ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 399
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 399 of 2553 FirstFirst ... 2993493893973983994004014094494998991399 ... LastLast
Results 5,971 to 5,985 of 38289
    Senior Member
    Τον εαυτό μου που περιμένετε;;;;;;;
    Τι είναι τούτο πάλι;;;;;;Εδώ δεν κατάφερα να παρουσιάσω ποτέ τον εαυτό μου που περιμένω...42 (σχεδόν) χρόνια...δε με ρίχνετε εσείς, κορίτσια...μια χαρά τα καταφέρνω και μόνη μου!!!
    φιλιά, καλό ΣΚ...(και κακό να είναι, θα περάσει, το ρημάδι...)

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

Τον εαυτό μου που περιμένετε;;;;;;;
    Τι είναι τούτο πάλι;;;;;;

Senior Member
    Originally posted by basia
    οποιοι πιστοι προσελθετε, η κλικλικα που ειναι? καπου πηρε το ματι μου οτι εχει χασει καμποσο, αντε να την δω και να μην την γνωριζω,
    φιλακια
    που τετοια τυχη? μια χαρα αναγνωριζομαι :P
    ευτυχως μας μπαινουν παλια ρουχαλακια ομως! :smilegrin:

Originally posted by basia
    η κοιλια φουσκωνει επικινδυνα, και αρχισε να τουρλωνει και ο κωλος, πλακα εχω, παω σαν παπια και ολοι με κοροιδευουν.
    Τουρλοκωλι

Senior Member
    Καλησπέρα χαρωπές νοικοκυρές,που ούτε ένα τζα δε μας κάνετε μεταξύ χαλιών και κουρτινών...
    Οι δουλειές θα γίνουν,τα χειμωνιάτικα ρούχα θα κατέβουν,όλα όσα σκοτίζουν το μυαλουδάκι σας θα περάσουν...
    Αν νιώθεις πλήξη,βαρεμάρα,μοναξιά,μην πας ψυχίατρο και χάπια να μην πάρεις,
    διώξ'τα παράσιτα που έχει η καρδιά,γιατί στο τέλος απ'το δέντρο θα σαλτάρεις!
    Μα τι τρελαίνεσαι;Υπάρχει λύση!Να διώξεις της ζωής σου την ανία!Βάλε ραδιόφωνο στη διαπασών και άκου:

--->ΝΑΤΑΛΙΑ

Senior Member
    καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    καλε τι ωραιο το χειρογραφο? ναι, αυτη ειναι η ναταλια. να προσθεσω και μια μεγαλη αγκαλια που τους χωραει ολους!!

τελικα τι εκανα το σβ απο ολα οσα ηθελα να κανω? εστρωσα τα παιδικα με χαλακια για να μη παγωνουν τα μικρα. επισης αφησα σιδερο για να εχω κατι να κανω τις υπολοιπες μερες της βδομαδας και επισης αφησα τα χειμωνιατικα για λιγο ακομη εκει που ηταν και επισης εχω ενα γεματο σαλονι με σκονη που με περιμενει να το καθαρισω και εχω βρισει πατοκορφα ολους τους πλακατζηδες του κοσμου γιατι μου φουσκωσαν τα πλακακια στο σαλονι και επρεπε να τα κοψουμε για να τα ξεφουσκωσουμε και τωρα το επομενο σβ θα τα κολλησουμε και θα ξαναεχω μαστορα και θα ξαναβριζω!!! την καντεμια μου!! και μετα ηθελα να πηγαινω και κολυμβητηριο!

ναι, στη μεση του σαλονιου μου φουσκωσαν καμια 15αρια πλακακια γιατι ο εργολαβικος μαστορας ειχε κανει παρα πολυ καλα τη δουλεια του!! και τραβηξα ολα τα επιπλα στη μια ακρη, ηρθε ο μαστορας τα εκοψε και τα εβγαλε και τωρα εχω ενα εργοταξιο στο σπιτι το οποιο το καλυψα καπως με ενα χαλι για να παταμε και εχω ενα σαλονι αστα να πανε!!

καλε δεν με θελει εμενα η τυχη μου να τελειωσω και να ηρεμησω!! και επισης εφαγα ολη την αγορα να βρω ρουχα παρελασης για τη κορη μου!! καλα να παθω!! αν φορουσα ασπρα πουκαμισακια και μπλε φουστες μαι χαρα θα τη βολευα....

ομως ηπια και εναν γρηγορο καφε στο σπιτι της κολλητης της την οποια χρωστουσαμε δωρο γενεθλιων απο τις 11 σεπτεμβριου!! ολα τα προλαβα εκτος απο οσα σκοπευα να κανω!!

δεν πειραζει ομως! και αυριο μερα ειναι!! (η σημερινη μας εφυγε σχεδον!)

Senior Member
    Καλημέρες κι από μένα και καλή βδομάδα να έχουμε!! Ελπίζω τα χαλιά και τα μαλλινάκια τελικά να κατέβηκαν - για σας το ελπίζω εγώ ακόμα δεν πιάστηκα- και να πω την αλήθεια δεν με βλέπω να τα καταφέρνω πριν το επόμενο Σαββατοκύριακο! Μπαρμπούνι κάνω συμπαράσταση στο ταλαιπωρημένο σαλόνι ΚΑΙ στο σίδερο!! Ένα βουνό περιμένει και μου κλείνει πονηρά το μάτι και γω φυσικά το αγνοώ!! Σιγά μην κάτσω να σκάσω δευτεριάτικα!!

Βάσια μου θα πάρω το Πεννομωρό και θα έρθω στο ραντεβού βρέξει-χιονίσει!!! Ελπίζω να τελείωσες με τις προετοιμασίες και να απολαμβάνεις τις τελευταίες ήσυχες μέρες και κυρίως νύχτες.. που όπως θα θυμάσαι ασφαλώς θα κάνεις λίγο καιρό να τις ξαναδείς!!

Originally posted by NADINE
    Καλησπέρα χαρωπές νοικοκυρές,που ούτε ένα τζα δε μας κάνετε μεταξύ χαλιών και κουρτινών...
    Οι δουλειές θα γίνουν,τα χειμωνιάτικα ρούχα θα κατέβουν,όλα όσα σκοτίζουν το μυαλουδάκι σας θα περάσουν...
    Αν νιώθεις πλήξη,βαρεμάρα,μοναξιά,μην πας ψυχίατρο και χάπια να μην πάρεις,
    διώξ'τα παράσιτα που έχει η καρδιά,γιατί στο τέλος απ'το δέντρο θα σαλτάρεις!
    Μα τι τρελαίνεσαι;Υπάρχει λύση!Να διώξεις της ζωής σου την ανία!Βάλε ραδιόφωνο στη διαπασών και άκου:

ΝΑΤΑΛΙΑ[/url]
    Και μένα μου το παίζει Γαλλικά και πιάνο!!!! Προδόθηκες κοπελιά

Φιλιά πολλά σε όλους!

Senior Member
    χαίρετε και καλή εβδομάδα...
    είμαι ψιλοχάλια και χωντροσέρνομαι..λαιμός κι ατονία...αλλά όχι τόσο ώστε να μην πάω για μαθηματάκι...κι έχω κι εξάωρο..πάει θα κλείσω τελείως...τουμποφλό θα χρειαστώ το βράδυ αχ! ποτέ θα έρθει το βραδάκι να ξεραθώ στο κρεβατάκι μου....δεν μπορώ να σχολιάσω τώρα τα γραφόμενα, αλλά όχι πως θα μου ξεφύγετε...ευχηθείτε είτε να γίνω καλά είτε να καταπέσω τελείως...αυτό το μέτριο δεν το μπορώ ούτε και στον καφέ μου, πόσο μάλλον σε κατάσταση
    φιλιά καλές μου και να προσέχετε!

Senior Member
    περαστικα σου tide μου! εξαωρο ε? αληθεια σε λυπαμαι πολυ.

γεια σου μακαροναδα μου με το πεννομωρο σου. κοιτα μη μου πας κοντρα στο σιδερο! εχω να βαλω και 2 πλυντηρια σημερα οποτε οση και να ειναι η στιβα σου, παλι μπροστα ειμαι!!
    στις 23 λοιπον ε? αντε να πιουμε κανενα καφε γιατι απο τη πολυ στερηση εχω νευρα και ολα μου φταινε!!

Senior Member
    μπαρμπουνι με τα δυο ποτηρια ειμαι ευχαριστημενη , δεν χρειαζεται και παραπανω,φυσικα αν τα κοψει και αυτα θα γυρισω στο μπιμπερο εννοειται,αλλα βλεπω πως παμε καλυτερα, οχι πως δεν τα θυμαται αλλα το παιζουμε τρελιτσα.
    πολυ χαιρομαι για την συναντηση μας, περιμενω πως και πως, οσο για την αυπνια, απλα δεν υπαρχει, στο πρωτο επειδη δεν εκανα τιποτα, το βραδυ βρικολακιαζα, τωρα τις καθημερινες δουλεια, τα ΣΚ προετοιμασιες ειμαι ενα πτωμα και κοιμαμαι κανονικοτατα χωρις καμμια ενοχληση, οπως πριν, και μεσημερι τα ΣΚ, ευτυχως αυτο δεν το εχω,
    εντωμεταξυ συζητουσα με τον αντρα μου να φυγω και εγω μια μερα νωριτερα οπως και εσυ, αλλα το Σαββατο του λεω, βρε μηπως να καθησω και καμμια μερα παραπανω? θα βλεπω το μικρο οσο θελω , το μεγαλο θα μου το φερνεται και αυτο να το βλεπω, θα με ταιζουν θα με ποτιζουν, και εγω θα θελω να φυγω νωριτερα? ασε καλε διακοπες θα κανω στην κλινικη.
    στην πρωτη 5 βραδια δεν κοιμηθηκα, την μια με εφταιγαν τα χαπια που μου εδωσαν για να γεννησω, την αλλη η διπλανη μου, την τριτη το μωρο που εκλαιγε, τωρα νομιζω πως καθε βραδυ θα κοιμαμαι σαν πουλακι...........

Senior Member
    Καλησπερα!!!

σας φιλω γλυκα ομορφουλες μου!

Μπαρμπιτακι μου και μονο που φανταστηκα το σαλονι σου......εξαντληθηκα!!!
    Ειναι πολυ δυσκολη εποχη απο μονη της (χαλια, κουρτινες, χειμωνιατικα, σιδερο κλπ) ποσο μαλλον να εχεις και μαστόρια!!! Κουραγιο κουκλα μου! Καλη δυναμη και καλο ξεμπερδεμα!

Tide μου περαστικα σου! Ευχομαι να μην σε ριξει στο κρεβατι και να το περασεις γρηγορα και στο ποδι! (ελα...πονηρα μυαλα...για το κρυωμα λεω...αλλα σιγα μην εχεις κουραγιο και για το αλλο με τετοια εξαντληση!)

Και εγω παλευω με τα χειμωνιατικα και με το σιδερο! Δεν τα ολοκληρωσα ακομη αλλα η περισσοτερη δουλεια εχει γινει!

Σημερα εκανα γενικη το σαλονι και εστρωσα τα ζεστα χειμωνιατικα χαλια μας και το καταευχαριστηθηκα!!! Τελικα ποσο πιο ζεστο και ομορφο ειναι το σπιτι ετσι!
    Και αφου τα τελειωσα ωραια και καλα και ετοιμαζομουν και για ψωνια...μου ηρθε και περιοδος και οριζοντιωθηκα...Πηρα κουβερτουλα και το λαπτοπ αγκαλια και αραζω λιγο γιατι ποναει η κοιλιτσα μου... (κοιλαρα δηλαδη αλλα λεμε τωρα..)

Ο Δημητρης εχει αδεια σημερα οποτε ηπιαμε καφεδακι μαζι το πρωι, δεν εστειλα και την μικρη στον παιδικο, την χαρηκα λιγο παραπανω. Η μεγαλη δεν το γλιτωσε ομως πηγε σχολειο κανονικα και οταν γυρισε και μας βρηκε ολους εδω σχολιασε: ?τι καλα που ειμαστε ολοι μαζι και τρωμε παρεα! Μου αρεσει να γυριζω απο το σχολειο και να σε βρισκω μαμα εδω!?
    Σε λιγο με περιμενει σιδερο και εχω να μαγειρεψω και για αυριο (πατσιτσιο).

Για συναντηση διαβαζω για τις 23? Ποιανου μηνα? 23/10, 23/11, 23/12???
    Λοιπον... εγω δεν θα μπορεσω για τις 23 γιατι θα λειπω σε επαγγελματικο ταξιδι. Σκεφτομαστε να ερθει και ο Δημητρης με τα παιδια μαζι σαν εκδρομουλα, οποτε θα σας στερησω και τον Σποτακο απο τον καφε! Κατα τα Χριστουγενννα ομως που θα παει...θα σας δουμε!!!

Ηθελα να σε δω Βασια εγκυουλα αλλα....ατυχησα... Βγαλτε καλε εσεις οι αλλες καμια φωτογραφια να την δω και εγω με κοιλιτσα!

Και σχετικα με το μπιμπερο κανε το σαν παιχνιδι με επιβραβευσεις και φαντασια και θα ξεχασει το μπμπερο γρηγορα! Οπως ολα και αυτο θελει υπομονη...

Ναταλια πολυ ομορφο τραγουδι!!!

Ξαναγυριζω στην κουβερτουλα μου και στο χουχουλιασμα πριν σηκωθω για μαγειρεματοσιδερο!

Φιλακια πολλα πολλα και γλυκα!

Senior Member
    Kαλημεροκαλημέρες στις πριγκιποπριγκιπέσσες μου!ʼντε και τον Σποράκο!Νιώθω γενναιοδωρη σήμερα!

Nεκταρινέλι,αφού σου άρεσε τόσο πολύ το τραγούδι,να σου γράψω μια κασέτα με τη φωνή μου για τις δύσκολες ώρες!
    Περαστικούλια στην μπουκοπαλίρροια μου και στην εργοταξιοσαλονιάρα!
    Λες και δεν είχες αρκετές δουλειές,φιλενάδα,με την αλλαγή εποχής και το νέο γραφείο του κανακάρη,
    σου'ρθε και το γιαπί,το πηλοφόρι,το μυστρί!Εκτός αν είναι άλλος ο λόγος...Αν φτιάχτηκες από τον Πάμπλο
    κι ήθελες να δεις γραμμωμένα ιδρωμένα αντρικά κορμιά από πολύ κοντά και κάθε βράδυ που κοιμόταν ο σύζυγος
    και τ'αθώα πλάσματα,έριχνες νερά στα πλακάκια να φουσκώσουν!Τι κάνει ο άνθρωπος για λίγο οφθαλμόλουτρο!
    Δε φαντάζομαι να το χόντρυνες το παιχνίδι,κοκκινομάλλικο σιγανό ποταμάκι...Αντρουπίς!

Στο δια ταύτα τώρα!Σας βλέπω αποφασισμένες την τριπλέτα Βάσια-Μπαρμπούνι-Πέννυ για συνάντηση στις 23
    παρά την αδυναμία του Νεκταρινόσπορου(Νέκκυ+Σπορ άκος+τέκνα αυτών)να παρεβρεθεί!Αποφασίζουμε και διατάζουμε
    η μελλοντοδευτερομάνα!Ούτε εγώ θα μπορέσω να έρθω στους εξωτερικούς σας παιδότοπους!Νομίζω θα προτιμήσω
    να πάω στο Μέγαρο(δυστυχώς χωρίς τον παίδαρο)που έχει μια συναυλία,για την οποία θα έτρεχα στις Πρέσπες το καλοκαίρι.
    Αφιέρωμα στον Γκάτσο με Ξαρχάκο και Πασπαλά,για όποιον ενδιαφέρεται!Εννοείται ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
    Αν το κάνετε Κυριακή,κάτι θα κάνω να σας βολέψω...Δεν ξέρω αν θα έχει επιστρέψει και η σύνεδρος...
    Τέλος πάντων και να μη μπορείτε,δεν τραβώ κανένα ζόρι...Θα βρεθούμε λίγες μέρες μετά στην κλασσική κλινική!

Και τώρα,ετοιμαστείτε οι Αθηναίες της πρώην ομάδας R!Κάτι Αννεζίνες,κάτι παλίρροιες,κάτι Αλαλουμένιες,
    κάτι Σαμπίνες,ήδη το Χανελέλι ενημερώθηκε,θα τηλεφωνήσω και τη Λινταλένια και τη Λιλένια και το Λούμπι μήπως,
    σε δύο εβδομάδες συναντιόμαστε Αθήνα!Σας δίνω τρεις επιλογές(υποψιάζομαι θα διαλέξετε την τελευταία)
    Τρίτη 26 Οκτ. ή Τετάρτη 27 Οκτ. ή Παρασκευή 29 Οκτ. Σκεφτειτε όμορφο μέρος να βολεύει
    (νομίζω είναι πλέον γνωστή η εμμονή μου με τη θάλασσα)και βάλτε το στην ατζέντα σας!
    Ζεναρνί,ως βασικό μέλος του αδελφού τόπικ,αν θέλεις,σε παίζουμε κι εσένα!
    Μόνο το Νεκταρίνι μας μπαστακώθηκε με το έτσι θέλω(καλά και μ'ενα γλυκό χαμόγελο)
    στις Θεσσαλονικοσυναντήσεις;Εξ� �λλου έχουμε από καιρό μπασταρδευτεί εδώ μέσα!
    Πάει η άρεια εποχή,που τα μέλη της ομάδας R κατάπιναν κάθε πουρνό χαπάκι στην υγειά της ομάδας!

Και τώρα σας αφήνω...Να έχουμε μια υπέροχη Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010!Δε θα ξανάρθει άλλωστε!Φιλάκια!

Senior Member
    NADINE πρεπει να εισαι απ'τα πιο αισιοδοξα ατομα!!!!!!!!!!!
    Χαιρομαι να διαβαζω ποστς σου!
    Να εισαι παντοτε καλα!!!!

Senior Member
    Να'σαι καλά,μιαζωημιαευκαιρία μου!Μ'εκανες και γέλασα!
    Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες,γιατί πού και πού περνώ και τις καταθλιπτικές μου περιόδους,
    αλλά μάλλον έχεις δίκιο,στο βάθος είμαι μια Σκάρλετ,αφού το ξέρω,το πρωί θα είναι όλα φωτεινά!
    Μου αρέσει πολύ η επιλογή σου για username!Για να μην ξεχνιόμαστε και αφηνόμαστε!
    Η ζωη ως όλο είναι μία και μοναδική ευκαιρία να τη ζήσουμε στο έπακρο!Θέλω να πιστεύω όμως
    πως ευκαιρίες για στιγμές ευτυχίας,για επανόρθωση λανθασμένων επιλογών,για ξεκίνημα από την αρχή
    θα μας δοθούν αρκετές!Τόσες όσες χρειαζόμαστε ν'αγγίξουμε το καλύτερο δυνατό μας!