Results 5,821 to 5,835 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
23-09-2010, 10:02 #5821
Καλημέρα κι απο εμένα..
καταρχάς να στείλω χαιρετισμούς στην Νέκκυ μας και συλληπητήρια για την γιαγιάκα της που έφυγε πλήρης ημερών, να είσαι πάντα καλά και να την θυμάσαι, και να ξέρεις ότι αυτοί που αγαπάμε και φεύγουν είναι πάντα κοντά μας , στην σκέψη μας και στην καρδιά μας..
΄.....υπάρχουν ακόμα άγγελοι.......
τώρα επειδή έχω χάσει λόγω δουλειάς πολλά επεισόδια και τρέχω και δεν φτάνω αυτές τις μέρες δεν μπορώ να τα σχολιάσω όλα επιφυλάσσομαι για το μέλλον..
θα συμφωνήσω με την φίλη sabe ότι το μυστικό τελικά στο αδυνάτισμα πέρα από μια ισσοροπημένη διατροφή είναι η άσκηση, αλήθεια τι γυμναστική κάνεις....??
όσο για το καμάρι σου κια μένα έτσι τοσοδούλης είναι 1,84 και σε πληροφορώ προσέχει την διατροφή του μέχρι αηδίας άσε το γυμναστήριο που τρέχει 3 φορές την εβδομάδα
βέβαια ο φασολάκος μου γυμνάζεται από 3 χρονών, κολυμβητήρια, καράτε, ποδόσφαιρο τα έχουμε δοκιμάσει όλα, δεν ξέρω ποσο χρονών είναι ο γιος σου εμένα είναι γύρω στα 16 οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται, .....
tide μου κι εμένα μου αρέσει πολύ το lenor αλλά έπαιρνα το μοβ την επόμενη φορά θα πάρω το χρυσό και θα σε ενημερώσω...
ναντινάκι έχεις << κεντήσει >> τώρα τελευταία χαίρομαι που ξαναβρίσκεις σιγά σιγά τον παλιό σου ευατό.. πειραχτήρι και ψυχή του φόρουμ..
πολλά φιλια σε μπάρμπι αθλητικό κορίτσι, βάσια και όλα τα υπόλοιπα φορουμοκόριτσα
την καλημέρα μου και πάλι να έχετε μια υπέροχη ημέρα...
- 23-09-2010, 10:52 #5822
Originally posted by NADINE
Originally posted by BARB3
αχ αυτος ο πυργος!! τωρα θελω και ενα γαλλικο ναταλια. εκεινο το l'amour et a coute de moi? καλα, εχω να γραψω γαλλικα 20 χρονια. ειμαι σιγουρη οτι το σκοτωσα!! πειτε μου και πως γραφεται σωστα to refresh my memory
Ax!Τσοντιάρικο μπαρμπουνέλι μου!Και μετριόφρον("η αγάπη είναι κοντά μου"κι όχι "σου"κατά το στίχο)
Ευτυχώς σε έχω πάρει πρέφα(έχω και μεγάλη φαντασία,να μη με αδικήσω)
και διέγνωσα το τραγούδι,που ανάμεσα στα επείγοντα και κατεπείγοντα σου
ψήνεσαι ν'ακούσεις!Βέβαια...καμία σχέση με Παρισάκι και Πύργο ʼϊφελ...
Μονακό 28 βαθμοί Κελσίου υπό σκιά...άμα ο άλλος όμως κάνει μπάνια ακόμα και Σεπτέμβρη μήνα
και τον χτυπά το κύμα της θάλασσας και του έρωτα όσο οι άλλοι πήζουν στο καυσαέριο και τις υποχρεώσεις,
τέτοιες εικόνες του έρχονται συνειρμικά, όπου κι αν ακουμπήσει το βλέμμα του...Αχ...ʼτιμη κενωνία!
Κι επειδή σε γέννησα και ξέρω τι χρειάζεσαι,πάρε μπόνους και οπτικό βοήθημα όσο λιάζεσαι στους 28 βαθμούς!
23-09-2010, 11:13 #5823
και τωρα που συνηλθα λιγο και διαβασα και τα υπολοιπα, συνεχιζω!
την καλημερα μου σε συντροφους και συντροφισσες. (ε, αν και οι κυριες προηγουνται, ας τιμησουμε τον εναν και μοναδικο αντρα μας!!)
την καντεμια μου σημερα! πηγα να ζυγιστω και η κυρια ζυγαρια αρνιοταν κατηγορηματικα. ηθελε μπαταριες. αυριο λοιπον! λετε να με τιμωρησε που πηγα να κλεψω μια μερα?? γιατι παρασκευη ζυγιζομαστε αν δεν κανω λαθος ομως εγω δεν δουλευω αυριο και ειπα να ζυγιστω για να σας γραψω σημερα!!! φανταζομαι εχετε διαβασει που θα παω αυριο, μη τα ξαναγραφω κι εδω.
σποτακο το 120φευγα μου αρεσε πολυ!! Κυριακη βραδυ ημουν σε ενα γαμο συναδελφου και βλεπουμε την αδελφη του γαμπρου που ειχε παντρευτει περσυ τετραπαχη! ε, κανενας δεν σχολιασε μεχρι που ο δικος μου πεταει το "ρε παιδια αυτη δεν ειναι η αργυρω?? πως εγινε ετσι? επιβεβαιωση του κανονα??" οποτε ολες οι γυναικες να τον φανε και ολες οι αντρες να συμφωνησουν μαζι του για τον "κανονα"...λες και αυτοι γινονται καλυτεροι αμα παντρευτουν!!!
popay, olive, tide, τι χαμπαρια? καμια πιρουετα εχει το μενου ή με ενα ξερο σπαγγατ τη βγαζετε? lenor χρυσο ε? mmmm.... next time!
nekky με αντιγραφεις και προσπαθεις να με φτασεις στα τρεχαματα βλεπω! σαν να διαβαζω εμενα. σιδερο, απλωμα, μαγειρεμα, διαβασμα!!!! αστα να πανε! τρεξομι στο φουλ!
σαμπινα, τρως κι εσυ πιτσα? ή μονο ψηνεις? αξια μανα εσυ! σιγουρα μονο ψηνεις και μυριζεις!
αννεζινα μου, πολλα σου φιλακια και απο lenor το μωβ και εγω αγοραζω!! καλε ποσο μοιαζουμε ολες μας!! σποτακο εισαι η εξαιρεση μας!
και τωρα ενα τελευταιο για την κυρια που μας κερατωνει με συμφοιτητρια! την επομενη φορα που θα σας κερατωσω θα κατσω 8 ωρες στο κομμωτηριο!
φιλακια!!!
23-09-2010, 13:38 #5824
την καντεμια μου σημερα! πηγα να ζυγιστω και η κυρια ζυγαρια αρνιοταν κατηγορηματικα. ηθελε μπαταριες. αυριο λοιπον! λετε να με τιμωρησε που πηγα να κλεψω μια μερα??
Φαντάζομαι πόσο συχνά ζυγίζεσαι για να τελειώνουν οι μπαταρίες!
Απορώ πώς σου πάει καρδιά να μας βάζεις να ζυγιζόμαστε όλες Παρασκευιάτικα
(θέλουμε-δε θέλουμε)για να έχεις παρέα και στήριξη να νικήσεις τον ζυγισμεθισμό σου
κι εσύ ανενόχλητη αγοράζεις τα πακέτα μπαταριών σε προσφορά και τα ξοδεύεις!
Λοιπόν,κοπελιά,δε θα κάθομαι εγώ να ζυγίζομαι κάθε εβδομάδα,που δε γουστάρω κιόλας
και να γράφω στο ευρώ κοινό τα τριψήφια νούμερα μου και να μένουν στην αιωνιότητα
κι εσύ να μας γράφεις εκεί που βάζεις τα 2+1 δώρο σλιπάκια σου από τον κινέζο!
φανταζομαι εχετε διαβασει που θα παω αυριο, μη τα ξαναγραφω κι εδω.
για το παιδί,θα σε πέσει η μέση!Και τρέχουμε εμείς τα καημένα,που ενδιαφερόμαστε
και παίζουμε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού από τόπικ και τόπικ για να συμπληρώσουμε το παζλ.
Πόλη δε βρήκα!Αθήνα θα πάτε;Και τα λες όλα αυτά στις κολλητές σου και εμάς εδώ
μας αφήνεις στα σκοτάδια της ενημέρωσης;Μόνο να μας τρέχεις στα καφέ για να'χεις άλοθι
για τα εμπορικά συγκροτήματα της πόλης είμαστε καλές;Να μη βοηθηθούμε κι εμείς αν είναι καλός αυτός;
23-09-2010, 13:45 #5825
και τωρα ενα τελευταιο για την κυρια που μας κερατωνει με συμφοιτητρια! την επομενη φορα που θα σας κερατωσω θα κατσω 8 ωρες στο κομμωτηριο!
8 ώρες στο κομμωτήριο θα καεί όλο σου το μαλλί
και θα φαντάζει το δικό μου πλουσιότατο μπροστά στις πέντε σου τρίχες!
http://www.youtube.com/watch?v=modsNdAaQwE
ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΦΛΕΣ!
Να και το after του 8άωρου καφέ σου!
23-09-2010, 13:54 #5826
Originally posted by tidekpe
Και τώρα η απορία: πού βρήκες< Ναντίν, αυτήν τηνΌΛιβ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Θέ λω ειλεικρινά να μου πεις...τη ζωγράφισες εσύ και με κάποιο τρόπο μαγικό την έβαλες εδώ;;;; Αποκλείεται να υπάρχει αλλιώς...μιλάμε, τρελάθηκα πάλι!!!!!!
Φανταζόμουν την έκφραση σου μόλις έπεφτες πάνω της κι ήθελα να ήμουν κάπου σε μια γωνιά να σ'εβλεπα...
Και επειδή όντως υπάρχει,για του λόγου το αληθές ---> http://danceisland.net/about-our-school/
23-09-2010, 14:17 #5827
Kαι να έρθω στις καλησπέρες μου!
Χαίρομαι που σας ακούω καλά σε υγεία και διάθεση,γεμάτες ενέργεια και όρεξη για θετικά πραγματάκια!
Από τα γυμναστήρια και τα κολυμβητήρια μέχρι τα σιδερώματα,τα μαγειρέματα και τα πλυντήρια
(με ή χωρίς αλβανίδες) μανούλες της φροντίδας και εργαζόμενες του ίντερνετ,πολύ μας χαίρομαι
αν και μου λείπουν τρομερά τα κοριτσάκια,που δε μας επισκέπτονται πλέον...Λέτε να αρχίσω τις πιέσεις;
Να πέσουν τηλεφωνήματα και συναισθηματικοί εκβιασμοί;Γιατί σα να παράγινε το κακό χωρίς τη Λινταλένια μου,
τη Λιλένια μου,το Χανελέλι μου,το Μαρικάκι μου και τις πλέον αραιά εμφανιζόμενες ΜαιρηΛουλούδες,Αλαλουμένι� �ς,Πεννευγενίες,
Λούμπια...Καλέ!Σήμερα είναι του Αγίου Λουμπιδίου!Γιορτάζει η σεξουάλα της παρέας μας(μία μάλλον από τις πολλές)
Χρόνια σου πολλά,υγιή κι ευτυχισμένα,Λούμπι μου,όπως τα λαχταρά η ψυχούλα σου!
Να μας είσαι πάντα καλά κι εσύ κι ο μπαμπακούλης σου,οι Φωταρραβωνιαστικοί σου,
μακριά από πεθεροπληξίες και στεναχώριες και σύντομα να μας κάνεις ένα λουμπιδάκι όλο γλύκα!
Αυτή είναι η ευχή μου για φέτος!Να σας κάνω σιγά σιγά όλες μάνες!Τρόπος του λέγειν να σας κάνω,
καθότι,όσο κι αν περισσεύουν τα κρέατα πάνω μου,αυτό το συγκεκριμένο θαυματουργό κομματάκι,μου λείπει...
Και να σου λέει σε λίγα χρονάκια:
24-09-2010, 06:47 #5828
καλημερα! δεν κρατηθηκα και μπηκα να σας πω τα νεα της ζυγαριας! 84,5. ξεφουσκωσα κιολας. απο εκεινο το 86,9 που ειχα δει, δεν παραπονιεμαι.
και εσεις που μας σχολιαζετε, αλλη φορα να ειστε συγκρατημενες την επομενη φορα γιατι δεν μπορω να γελαω τετοια ωρα στο σπιτι και να με ακουνε ολοι!
και επειδη μαλλον δεν διαβασατε ολες τις λεπτομερειες για το γιατρο, διαβαστε εδω http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=2#pid100752
24-09-2010, 06:50 #5829
δεν ξερω τι ψυχη θα παραδωσω αλλά θα την παραδωσω ή αδυνατισμενη ή καμια 200 κιλα παραπανω. παντως οπως και να ειναι, απο τις πολλες τις διαιτες θα ειναι!
αντε, σας εδωσα το λινκ να μη με μαλωνετε πολυ!!!
24-09-2010, 06:56 #5830
σεξουαλα μου τα χρονια μου πολλα και σου ευχομαι να πεθανουν οι κακες πεθερες!!! κακία!!!
φιλακια κουκλα. να σε χαιρονται οσοι σε αγαπανε ξενια μου!!
24-09-2010, 06:57 #5831
εκεινη η κουκλα με το "μαλλι" εχει μια χαρη, δεν νομιζετε? τουλαχιστον τον ευχαριστηθηκε τον καφε?
24-09-2010, 09:07 #5832
Θέλω κι εγώ το συνάδερφο που ξέρει το μπατζανάκη του αδερφού της συμπεθέρας της γραμματέας του Κόπερφιλντ γιατρού. Μακάρι, βρε Μπάρμπι να έχει αποτελέσματα το παιδί...κι εσύ μαζί...κι εμείς γιατί όχι; χιχιχιχι!
Και μην τολμήσει κανείς να μουπει επιμονή θα χάσω...άντε, γιατί το βαρέθηκα το τρυπάκι να πετάνε όλες τις ευθύνες πάνω μου(κι εγώ δηλαδή στον ευατό μου τις πετάω...) Ε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι...κι εγώ έτρωγα το αγλέορα μέχρι τα 37 μου και ήμουν πάντα 55 κιλά ε, αυτό άλλαξε, και πολύ μάλιστα, παίρνω σιγά, σιγά και χάνω ανεπαίσθητα σιγά. Εδώ, η ναταλία στομάχι αφάιρεσε και χάνει 2 κιλά το μήνα..τι θα της πείτε, δηλαδή, ότι δεν προσπαθεί;;;;;
Και μετά τον εξωτερικό μονόλογο μιας τρελής...ας επανέλθουμε στα καθ'ημάς:
Καλημέρα πριγκηπέσσες μας!
Χαίρομαι τόσο πολύ που το τόπικ πήρε φωτιά...διαβάζω, διαβάζω, γελάω, γελάω μόνη μου και πρέπει να εξηγώ και στους άλλους γιατί (έχει δίκιο η Μπάρμπι) σήμερα, Παρασκευή, έχω λαική (το χειρότερό μου, γιατί πονάνε τα χέρια μου, είπαμε μεγαλοκοπέλα γαρ) να μαγειρέψω ψάρι με κουνουπίδι (καταλάβατε βρώμα το σπίτι ) μέχρ να ρημαδοπάει τρεις να πάω στη δουλειά...ευτυχώς δεν έχω πολλές ώρες σήμερα, να πάω πριν κλείσουν να πάρω παπούτσια στον Πόπάυ γιατί η μάνα μου ξέχασε την τσάντα με τα όλα τα παπούτσια της στο χωριό και κυκλοφορεί το φτωχό με κάτι πεδιλάκια και τα δακτυλάκια του να κρέμονται δυστυχισμένα έξω(καθότι της μίκρυναν κι αυτά..)
περιμένω το ευλογημένο σαββατοκύριακο να τους δω όλους με χαρά...κι εχτές μου λέει ο καλός μου ότι θα ανέβει Σαλόνικα (γιατί η μητέρα του δεν είναι πολύ καλά..) και η μεγάλη κάτι ελεγε ότι απόψε έχει μια παράσταση χορού και επειδή αύριο θα πάει σε κάτι γενέθλια θα πάει σε μια φίλη της ή κάτι τέτοιο...αλλά επειδή διάβαζα τα θαύματα της ναταλί δεν ππολυ θυμάμαι τί είπε...όμως, μυρίζομαι ότι μόνη μου θα το φάω το ΣΚ με τον Ποπάυ, οπότε θα παίξει παιδότοπος με φίλη και Κυριακή πρωί κανένα παιδικό θεατράκι(μιλάμε δηλαδή για κραιπάλη, δεν ξέρω πώς θα αντέξω τέτοιο έντονο ΣΚ)...
φιλιά πολλά κουκλόκουκλες (έτσι περιλαμβάνω μέσα και τον άντρα της παρέας...)
Καλό παρασκευοσαβββατοκύριακο πολύ ή λιγότερο έντονο...όσο το αντέχει ο καθένας μας..καθως εγώ η μεγαλοκοπέλα ομολογώ ότι στην τριακοστή πέμπτη σελίδα του Καμα ψιλοκουράζομαι....η σεξουάλα!!!!
24-09-2010, 09:12 #5833
Καλημέρα αγγελοπλάσματα ζαχαροφτιαγμένα(πω πω γλύψιμο):smilegrin:
Μwaxaxa,Ναταλία πέθανα με το καραφλοκέφαλο.Μα τι ζουρλό πού'σαι.:smilegrin:
Χρόνια πολλά Λουμπίδιο Ξεζουμίδιο Σεξοβομβίδιο!Να σε χαίρεται ο Φώτης,να σε ζουλεύει η πεθερά.χα χα χα
Ζυγιζόμαστε σήμερα,δεν το έχουμε ξεχάσει.74 κιλάκια.Ευχαριστημένη,αργά και σταθερά.Δε φαίνομαι τόσο,φαίνομαι αρκετά παρακάτω,έχουν φτιάξει πολύ οι γραμμές του σώματος,χάρη στην εντατική γυμναστική και τη σταθερά σωστή διατροφή.Εκπληκτική η διαφορά που κάνει η άσκηση και στην ψυχολογία.
Barbouni άντε που σε είχε πιάσει πανικός,είδες που αμέσως ξεφούσκωσες.
Καλά αποτελέσματα στο κοριτσούδι σου,για πες πως πάει με τη γυμναστική αλήθεια;Tης αρέσει;
Kissez,kissez,kissez to all.:starhit:
24-09-2010, 10:16 #5834
αχ.... η ζωη ειναι ωραια... αλλα τα 'χει με αλλον!!
( το ζωη βεβαια το χρησιμοποιω μεταφορικα... αντρικο ονομα ειναι στη θεση της λεξης .. :P)
24-09-2010, 11:07 #5835
Originally posted by zwhtsa
αχ.... η ζωη ειναι ωραια... αλλα τα 'χει με αλλον!!
και θα χτυπά το κεφάλι του ο λεγάμενος,Ζωούλα μου!
Να δούμε αν ποτέ κανείς θα πει
"η Ναταλία είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον!"
Αχ...αυτός ο έρωτας...
Εγώ πότε θα ανακατέψω ανορεκτικά τις μπάμιες μου;
(και πότε θα γίνω μάνα,για να μην ξεχνιόμαστε,βεβαίως,βεβαίω ς!)
Έλα,βρε Ζωήτσα μου,δε θα σκάσουμε κιόλας!
Εδώ δε θέλουν την Beyonce!Τόσα ξέρουν!!ʼντρες!Τι περιμένεις;
--->Beyonce - Why don't you love me ?
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή