ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 474
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 474 of 2553 FirstFirst ... 3744244644724734744754764845245749741474 ... LastLast
Results 7,096 to 7,110 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by alalumaki

Εγώ είμαι λίγο κάπως με τη δουλειά, μου μείωσαν κατά πολύ το μισθό (ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ)....

Κατά τα άλλα δεν μπορώ να μαζευτώ να χάσω κανένα κιλό.... που θα πάει ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ.

Πριγκηπέσα καλωσήρθες.... μόνο με σένα χαίρεται, εμάς τις υπόλοιπες μας έχει ....... μην το πω γιατί είμαι κορίτσι από σπίτι !!!!!!
    Μάλιστα...Να τες κι οι γκρίνιες...
    Δε μου λες "κορίτσι από σπίτι!!!!!!" πώς ακριβώς εννοείς πως ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΛΗ
    μόλις χάσεις κανένα κιλό εν όψει ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και σημαντική μείωση μισθού;
    Εκδίδονται τα καλά κορίτσια και δη οι παντρεμένες μάνες;Γιατί άλλη σχέση βάρους με εισόδημα δε μπορώ να σκεφτώ.
    Εκτός αν αρχίσεις τις περιοδίες με το τσίρκο ως ακροβάτρια-κορίτσι λάστιχο...να μη σε αδικήσω κιόλας...

George Seurat : The Circus (1890-1891)
    Oil on canvas - Musée d'Orsay, France.

Senior Member
    Originally posted by herts

Καλησπέρα κούκλες μου...ελπίζω να είσαι οκ!!!
    Μετά την Αττική σύνταξη και τα περίφημα "παιδία παίζει"
    έρχεται η Πιτσική σύνταξη και το "κούκλες μου ελπίζω να είσαι οκ!!!"

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια! Τι μου κάνετε?
    Έχω μπροστά μου μία μπάρα δημητριακών και την κοιτώ με λοξό μάτι. Βλέπετε, μία κακιά φιλενάδα με έπεισε ότι το πρωινό γεύμα είναι απαραίτητο και εννοείται ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί της. Έλα όμως που αναγουλιάζω στην ιδέα του πρωινού!
    Δεν θα την πιάσω στα χέρια μου? unk: Πού θα μου πάει? Θα την ανακαλύψω!:love:

Senior Member
    Την έφαγα τη μπάρα, με το ζόρι και θα έπρεπε να βλέπατε τα μούτρα μου! Κι εδώ έχω μία απορία: Είναι ωραιότατη μπάρα με σοκολάτα, μία λιχουδιά που σε λίγες ώρες από τώρα θα έπρεπε να με δέσετε με αλυσίδες για να με απομακρύνετε από αυτή και παρόμοιες νοστιμιές. Γιατί το πρωί μερικοί αρνούμαστε την τροφή? Γιατί μας πιάνει αηδία και μόνο στην ιδέα της μάσησης, τη στιγμή που από το μεσημέρι και μετά οι μασέλες μας δουλεύουν υπερωρίες? Μήπως η λύση είναι να μην τρώμε πολύ το βράδυ, ώστε το πρωί να πεινάμε ή απλώς κάποιοι είμαστε "προγραμματισμένοι" ώστε να τρώμε από μία ώρα και μετά?

Senior Member
    Καλημέρα,κοπελιά,που σε κάθε στριφογύρισμα του ύνπου μου σε σκεφτόμουν...
    Τα είπαμε αυτά...θα το γυρίσουμε το σύστημα,αλλά θέλει χρόνο η προσαρμογή.
    Θα δεις απόψε που θα πάρεις νωρίς το ελαφρύ βραδυνό σου τι καλά που θ'απολαύσεις
    αύριο πρωί το πρωινό σου!Πόσο μαλακά σου ανακοινώνω τις αποφάσεις μου για τα γεύματα σου ε;
    Αν κατάλαβα καλά πρωινό είχες πάλι μόνο καφέ και τσιγάρα και μόλις τώρα έβαλες στο στόμα σου κάτι!
    Είπαμε!Θέλω 4-5 φορές τη μέρα να με σκέφτεσαι...χωρίς να βαρυστομαχιάζεις,γευόμενη υγιεινές επιλογές!
    Και ναι!Το άλλο με τον Τοτό το ξέρω και δε χρειάζεται να μου το υπενθυμίσεις!Θα δεις που θα τα καταφέρουμε!
    Πρώτος στόχος το πρωινό!Εξάλλου είναι τυχαίο νομίζεις που η Audreu Hepburn έχει αυτήν τη σιλουέτα στο BREAKFAST at Tiffany's?
    Έχω μεγάλα σχέδια για σένα σε όλους τους τομείς!Καλή σου δύναμη με ό,τι άλλο τυχόν προκαλέσει το νευρικό σου σύστημα σήμερα!
    Φιλάκιαααααααα

Senior Member
    Σας είπα καλημέρα? Δεν θυμάμαι αν σας είπα. Καλημέρα λοιπόν!!!!!!!!!!!! Βιαστικη σήμερα! Φιλάκια

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Την έφαγα τη μπάρα, με το ζόρι και θα έπρεπε να βλέπατε τα μούτρα μου! Κι εδώ έχω μία απορία: Είναι ωραιότατη μπάρα με σοκολάτα, μία λιχουδιά που σε λίγες ώρες από τώρα θα έπρεπε να με δέσετε με αλυσίδες για να με απομακρύνετε από αυτή και παρόμοιες νοστιμιές. Γιατί το πρωί μερικοί αρνούμαστε την τροφή? Γιατί μας πιάνει αηδία και μόνο στην ιδέα της μάσησης, τη στιγμή που από το μεσημέρι και μετά οι μασέλες μας δουλεύουν υπερωρίες? Μήπως η λύση είναι να μην τρώμε πολύ το βράδυ, ώστε το πρωί να πεινάμε ή απλώς κάποιοι είμαστε "προγραμματισμένοι" ώστε να τρώμε από μία ώρα και μετά?
    και εγω το πρωι δεν μπορω να φαω τπτ. βεβαια εγω ξυπναω 6.3 το πρωι και τρεχω σαν τη μουρλη να προλαβω. πρωινο τρωω κατα τις 9 στο γραφειο δλδ 2,5 ωρες μετα το εγερτηριο!!! η συμβουλη μου ειναι να μη πιεζεσαι να φας οπωσδηποτε κατι μολις ξυπνησεις περιμενε λιγακι μεχρι να πεινασεις :thumbup:

Senior Member
    :love:

Senior Member
    Καλησπέρα βιαστικό μας Πωλινάκι!
    Φιλάκια λαλίστατο Πιτσοκόριτσο(τελικά θα το κρατήσουμε το όνομα;)
    Αχ κι η συνονόματη που μόνο άμα πάρει πρωινό με την τσίμπλα στο μάτι το λογίζει για πρωινό!9 η ώρα μεσημέριασε!
    Αχ,εσείς οι άξιες παραγωγικές υπάρξεις,που σηκώνεστε από τη μαύρη νύχτα,να'στε πάντα καλά γεμάτες ενέργεια!
    Δε θα χρονομετρούμαστε κιόλας ούτε θα πιεζόμαστε!Απλά το πρωινό είναι πολύ σημαντικό γεύμα και καλό είναι
    όπως μπορεί ο καθένας και τον βολεύει να το εντάξουμε στην καθημερινή μας διατροφή!Πάω να κουρέψω μαμά...Φιλάκιαααααα

Senior Member
    κάλησπέρα Ναταλάκι...όχι δεν το θέλω...

Senior Member
    Μπήκα για ένα γρήγορο γειά..... έχω πολύ δουλειά και ας παίρνω λιγότερα....

Τώρα γλυκιά μου αν είναι να καταλήξω στα πεζοδρόμια για να ζήσω τα παιδιά μου... τι να κάνω θα γίνω θυσία....

φιλιά....

Senior Member
    Originally posted by alalumaki

Τώρα γλυκιά μου αν είναι να καταλήξω στα πεζοδρόμια για να ζήσω τα παιδιά μου... τι να κάνω θα γίνω θυσία....
    Μμμμμμμμμμ...Έτσι το λέμε τώρα...Καλά...

Senior Member
    Originally posted by herts

κάλησπέρα Ναταλάκι...όχι δεν το θέλω...
    Δεν το θέλεις,αλλά δε μας δίνεις και στοιχεία για να εμπνευστούμε τον αντικαταστάτη του...
    Εγώ προκήρυξα διαγωνισμό γι' ανάδειξη νέου.Η καλή σου Μαρία,που σε ξέρει καλύτερα
    ούτε καν ίδρωσε το αφτάκι της...Αν δεν ενδιαφερθείς ούτε εσύ,πώς περιμένεις να γίνει χαΐρι;
    ʼντρα θέλω,τώρα τον εθέλω,αλλά πώς να σου τον βρούμε αν δεν έχουμε ιδέα τι επιθυμείς;Ε;Ε;
    Όλα είναι έτοιμα για τη βάφτιση!Όνομα περιμένουμε!Χάιντε!Κάνε καμιά δουλειά κι εσύ!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια και αγόρι!!! Τί μου κάνετε? Σήμερα ξεκίνησε μια πολύύύύύύύ δύσκολη μέρα, αλλά θα τα καταφέρω, και μάλιστα με επιτυχία!!!!!

Σε μια βδομάδα τέτια μέρα θα περιμένω να με παν στο χειρουργειο!!!!Αχ πόσο θελω να ξαπλώσω στο "κρεβάτι του πόνου"!!!! Ξέρω θα με πείτε μαζόχα, αλλά δεν είναι αυτό. είναι που ανυπομονώ να αλλάξει η ζωή μου!!!!!

Φιλάκια !!!!

Senior Member
    XAXA καλημέρα...το ονοματάκι μου τί σας λέει Ζωή ας πούμε?:bouncy: