ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 527
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 527 of 2553 FirstFirst ... 2742747751752552652752852953757762710271527 ... LastLast
Results 7,891 to 7,905 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Παιδι μου δεν θελω να κανω σχεση μαζι του να τον ακουω θελω!Μητροπανος,Τερζης ειναι οι 2 που θελω να δω καποια στιγμη κ ας μην ειναι λαικα τα ακουσματα μου.
    Σιγά μην τραβώ ζόρι αν θέλεις να κάνεις σχέση μαζί του!ʼσε που ενέπλεξα και το αγγελουδάκι.Λες να εννοώ πως κι εκείνο έχει παρόμοιες βλέψεις;
    Ακόμα κοιμάσαι,Γλαύκη...Συνδετικό ς κρίκος το τραγούδι.Ο στίχος μιλά για αναζήτηση κάποιας στη Θεσσαλονίκη.Καλύτερα τώρα;Το'χουμε;

Παρεμπιπτόντως τους άκουσα και τους δύο πριν δυό χρόνια σε συναυλία προς τιμή του Στέλιου Καζαντζίδη
    μαζί και με Μαρινέλλα,Χαρούλα Αλεξίου,Γλυκερία,Γιώργο Νταλάρα.Ήταν μια κουραστική,αλλά συγκινητική βραδιά.
    Τον έχω ακούσει τρεις τέσσερις φορές τον Μητροπάνο.Αξέχαστη θα μου μείνει η πρώτη,όπου σφιχταγγαλιασμένες
    με τη φίλη μου(και πλέον κουμπάρα μου)κλαίγαμε για τις πρώτες μας αγάπες ακόμα και στο "χιονάνθρωπο"!
    Πόση παράνοια κρύβει η ένταση του πρωτόγνωρου!Εκείνη δέκα χρόνια μετά τα ξαναβρήκε μαζί του κι έχουν δυό παιδάκια.
    Η δική μου πρώτη αγάπη έχει επίσης δύο παιδάκια,αλλά δεν τα έκανε μαζί μου.Πρόσφατα μάλιστα,
    μιλώντας με τη μητερα του στο τηλέφωνο,άκουσα το γιό του στο φόντο να τη ρωτά με ποιόν μιλά
    κι εκείνη του έλεγε πως δε με ξέρει και πως με λένε Ναταλία...Αχ...Η ζωή που δεν έζησα...

Το τελευταίο του αγαπημένο μου ήταν το εξής...Όταν τον είχα μεγάλη ανάγκη να είναι πλάι μου,με όποιο τίμημα...

--->ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ : ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΪ ΜΟΥ

Στίχοι: Γιώργος Κορδέλλας
    Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου

Αν είσαι πλάι μου μπορώ
    το φόβο να νικήσω
    τον κόσμο ν' αγαπήσω
    κι ίσως ν' αγαπηθώ

Αν είσαι πλάι μου μπορώ
    να μ' αντιμετωπίσω
    τη μοίρα μου να ορίσω
    να μεταμορφωθώ

Μόνος μου πώς να πορευτώ
    και πού να επιστρέψω
    χωρίς εσένα είμαι μισός
    κι ίσως να μην αντέξω

Αν είσαι πλάι μου μπορώ
    τη μάχη να κερδίσω
    να μην εγκαταλείψω
    να μην παγιδευτώ

Αν είσαι πλάι μου μπορώ
    τον ήλιο ν' αντικρίσω
    να μην ξαναγυρίσω
    σε τόπο σκοτεινό

Μόνος μου πώς να πορευτώ
    και πού να επιστρέψω
    χωρίς εσένα είμαι μισός
    κι ίσως να μην αντέξω....

Senior Member
    Και μ'αυτά και μ'αυτά ο ήλιος από κόκκινος έγινε πορτοκαλί και πλέον κίτρινος.
    Αναδύθηκε σιγά σιγά από τη θάλασσα κι αρχίζει να μου καίει ελαφρώς το πρόσωπο...
    Κρίμα που δεν έχω τρόπο να μικραίνω τις φωτογραφίες μου να μοιραστώ τις εικόνες μου μαζί σας...
    Κατεβαίνω να ετοιμάσω πρωινό.Ίσως να πάρω και κάτι για την ψύξη,που με ταλαιπωρεί...
    Όπου κι αν κάνετε τα πρώτα βήματα της ημέρας,ελπίζω να σας οδηγήσουν σ'ευχάριστα σκηνικά.
    Μια καινούρια εβδομάδα μόλις ανατέλει!Ο απολογισμός στη δύση της να είναι γλυκός...Την καλημέρα μου!

Senior Member
    Καλημέρα Ναταλία μου από νότια όπου και ξεκαλοκαιριάζουμε την κούραση και την προσδοκία μας για τα επερχόμενα..

Senior Member
    Καλημέρα,μονάχους μου!Βλέπω εκτός από κούραση ξεκαλοκαιριάζετε και κιλά!
    Διψήφια,κοπελιά!Ουάου!Θα γυρίσεις πίσω κι ο Πετράκης δε θα σ'αναγνωρίζει!

Σειρά έχει τώρα το Πωλινάκι μας,που σίγουρα ήδη είναι,αλλά αναμένει το ζύγισμα!

Μπαίνω σε λίγο msn,αν έχεις χρόνο και διάθεση,να τα πούμε καλύτερα...Φιλάκια!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    !Θα γυρίσεις πίσω κι ο Πετράκης δε θα σ'αναγνωρίζει!
    Δυστυχώς ο Πετράκης εγκατέλειψε τα εγκόσμια μια μέρα πριν έρθω Κρήτη...

Senior Member

Senior Member
    Δε βλέπω Μονάχους στο msn μου.
    Βλέπω όμως εδώ...μαζί και τη Γλαύκη.
    Σας κάνω το ορίστε στο τσατοδωμάτιο.
    Μην τυχόν και δεν έρθετε!Σαν πόσες χυλόπιτες ν'αντέξω;

Senior Member
    Kακημερα!Ναντιν μου περαστικα για το κρυωματακι.Πες μου παιδι μου γιατι ξυπνησες στις 6 το πρωι ενω ειχες κοιμηθει κ πολυ αργα?Τοση αγωνια για το Μαραθο πια?Παντως δε παιζεσαι με τιποτα!!!Δε θα μεινουμε σε κανενα απο αυτα.Θα μεινουμε στο ''αγρικιες'',καταπληκτικα,πε τρινα....Νομιζω εχει κ πισινα αλλα εγω θα σε γυρισω σε ολες τις παραλιες της περιοχης.Ψαξε δες,βοιδοκοιλια,λαγκουβαρδ ος,βουρλια...εχουμε να πουμε πολλα απο κοντα.Οσα μας πονεσαν,οσα μας εκαναν χαρουμενες κ δεν θα ξαναρθουν,δε μπορω να γραψω εδω.Για την αναζητηση στη Θεσσαλονικη το επιασα...Αλλα εγω σε βρηκα...Τωρα εχω κλεισει σα γυναικα....

νιωθω οτι σε ξερω χρονια,η τουλαχιστον οτι μπορω να σου ανοιξω την καρδια μου.Προβλεπω πλημμυρες στο μαραθο....
    Θελω πολυ να ερθεις.Μετην πρωτη ευκαιρια θ'ανεβω κ εγω,οχι ομως τωρα στο γαμο.Αντε τωρα να παω για δουλεια κ εσυ να φτιαξεις πρωινο για τα ζουζουνια σου.Να σου προσφερουν μια υπεροχη κουραστικη γεματη μερα.......ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ

Senior Member
    Καλη μου τωρα παω νηπιαγωγειο στους υπολογιστες.στην πρωτη δεν το μαθαινουν το τσατ?Θελω φεις μπουκ αλλα ο νικολακης λεει θα μου φτιαξει μονο αν βαλω φωτογραφια οπως ειμαι τωρα κ οχι παλαιοτερη......

Senior Member
    Σωστός ο Νικολάκης!

Δίπλα στα σημερινά μηνύματα,στη μπλε μπάρα,επάνω στη σελίδα σου γράφει "Chat Υποστήριξης ".
    Με το που πατάς εκεί,ανοίγει η πόρτα στο τσατοδωμάτιο,όπου γράφεις σε μια γαλάζια μπάρα κάτω,που έχει.
    Μια επόμενη φορά λοιπόν...Βγήκα κι εγώ...η μέρα ξεκίνησε επιτακτική για τον καθένα μας...Φιλάκιαααααα

Senior Member
    Αφου ξεκινησαμε με αλλα ακουσματα σημερα..ΚΑΛΗΜΕΡΑ απο Παριο...αισιοδοξο...

http://www.youtube.com/watch?v=PBAg10F7CPw

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

Ναταλύ μου καλώς δέχτηκες τα ζουζούνια σου! Να τα χαρείς όσο τα έχεις κούκλα μου!!!

Λογικά είμαι δυψίφια, αλλά ακόμα δεν το ξέρουμε, Παρασκευή με το καλό θα ξέρουμε, και ανυπομονώ!!!! Πειράζει να σε πάρω παρασκευή στις 8μιση το πρωί να στο ανακοινώσω????????????

Senior Member
    Αποψε με την ανηψια μου πηγαμε ''σε κηπο μαγικο'' κ ακουσαμε παραμυθια.Κηπος κρυμμενος πισω απο μια πολυκατοικια τερας,δεκαδες φαναρακια,ζωντανη μουσικη κ μια φανταστικη Λιλλυ Τριανταρη να μας αφηγειται,να τραγουδα,να χορευει...παραμυθια...Γινεσα ι παιδι κ ταξιδευεις......

Senior Member
    Καλημερα ομορφες!

Ευχομαι να ειστε καλα και να απολαμβανετε αυτα που εχετε σημερα!

Κοιτα να δεις που καταληξαμε: ο Δημητρης να μπαινει πιο συχνα απο μενα!!! :P

Σας σκεφτομαι και ας μη μπαινω συχνα πλεον κουκλες μου!

Τα φιλια μου και τις ευχες σου για μια ομορφη μερα!

Senior Member
    Aγαπημενη μου Ναντιν βλεπω οι τα ανηψια σε θελουν κατ'αποκλειστικοτητα.Να περνας καλα κ μην ανησυχεις,η τυχη σου δουλευει!Αφου ειδα κ απο ειδα οτι για το Μαραθο δεν ψηνεσαι εψαξα για αλλες ακρες.Λοιπον διακοπες στη Μανη,στη Μηλια,ενα τεταπτο απο Στουπα,Αγιο Νικολαο κλπ.Σε σπιτι πετρινο καταπληκτικο,με αυλες στην πλατεια του χωριου.κ το μυστικο τωρα.Ο ιδιοκτητης!Τυφλα να εχουν οι φωτογραφιες σου μ'αυτους με τους φετες κοιλιακους!Τι λες τωρα?Για Μανη ερχεσαι?Αλλα τωρα που το σκεπτομαι μηπως πρεπει να παρουμε κ τη Σαμανθα μαζι να τον απασχολει να κανουμε εμεις τις συζητησεις μας?Παιζει κ κιθαρα!Φιλακια πολλα πολλα....γιασεμενια μου...