Results 8,401 to 8,415 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
26-09-2011, 01:34 #8401
Αφου μας εκανε την τιμη κ εμφανιστηκε η προεδρος λεω να μεινω λιγο!Ναταλια τι ηταν αυτο που εβαλες?κ επανω που ετοιμαζομουν να κανω παραπονα οτι θελω κ εγω αφιερωση!Δε θελω τετοιο.ειμαι ετοιμη να κλαψω.Δεν ξερω τι θελω...κ ουτε μπορω να κανω φασινα τωρα...Εσυ τουλαχιστον εχεις πεταλουδες,εδω εχει μπει μια νυχτεριδα στο σαλονι....
- 26-09-2011, 01:34 #8402
Χαρές των χαρών σας,μπείτε τσατ για λίγο
26-09-2011, 01:39 #8403
Μπηκα
26-09-2011, 01:42 #8404
Αγαπημένη μου, γλυκειά μου Ναταλία!
Καταλαβαίνω τη θυσία σου και σ' ευχαριστώ! Μπροστά στο φόβο του αλτσχάιμερ, έβαλες μπροστά τη λαικούρα και τη δευτεράντζα, προκειμένου να με κάνεις να χαμογελάσω. Και το κατάφερες!!
Τι θα πάρεις είπαμε? Τι θα πάρεις? Αααχ, μάλλον όσα παίρνω κι εγώ τον τελευταίο καιρό!
Φασίνα κι εσύ, ε? Τι να κάνουμε, κουράγιο! Σκέψου μετά, τι όμορφα που θα αισθάνεσαι, όταν θα κάθεσαι κάπου και θα βλέπεις τις επιφάνειες να γυαλίζουν! Για μένα αυτό είναι ηδονή!
26-09-2011, 14:23 #8405
http://www.youtube.com/watch?v=mNoo_rNZQ84
Έξω πήρε να συννεφιάζει. Επιτέλους, κάτι που με χαροποιεί, γιατί ταιριάζει με τη διάθεσή μου.
27-09-2011, 02:15 #8406
Kαλημερα κ καληνυχτα μαζι μυρομοσχομανολενιες μου!Ημουν στο θεατρο κ μας εκανε αναγνωση το εργο που θα ανεβασουμε φετος,τον κυκλο με την κιμωλια του Μπρεχτ η Μαρια Κατσανδρη που θα το σκηνοθετησει κιολας.Προβλεπετε πολυ δημιουργικος κ ενδιαφερον ο καιρος μεχρι τις παραστασεις.Πισττευω οτι κ παρασταση θα βγει καταπληκτικη.Αλλωστε εχει τοσες περγαμηνες κ πειρα η Μαρια!Μονο κ μονο οτι ηταν απο τις αδυναμιες του Κουν...
Για την αγαπημενη μου δε ρωταω!Ξερω οτι με κερατωνει κ μαλιστα με συμπατριωτισσα!Αλλα επειδη ειμαι μεγαλοψυχη...να περασετε αξεχαστα!!!
Αβουλινι μου γιατι μου εισαι μελαγχολικο χαρα μου?Χαμογελα μου κ ας περνουμε......Υπερβαση ομως η προεδρος!
Η Κατερινα ειδα ειναι λιγο κρυωμενη,περαστικα.Περιμεν ω πως κ πως να σε δω κ εσενα κ τη Γιωτα!
Η Πωλινα λεει θα αρχισει γυμναστηριο.Μπραβο κ μεγαλυτερες απωλειες!
Μ'αρεσει που ελεγα δε θα μπω,αφου αργησα τοσο.Μετα λιγο να δω τι γινεται.Κ κοντευω να γραψω γραμμα!Ονειρα γλυκα......
http://www.youtube.com/watch?v=hVNOtGIPWjE
27-09-2011, 08:08 #8407
Καλημέρα σας. Εχετε προχωρήσει αρκετές σελίδες, και δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω. Απλά πέρασα να πω μια καλημέρα, για όποια ενδιαφέρετε και την έληψα!
27-09-2011, 09:48 #8408
Και εγώ μπήκα για μία καλημέρα..... γιατί για να σας διαβάσω θέλω μία εβδομάδα συνεχούς μελέτης....
Φιλιά, να' στε καλά...
27-09-2011, 11:47 #8409
Καλημερούδιααααα!
Βρε,βρε,καλώς την Αλαλουμένια μου και το Πωλινάκι μας! :love: :love:
Μπήκα κι εγώ για μια βιαστική καλημέρα γιατί με φωνάζουν οι δρόμοι της πόλης να τους βολτάρω...
Οι φίλοι μου είναι στο σεμινάριο και μέχρι το απόγευμα που θα συναντηθούμε για τις γύρες μας
έχω χρόνο δικό μου με τη Θεσσαλονίκη,που μου έλειψε.Ο καιρός είναι υπέροχος!Ήλιος με δροσούλα!Ό,τι πρέπει!
Γλαύκη μου,πολύ χαίρομαι που για τη δημιουργική σαιζόν που σου ανοίγει αυλαία.Μακάρι να γινόταν
να έρθουμε να σας καμαρώσουμε από κοντά.Τουλάχιστον να μας στείλεις το βίντεο,αν δεν τα καταφέρουμε.
Εγώ αποφάσισα ν'ασχοληθώ με όσα τόσα χρόνια μου απαγόρευα στο βωμό της νομικής.
Περνώ την περίοδο πένθους μου για όλα όσα δείχνω να πετώ,εγκαταλείποντας την,
αλλά προσπαθώ να δω θετικά το βήμα μου αυτό,με την έννοια πως επιτέλους ελευθερώνομαι
από κάτι που δε με εξέφραζε και μπορώ πλέον να κάνω όλα όσα λαχταρούσα(ή έστω κάποια από αυτά).
Ήδη επικοινώνησα με έναν καταπληκτικό φωτογράφο της πόλης για κάτι σεμινάρια που παραδίδει
(αυτό ήθελα χρόνια να το κάνω)και βλέπουμε στην πορεία τι άλλο θα με ελκύσει.
Μπορούμε να δούμε τη ζωή μας ως μία σειρά περγαμηνών και κατορθωμάτων σε βήματα,που οφείλουμε ν'ακολουθήσουμε
ή ένα ταξίδι σε περιοριστικά συγκεκριμένο χρόνο γεμάτο εμπειρίες που θα μας φέρουν κοντύτερα στην αλήθεια της ψυχής μας.
Μέχρι τώρα έδειχνα να διεκδικώ το πρώτο(όχι ως δική μου ανάγκη,αλλά ως συμμόρφωση σε αλλότρια θέλω-γι'αυτό και δεν ευόδωσε)
ενώ πλέον θέλω να προσπαθήσω να ικανοποιήσω τις ολόδικες μου αναζητήσεις,τη Ναταλία που ασφυκτιούσε κι υπέμενε.Με ψάχνω για να με βρω...
Θέλω να πιστεύω πως όσο μακριά αν τραβήξαμε το λάθος δρόμο δεν είναι ποτέ αργά να βγούμε από τον κλοιό του
και ν'αλλάξουμε ρότα για τις ανοιχτές θάλασσες της ταυτότητας μας.Ό,τι ζήσουμε είναι κέρδος.Δεύτερη ζωή δεν έχει...
--->ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
Στίχοι/Μουσική: Αλκίνοος Ιωαννίδης
Φεύγεις και πας είσαι καράβι
μπροστά κοιτάς η θάλασσά σου
πυρκαγιές και πάγοι.
Μα πιο μπροστά πάντα θα στέκει
ο γυρισμός σου στη φουρτούνα αντέχει.
Φεύγεις που πας και που πιστεύεις
τι κυνηγάς ποια γη σε θέλει
ποιον εαυτό γυρεύεις.
Όλα είναι εδώ κι όλα για πάντα
κάθε ταξίδι είναι γυρισμός.
Φεύγεις και πας που επιστρέφεις
σε ποια στεριά η ξενιτιά σου είναι όσα έχεις.
Κι όλα είναι εδώ κι όλα για πάντα
και πιο μακριά σου είσαι μόνο εσύ.
Εσύ γεννάς τη θάλασσα
και χτίζεις το καράβι
είσαι το εδώ και το αλλού
είσαι η γιορτή του γυρισμού
το δάκρυ του αποχωρισμού.
Και το ταξίδι σου είσαι εσύ
είσαι το κύμα το νησί
είσαι ο αέρας το πανί
και τ άσπρο μου μαντήλι.
Φεύγεις και πας που ταξιδεύεις
δρόμοι ανοιχτοί τα σύνορά σου είναι όπου αντέχεις.
Όλα είναι αλλού κι όλα για λίγο
όταν δεν ξέρεις πως ο δρόμος σου είσαι εσύ.
Rene Magritte, La promesse (Η υπόσχεση)
27-09-2011, 13:25 #8410
ΤΟ ΠΩΛΙΝΑΚΙ ΘΑ ΚΑΤΕΥΕΙ ΑΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27-09-2011, 13:37 #8411
Polinaki, τι νέα είναι αυτά!!!!!!! Πότε? Ελπίζω να μπορέσουμε να σε δούμε!
27-09-2011, 13:43 #8412
Originally posted by monahoiot
Polinaki, τι νέα είναι αυτά!!!!!!! Πότε? Ελπίζω να μπορέσουμε να σε δούμε!
Απωρία, αν φέρω μαζί μου καμιά 500αριά ευρώ με φτάνουν για τα απαραίτητα έξοδα? (ταξί, μετρό, φαγητά, καφέδες?)
27-09-2011, 13:47 #8413
Σε φτάνουν και σου περισσεύουν αλλά αν αρχίσεις τα ψώνια με τους ρυθμούς που ψωνίζεις στην Κύπρο, φερε καμία 1500άρα! χιχι:lol:
Εννοείται πως θα κανονίσουμε συνάντηση!
27-09-2011, 13:53 #8414
Originally posted by monahoiot
Σε φτάνουν και σου περισσεύουν αλλά αν αρχίσεις τα ψώνια με τους ρυθμούς που ψωνίζεις στην Κύπρο, φερε καμία 1500άρα! χιχι:lol:
Εννοείται πως θα κανονίσουμε συνάντηση!
Πάντος έχω ότι χρειάζομαι, άρα δεν νομιζω να ψωνίσω και κάτι το ιδιαίτερο.
Το μόνο που θέλω είναι μπότες, αλλά και αυτές θα τις πάρω από εδώ, δεν θα περιμένω μέχρι να έρθω Αθήνα!
27-09-2011, 14:55 #8415
Να χαρώ εγώ κοριτσάκια που είναι στα up τους.... επιτέλους λίγη αισιοδοξία να πάρουμε και εμείς γιατί πολύ μας έχει πάρει από κάτω.... Οσο για τη φωτογραφία τι να πω την λατρεύω, είχα ασχοληθεί για 1,5 χρόνο περίπου πολύ παλιά όταν είχα χωρίσει με τον νυν άντρα μου και ήταν πολύ δημιουργική χρονιά.... ΕΥΓΕ !!!!!!!!! Ετρεχα σε κάτι παλιούς σταθμούς τραίνων και έβγαζα φωτογραφίες, και μια φορά σε ένα εγκαταλελειμμένο βαγόνι ήρθα μούρη με μούρη με έναν άστεγο, ο οποίος μόλις με είδε πήγε να με βουτήξει... αυτό ήταν μετά φωτογράφιζα ακρογιαλιές....
Πωλινάκι, τι καλά νέα, Ναταλάκι έλα κατέβα και εσύ εκείνες τις μέρες να κάνουμε ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ !!!!!!
Σας αφήνω γιατί κάτι το αεράκι, κάτι να νεύρα μου, δεν πάω καλά.... πάω να παίξω με τα παιδάκια μου μπας και συνέλθω, να φτιάξω και κανένα παστίτσιο, να βάλω και κανένα πλυντήριο? έχω να διαβάσω και μαθηματικά-γλώσσα-αγγλικά-ιστορία, να βράσω και αυτό το κοτόπουλο μπας και κάνω καμιά διατροφή?. Ουφ? πηξ, πηξ, πολύ πήξιμο, και σε λίγο που θα πιάσω τα 100 θα φουντάρω από τον 4ο !!!!! ή θα πάρω τα βουνά ?. Καλύτερα τα βουνά μη μείνουν και χωρίς μάνα τα παιδιά μου !
Καλά που είστε και εσείς και λέω ότι θέλω !!!!!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία