Results 7,816 to 7,830 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
11-07-2011, 13:23 #7816
wowwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!! Πάει πολύς καιρός να γράψεις ένα τόσο μεγάλο ποστ και το μισό να απευθύνετε σε μένα!!!! Σας ευχαριστώ λαμπάκια του ρούτερ!!!!!!!
Ναταλύ μου, ξέρω πως πρέπει να ψάξω βαθιά μέσα μου τί θέλω, τί με γεμίζει, τί με κάνει ευτυχισμένη. Θα το κάνω, πού θα μου πάει.
Χτες είχαμε πάει στην θεία μου για μεσημεριανό, και εκεί όλο με θαύμαζε με την άκρη του ματιού του. Τον έβλεπα που το ύφος του ήταν τόσο γλυκό και γαλήνιο. Σε κάπια φάση πηγε η θεία μου κοντά του και του λέει είδες την Πωλίνα μας πόσο αδυνάτησε, έχει ομορφύνει ακόμα πιο πολύ και το πρόσωπο της. Και της απαντάει ο δικός μου ναι θεία το βλέπω, το βλέπω και δεν ξέρω πως να της το πω. Δεν ξέρω πως να την κερδίσω πίσω. Φοβάμαι μην κάνω κάτι και την χάσω τελείως. Και τότε η θεία μου του λέει απλά αγάπα την και δείξε της το, πες της πόσο πολύ σου αρέσει έτσι, πες της αυτό που πραγματικά νιώθεις.
φυσικά εγώ τους είχα δει που μιλούσαν, και μετά ήρθε η θεία και μου τα είπε. Το απόγευμα λοιπόν που θα φεύγαμε, μου πρότεινε να πάμε βόλτα εκεί που έκλεισε ξενοδοχείο για τις διακοπές μας, και για να πιούμε ένα καφεδάκι. Ηταν η πρώτη φορά που ενώ βλέπαμε κοπέλλες μεστον δρόμο με τα μαγιό και τα λοιπά, γυρνούσε και μου έλεγε πως εγώ είμαι η αγαπούλα του και η ομορφότερη γυναίκα για εκείνον. Κάναμε και μια πολύ ωραία συζήτηση (ίσως η πρώτη φορά που συζήτησε τόσο όμορφα) για το τί θέλουμε ο καθε ένας από τον γάμο μας, μου είπε και πόσο πολύ έχω αλλάξει και φοβάται μην φύγω με άλλον (λες και είναι όλοι έξω από την πόρτα μου και με περιμένουνε).
Του έδωσα να καταλάβει πως για να είμαστε καλά πρέπει να με σέβετε, πως πια με έχει κουράσει η όλη ιστορία, και πως αν δεν είναι πρόθυμος να με δεκτεί όπως είμαι, με τα καλά και τα κακά μου, είναι ελέυθερος να φύγει να πάει όπου τραβάει η ψυχούλα του. Η απάντησή του ήταν ότι η ψυχούλα του θέλει να είναι μαζί μου.
Τώρα θα δείξει στην πορεία. Εγώ ήμουν ξεκάθαρη και στο τί θέλω, και στο τί περιμένω, και σε όλα.
Αχ....
Αλλαγή θέματος, Αυριο πάω στους πλαστικούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Κοντά στο μεσημεράκι είναι το ραντεβού μου, και έχω τόοοοοοοοοση αγωνία!
- 11-07-2011, 14:50 #7817
Kαλημέρα πέρα ως πέρα για να θυμηθούμε και τολαικό μας ήρωα!!
Μπανάκια ακούω με θεα την κατοικία τωνθεών...τυχερή!(αν κάπου εκεί κοντά δεις δυο κουκλιά δίδυμα αγόρια να τσουρομαδιούνται και μια γλυκυτατη κυρια να προσπαθειί να τα χωρίσει είναι τα ανηψάκια μου με τη νύφη μου Νατάλι...δωστους φιλια...κάπου πιο πέρα θα είναι κι οαδε ρφός μου χωμένος στη νιρβάνα των βιβλίων του...κούκλος κι αυτός ψηλός καστανός με πράσινα μάτια...και λίγη κοιλίτσα τελευταία), άσχετο!
Είδες τι σου κάνει ο Πιερικός αήρ;
Μια ηρεμία διέκρινα στο ύφος σου...συνοδευόμενη όμως από τη θλίψη σου...υποψιάζομαι τα δύσκολα(ούτε καν να τα φανταστώ δενμπορώ...) οπλίσου με δύναμη καιυπομονή,καλή μου...μάλλον θα σου χρειαστούν και τα δυο...όσον αφορά τη συνάντησή μας που δεν έγινε λόγω του Ποπάυ, πολύ βαρέως το φέρω!!!Ευτυχώς, που το Νατάλι μας πηγαινοέρχεται συχνά στα μέρη της Ελλαδας και θ αυπάρξει και άλλη.
Κορίτσια κι αγόρι, πού είστε;;; Κι εσείς λουόμενοι;;;Για να δίνουμε το παρόν...
Σας φιλώ με την ευχή να μη ζούμε αυτά που μπορούμε να αντέξουμε, τελικά...λίγη φειδώ, βρε αδερφέ...μπααααααααααααα!
11-07-2011, 15:47 #7818
Γεια σας, γεια σας.... σήμερα η μέρα δεν ξεκίνησε καλά και είπα να σας επισκεφτώ, ναι στα δύσκολα σας θυμάμαι, αμ, έτσι είναι ο άνθρωπος δεν το ξέρετε....
Διάβασα σχεδόν όλο το Α3 της τρελοσοφερίνας και ήρθα στα ίσα μου...
Ελπίζω να είστε όλοι καλά, για σένα τρελοκόριτσο δεν ρωτάω αφού άρχισες τα Α3 ή πολύ καλά είσαι ή πολύ χάλια !!! Εύχομαι το πρώτο....
11-07-2011, 19:59 #7819
Πίσω στη βάση μου, με μια γλυκειά, αλλά απίστευτη κούραση!
Τρελές αποστάσεις για να δω τη θάλασσα, μεγάλα δρομολόγια, αλλά άξιζε, πραγματικά άξιζε!
Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, τρία μπάνια μετράω, λίγο μαύρισμα απέκτησα, αλλά δε με νοιάζει κιόλας. Το μαύρισμα δεν το κυνηγώ, ποτέ μου δεν το κυνηγούσα.
Τι να πρωτοθυμηθώ, βουτιές όποτε μου έκανε κέφι (το σπίτι ήταν μπροστά στη θάλασσα), κοκτέιλς με το κύμα να σκάει στα πόδια μου, γέλια και χαρές, γραφικά ταβερνάκια με ορίζοντα να απλώνεται το μάτι, άφθονο, φρέσκο ψάρι... Η ζωή που δεν έζησα και θα ήθελα να ζω κάθε μέρα, για πάντα.. Πρωταγωνιστούσε παντού το άρωμα του λευκού γιασεμιού. Και να θέλει κανείς, μπορεί να σας ξεχάσει? :grin:
Πικάντικα νέα δεν έχω, δυστυχώς οι γκόμενοι της αρεσκείας μου αλλού ρίχνουν τις πλάνες ματάρες τους.. Στις οικογενειακές παραλίες αισθανόμουν μια χαρά μέσα στο σαρκίο μου, χθες όμως πήγαμε σε μία πιο προχωρημένη. Τι είδαν τα ματάκια μου! Μαγιώ στριγκ, γυνμασμένες κορμάρες, τατουάζ σε σημεία πρόκληση, εξτένσιονς, ψεύτικα νύχια, βαμμένα σε φλούο αποχρώσεις, και τι δεν κάνουν οι γυναίκες, ώστε να είναι αρεστές. Δεν ένιωσα κομπλεξικά, όχι γιατί είμαι τυφλή ή εγωίστρια, αλλά γιατί είμαι ευγνώμων για όσα έχω ήδη πετύχει. Τουλάχιστον τώρα ξαπλώνω στις παραλίες αυτές, που παλιότερα μου προκαλούσαν απίστευτο άγχος.
Η ξαδέλφη είναι μια πολύ μοδάτη γυναίκα, που έφριξε μόλις με είδε με το περσυνό μου καφτανάκι για την παραλία. Μου απαγόρευσε να το φορέσω ξανά, με έκανε και το δώρισα στη μάνα μου, στην οποία και απευθύνεται κατά επίμονη δήλωσή της και με έσυρε στην αγορά. Πήρα ένα μπουρνουζέ, κοντό φορεματάκι, το οποίο είναι νεανικό και γλυκούλι. Όταν της είπα ότι πάλι xl είναι, προς τι λοιπόν η χαρά της, είπε ότι τώρα άλλαξα κατηγορία σε ρούχο. Ότι αυτό πριν δε μπορούσα να το φορέσω, δεν θα το κοιτούσα καν. Τέρμα και τα καφτάνια, οδηγίες εξαδέλφης!
Οπτικοακουστικό υλικό δεν έχω από τα μαγικά σκηνικά που έζησα, αν και θα έπρεπε, ιδίως για το χθεσινοβραδυνό.. Ταβερνάκι γραφικό και πλήρες αισθητικής, λευκά τραπεζομάντηλα (κανονικά, όχι χαρτιά και αηδίες), γαλάζιες καρέκλες, ανθισμένος κήπος, λιμανάκι ακριβώς μπροστά, λίγες παρέες, ηλιοβασίλεμα...
Επειδή, όμως, είμαι και διπολική προσωπικότητα και απολαμβάνω τα πάντα, και τα παραδοσιακά και τα μοντέρνα, και τα ήσυχα και γραφικά, αλλά και τα πιο θορυβώδη, σας παραθέτω το hit του φετινού καλοκαιριού:
http://www.youtube.com/watch?v=6L5NrHZ9clk
Δονούνταν η παραλία...
Τι να κάνω η δόλια, με το σόι που έμπλεξα.. Πάει το καφτανάκι μου, πάνε τα πλαστικά μου παπουτσάκια (τα πέταξε κι αυτά το τέρας και μου φόρεσε σαγιονάρες με αστερίες), ακούω i want you in my bedroom, του χρόνου με ετοιμάζει για μίνι φουστίτσα φουντωτή για την παραλία, από αυτές που ακολουθούν την κίνησή σου όταν χορεύεις, πάνω από μπικίνι εννοείται, θα με βγάλει στο κλαρί, τη βλέπω από τώρα τη δουλειά.. :P
Μέχρι τότε, τα κεφάλια πάλι μέσα. Πήραμε την ανάσα μας, γεμίσαμε τις μπαταρίες μας και εις άλλα με υγεία!
11-07-2011, 21:08 #7820
Βρε καλως το Ναταλακι μου που μας θυμηθηκε κ περασε απο τα μερη μας!!!Τη δευτερη φορα κ με ολοκληρο διηγημα μαλιστα!Κ τωρα μα τα παρουμε ενα ενα απο την αρχη!!1)Τα ματια ειναι ο καθρεφτης της ψυχης.Ετσι εσυ εχεις τα πιο ομορφα ματια του κοσμου!Γιατι εχεις μια ψυχουλα.....μια ψυχουλα που μας χωραει ολους.Που εχει ενα καλο λογο για τον καθ'ενα.Που ενω εχεις τοσα δικα σου
εισαι διπλα σε οποιον σε χρειαζεται....Μακαρι το συμπαν να πραγματοποιησει οτι θελεις πολυ.....(Αν κ αυτος ο αλητης ο Κοελιο εχει παρει πολυ κοσμο στο λαιμο του....)Κ για να μην το κανω μελο προχωραω στο δεσμο μας2)λοιπον!Δε φτανει που πηρες αδεια,ευτυχως ανευ αποδοχων,με παρατησες κ ειπες σκασε κ κολυμπα!Τι να εκανα λοιπον κ εγω εμαθα αλλα μη νομισεις οτι θα το γλυτωνεις οταν γυρισεις απο τις διακοπες3)Αυτο τωρα!!!Μας μοστραρεις διακοπες,Ολυμπους.απεραντο γαλαζιο,πουλια,ηρεμια...κ εμεις ζεστη,δουλεια...Με τα οικονομικα ετσι ως κ το κλιματιστικο λυπουμαστε ν'ανοιξουμε!Αυτο ειναι σαδισμος φιλεναδα!!!ΖΗΛΕΥΩ!!!Η δευτερη καρεκλα στη φωτο πιστευω να ειναι για μενα...4)Μην προσπαθεις να μου ριξεις σταχτη στα ματια,οτι δεν ψαχνεσαι!Εσυ ειπες οτι θα με κερατωσεις μεσα στην πολη μου!Εκει που εισαι μονη σου!Ασε τις παραλιες κ το αυτοκινητο.Ειδαμε το παλληκαρι(τι παλληκαρι δηλ?Σαν εκεινα στις φωτο?) κ αντι να ριξεις ενα ρουχαλακι επανω σου,εκει με την πετσετα,να το προκαλεσεις!Κ μετα ελεγα για την Αβα!Μηπως σου ζητησε κ να τη βγαλεις μετα να την βαλει στο πλυντηριο να το δοκιμασει?5)Εχθες ο γυιος μου κερδισε στο μπιτς βολευ,κ μου εκανε δωρο,3 διανυκτερευσεις σε ενα πολυ ομορφο ξενωνα σ'ενα παραθαλασσιο χωριο,Μαραθο η Μαραθουπολη,για 2 ατομα.Το κραταω Για οταν σου πανε καλυτερα τα πραγματα σπιτι να ερθεις.Γιατι αλλιως θα πω στην ξαδελφη μου να ερθει κ θα εξαφανιστω κ εγω σαν κατι αλλες μη λεμε ονοματα....6)Σου εχω ξαναπει οτι αυτα που γραφεις τα ξερω μεσα μου κ νομιζω οτι θα μπορουσα να τα εχω γραψει εγω,αλλα δεν εχω το χαρισμα σου.Ποτε λοιπον θα κατσεις κατω να γραψεις κ να το αξιοποιησεις?
Μου ειπες να σου βαλω κατι ξεχωριστο.Δεν ξερω τι εννοεις ξεχωριστο.Θα επρεπε να μας βαλω τη Σουλτανα τη Φωφω.Μακαρι να βαζαμε μυαλο...Το αλλιωτικη μερα λοιπον χαρα μου.....http://www.youtube.com/watch?v=T2SRwkELWsM
Φιλια πολλα πολλα πολλα!!!Να περασεις υπεροχα....κ ας γκρινιαζω γιατι μου λειπεις....
11-07-2011, 21:11 #7821
Με ματιασες μου φαινεται....http://www.youtube.com/watch?v=T2SRwkELWsM
11-07-2011, 21:22 #7822
11-07-2011, 22:52 #7823
Πωλινακι μου πολυ χαιρομαι που πανε καλυτερα τα πραγματα για σενα.Θα σου πω καποια πραγματα,σιγουρα οχι τοσο ωραια οσο στα ειπε η Ναντιν,αλλα μεσα απο την καρδια μου κ με την πειρα μου.Απο οτι βλεπω υπαρχει αγαπη κ αξιζει η προσπαθεια.Για καθε ευτυχισμενο γαμο κ για καθε διαζυγιο ποτε δεν ειναι υπευθυνος ο ενας.Μπορει να προσπαθει ο ενας πιο πολυ,να φταιει ο αλλος πιο λιγο,αλλα δε φτανει ο ενας.Ο γαμος(αλλα κ ολες οι σχεσεις μας,φιλικες,οικογενοιακες) στηριζεται στις αμοιβαιες υποχωρησεις.Στο κατω-κατω ετσι τον γνωρισες,ετσι τον ερωτευτηκες,ετσι τον παντρευτηκες.Γιατι θελεις τωρα να τον αλλαξεις?Δεξου τον οπως ειναι!Αρνητικο αυτος?Θετικο εσυ!Μισοαδειο αυτος?Μισογεματο εσυ!Γκρινια αυτος?Χαμογελο εσυ!Δεν εχεις ακουσει οτι τα ετερωνυμα ελκονται?Η διαφορετικοτητα σας θα σας ενωσει.Οχι ομως να καταπιεζεσε.Οτι σε ενοχλει θα το λες.Δεν θα αφηνεις τιποτα να παγωνει στην ψυχουλα σου.Οχι με φωνες,βαλιτσες κλπ.Μονο με διαλογο.Αυτος δεν ανεχετε τα στραβα σου?Κ μη μου πεις οτι εισαι τελεια!Δεν σε ηθελε με τα κιλα σου?Κ μπορει να πετας στα ουρανια τωρα που βλεπεις τη διαφορα στο σωμα σου αλλα το ειπες κ μονη σου.Δεν κανουν δα κ ουρα στην πορτα σου.Αλλα κ να κανουν?Για ποσο?Απο την αλλη σκεψου.συζητησε με τον εαυτο σου κ βρες τι πραγματικα θεςαν τα πραγματα δεν πανε οπως τα περιμενες.Μην αφηνεις τα καλυτερα σου χρονια ν φευγουν ασκοπα.Ξερεις για ποτε θα μεγαλωσει ο γιος σου,θα φυγει κ θα εισαι μονη.Τωρα εχεις κ αυτον.Αυτα για σημερα γιατι εχω κ εναν κηπο να ποτισω.Χαμογελο,προσπαθεια συζητηση κ σεξ!(το 50/100 μιας σχεσης κατα τους ειδικους.)Φιλακια....
12-07-2011, 09:00 #7824
Καλημέρα κορίτσια. Καλημέρα Γλαύκη μου. Το ξέρω πως σε μια σχέση, είτε είναι φιλική, είτε ερωτική, είτε γάμος κτλ φτένε και οι 2. Ποτέ δεν είπα το αντίθετο. Επίσεις ποτέ δεν ζήτησα να τον αλλάξω, εγώ ζήτησα να είναι ο Γιώργος που είχα γνωρίσει, και όπως με δεχότανε τότε, να με δέχετε και τώρα. Δεν είναι δυνατόν να με είχε γνωρίσει 130 κιλά, και για ένα χρόνο με έτρεχε από πίσω και με ήθελε σαν τρελλός, και στα 110 να με έλεγε χοντρή και ότι δεν του αρέσω. Αυτά είναι που με ενοχλούν.
Απλά τώρα πια δεν είμαι η Πωλίνα που τον έτρεχε από πίσω πρώτη στο παραμικρό καβγαδάκι, ούτε η Πωλίνα που παρακαλούσε για οτιδήποτε. Τώρα πια είμαι ο εαυτός μου, με τα γέλια μου, τις χαρές μου, τα κλάματα μου, τα θέλω μου, τα ναι και τα μη μου. Αν και παραπονιέτε ότι δεν του αρέσει αυτό, εγώ βλέπω πως τώρα τουλάχιστον προσπαθεί για τον γάμο μας. Πως δεν περιμένει να τον παρακαλέσω, να πάω εγώ στα πόδια του κτλ. Εμαθε πως αυτό δεν θα γίνει πια. Τώρα άλλαξαν οι ρόλοι, αυτός τρέχει και παρακαλάει, άσχετα με το τί μπορεί να πει πάνω σε έναν καβγά.
Το πως θα εξελιχθεί η ιστορία θα δίξει ο χρόνος. Εγώ τώρα πια αυτό που νιώθω και αυτό που αισθάνομαι το λέω. Δεν κρατάω πια τίποτα μέσα μου.
Οσο για το σεξ, για μένα είναι το 80% της σχέσης και όχι το 50%!!!! Φιλάκια!
12-07-2011, 20:09 #7825
ΚΑλησπέρα σας!!! Μίλησα το απογευματάκι με το Ναταλάκι μας, και ΠΑΛΙ (Γλαύκη για σένα το λέω) είχε τεχνικούς σπίτι, και από ότι κατάλαβα ήταν για να της φτιάξουν τα λαμπάκια !!!!!
:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2:
Τώρα τί να πει κανείς...... Πάντος Γλαύκη μου την ρώτησα αν ο τεχνικός του πλυντηρίου της ζήτησε να βάλουν για πλύσημο την πετσέτα της, και μου έτρωγε τα λόγια της..... ΄Τώρα τί ακριβώς γίνετε εκεί στο εξωχικό μόνο η ίδια και ο θεός το ξέρει!!!!
ΥΓ. Για ρίξτε μια ματιά στο τικεράκι μου!!!! Είναι η τελευταία φορά που το βλέπετε με τριψήφιο!!!!!!!!!!!!
12-07-2011, 21:38 #7826
Originally posted by polinaki1983
Μίλησα το απογευματάκι με το Ναταλάκι μας, και ΠΑΛΙ (Γλαύκη για σένα το λέω)
είχε τεχνικούς σπίτι, και από ότι κατάλαβα ήταν για να της φτιάξουν τα λαμπάκια !!!!!
Ντούρα πλέον όλα τα λαμπάκια μου!Ως και τα τσάκρα μου τακτοποίησε!Βοήθησε βέβαια κι η ενέργεια της θάλασσας...
12-07-2011, 23:11 #7827
Αφιερωμένο στη μεταμορφωμένη ξαδέρφη της ξαδέρφης...
Ένα αγαπημένο φιλί και λίγες νότες να την κλέψουν
από το στατικό γίγνεσθαι,που πνίγει ασφυκτικά τις αισθήσεις
και να την ταξιδέψουν-εστω νοερά-εκεί όπου ανήκει!
--->Mayte Martín : Algo contigo
12-07-2011, 23:25 #7828
Originally posted by alalumaki
Γεια σας, γεια σας.... σήμερα η μέρα δεν ξεκίνησε καλά και είπα να σας επισκεφτώ, ναι στα δύσκολα σας θυμάμαι, αμ, έτσι είναι ο άνθρωπος δεν το ξέρετε....
Διάβασα σχεδόν όλο το Α3 της τρελοσοφερίνας και ήρθα στα ίσα μου...
Ελπίζω να είστε όλοι καλά, για σένα τρελοκόριτσο δεν ρωτάω αφού άρχισες τα Α3 ή πολύ καλά είσαι ή πολύ χάλια !!! Εύχομαι το πρώτο....
κουνώντας το μαγικό της ραβδί και μουρμουρίζοντας συλλαβές ειδικές,που μόνο τα φτερωτά πλάσματα κατέχουν!
Το τρελοκόριτσο καλά δεν είναι,αλλά και στο χάλια δε θα κάνει το χατήρι να κυλιστεί...Η καθημερινότητα δύσκολη,
αλλά φροντίζω να παίρνω κι εγώ το οξυγόνο μου.Λίγες σμαραγδένιες φυσαλίδες όπως κολυμπώ και κοιτάζω το βυθό,
κάποια καλοσχηματισμένα σύννεφα,που φορμάρει η φαντασία,λίγα χιλιόμετρα απόδρασης,κανά αγαπημένο τραγούδι κι όλα αντέχονται!
Πού θα πάμε φέτος διακοπές;Πάνω μου ή κάτω μου κατά τα συνήθη σας;Έχουμε ελπίδες να καφεδιαστούμε;
Θέλω να σου χαρίσω έναν γλάρο,να σε πάρει στα φτερά του,να σε πάει και πάλι ψηλά,στη θέση της ψυχής σου!
--->Τάνια Τσανακλίδου : "To τραγούδι της λίμνης"
12-07-2011, 23:33 #7829
Για την Πωλίνα...Χωρίς λόγια περιττά...Τα λέει όλα το καμάρι του νησιού σου!
--->Αλκίνοος Ιωαννίδης : Ο Δρόμος Σου Είσαι Εσύ
Στίχοι/Μουσική : Αλκίνοος Ιωαννίδης
Φεύγεις και πας είσαι καράβι
μπροστά κοιτάς η θάλασσά σου
πυρκαγιές και πάγοι.
Μα πιο μπροστά πάντα θα στέκει
ο γυρισμός σου στη φουρτούνα αντέχει.
Φεύγεις που πας και που πιστεύεις
τι κυνηγάς ποια γη σε θέλει
ποιον εαυτό γυρεύεις.
Όλα είναι εδώ κι όλα για πάντα
κάθε ταξίδι είναι γυρισμός.
Φεύγεις και πας που επιστρέφεις
σε ποια στεριά η ξενιτιά σου είναι όσα έχεις.
Κι όλα είναι εδώ κι όλα για πάντα
και πιο μακριά σου είσαι μόνο εσύ.
Εσύ γεννάς τη θάλασσα
και χτίζεις το καράβι
είσαι το εδώ και το αλλού
είσαι η γιορτή του γυρισμού
το δάκρυ του αποχωρισμού.
Και το ταξίδι σου είσαι εσύ
είσαι το κύμα το νησί
είσαι ο αέρας το πανί
και τ άσπρο μου μαντήλι.
Φεύγεις και πας που ταξιδεύεις
δρόμοι ανοιχτοί τα σύνορά σου είναι όπου αντέχεις.
Όλα είναι αλλού κι όλα για λίγο
όταν δεν ξέρεις πως ο δρόμος σου είσαι εσύ.
13-07-2011, 00:42 #7830
Originally posted by tidekpe
Σας φιλώ με την ευχή να μη ζούμε αυτά που μπορούμε να αντέξουμε, τελικά...λίγη φειδώ, βρε αδερφέ...μπααααααααααααα!
Με την ευχή να βρούμε κι εμείς το δρόμο μας με λίγη βοήθεια...
--->Μαργαρίτα Ζορμπαλά- Μίλτος Πασχαλίδης- Οι Γερανοί
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....