Results 9,061 to 9,075 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-11-2011, 23:23 #9061
Σας ευχαριστώ κορίτσια μου, από τα βάθη της καρδιάς μου, δεν ξέρετε πόσο ευεργετικό είναι να βρίσκεστε τώρα εδώ, μαζί μου...
- 03-11-2011, 23:25 #9062
Μα κι εσύ,που δεν κλείνεις την πόρτα πίσω σου...
Δε θυμάσαι τι έπαθε η Μιράντα με εκείνον τον σαχλό γκόμενο
που έκανε την ανάγκη του μ'όλους εκείνους τους γοητευτικούς ήχους,
χαλαρός με την εφημερίδα,τα πρωινά οικειότητας μετά το σεξ;
Δε γίνεται το πάθημα των φίλων σου και δικό σου μάθημα;Ααααα
03-11-2011, 23:25 #9063
Θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε στα Χάμπτονς με το σκατό την υπαλληλίσκο μου.. Την τακτοποίησα, όμως, θυμάσαι? Εκείνα τα πυροτεχνήματα..:smilegrin:
03-11-2011, 23:27 #9064
Αν θυμάμαι; Ο νέος είναι ωραίος,ο παλιός όμως είναι αλλιώς!
Στην ανάγκη σου έπεσε,δίνοντας κι άλλο θρίαμβο στη μοναδικότητα σου!
04-11-2011, 00:16 #9065
http://www.youtube.com/watch?v=ks_qOI0lzho
Το συγκεκριμένο κομμάτι μου θυμίζει έναν συμμαθητή μου.Είχε ως ίνδαλμα τους cure, δεν πλενόταν, είχε τα μαλλάκια του όπως τα δικά τους, έκανε όσα του υπαγόρευε η μετεφηβική ηλικία του. Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να τον πλύνουν με το ζόρι στις βρύσες του σχολείου. Όχι εγώ, ποτέ δεν αναγκάζω κάποιον να κάνει κάτι που δεν θέλει. Έφυγε στο εξωτερικό για σπουδές, εδώ δεν άντεχε. Πρόσφατα έμαθα ότι πέθανε από ναρκωτικά. Αυτό είναι το δικό μου μνημόσυνο, σε κείνον, που ποτέ δεν τόλμησα να αγγίξω, γιατί δεν θέλησα να τον πληγώσω.
04-11-2011, 01:48 #9066
Hρθα κ εγω!Αλλα δεν προλαβα κ το Αβουλινι μου...Για λιγο!Χαρα μου δεν εγινε κ τιποτα.Αδιαθετησες κ εκανες εμετο.Σιγα τωρα!Κ αυτος απο οσο ξερω ειναι πολυ διακριτικος.Αν το να το κουβεντιασεις μαζι του σε κανει να αισθανεις καλυτερα,κανε το.Αλλιως αστο να παει....Ηταν η τιμωρια σου αγαπη μου!Για να σου κοπει μια κ καλη η διαθεση κ οι πονηρες βλεψεις!Αν κ οι φιλοι πρεπει να θυσιαζονται καπου καπου ιδιως οταν ειναι για ιατρικους λογους!Σου ειπα οτι θα ανεβω Γιαννενα κ αντι αφου θα ερθεις να με βρεις να δειξεις αυτοσυγκρατηση πας να με απατησεις κατευθειαν!Κ εχω κ την αγαπημενη μου να μου γκρινιαζει που δε θα ανεβω Αθηνα κ ουτε τοτε μπορεσα να παω Πατρα κ προτιμω εσενα κ θα ερθω κ την κερατωνω κ κ κ.....Αλλα πιστευω θα κατεβει αυτη κ θα παρει την παρθενια!Πως να ανεβω Ναταλια?Θες να μαλλιοτραβηχτουμε για χαρη σου με τη Λιντα κ οχι μονο με αυτη αφου ολες θα θελουν να σε ξεμοναχιασουν κ να ειμαστε πρωτη ειδηση στα πρωιναδικα?Κ φαντασου να λενε να ηταν κ καμμια να αξιζε!Για μια που ηταν χαλαρωμενη τσακωθηκαν!Καρδουλα μου που μου φτιαχνεις τη διαθεση καθε φορα που ακουω τη σεξυ φωνη σου...
Καληνυχτα κ πολλα φιλια σε ολες!κ στη Γιωτα που μου αρεσει πολυ οπως γραφει,κ στο αγγελουδακι που επεστρεψε κ στα καινουρια κοριτσια που ξεκινησαν διαιτα κ καλη επιτυχια να εχουν...Στη Λιντα δε μιλαω γιατι ειναι ο αντιπαλος εραστης αλλα τελος παντων επειδη ειμαι μεγαλοψυχη να εχει αριστα αριστα αποτελεσματα η προσπαθεια της!!!
http://www.youtube.com/watch?v=n8MKb6mObKA
ονειρα γλυκα...
04-11-2011, 09:05 #9067
Κοριτσάκια καλημέρα!
ʼβα εγώ θα προσπεράσω την κακή στιγμή με τον εμετό, άνθρωποι είμαστε και σε όλους συμβαίνουν αυτά... Το πονηρό μου μυαλό με βάζει να σκεφτώ γιατί αφού αυτός ο φίλος έχει τόσο αθλητικό σώμα να μην του το απολαύσεις λίγο και συ? φίλοι φίλοι ....... ας μην πω την συνέχεια...
Δηλαδή όπως το φαντάζομαι, μετά την αδιαθεσία μου και ίσως και μετά τον αγώνα, θα ξάπλωνα στην αθλητική του αγκαλιά και θα τον χάιδευα λίγο, ε μετά όλα τα άλλα έρχονται και μόνα τους...........
Εκτός κι αν δεν γουστάρεις στην πραγματικότητα αλλά ήταν μια στιγμή μόνο, αλλά και πάλι είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να μας μένουν απωθημένα και οι φίλοι μερικές φορές μπορούν να γίνουν εραστές και μετά να ξαναγίνουν φίλοι.... Μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Έτσι είμαι εγώ. Με όσους φίλους άντρες είχα στην ζωή μου (δεν ήταν πολλοί ευτυχώς) κάτι είχε παιχτεί σε στιγμές αδυναμίας αλλά μετά όλα ήταν όπως πριν και μην σου πω και καλύτερα. Καλά σταματάω....
Γλαύκη μου ευχαριστώ για την μεγαλοψυχία σου να μου ευχηθείς καλή επιτυχία παρόλη την αντιζηλία μας!
Κοριτσάκια αν θέλουμε μπορούμε να γράφουμε στο "τι έφαγα σήμερα" για το τι κάνουμε κάθε μέρα.
Εγώ χτες πρώτη μέρα έφαγα μπριζόλα και το βράδυ γιαούρτι.
04-11-2011, 09:23 #9068
Originally posted by lidal
................... Το πονηρό μου μυαλό με βάζει να σκεφτώ γιατί αφού αυτός ο φίλος έχει τόσο αθλητικό σώμα να μην του το απολαύσεις λίγο και συ? φίλοι φίλοι ....... ας μην πω την συνέχεια...
Δηλαδή όπως το φαντάζομαι, μετά την αδιαθεσία μου και ίσως και μετά τον αγώνα, θα ξάπλωνα στην αθλητική του αγκαλιά και θα τον χάιδευα λίγο, ε μετά όλα τα άλλα έρχονται και μόνα τους...........
[............] αλλά και πάλι είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να μας μένουν απωθημένα και οι φίλοι μερικές φορές μπορούν να γίνουν εραστές και μετά να ξαναγίνουν φίλοι.... [...........] Έτσι είμαι εγώ. Με όσους φίλους άντρες είχα στην ζωή μου κάτι είχε παιχτεί σε στιγμές αδυναμίας αλλά μετά όλα ήταν όπως πριν και μην σου πω και καλύτερα.
04-11-2011, 09:35 #9069
Καλημερούδια!Μουντά,ομιχλέ νια κάπως,δροσερά,ωστόσο καλημερούδια!
Εδώ και στις βρυκολακίσιες,εδώ και στις ανθρώπινες ώρες το διάσημο πλέον χαλαρωμένο μου πωπουδάκι
(που παρεμπιπτόντως μόλις ζύγισα και μου πάχυνε κατά 2.700-δεν είναι να φάω λίγο πιο χαλαρά...).
Σήμερα ξυπνώ στη Θεσσαλονίκη,όπου άπειροι λογαριασμοί κι εκκρεμότητες περιμένουν τακτοποίηση.
Λίγο τοστ και καφέ φίλτρου φουντούκι στην αγαπημένη μου Παρισένια κούπα starbucks παρέα με τον Ερωτικό
και τα κορίτσια μου,να ξεκινήσει ήρεμα η μέρα πριν επιταχύνει...Όπου κι αν είστε ελπίζω να στριμώξετε έστω μία
όμορφη κατάδικη σας στιγμή,να πάρει ανάσα η χαρά μας,ειδικά τις δύσκολες μέρες ανασφάλειας,που διανύουμε...
Καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα κοριτσάκια της Παρασκευής,που σήμερα ξεκινάνε την προσπάθεια τους
για ένα υγιέστερο σώμα,καλό κλείσιμο εβδομάδας στις δουλειές σας κι ακόμα απολαυστικότερο Σαββατοκύριακο με τους αγαπημένους!
Πιτσοκόριτσο,παλίρροια,πρι γκίπισσα μου κι όλα τα άσωτα κοριτσάκια μας,σας σκέφτομαι...Να μου σας προσέχετε!
04-11-2011, 09:53 #9070
Καλημέρααααααααααα ήλιε !!!!!!!!
04-11-2011, 13:59 #9071
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα κόριτσια!!!! Λιντάλ μου το πιο πάνω είναι σαν να διαβάζω ΄δικό μου ποστ!!!!!! Πόσο θα συμφωνήσω μαζί σου να΄ξερες!!!!! Ασε που θα συμπληρώσω πως κάποτε, το καλύτερο σεξ γίνετε με απλούς φίλους, γιατί δεν υπάρχει το άνχος του αν θα αρέσει, και πως θα μας φανεί κτλ κτλ κτλ!!!!
04-11-2011, 14:07 #9072
Απο μενα πλεον καλησπερα!!!
ραγδαιες οι πολιτικες εξελιξεις!
εχω ενα αιτημα: "καφε και τοστ στο χασαποπουλο!"
Πρεπει να εχει κλεισει πανω απο εικοσιτετραωρο εξω απο τη βουλη!!!!
παμε και στα δικα μας τωρα!
Ναι! Παρασκευη! ξεκιναω σημερα! ζυγιστηκα το πρωι...81,6 και λιπος(κρατηθειτε κοριτσια!)44%!
σημερα θα κανω τη μερα με τις φακες! λεπτομερεις στα αλλο τοπικ! Λινταλ! θα ψαχνω τι εγραψες! Να με ψαχνεις κι εσυ για να ελεγχομαστε!!! Μαρια και ευα! Θα ψαχνω κι εσας!
ναταλια! αν θες να φυγουν τα 2700 ανεβα στα καστρα! νομιζω ειναι το πιο ομορφο μερος αυτης της πολης!
04-11-2011, 14:07 #9073
Αχ Ναταλάκι μου που μου μπήκες νωρίς σήμερα, δεν σε πρόλαβα, έτρεχα για δουλειές και σ/μ, είναι και σήμερα τα γενέθλια του αντρός μου (χιχι) .... μην ξεχνιόμαστε... και πρέπει και να φτιάξω και τούρτα!
Ρε Πωλινάκι εσύ που τα καταφέρνεις δεν έρχεσαι για βοήθεια, να φτιάχνουμε τις τούρτες να λέμε και τα σεξουαλικά μας και τα βρωμόλογά μας να το φχαριστηθούμε, να βγει μια τούρτα κόλαση, να την τρως και να αναστενάζεις!!!!!!
04-11-2011, 14:08 #9074
...και δεν θα σχολιασω για το σεξ, γιατι ειμαι κι εγω ταυρινα και αμα αρχισω...δεν τελειωνω την σεξοκουβεντα!
04-11-2011, 14:09 #9075
Originally posted by koritsaki
παμε και στα δικα μας τωρα!
Ναι! Παρασκευη! ξεκιναω σημερα! ζυγιστηκα το πρωι...81,6 και λιπος(κρατηθειτε κοριτσια!)44%!
σημερα θα κανω τη μερα με τις φακες! λεπτομερεις στα αλλο τοπικ! Λινταλ! θα ψαχνω τι εγραψες! Να με ψαχνεις κι εσυ για να ελεγχομαστε!!! Μαρια και ευα! Θα ψαχνω κι εσας!
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία