Results 6,226 to 6,240 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-11-2010, 17:25 #6226
Μάλλον είμαστε πολλοί και οι απόψεις μας διίστανται. Κοινός μας γνώμονας είναι το ενδιαφέρον μας για την Πωλίνα. Είμαι λίγο απόλυτη, αλλά σε περιπτώσεις κακοποίησης δε χωρά καμία επιείκεια. Κανένας συμβιβασμός. Είναι βέβαια και θέμα αυτοσεβασμού, αλλά είναι και θέμα σύμπλευσης δύο ανθρώπων που διάλεξαν να ζουν μαζί. Δεν ξέρω πώς μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να επιβάλλουν βία, εκεί που δε μπορούν να επιβληθούν διαφορετικά. Είναι κάτι που δε χωρά στη λογική μου. Το εργάκι πήγα να το ζήσω κι εγώ και το διέκοψα έγκαιρα. Τίτλοι τέλους, προτού γίνει θρίλλερ. Το ζω, όμως, μέσα από δικό μου άνθρωπο και με θλίβει αφάνταστα. Εγώ η ίδια την έβγαλα από τα χέρια του, τη σήκωσα από το δρόμο, όπου την είχε πετάξει και τη χτυπούσε δημόσια και φυσικά εισέπραξα τις φάπες μου. Τον πατρεύτηκε και έκανε και παιδιά μαζί του. Οι καυγάδες συνεχίζονται αμείωτοι σε πλήθος, αλλά με αυξανόμενη ένταση χρόνια τώρα. Πολλές φορές αναρωτιέμαι μήπως κάποια ζευγάρια πυροδοτούν καταστάσεις, προκειμένου να έχουν τη χαρά της επανασύνδεσης. Τουλάχιστον αυτό εισπράττω από το εν λόγω ζευγάρι. Δε νομίζω, όμως, ότι η Πωλίνα ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Είναι μια ευαίσθητη κοπέλα, που κατηγορεί για όλα τον εαυτό της και αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Έχει ένα μικρό παιδί - εκκολαπτόμενο άντρα και πρέπει να τον διδάξει και αυτόν το σεβασμό για το συνάνθρωπο και την ανθρωπιά που πρέπει να έχουμε όλοι μας.
- 03-11-2010, 17:39 #6227
Μαρουλάκι, με έκανες και γέλασα! Φοβεροί οι κανταδόροι! Γέλασα ιδιαίτερα με τη λουλουδού, με το μονόκλ που κρατούσε η κοπέλα χάριν όπερας και φυσικά με τις εναλλακτικές λύσεις που είχαν, προκειμένου να καλύψουν όλα τα γούστα.
Πείτε με ανισόρροπη, αλλά πιο πολύ μου άρεσε το play that funky music. Να το δω κάτω από το μπαλκόνι μου και τι στον κόσμο! Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ρομαντικό, αλλά τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Ας προσαρμοστεί ο υποψήφιος στις προτιμήσεις μου, για να με κατακτήσει! Πάντως, πέρα από την πλάκα, ωραίο πράγμα η καντάδα, βρε παιδιά! Αν κάποιος το έκανε αυτό για μένα, θα έλιωνα!
03-11-2010, 17:44 #6228
Δώσε διεύθυνση,ʼβα μου και σου'ρχομαι!:yes:
03-11-2010, 17:50 #6229
Και σε περιμένωωω, τσιγάρο αναμένο...
03-11-2010, 17:51 #6230
Αναμμένο, σόρυ Ναταλία μου! ʼναψα φαίνεται από την αναμονή της καντάδας..
03-11-2010, 18:01 #6231
03-11-2010, 18:44 #6232
Αν είναι γκαντέμης ο άνθρωπος...
Εκεί που περίμενα με λαχτάρα την καντάδα της Ναταλίας, έστησαν ολόκληρη εξέδρα κάτω από το μπαλκόνι μου! Θα μιλήσει προεκλογικά ένας μακάκας και ακούγονται στη διαπασών άσματα του τύπου,
http://www.youtube.com/watch?v=iAWA8xQbX_Q
Εγώ τι φταίω, μου λέτε?
03-11-2010, 18:57 #6233
Δεν αντέχω άλλο, μου έσπασαν τα νεύρα! Τώρα έχει το "σώπα όπου να'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες", στη διαπασών πάντα, μέσα στο αυτί μου. Πού είναι οι κουβάδες για τις καντάδες? Νομίζω ότι θα τους χρειαστώ..
Πάω να κάνω δουλειές και επανέρχομαι κοριτσάρες μου, όταν ΣΚΑΣΟΥΝ! Φιλάκια προς το παρόν!!
03-11-2010, 18:59 #6234
Και για να μην ξεχνιόμαστε, σας στέλνω και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς! Η ζωή τραβάει την ανηφόρα, με σημαίες και με ταμπούρλα! Ε, ρε τι έπαθα απογευματιάτικα!
03-11-2010, 19:52 #6235
Originally posted by polinaki1983
Οχι σε όλους βρίσκει ελαττώματα. Ακόμα και σε ταινείες που μπορεί να δούμε βρίσκει πάντα ελαττώματα. Γενικός για κανέναν δεν λέει κάτι καλό.... Λές το πρόβλη΄μα να είναι δικό του? και τώτε εγώ τί του φταίω? Πολλές φορές νιώθω ότι το κάνει για να μου ρίξει της αυτοπεπηθηση.... Επιδή ξέρει πως ποτέ δεν ένιοθα άσχημα για το πώς είμαι, και πάντα αγαπούσα τον εαυτό μου
03-11-2010, 21:14 #6236
Καλέ πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά για μένα? Εχω γίνει το επίκεντρο!!!! Τί ωραία!!!!! Ναταλύ μου, σίγουρα πρέπει να μιλήσουμε στο τηλέφωνο επιδή δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσω σε όλα είπες εδώ, βαρίεμε να γράφω τόσα πολλά, και δεν γίνετε συζήτηση μέσω ποστ.
Λεσσινγκ μου δεν είναι λίγες οι φορές που ακούστηκε ότι πατέρας ξένος πήρε τα μωρά και έφηγε στην χώρα του. και τότε αν μου συμβεί και εμένα αυτό? τι θα κάνω? Σαν πρώτη κίνηση, αυτό που έκανα είναι ότι έγραψα το μωρό πάνω στο δικό μου διαβατήριο, για να μην μπορεί να βγει διαβατήριο μόνο για το μωρό μέχρι να γίνει 12. όμως αμμα θελουν δεν μπορουν να κανουν πλαστο διαβατήριο με άλλο όνομα στην Συρία και να φύγει με αυτό? Έπίσεις έχουμε και τα κατεχόμενα που εκεί δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Εχει πολλή καιρό που ρώτησα σε δικηγόρο για να απαγορεύσω την έξοδο του μωρού από την κυπριακή δημοκρατία αν δεν είμαι και εγώ μαζι του, αλλά μου είπε ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να υπογράψει και ο πατέρας επιδεί λέει δεν έχουμε διαζύγιο. Αρα ξεχνάμε και αυτή την λύση.
Οσον αφορά το δάνειο, ένα από τα καλά που έχει ο αντρας μου είναι ότι όπως παίρνει την επιταγή του κάθε τεταρτη μου την δίνει και την κάνω κατάθεση στον κοινό μας λογαριασμό και από εκει κανονίζω εγώ τα δάνεια και τα έξοδά μας.
maroulaki μου γλυκό, εγώ πάντα αγαπούσα την Πωλίνα όπως ήταν. Μπορεί να ήμουνα πάντα υπέρβαρη αλλά ποτέ δεν έμεινα μόνη από σχέση. Από τα 14 που ξεκινάμε σχέσεις πάντα είχα κάπιον. Και ποτέ δεν ένιωθα υποτιμιτικά επειδή είχα 40-50-60-70 κιλά παραπάνω. Πάντα είμουν η ζωή της παρέας, πάντα όλοι ασχολούνταν πιο πολύ με μένα παρά με την θεογκόμενα την φίλη μου, πάντα όλοι με ήθελαν στην παρέα τους και με θαύμαζαν στο ότι είμαι αυτή που είμαι και αν σας αρέσει. Την πρώτη επέμβαση την έκανα όχι γιατί ήθελε ο τότε σύντροφος μου να αδυνατίσω αλλά γιατί ήθελα εγώ.. δεν πέτυχε, τώρα αποφάσισα για αυτήν όχι γιατι το θέλει ο τορινός σύντροφος μου αλλά και πάλι γιατί το θέλω εγώ.
Στο γεγονός ότι λέω θα περιμένω να χάσω κάπια κιλά και αν δεν αλλάξει τότε θα φύγει, είναι γιατί ο ίδιος πατάει ότι το πρόβλημά του είναι τα κιλά μου, ε και αφού είναι αυτά και θα φίγουν, του δίνω ακόμα μια ευκαιρία να βεβαιωθεί ότι μόνο αυτό είναι το πρόβλημα του. Αν μετά βρεί άλλα πράγματα να λέει ε τότε θα του το κτυπίσω και εγώ και θα φύγει. ΄όσο και να το αγαπάω, αυτό θα είναι η τελευτέα του ευκαιρία. Σε όπιον τον ρωτάει λέει πως μαγαπάει, πως δεν μπορεί να ζύσει χωρίς εμένα παρά τους κάπιους καβγάδες που μπορεί να έχουμε. ποτέ δεν λέει βέβαια τι είδους καβγάδες είναι. Σας είπα και πριν, ναι με ρίχνει πολύ κάτω, αλλά προσπαθώ να συγκεντρωθώ σε μένα αυτές τις μέρες... μια χαρά ρύθμισα τα βουλιμικά μου, μια χαρά ρύθμισα και την πίεση μου, δεν θα αφύσω να με ξαναρίξει. τουλάχιστον όχι όσο πριν
03-11-2010, 21:22 #6237
Α και κάτι άλλο ναταλύ μου, γιατί να μην σου μιλάω? Επιδή λες κάπιες αλήθιες που ίσως αρνούμαι να δεκτώ ή να παραδεκτώ? όπως και όλες σας, σε ότι λέτε, έχετε δίκαιο από δικιάς σας άποψης. Αλιώς όμως είναι να ζεις μέσα σε μια κατάσταση και αλιώς να την βλέπεις και να την παρατυράς από έξω. Δυστυχώς άμμα ζεις κάπια πράγματα, πολλές φορές από αγάπη, άλλες το ότι δεν θες να παραδεκτείς κάπια πράγματα, δεν μπορείς να κατανοήσεις ότι αυτό που ζεις δεν αλλάζει. μέχρι που να φτάσεις στα όρια σου και να γίνει το μεγάλο μπανγκ.
Μια μέρα ο καβαλάρης του διαστύματος όπως τον αποκαλεί η Ναταλύ μου είπε κάτι πολύ σωστό. μου είπε "έκανες την επιλογή σου που τότε, με τα τότε δεδομένα και τις τότε δεδομένες καταστάσεις θεωρούσες σωστή και την πιο κατάλληλη για σένα" . Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Και γιατί είμαι μαζί του, και γιατί έμπλεξα μαζί του, και γιατί αγαπάω έναν τέτιον άνθρωπο....
03-11-2010, 21:28 #6238
Κάτσε, Πωλίνα, γιατί αν τον αγαπάς, αλλάζουν πολλά..
Είχα σχηματίσει την εικόνα μίας κοπέλας που αγωνίζεται να απεγκλωβιστεί από μία κατάσταση, που τη φθείρει και τίποτε άλλο. Δε φανταζόμουν ότι τον αγαπάς κιόλας.
Και πάλι δεν αλλάζει η γνώμη μου και η προσωπική μου αντιμετώπιση απέναντι σε βίαιους ανθρώπους, αλλά σε αυτόν το γάμο, δεν είμαι εγώ, είσαι εσύ, που αγαπάς τον άντρα σου, σωστά?
03-11-2010, 21:31 #6239
Αν δεν τον αγαπούσα τίποτα από όλα όσα συζητάμε τώρα δεν θα λέγαμε Αβα μου.... δεν θα προλάβαινα καν να κάνω μωρό ή να ξεκινήσω ένα σπίτι αν δεν τον αγαπούσα..... Τώρα όμως έχω αρχίσει πραγματικα να κουράζομαι.... και να λέω καλύτερα να κλαίω για κάπιον που αγαπάω και έχασα, και που σε κάπια φάση θα σταματήσω να κλαίω, παρά να κλαίω για μια ζωή για την λάθος επιλογή που έκανε η καρδία μου και υποφέρει....
03-11-2010, 21:32 #6240
ειναι αργά να πάρω το Ναταλάκι τηλέφωνο τώρα που είμαι μόνη μου?
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία