Results 7,741 to 7,755 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-07-2011, 23:04 #7741
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by Γλαύκη
Σαν να'ταν αλλη κι οχι εγω μες την ζωη πορευτηκα...οσο κ αν κανεις προσεχει,οσο κι αν το προσπαθει,δευτερη ζωη δεν εχει......
πόσο πολύ το αγαπώ αυτό το τραγούδι κ πόσο πολύ νιώθω πως με αντιπροσωπεύει τον τελευταίο καιρό.
- 03-07-2011, 23:10 #7742
μιας και λετε για τραγουδακια ..
εγω το τελευταιο καιρο εχω ερωτα με αυτο το τραγουδακι και το βιντεοκλιπ του ....
Perils of Love...
03-07-2011, 23:19 #7743
Originally posted by zwhtsa
μιας και λετε για τραγουδακια ..
εγω το τελευταιο καιρο εχω ερωτα με αυτο το τραγουδακι και το βιντεοκλιπ του ....
Perils of Love...
Υπέροχο καθότι και γαλλικουλάκι,αλλά έχω την έντονη αίσθηση πως η μουσική
είναι διασκευή του αγαπημένου "ο κόσμος σου να είμαι εγώ" του Μάνου μας...Τι λες κι εσύ;
--->ΑΛΙΚΗ ΚΑΓΙΑΛΟΓΛΟΥ : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ
Στίχοι: Νίκος Γκάτσος
Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις
Πάλι μεγάλα λόγια κι υπερβολές
πάλι μεγάλα λόγια μου ξαναλές.
Όποιος χωρίς δαιμόνους δαιμονίζεται
πάει μια δεξιά, μια αριστερά,
ποτέ δεν πάει μπροστά.
Λόγια γνωστά και ίδια λόγια αδειανά
ατέλειωτα ταξίδια στο πουθενά.
Όποιος χωρίς ανέμους ανεμίζεται
πάει μια ψηλά, μια χαμηλά,
ποτέ δεν πάει σωστά.
Αν μ'αγαπάς κι αν θες να σ'αγαπώ
σταμάτα να σκορπάς το άνθος σου και τον καρπό.
Μαζί μου θέλω σεμνά να περπατάς
αλλού να μην κοιτάς
ο κόσμος σου να είμαι εγώ.
Πάλι μεγάλα λόγια κι υπερβολές
πάλι μεγάλα λόγια μην ξαναλές.
Όποιος χωρίς φεγγάρια φεγγαριάζεται
πάει μια κρυφά, μια φανερά
ποτέ δεν πάει στρωτά.
Αν μ'αγαπάς κι αν θες να σ'αγαπώ
αλλού να μην κοιτάς
ο κόσμος σου να είμαι εγώ.
03-07-2011, 23:24 #7744
εξαιρετικο!
Κάθε φορά με εκπλήσεις ...
ολα σου τα ποστ εχουν αυτο το κατι το ιδιαιτερο!!
:love::love::love:
03-07-2011, 23:25 #7745
Originally posted by aggeloydaki
Σαν να'ταν αλλη κι οχι εγω μες την ζωη πορευτηκα...οσο κ αν κανεις προσεχει,οσο κι αν το προσπαθει,δευτερη ζωη δεν εχει......
πόσο πολύ το αγαπώ αυτό το τραγούδι κ πόσο πολύ νιώθω πως με αντιπροσωπεύει τον τελευταίο καιρό.
Δεν πάμε τουλάχιστον μετά τη διαπίστωση αυτή προς Σεφέρη μεριά;Ν'αλλάξουμε ζωή;
Mε τι καρδιά, με τι πνοή,
τι πόθους και τι πάθος,
πήραμε τη ζωή μας· λάθος!
κι αλλάξαμε ζωή.
03-07-2011, 23:25 #7746
ν μ'αγαπάς κι αν θες να σ'αγαπώ
αλλού να μην κοιτάς
ο κόσμος σου να είμαι εγώ. ...
ειδικα αφιερωμενο σε καποιον .... που προσπαθω να ξεχασω ...
03-07-2011, 23:44 #7747
Originally posted by zwhtsa
ειδικα αφιερωμενο σε καποιον .... που προσπαθω να ξεχασω ...
Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να ξεχάσουμε κάποιον που άφησε έντονα τα χνάρια του μέσα μας...
Ίσως να προσπαθούσαμε να δώσουμε σ'αυτά διαφορετική σημασία.Πιο κοντινή στην αλήθεια,
πιο μακρινή στις ανάγκες και τη φαντασίωση...Ο μύθος έχει απειλητικά τεράστιες διαστάσεις.
Εύκολα δε γκρεμίζεται...Κάθε σύγκριση μαζί του δεν έχει καμία ελπίδα!Οι πραγματικές διαστάσεις απογυμνώνουν.
Και γδυμένος από την απατηλή γοητεία του είναι λιγότερο πλάνος...Κι ως τέτοιος,πιο ανθρώπινος,
φαντάζει ευκολότερος να τον αντιμετωπίσουμε.Ίσος προς ίσον.Δεν είναι ζητούμενο η λήθη.Η αλήθεια είναι.
04-07-2011, 00:49 #7748
Eυχαριστω.Τα βρηκα αλλα εχω τον υπολογιστη για λιγο.Θα τα δω αυριο.
50.Ευτυχισμενοι οσοι αγαπιουνται κι οσοι αγαπουν κι οσοι μπορουν να ξεπερασουν την αγαπη.
51.Ευτυχισμενοι οι ευτυχισμενοι.
Ας με δεχτει ο Χορχε αναμεσα σε οσους-σ' αυτους που ψαχνουν που προσπαθουν να ευτυχισουν
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
04-07-2011, 09:48 #7749
Καλημέρα σας. Πολλές νέες σελίδες μέσα στο τόπικ και δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω.... δεν πειράζει όμως, μου το συνχωρείτε έτσι?
Λατρεύω τον νέο τίτλο...... Κάποτε είχαμε ένα λευκό γιασεμί στην αυλή μας, και μάζευα τα λουλουδάκια ένα ένα, τα περνούσα σε κλοστή και έφτιαχνα μοσχομυριστά κολιέ και βραχιόλια.... Αχ τί ξέχνιαστες στιγμές ήταν αυτές......
Ναταλύ μου, στο εξωχικό δίπλα στην θάλασσα, έχει χόρο για ακόμα 2 άτομα? (1μιση εγώ και μισό ο γιος μου?).... Θέλω να φύγω μακριά..... Μακριά από όλα όσα με πόνεσαν και με πονάνε.... Μακριά από όλους όσους παίζουν με τα συνεσθήματα μου απλά λέγοντας "ε και τί έγινε... σιγά καλέ... πώς κάνεις έτσι..." ή από κάπιους άλλους που λένε "Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι μεταξύ μας με αυτή μου την απόφασή έτσι? ". Και η ψυχούλα μου να θέλει να φωνάξει " Τί έγινε??????? Ακριβώς, τίποτα δεν έγινε... Αυτό έγινε... ηταν σαν να μην υπήρχα..... πώς κάνω έτσι... πώς κάνω έτσι όταν ενώ είμαι 102 κιλά κανείς δεν με βλέπει ότι είμαι εκεί....." " Δεν αλλάζει τίποτα? Εσύ το λές ότι δεν αλλάζει τίποτα... για μένα αλλάζουν πολλά... για μένα που είμαι στην αναμονή εδώ και 9 μήνες για το πολυπόθητο ναι, αλλάζουν πολλά... μπορεί να σε αγαπάω, αλλά με κάθε τρόπο με κρατάς μακριά από το σπίτι σου.... Αλλάζουν πολλά..."
Εδώ και δύο μέρες η ψυχούλα μου, η καρδιά μου, το μυαλό μου... όλα μαζί κλαίνε..... Κλαίνε γιατί βλέπουν πως πολύ εύκολα ακόμα και ο πιο κοντινός τους άνθρωπος τους κλείνει την πόρτα με μια πολύ φτηνή δικαιολογία και την φράση "ξέρεις πως σε αγαπάω, δεν αλλάζει τίποτα μεταξύ μας μετά από αυτό".
Θέλω να φύγω μακριά από όλα αυτά που με πληγώνουν... που με πονάνε.... Θέλω να νιώσω καλά.... Ζητάω πολλά?
04-07-2011, 11:09 #7750
Originally posted by polinaki1983
" Τί έγινε??????? Ακριβώς, τίποτα δεν έγινε... Αυτό έγινε... ηταν σαν να μην υπήρχα..... πώς κάνω έτσι... πώς κάνω έτσι όταν ενώ είμαι 102 κιλά κανείς δεν με βλέπει ότι είμαι εκεί....."
"ξέρεις πως σε αγαπάω, δεν αλλάζει τίποτα μεταξύ μας μετά από αυτό".
Θέλω να νιώσω καλά....
1) το καταλαβαινεις ότι μεσα απο το ξεσπασμα σου μπορει κ να βρηκες το γτ ησουν παχυσαρκη, έτσι??το τι σημαινε το φαγητο για εσενα....
2) Εφόσον για εσενα αλλαζει, αρκει απλα να το δηλωσεις κ μετα να το δειξεις.... το οτι καποιος αυτο πιστευει δεν σημαινει οτι ωφειλεις κ να φερεσαι αναλογα....
3) Θέλω να νιώσω καλά.... -> καταλαβαινω ότι στην παρουσα φαση ειναι δυσκολο...
Θα στο αλλαξω λιγο "Θελω να νιωσω οσο καλυτερα μπορω με τις υπαρχουσες συνθηκες..." και θα σου πω ότι αυτο ειναι ευκολο.... συνειδητοποιησε οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν παραμονο αν το θελουν ή σπανιοτερα αν αλλαξουμε εμεις και μας ακολουθησουν.... κοιτα τι σου κανει και τι δν σου κανει απο τη ζωη σου κ αλλαξε το... και κοιτα να περνας καλα... οταν σε ενοχλει κατι να το λες... οταν σε ενοχλει επανειλημμενα κατι να δειχνεις οτι αυτο εχει κ συνεπειες (στους αλλους οχι σε σενα)..... και μια συμβουλη εκ των προτερων.... προσεξε να μην κανεις συμμαχια με το γιο σου, οσο ασχημη φαση κ τυχει να περνας με τον αντρα σου... στο τελος θα ειναι εις βαρος του μικρου αλλα κ της σχεσης μεταξυ πατερα-γιου... δεν λεω ότι αυτο κανεις... αλλα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι πανευκολο να συμβει (κ αυτο στο λεω οχι μονο επαγγελματικα αλλα κ προσωπικα)
04-07-2011, 11:17 #7751
Κόνικα μου, είναι κτυπίματα από 2 διαφορετικά άτομα.... με τον άντρα μου, οκ, το ξέρει πια πως όλα έχουν τελειώσει όπως τα ήξερε, πως αν δεν του αρέσει, απλά φεύγει και μας αφήνει ήσιχους.... Πιο πολύ με πίκρανε το κτύπιμα από το δεύτερο άτομο........... αυτό που λέει πως ότι και να έγινε δεν αλλάζει τίποτα μεταξύ μας..... Ολοι μου λένε ε καλά μωρέ, οκ δεν έγινε δεν έγινε, δεν θα τσακοθείς τώρα γιαυτό.... κιόμως εγώ νιώθω πως θέλω να τσακοθώ, πως θέλω να φωνάξω, να βρίσω, να βγάλω όλα αυτά που νιώθω μέσα μου για το συγκεκριμένο περιστατικό... Γιατί απλά νιώθω πεταμένη....
Με τον γιο μου δεν κάνω συμμαχίες.... Απλά λέω να τον πάρω να φύγουμε για να μην τον φορτώσω σε κανέναν μόνο και μόνο για να έχω εγώ μερικές μέρες πλήρης ηρεμίας. Προτιμώ να τρέχω πάνω κάτω γιαυτόν, αλλά να μην έχω τίποτα άλλο στο κεφάλι μου..... Γίνετε?
04-07-2011, 11:29 #7752
κιόμως εγώ νιώθω πως θέλω να τσακοθώ, πως θέλω να φωνάξω, να βρίσω, να βγάλω όλα αυτά που νιώθω μέσα μου για το συγκεκριμένο περιστατικό... Γιατί απλά νιώθω πεταμένη....
04-07-2011, 11:32 #7753
Originally posted by konina
κιόμως εγώ νιώθω πως θέλω να τσακοθώ, πως θέλω να φωνάξω, να βρίσω, να βγάλω όλα αυτά που νιώθω μέσα μου για το συγκεκριμένο περιστατικό... Γιατί απλά νιώθω πεταμένη....
04-07-2011, 21:52 #7754
Κόνικα μου, είναι κτυπίματα από 2 διαφορετικά άτομα.... με τον άντρα μου, οκ, το ξέρει πια πως όλα έχουν τελειώσει όπως τα ήξερε, πως αν δεν του αρέσει, απλά φεύγει και μας αφήνει ήσιχους.... Πιο πολύ με πίκρανε το κτύπιμα από το δεύτερο άτομο........... αυτό που λέει πως ότι και να έγινε δεν αλλάζει τίποτα μεταξύ μας..... Ολοι μου λένε ε καλά μωρέ, οκ δεν έγινε δεν έγινε, δεν θα τσακοθείς τώρα γιαυτό.... κιόμως εγώ νιώθω πως θέλω να τσακοθώ, πως θέλω να φωνάξω, να βρίσω, να βγάλω όλα αυτά που νιώθω μέσα μου για το συγκεκριμένο περιστατικό... Γιατί απλά νιώθω πεταμένη....
Με τον γιο μου δεν κάνω συμμαχίες.... Απλά λέω να τον πάρω να φύγουμε για να μην τον φορτώσω σε κανέναν μόνο και μόνο για να έχω εγώ μερικές μέρες πλήρης ηρεμίας. Προτιμώ να τρέχω πάνω κάτω γιαυτόν, αλλά να μην έχω τίποτα άλλο στο κεφάλι μου..... Γίνετε?
Κανε οτι περναει απο το χερι σου για να εισαι ΕΣΥ 1α καλα! Ναι και ας σκεφτουν αλλοι οτι κοιτας τον εαυτο σου! Τοσο καιρο ποιον κοιτουσες? Αφησες το Πωλινακι μονο του και φροντιζες τους αλλους? Τελος! Το ξερω οτι οσοι δεν ειναι στο χορο πολλα τραγουδια λενε... Αλλα απο οτι καταλαβα ειναι μια περιοδος αλλαγων για εσενα! Να νοιωσεις καλα μεσα στο πετσι σου! Και μην ξεχνας! Εισαι μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΟΜΟΡΦΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ γυναικα! Ολα ειναι στα χερια σου! Και μην ξεχνας οτι ολοι εδω ειμαστε ενα τηλεφωνο μακρια!
04-07-2011, 22:43 #7755
50.Ευτυχισμενοι οσοι αγαπιουνται κι οσοι αγαπουν κι οσοι μπορουν να ξεπερασουν την αγαπη.
51.Ευτυχισμενοι οι ευτυχισμενοι.
41. Τίποτα δεν χτίζεται πάνω στην πέτρα, όλα πάνω στην άμμο χτίζονται, όμως το χρέος μας είναι να χτίζουμε σα νά ?τανε η άμμος πέτρα...
--->ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ : ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟΚΡΥΦΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία