Results 5,581 to 5,595 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
02-08-2010, 17:15 #5581
κι έλεγα ποιόν θα δείρω να ξεσπάσω.... για περίμενέ με...!!!!!! κόκκινο χαλί ελπίζω να έχετε.. αα!! προμηθεύσου και πανοπλία.. αχρείαστη να είναι.. Θα σε ενημερώσω τηλεφωνικώς μωρό!!
- 03-08-2010, 18:25 #5582
τι θα γινει ρε παιδια? αντε γραψτε κανενα νεο.
να σας γραψω εγω ενα. ειμαι ξανα 85 κιλα και δεν ξερω τι αποφασισα ακομη. να παω ξανα στα 100 ή στα 79? εχω βαρεθει αυτη την ιστορια.
αντε για πειτε ιδεες
04-08-2010, 16:21 #5583
σολο θα παιζω? οχι....
04-08-2010, 16:50 #5584
εγώ λέω να πας στα 79 πάντως!!
χαχαχαχ
06-08-2010, 00:09 #5585
Originally posted by BARB3
τι θα γινει ρε παιδια? αντε γραψτε κανενα νεο.
να σας γραψω εγω ενα. ειμαι ξανα 85 κιλα και δεν ξερω τι αποφασισα ακομη. να παω ξανα στα 100 ή στα 79? εχω βαρεθει αυτη την ιστορια.
αντε για πειτε ιδεες
06-08-2010, 08:03 #5586
γιατι δεν με αφηνετε να παω βρε στα 100?
λετε 79 ε? και 75 ακομη ε?
παντως εδω και μερικες μερες που ξαναπροσπαθω δεν καταφερα να συμμαζευτω. αρχισα μια διαιτα τυπου παλαιολιθικης εποχης αλλά οχι πολυ αυστηρη. και ατκινσ θα την ελεγε κανεις και οπως ηθελε. ολη την ημερα που ειμαι εκτος σπιτιου την ακολουθω και το βραδυ πεφτω με τα μουτρα σε οτι βρω!!!
μαλλον η διαιτα του σταυρου μου ταιριαζει αλλά και αυτη δεν βοηθαει ρε γ@#$%^$%....
06-08-2010, 13:32 #5587
Κοριτσάρες μου και αγοράκλες γεια σας!!!! Εχω πολύ καιρό να μπω και τωρα θα ρίξω μία γρηγορη ματια να δω τι συναρπαστικές λεπτομέρειες έχασα..
Οχι δεν έλειπα αδειούλα αλλά ευτυχώς εδώ στο νησί έχουμε την πολυτέλεια να αισθανόμαστε ότι είμαστε σε αδειούλα, αρκει να εκμεταλλευόμαστε τον ελεύθερο χρόνο μας με βουτιές στη θάλασσα. Αυτό λοιπόν έκανα και εγώ.
Αγορασα μπικίνι!!!! μετά από πόσα χρόνια (ούτε θυμάμαι πόσα) και αμωλήθηκα.... μαύρισα έπαιξα με τη μικρή μου κτλ κτλ.
Ετσι πέρασε ο Ιούλιος και ελπίζω το ίδιο να συνεχίσω και τον Αυγουστο.
Λοιπόν απο κιλάκια δεν μπορώ να πω ότι οι απώλειες είναι υπερβολικες. Είμαι 73 κιλά. δηλαδή μέσα σε 5 μήνες έχω χάσει 23 κιλάκια. Αυτό ίσως να είναι και καλό γιατί δεν εχω καθόλου χαλάρωση, λίγες ραγαδίτσες μόνο στα πόδια, αλλά τίποτα τραγικό. Πιστεύω ότι όταν ξεκινήσω γυμναστήριο θα είμαι σαφώς καλύτερα.
Δεν σας ξεχνάω, είμαι σίγουρη πως τωρα το καλοκαίρι όλες και όλοι παρουσιαζουμε απουσίες. Το χειμώνα όμως που θα κλειστούμε πάλι στα καβούκια μας, θα "σφίξουν" ξανα οι σχεσεις μας.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ
06-08-2010, 13:51 #5588
Originally posted by NADINE
Aς κάνω λοιπόν την αρχή...μάλλον ας συνεχίσω από κει που το αφήσα.......
Με αγγιζεις και στο χιουμορ, με αγγίζεις και στη χαρα με αγγιζεις και στον πονο..
Δεν ξερω θελω να σε παρω τηλ, να σε ρωτησω αλλα δεν εχω το θαρρος ... ισως και να το κανω ..
Νadine μου εισαι πραγματικα σπανιο πλασμα και ας μην σε ξερω.
Ευχομαι και θελω να εισαι καλα
09-08-2010, 09:06 #5589
πολυ κινηση ε? σιγα σιγα καλε μη σπρωχνεστε!! ολες θα γραψετε....η εξης μια εγω.
και μια που μονη μου θα γραφω, ας μη γραφω καλυτερα!
αντε ας γραψω δυο λογακια
περασα ενα καλο σαββατοκυριακο. ξοδεψα, εφαγα, ηπια, θα εβαλα και κανενα κιλακι ακομη και απο σημερα ξαναρχιζω μια προσπαθεια να χασω αυτα που εβαλα. αυτη τη φορα οπως και καθε αλλη φορα λεω να ξεκινησω δυναμικα. αν μεχρι αυριο εχω κρατηθει, κατι γινεται!
για να δειτε τι αποφασισα να κανω, σας λεω οτι θα μετραω πρωτεινες, υδατανθρακες, λιπαρα θερμιδες και οτι αλλο μου ερθει. πρεπει ταχα να τρωω πανω απο 15γ πρωτεινες στο γευμα και την ημερα συνολικα οχι πανω απο περιπου 75 γρ υδατανθρακες. εχω εντοπισει τα τροφιμα που με βολευουν και τα παω μια χαρα οσο ειμαι στο γραφειο. μετα εχω ενα θεμα αλλά ελπιζω να το διορθωσω. επισης εχω ξυπνητηρι και οταν εχω επισκεπτες τους λεω 2 λεπτα διαλειμα να φαω! και δεν με ενδιαφερει αν γελανε. αν καπνιζα δηλ ετσι δεν θα εκανα? για σημερα, καλη μου αρχη εχουμε και λεμε
ωρα τροφιμο ποσοτητα θερμιδες πρωτεινες υδατανθρακες λιπαρα
7΄30 ψωμι 40γρ 105 3 18 2,5
μιλνερ 20 50 6 0 3,5
αλλαντικο 50 60 10 1 1,5
11΄00 κοτατζ 100 85 12 3 2
γιαουρτι 100 125 6 3,5 10
2΄30 κοτατζ 100 85 12 3 2
γιαουρτι 100 125 6 3,5 10
09-08-2010, 22:33 #5590
Παρένθεση των διακοπών μου, πριν δυο ώρες μπήκα σπίτι να πλύνω καμιά δεκαριά πλυντήρια και να ξαναφύγουμε και παρατώντας τη σβούρα του πλυντηρίου, αγωνιώ να μπω να σας διαβάσω (καθότι στο καρπενήσι που ήμουν ούτε λόγος για διαδίκτυο στο παλιό μας σπιτάκι) και τι βλέπω;;;;;;
Όλη τη μαυρίλα που νιώθω, καιρό τώρα, αποτυπωμένη στο λόγο της καλής μας προέδρου...κι ας έχω παιδιά να φροντίζω και αγάπη να περιθάλψω και δουλειά να οργανώσω και κιλά να χάσω...κι αναρωτιέμαι κι εγώ με τη σειρά μου, που πάντα μετά τους τρείς πρώτους μήνες των γενεθλίων μου λέω το επόμενο νούμερο, στα 42 μου λοιπόν:
μην είν' η φύση μας η περίεργη, η αλλόκοτη και ανήσυχη που όλο αναζητούμε και μυρικάζουμε;
μήπως, πολύ πολύ απλά, έως και απλοικά, δεν αφηνόμαστε να μας πάει αυτή η ευφάνταστη ζωή μας; Κι ας μας πάει σε λάθος επιλογές, ατυχίες, διπλότριπλα πισογυρίσματα; μήπως και τότε δε θα συγκινούμαστε από ένα ωραίο στίχο και μια μελωδία; Μήπως και τότε δεν έχουμε στιγμούλες, μπορεί και δευτερόλεπτα, που αισθανόμαστε μια ανεξήγητη αγαλλίαση;
Και στο τέλος, τέλος μήπως πρέπει να δεχτούμε ότι κάποιες ζωές βιώνουν την ευτυχία σε μικροστιγμές και δευτερόλεπτα;
Μπορεί να είναι κι οι δικές μας από αυτές..σκεφτείτε το την επόμενη φορά που θα το νιώσετε....
σας φιλώ, σας σκέφτομαι πολύ και να ξέρετε ότι το δικό μου μαρτύριο αρχίζει τώρα που φεύγουμε για μια εβδομαδούλα διακοπών στη θάλασσα...που σημαίνει μ α γ ι ό!!!!!!!!!!!!!!
Ραντεβού σύντομα!!!!!
10-08-2010, 10:42 #5591
tide γκρινιαρα! για μενα που προσπαθω να υπαρχει κινηση ουτε λογος ε?
ασε και το αλλο! ταχα δεν μπορει να βαλει μαγιω. τι να πουν ολες οι αλλες βρε? καλα , καθενας με τον πονο του δεν λεω!
οσο για εμενα, ας πουμε οτι εκανα μια καποια προσπαθεια εχθες και συνεχιζω σημερα.
10-08-2010, 19:01 #5592
Βρε Μπαρμποπαπαπονιάρικο...αφο� � σε βλέπω μια χαρά...τι να σε πω;;;; ʼλλες διαβάζονται στα μαύρα τους (κι εγώ μέσα σ΄αυτές) τι,και καλά, να απαντήσω στο ερώτημα 100 ή 79;;;
60 καιτρέχα! Πού έχεις χάσει τον άμπακο, που έχεις εξαφανίσει ψηφίο και λες εμένα γκρινιάρα που ΜΟΝΟ ανεβαίνω. Ενα σου λέω: Η μεγάλη κόρη και ο άντρας μου πάνε τώρα για μαγιό μου....το πρωί πέταξα ό, τι μαγιό είχα, τους είπα ότι απλώς δε θα κάνω μπάνιο φέτος, πήρα δυο ωραιότατα καφτάνια για να φοράω στις διακοπές και...τέλος!!!!! Και πήγανε ,λέει, να μου πάρουν αφού δεν πάω εγώ! Εγώ όμως είχα ψάξει, η καημένη, και ή έβρισκά αυτα που το κάτω τους καλύπτεται από την κοιλιά μου (το πάνω είναι καλό) ή αυτά σαν της μαμάς μου που δυστυχώς....μου πηγαίνανε ωραία!!!!Ε, όχι και σαν τη μαμά μου!!!Καφτάνι και πάλι καφτάνι!!!!!!
Πάω να κλείσω βαλίτσες! ΣΑΣ ΦΙΛΩ
Η καφτανοφορούσα
11-08-2010, 13:31 #5593
κυρα-καφτανοφορουσα που μαλλον θα με διαβασεις μετα απο μερες, ενα σου λεω. εγω φοραω ολοσωμα αθλητικα μαγιο. και τα κιλα κρυβουν, και η κοιλια δεν διπλωνει και δεν πεταγεται (αντιαισθητικο μεχρι αηδιας-συμφωνω), σφιγγουν μια χαρα και δεν ειμαι σαν τη μαμα μου! καλα, αυτο το σαν τη μαμα μου, το φορουσα 10 χρονια! οποτε να μη ξαναπαω στα 100 ε? το μονο θεμα ειναι οτι δεν μαυριζεις παντου αλλά μη τα θελουμε κι ολα δικα μας!
παντως εγω με αυτα και με αυτα ξανακατεβηκα λιγο. σημερα ειμαι στα 73,8. δεν γιορταζω κιολας αλλά μου φαινεται οτι αν συνεχισω ετσι το στριγκακι δεν θα το βγαλω! (αντε μπας και παρακινηθει καμια να γραψει καμια κουβεντα.......)
12-08-2010, 12:47 #5594
αν και σολο και σημερα σας λεω μια καλημερα και σας αφηνω γιατι εχω επισκεψεις!
13-08-2010, 15:49 #5595
Αχ, μπαρμπουνάκι είπα να μπω και εγώ να πω ένα γεια, έτσι για να μην παίζεις μπάλα μόνη σου. Διακοπές φεύγω την άλλη εβδομάδα, από κιλά ανοδική πορεία προς ολοταχώς.... διαβάζω ένα βιβλίο περί διατροφής για πρώτη φορά, το Διατροφική Νοημοσύνη στην αρχή με επηρέασε θετικά τώρα δεν ξέρω.... δύσκολα τα πράγματα? Μπάρμπι για το 79 πήγαινε καλύτερα ?. Πιο κοντά είναι !!!!!! Φιλάκια σε όλες και αν δεν τα ξαναπούμε καλές διακοπές σε όσες δεν έφυγαν ακόμα?.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....