Results 7,366 to 7,380 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
01-05-2011, 13:02 #7366
Ναι,ναι,παλίρροια μου!Η νεράιδα τα έκανε τα κουμάντα της και μάλιστα από πολύ καιρό.
Έχει πάνω από δέκα χρόνια που τους παρακολουθώ ν' αλλάζουν και κλήθηκα να διαχειριστώ
τους νέους τους εαυτούς.Τελευταία όμως τα πράγματα προχώρησαν κι άλλο.Κάτι η κρίση στην Ελλάδα
κάτι ο βράχος που έγινε σπουργιτάκι κι οι σκιές της ανασφάλειας παίζουν και με το δικό μου φως
για πρώτη φορά στην καλά προστατευμένη ζωή μου.Όσο αστείο κι αν ακούγεται για κάποια στα 39 της,
ίσως που δεν εργάζομαι για το οικονομικό και κυρίως που δεν έκανα κατιούσα οικογένεια για το συναισθηματικό,
έχω κλονιστεί αρκετά τελευταία,πέρα φυσικά από τη στεναχώρια μου για εκείνον που ταλαιπωρείται.Στη ζωή είναι όλα.
Και κάποτε θα έρθουν και τα χειρότερα.Εκεί να με δω...Τέλος πάντων...Σ'ευχαριστώ,καρδιά μου,για τα λόγια σου!Φιλάκια!
- 02-05-2011, 08:24 #7367
Καλημέρα κορίτσια και αγόρι. Τί μου κάνετε?
Μόλις έδωσα την παραίτησή μου και κατάλαβα πως με χρησιμοποιούσαν με φτηνές δικαιολογίες....
02-05-2011, 11:06 #7368
Καλημερούδια ηλιόλουστε Βιταμπελόκοσμε!
Για άλλη μια φορά είπα να μπω από ξένο υπολογιστή(της Πέννυς αυτή τη φορά)για να σας πω μια καλημέρα.
Να δω πότε θα με δει το σπίτι μου,γιατί την είδα πολύ αλανιάρα τελευταία κι ακόμα δεν μπήκε για τα καλά κι η άνοιξη.
Πάντως η διάθεση μου είναι και πάλι καλή(κάτι τα παιδιά,κάτι ο ήλιος,κάτι η Πέννυ,που μου σχεδιάζει blog...)
Tελικά παρατηρώ πως δεν είμαι να με αφήνω πολύ μόνη.Θέλω φίλους και μωρά να χαίρομαι.Αν και το πρωινό
ξύπνημα,ειδικά μετά από ξενύχτι,είναι πολύ βάρβαρο,όσο κι αν μετά σε κάνουν να χαίρεσαι που σηκώθηκες απ'το κρεβάτι.
Καλό μας μήνα,καλή μας εβδομάδα,καλή δύναμη σε ό,τι καλούμαστε να διαχειριστούμε!Να έχουμε μια μοναδική Δευτέρα 2 Μαΐου!
03-05-2011, 08:11 #7369
Καλημέρα σας!!!
Σήμερα αποχαιρετώ την ηλικία του ανέμελου 27 και από αύριο μπαίνω και επίσημα στην ηλικία του όριμου 28... Νιώθω να γερνάω, νιώθω πως πια δεν μπορώ να είμαι το τρελλό κορίτσι χαρά γεματο που ήμουνα παλιά....
03-05-2011, 11:55 #7370
Καλημερούδια και από μένα, καθυστερημένα χρόνια πολλά σε όλες!!!!!!
Δεν κατάφερα να μπω, τρελό τρέξιμο... δεν πειράζει αρκεί να έχουμε δουλειά....
Ναταλάκι μου με τις τέλειες περιγραφές σου.... αλήθεια γιατί δεν γράφεις παραμύθια για παιδιά, το έχεις σκεφτεί ??? ε ??
Η συνάντηση ήταν σούπερ και αναμένω την επόμενη άνευ τέκνων και σε πιο βραδινή κατάσταση.... τα κορίτσια που δεν ήξερα πολύ σούπερ, το Ναταλάκι αδυνατισμένο και κούκλα όπως πάντα....
Οσο για τη σαγηνευτική Λινταλένια, τι να πω κούκλα μου, πρέπει να έχεις κάψει πολλές καρδιές !!!!! τα μικρά σκέτη γλύκα μας τα χάλασε λίγο γιατί δεν είχε after το όλο πάρτι... δεν πειράζει, την επόμενη φορά....
Ναταλάκι είχα και εγώ μηχανή... αλλά που μυαλό, μου το πήρατε....
03-05-2011, 12:01 #7371
A, ξέχασα... Ναταλί όταν βγήκες από το αυτοκίνητο με ρωτάει ο μικρός, "μαμά είναι πολύ καλή σου φίλη?" ναι του λέω, γιατί ρωτάς "γιατί είναι πολύ καλό και γλυκό κοριτσάκι, έχει πως να στο πω γλυκιά φωνούλα"..... τι να πω, το έχεις πρέπει να κάνεις κάτι με παιδιά, ένα παιδότοπο ασυνήθιστο, ή παιδικά παραμύθια.... σκέψου το !!!
04-05-2011, 08:34 #7372
Απόψε γιορτάζω κόσμος πολύς
μα γύρω μου κανείς
http://www.youtube.com/watch?v=pMGeuGoP4zQ
04-05-2011, 16:30 #7373
Καλησπέρα,Βιταμπελόκοσμε!Ε λπίζω να μου είστε όλοι καλά κι ας έχουμε κάμποσο διασκορπιστεί...
Μίλησα με το μπαρμπούνι χθες.Είναι καλά στην υγεία της και συνεχίζει στους τρελούς καθημερινούς ρυθμούς της.
Της τα έψαλα ένα χεράκι για το πώς την είδε και μετά συγχισμένη την έδωσα στην Πέννυ παραδίπλα,η οποία καθόταν
αναπαυτικά στον καναπέ της και χαμογελαστή έτρωγε τις δικαιολογίες της τύπου "μας ελέγχουν τους υπολογιστές
στη δουλειά και δε μπορώ πλέον να μπαίνω από κει,αλλά ούτε κι απ'το σπίτι που δεν προλαβαίνω..."
Και με τη συμπεθέρα της τη Βάσια είχα μιλήσει πριν πολύ καιρό...Κι εκείνη πιεσμένη πολύ χρονικά από δουλειά και δυό πλέον παιδιά!
Καταλαβαίνω πως όλοι έχουμε πολλά στη μη διαδικτυακή ζωή μας και κατά καιρούς εξαφανιζόμαστε,αλλά μάλλον περνά κι η μεταξύ μας
σχέση κρίση.Πρέπει σιγά σιγά κι εγώ να αποδεχτώ πως η εποχή εκείνη πέρασε ανεπιστρεπτί.Πέρασε πολύς καιρός και δε δείχνει να σώζεται...
Τέλος πάντων,μη βαραίνω το κλίμα(αν και πραγματικά με στεναχωρεί που χαθήκαμε τόσο με πολλούς...)
Αλαλουμένια,να'ναι καλά το κουκλί σου που συγκίνησε πολύ το 39χρονο "κοριτσάκι με τη γλυκιά φωνούλα".
Απορώ πάντως γιατί καθόλου δεν ασχολήθηκα με τα παιδιά εκείνη τη μέρα.Πάντως σοβαρά μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση.
Δείχουν να έχουν μεγαλώσει σ'ένα πολύ ισορροπημένο γεμάτη αγάπη και σεβασμό περιβάλλον!Να τα χαίρεστε να μεγαλώνουν με υγεία!
Οι συμβουλές σου για ν'ασχοληθώ επαγγελματικά με κάτι που αφορά παιδιά είναι κάτι που πάντα περνά από το μυαλό μου,
ωστόσο μένει εκεί.Καλύπτεται η ανάγκη μου από τα παιδιά των φίλων μου πού και πού και το προσπερνάω...Εξάλλου ό,τι αφορά
στο χρήμα,τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα,δε με απασχόλησε ποτέ...Αχ...Θυμήθηκα τώρα προχθεσινή ατάκα της μεγάλης κόρης της Πέννυ.
Εκεί που κάναμε τα μαθήματα της(εγώ στην καρέκλα του γραφείου της κι εκείνη στην αγκαλιά μου)μου πετάει στο άσχετο
πόσο πολύ χαίρεται που με συνάντησε.Της λέω κι εγώ πόσο πολύ χαίρομαι φυσικά που γνωριστήκαμε,φιλάκι,αγκαλί τσα και συνεχίζει
"Επειδή είσαι ονειρεμένη και αστεία κι έχεις κι ονειρεμένο σπίτι.Κι όταν μεγαλώσω θέλω να κάνω κι εγώ ένα ονειρεμένο σπίτι σαν το δικό σου"
Και της απαντώ πως θα τη βοηθήσω,αν θέλει,να το κάνουμε ονειρεμένο μαζί.Και τι μου απαντά με βεβαιότητα μάλιστα;
"Μα τότε εσύ θα έχεις πεθάνει!"Λατρεύω την παιδική ειλικρίνεια!Να τα χαίρεστε τα καμάρια σας!Είναι ο πολυτιμότερος θησαυρός του κόσμου!
Να ευχηθώ στο Πωλινάκι μας,που σήμερα γίνεται κατά ένα χρόνο Πωλινακότερο(το φαινόμενο "Πωλίνα" αποτελεί για μένα και επίθετο)
να χαρεί τη μέρα της και ν'αφήσει κατά μέρους ανόητες σκέψεις τύπου γέρασα στα 28 μου χρόνια.Θα στα χώσω και τηλεφωνικά αργότερα...
Δε θα σου αφιερώσω τούρτα,καθότι φρεσκοσλιβωμένη,αλλά λίγη κουβερτούρα λιωμένη πάνω σου το βράδυ,δε νομίζω να πειράζει.
Εξάλλου,άλλος θα τη γευτεί εκεί...Ήδη η ζωή σου χαμογελά και συνειδητοποιείς πως άμα θέλεις κάτι,έχεις τον τρόπο να τα καταφέρεις!
Είναι πολύ σημαντική,θεωρώ,η χρονιά που μπαίνει!Είμαι σίγουρη πως θα μείνει σταθμός μεγάλων θετικών αλλαγών στην ιστορία σου.
Να χαρείς την κάθε της μέρα!Αφαλώς θα έχεις υπόψιν σου πόσοι θα δίναμε δεν ξέρω τι να ήμασταν στα χρόνια σου...Να μας ζήσεις!
04-05-2011, 17:18 #7374
Polinaki............ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑ...........:bouncy:
σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλα!
κ να έχεις πανω απ'ολα υγεία!! :love:
04-05-2011, 23:11 #7375
ΚΑλησπέρα!!!!!!! Καλά μιλάμε έφτιαξα μια τούρτα!!Αλλο πράγμα!!!! Θα την ανεβάσω στο θέμα μου, όσοι πιστοί προσέλθετε!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Σισι μου!!!
Ναταλάκι μου, το γνωστό σουξέ που λέει "Εκεί που καίγομαι πολύ, θέλω να νιώσω το φιλί... Πιο χαμηλά πιο χαμηλά πιο χαμηλά...!!!!" Νομίζω εκεί πρέπει να πάει και η σοκολάτα!!!!! Αφού είπαμε ο άντρας μου άφησε τα ξεκάθαρα υπονοούμενά του με το δώρο που μου έκανε!!!!! χαχαχα
Οντος η φετηνή χρονιά μέχρι στιγμής μου πάει τέλεια και πιστεύω θα συνεχίσει ακόμη πιο τέλεια!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου, και οκ δεν θα ξαναπαραπονεθώ για την ηλικία μου, μέχρι το χρόνου που θα κλίνω τα 29!! χαχαχαχα
Φιλακια!!!
05-05-2011, 10:56 #7376
Αιτούμαι ουράνιου τόξου!Να λάμψει και πάλι ο ήλιος,να στεγνώσει κάθε μουσκεμένη διάθεση!Καλημερούδια μας!
06-05-2011, 01:54 #7377
ΟΥΑΟΥ τελειο το παραπανω!!!!!!!!!!!!!!!!
06-05-2011, 08:28 #7378
Καλημερίζω την όμορφη αλλά χαμένη παρέα... Που είστε βρε κορίτσια? Που χαθήκατε? Τώρα που άρχισα να χάνω κιλά δεν με παιζετε πια?
06-05-2011, 11:05 #7379
Originally posted by polinaki1983
Που είστε βρε κορίτσια? Που χαθήκατε? Τώρα που άρχισα να χάνω κιλά δεν με παιζετε πια?
Εγώ πάντως,Πωλινάκι,να ξέρεις,δε σε παίζω γιατί με αυτήν σου την τούρτα,που συνεχώς τη βλέπω μπροστά μου,είμαι οριακά να πάθω ζάχαρο!
06-05-2011, 11:06 #7380
Το αγαπημένο τραγουδάκι του γιού μου!!!!
Μην ανχώνεσε, δεν παθαίνεις, είναι πολύ προσεγμένη η τούρτα μου, καμία σχέση με τις ετοιματζίδικες που είναι φισκα στην ζάχαρη!!!!
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή