlm,ξανα συγχαρητηρια κοριτσι μου που καταφερες και το εκοψες το διαολοτσιγαρο,εγω να το μειωσω προσπαθω,και ζοριζομαι σα να μου βαζουνε τη θηλια στο λαιμο λεμε!
23-03-2009, 17:32 #539
Κοριτσια και εγω εχω υπαρξει πολυ φανατικη πρωην καπνιστρια και πραγματικα δυσκολευτηκα παρα πολυ να το κοψω.Καπνιζα πανω απο πακετο απο τα 18 μεχρι τα 23.Αυτο που με ωθησε και με βοηθησε να το κοψω ειναι οτι συναναστρεφομουν με ατομα που δεν καπνιζαν και ενιωθα ασχημα να καπνιζω κυριως μονο εγω..Επισης δεν παρασυρομουν οταν εβλεπα και τους πιο κοντινους μου να μη μου φερνουν τον πειρασμο μπροστα μου...Αξιζει η προσπαθεια,νιωθεις αλλος ανθρωπος μετα...
Ομως παρ ολα αυτα θεωρω οτι το να ελεγχεις το φαγητο ειναι ακομα πιο δυσκολο,αν σε εχει παρει λιγο η κατω βολτα η σου εχει γινει εμμονη ιδεα....Γιατι το φαγητο πολυ απλα δεν μπορεις να το κοψεις και να πεις τελειωσα με αυτο,αλλα πρεπει να καταφερεις να υπαρχεις αρμονικα μαζι του και να του αντιστεκεσαι καθε μερα μεχρι εναν βαθμο.Το βρισκεις συνεχως μπροστα σου..Γι αυτο την τρεμω αυτην την εξαρτηση πολυ περισσοτερο απο το τσιγαρο.
Μπραβο σε οσες κατεβαινουν στη ζυγαρια,καλα κουραγια σε ολες σας!!!
24-03-2009, 06:14 #540
Nadine μου καλημέρα!!!! Που εξαφανίστηκες τόσες μέρες; Μας έλειψες. Σίγουρα δεν είναι μέρα ζυγίσματος η σημερινή; Κάτι μου θυμίζουν αυτές οι πολύ πρωινές καταχωρήσεις. !!!!Φιλάκια πολλά.
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία