Results 7,336 to 7,350 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
26-04-2011, 14:49 #7336
Ναταλάκι μου!
Τώρα μπήκα και σε διάβασα. Αγαπούλα μου γλυκειά, εκτός από το ότι τρελαίνομαι για τον τρόπο που γράφεις (μαζί με το παιδάκι που πρέπει να αποκτήσεις, πρέπει να το δεις και αυτό), σου στέλνω πολλά ζουπηχτά φιλιά....δεν σε χόρτασα.
Και επειδή έπιασα και την σπόντα για το τηλέφωνο που δεν απαντούσε, είδα τις κλήσεις πια την Μεγάλη Παρασκευή! Το είχα αφήσει στο αυτοκίνητο και δεν βγήκα καθόλου, γιατί τα παιδάκια μου από την επόμενη του παιδότοπου μέρα αρρώστησαν και τα είχα με πυρετό! Ευτυχώς πια το Μεγάλο Σάββατο ήταν περδίκια κι έτσι κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει και περάσαμε καλά!
Τώρα είναι πια η σειρά μου για να ανέβω να σε δω (τον Ιούλιο, στο υπόσχομαι από τώρα αγαπημένη μου).
για τα υπόλοιπα κορίτσια, τι να πω, όλα ήταν αξιαγάπητα. Και το Αλαλουμάκι μου το γλυκούλικο που είναι γλυκιά μανούλα, και η Ζωή που είναι ένα υπέροχο μαγκάκι, και η Γιάννα κι αυτή μια πολύ ζεστή και γλυκιά γυναίκα....και το Χανενέλι το τρυφερό....
Αλλά η μεγάλη έκπληξη, ήταν το Ναταλάκι μου, που άλλαξε πολύ, που ομόρφηνε πολύ, που τα μαλλάκ του του πηγαίνουν πολύ, που γκρίνιαζε πολύ αλλά με το πικάντικο μουτράκι του που δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία, θέλεις όλο να το ζουπάς....
ʼντε πάω να μαγειρέψω τίποτα η ανεπρόκοπη και όπως είπαμε έτσι???
Από αύριο ΔΙΑΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
- 26-04-2011, 15:12 #7337
Originally posted by mitsokolo
χαχαχαχ ζουζουνα μου καλως ηρθες σπιτακι σου!!!!!! λες να εχει το παιδακι μου φουξια μαλλακια???? :love::love:
χαχαχα
26-04-2011, 15:17 #7338
Ναταλάκι μου, εμείς που είμαστε μακριά, και δεν μπρορούσαμε να σε τημήσουμε με την παρουσία μας, καθώς θα έπρεπε να κάνουμε ένα ταξίδι 40 λεπτών με το αυτοκίνητο, 2 ώρες αναμονή στο αεροδρόμιο, 1 σχεδόν ώρα ταξίδι με το αεροπλάνο και ξέρω γω πόση ώρα με το Μετρό για το κέντρο αθήνα, σου λίψαμε καθόλου?
Δεν είδα ούτε μιά αναφορά, ούτε ένα από για σου Πωλινάκι μου, ούτε πως πέρασες μανάρι μου, ούτε τίποτα.....
26-04-2011, 15:44 #7339
εισαι γλυκα Ναταλακι μου !!! οτι και να πω ειναι λιγο καρδια μουυυυυυυυυυυυυυ
Πωλινακι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
26-04-2011, 16:24 #7340
Παραπονιάρικο,χαδιάρικο Πωλινάκι μου,μπορεί να μη με τίμησες με τη φυσική σου παρουσία στην Αθήνα,
από την τηλεφωνική σου ωστόσο δεν έχω κανένα παράπονο!Ενημέρωσες έμαθα και τον διαστημαλανιάρη,
που δεν κοιτά τα μηνύματα του πως είμαι Αθήνα,ενημέρωσες κι εμένα πως θα πάω σε παιδότοπο με τα κορίτσια...
Για το κριτσινέμβρυο βέβαια έμαθα τα ευχάριστα από τη Γιάννα,αλλά μη μου αγχώνεσαι.Δεν κινδυνεύεις να χάσεις τη δουλειά σου από μία παράλειψη!
Πιτσοκόριτσο,μην ξεχνιόμαστε!Περιμένω να λάβω μόλις λάβεις.Μη χρειαστεί να ξαναθίξω το θέμα.Οκ;
Λινταλένια,μη νομίζεις με το να με γλύφεις και να μου κάνεις κοπλιμέντια εξιλεώνεσαι για το φτύσιμο.
Το καλοκαίρι αυτό πρέπει να κάνεις πολλά για να σε συγχωρήσω.Όχι σαν την ξεπέτα του περσινού!
Και με ξαναείπες και γκρινιάρα!Αυτό πάλι! Πάω να παίξω παραδίπλα και στα άλλα τόπικς μας...Καλό απόγευμα!
26-04-2011, 17:13 #7341
Αυτό έλειπε να έχεις παράπονο από την τηλεφωνική μου παρουσία!!!!! χαχαχαχαχα
Για το κριτσινέμβρυο δεν το παρέλυψα απλά δεν σε ενημέρωσα γιατί ήθελα να πάρεις την χαρά από το ίδιο το κρακεράκι σου, και όχι να της πεις "α ναι μου το είπε το Πωλινάκι!!!"
Αχ θέλω και εγώ να πάω σε παιδότοπο.... και να δω και τον διαστημαλανιάρη...... ουφ, μόνο όνειρα κάνω.....
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!1 Δε σου είπα, δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά η κατάθληψη πάει, έφυγε!!!!!!!!!!!!!!!! Επεστρεψε το γνωστό σου Πωλινακι!!! χαχαχα
26-04-2011, 17:43 #7342
Γειά σας! Είμαι ο βρυκόλακας της γειτονιάς σας!
Ναι, ναι, ξαγρυπνώ η τεμπέλα και μόνο στην ιδέα ότι μετά από άααπειρο καθησιό, έρχεται σε λίγες ώρες η πρώτη μέρα εργασίας. Δεν παραπονιέμαι, καλά πήγαν όλα. Και καλά περάσαμε και καλά περάσατε, αν κρίνω από όσα διαβάζω.
Σήμερα, που λέτε, ένιωσα (τρομάρα μου) πολύ γκομενάρα και είπα να βάλω ένα στενούτσικο φόρεμα. Στη διάρκεια της ημέρας, τράβα, τράβα, σκίστηκε στο πλάι της μέσης. Πού πας βρε Καραμήτρο!! Πάντως καλύτερα στη δουλειά και με σκισμένο φόρεμα, παρά να αιωρούμαι στο κενό, καπνίζοντας, όπως οι φίλτατοι εικονιζόμενοι-εργαζόμενοι στο Empire State Building, αν δεν κάνω λάθος...
Χαίρομαι πολύ που είμαστε όλοι πίσω, με σκισμένα φορέματα, με καινούρια μωρά, με ανανεωμένη διάθεση και με χαρούμενα νέα! Φιλιά!!
26-04-2011, 18:45 #7343
Originally posted by Ava
Σήμερα, που λέτε, ένιωσα (τρομάρα μου) πολύ γκομενάρα και είπα να βάλω ένα στενούτσικο φόρεμα. Στη διάρκεια της ημέρας, τράβα, τράβα, σκίστηκε στο πλάι της μέσης.
Μη δουν γυναίκα αισθησιακή,λίγο προκλητικά ντυμένη,ξυπνά ο ταύρος μέσα τους!
Φαντάζομαι πόσο πτώμα θα νιώθεις με τόσο ξεπαρτάλιασμα!ʼντε να βρεις τη δύναμη να πας
αύριο να δουλέψεις,να βγάλεις έστω τα λεφτά του φορέματος!Καημένο μου πλάσμα!Κουράγιο!
26-04-2011, 19:02 #7344
Η αλήθεια είναι ότι ο αισθησιασμός περισσεύει.. Κάνω όνειρα για πίτσα το βράδυ, λιγδιασμένα δάχτυλα, μπουκωμένο στόμα, ημίφως και ατμόσφαιρα.... Μες στο χάι με βρίσκω! Και επειδή το σχεδιάζω από τώρα το έγκλημα, υπόσχομαι ότι αύριο δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθώ καθόλου!
26-04-2011, 19:10 #7345
"Λιγδιασμένα δάχτυλα,μπουκωμένο στόμα,ημίφως και ατμόσφαιρα";
Όλα αυτά με μια πίτσα,κοπελιά;Να μη γίνω αισχρή,αλλά μήπως μπέρδεψες κάποιο φωνήεν;
Αλλιώς αν όντως μιλάμε για σεξ με πίτσα,άλλη έχει το όνομα κι άλλη τελικά τη χάρη εδώ μέσα!
--->http://www.youtube.com/watch?v=TgxOUqh9b5Q&feature=related
26-04-2011, 19:20 #7346
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol:
Τι μου κάνετε, τι μου κάνετε και άρχισα πάλι να στροφάρω πρόστυχα! Και που να δείτε το επιδόρπιο!!
http://www.youtube.com/watch?v=2U5EoinJpWM
26-04-2011, 19:24 #7347
Kατάλαβα...
Όπως τα λες ακριβώς είναι!
"Αργά.. απολαυστικά ... αισθησιακά ... θέλεις ακόμα ...
τη γεύση BREAK! που γεμίζει γεμίζει ... γεμίζει ΤΟ ΣΤΟΜΑ!! "
26-04-2011, 19:27 #7348
Α!Και μια που είπες "πρόστυχα"και θυμήθηκα το μαστίγιο,που μου έκανε όσο έλειπα δώρο η Ευγενία μου...
Νούδι μου,έφερα κι εγώ ένα κοκκαλάκι δώρο από το ταξίδι μου στην πρωτεύουσα για το σκυλάκι σου!
26-04-2011, 20:08 #7349
Ε, δεν κρατιέμαι και θα βάλω την πρόσφατη ανακάλυψή μου, τη σούπερ γελοία διαφήμιση! Ταιριάζει και με το κλίμα!
Υγεία, καθαριότης, αρχοντιά! Κόντεψα να κατουρηθώ από το γέλιο!
Αφιερωμένο στη Ναταλία και στα 'κοκκαλάκια" της!
http://www.youtube.com/watch?v=Opt-c...eature=related
26-04-2011, 22:05 #7350
Αυριο επιστρέφουμε πίσω στην δουλιά....
http://www.youtube.com/watch?v=XoKi68055ss
Μόλις ξυπνήσω το πρωί, πολύ πρωί, πριν ξημερώσει δηλαδή καλά-καλά,
λέω από μέσα μου μουλάρι σήκω ντύσου γιατί εδώ σε περιμένουνε πολλά
και τότε τρέχω να ξυπνήσω, να ταΐσω, να ποτίσω και να ντύσω τα παιδιά
ενώ παράλληλα ετοιμάζω πρωινό για τον πασά.
Για μένα είναι αυτός ο στίχος!!! χαχαχαχα
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....