Results 901 to 915 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
12-05-2009, 16:59 #901
αχ, τι μαθαινει κανεις!!! Κι εγω ειχα πολυκυστικες αλλα τα τελευταια χρονια-μετα τον δευετρο τοκετο, εξαφανιστηκαν. το ξερω οτι μπορει να εμφανιστει καποτε (αν δεν με πετυχει την κλιμακτηριο και βαλε οντας ηδη 38 εγω....). αλλα δεν ηξερα οτι εχει σχεση με την παχυσαρκια...
Πεννυ, οπως κι εμεις βρηκαμε το φορουμ, υπαρχουν παρα πολλα ατομα που μπαινουν και διαβαζουν διαφορα. ειναι καλο λοιπον, αν εχεις τον χρονο να μας τα γραψεις. πολλοι μπορουμε να βρουμε ομοιοτητες και να βελτιωσουμε το προβλημα μας. αν ξερεις (δεν ξερω να το κανω) κανε ενα καινουριο τοπικ με θεμα βαρος και πυλυκυστικες και προβληματα ινσουλινης ή οτι νομιζεις τελος παντων και να δεις ποσα ατομα θα μπαινουν και θα τα διαβαζουν καθημερινα. να εισαι σιγουρη οτι θα βοηθησεις πολυ κοσμο. φανατζομαι οτι για το προβλημα με την ινσουλινη χρειαζονται ειδικες εξετασεις οποτε μονο κατι μικροβιολογοι του ικα ή των νοσοκομειων θα γκρινιασουν (xenia, φιλακια και μη βριζεις, εισαι μακρυα, δεν θα ερθουμε σε εσενα) γιατι θα τους στειλεις πολυ κοσμο και οι ιδιωτικοι μικροβιολογοι θα σε ευχαριστουν για τη νεα πελατεια(!!!!)
Γεια σου νεα μας φιονα. Συνηθως κοβουν την ορεξη για τσιμπολογηματα και μπορεις ευκολα να τηρησεις την διαιτα. γι'αυτο δεν τα σταματαω εγω. καλο ειναι να διαβασεις αρκετες σελιδες απο το τοπικ αυτο για να ενημερωθεις απο αρκετα ατομα για τα χαπια αυτα
- 12-05-2009, 18:15 #902
Μπραβο Barb σαν να τα εχασα κι εγω, τοσο ευκολα ε?Καλη συνεχεια για το 7 και υπομονη.καλησπερα και στα υπολοιπα κοριτσια και στα νεα μελη σαν και μενα.Για της πολυκυστικες κι εγω το ξερω σαν παθουσα παρολο που μετα τη γεννα δεν μου εφυγαν.Προκαλουν αυξηση του βαρους κυριως στη κοιλιακη χωρα συσσωρευση λιπους και εμποδιζουν το μεταβολισμο.εχω πολλα χρονια και απο αυτες και οταν το συζητησα με το γυναικολογο μου ειπε οτι δεν μπορει να μου δωσει αντισυλληπτικα για θεραπεια λογω του βαρους.Και αναρωτιεμαι θυροειδη απο τη μια πολυκυστικες απο την αλλη πως θα χασω γραμμαριο??Fiona καλη αρχη και σε σενα με τα χαπακια αντε να μας πεις εντυπωσεις γιατι την αλλη εβδομαδα ξεκιναω κι εγω,των 15 η 10 σου εγραψε?ΡΕΝΝV τα 15 κιλα τα εχασες με τα reductil ?πολλη καλο αποτελεσμα και τι ειδους διατροφη ακολουθουσες?Τι εξεταση εκανες για να βρεις το αλλο θεμα με την ινσουλινη γιατι εχω κανει ενα σορο ας κανω και αυτην.
13-05-2009, 02:10 #903
ΑΘΗΝΑ08 τα πρώτα 10 τα έχασα μόνο με διατροφή, τα τελευταία 5 και με reductil. Με βοήθησαν αρκετά μπορώ να πω.. τηρώ τη διατροφή μου χωρίς καμία παρασπονδία. ʼνοιξα ένα τόπικ με θέμα τις πολυκυστικές ωοθήκες.. από εκεί θα καταλάβεις περίπου τί έκανα. Αν έχεις απορίες.. μη διστάσεις να ρωτήσεις.
Όσο για την ινσουλίνη.. είναι μία από τις πολλές εξετάσεις που σου δίνει ο ενδοκρινολόγος όταν θες να κάνεις ορμονικό έλεγχο. Απ'ότι ξέρω τη βλέπουν σε συνάρτηση και με άλλες ορμόνες και με βάση τα συνολικά αποτελέσματα κρίνει ο γιατρός σου αν υπάρχει θέμα ή όχι. Οι δικές μου τελευταίες εξετάσεις ήταν βελτιωμένες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πια πρόβλημα.. σημαίνει ότι το ελέγχω καλούτσικα με τη διατροφή.
Βarb ελπίζω να έχεις δίκιο και να φανεί χρήσιμο σε όσες τώρα ψάχνονται να βρουν τί τους συμβαίνει.. Ξενύχτησα λίγο αλλά χαλάλι
13-05-2009, 04:06 #904
Λοιπόν...σχετική ή ασχετη η ερώτηση δεν ξέρω... είναι η 5η μέρα που παίρνω το... "θαυματουργό" reductil... ομολογώ πως τις πρώτες μέρες η αλλαγή στον τρόπο που έτρωγα, στο τσιμπολόγημα αλλά και στην ενέργεια που ένοιωθα ότι είχα ήταν θεαματική... ωστόσο σήμερα το βράδυ μετά την δουλειά είχα τόση όρεξη που μετά βίας κρατιόμουν να μην φάω τον κόσμο όλο....επομένως.. είναι φυσιολογικό να περνάει η δράση του φαρμάκου και να σου ανοιγει η όρεξη ή μήπως εγώ είμαι τόσο απίστευτα ασυγκράτητη στο θέμα του φαγητού που υπερκέρασα ακόμη και το reductil??
ειλικρινά μ'εχει τρομάξει η όλη ιστορία.... δηλαδή όταν το σταματήσω... τι ακριβώς θα συμβεί???
13-05-2009, 08:45 #905
giulaki είναι πολύ λίγες 5 μέρες για να πείς ότι οόργανισμός σου συνηθισε το φάρμακο.Τo reductil των δέκα είναι λίγο συνήθως ,για τη δική μου περίπτωση καλό ήταν των 15.Δεν ξέρω τι παίρνεις εσύ,ίσως να μην σε πιάνει των 10.δεν γράφεις το ύψος σου και ζήλεψα τα 69 κιλά σου πάρα πολύ πρέπει να σου πώ!
13-05-2009, 09:59 #906
ΓΙΑ τόσα ΛΊΓΑ ΚΙΛʼ REDUCTIL ΤΟ ΣΚΈΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΝΑ ΧʼΣΩ 7 ΚΙΛʼ!!
ΓΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!ΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΙ [ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΑ ΠΗΡΕΣ???
13-05-2009, 10:18 #907
κοριτσια αυτα τα χαπια δεν ειναι καραμελες. σας παρακαλω πολυ για 5 και 7 κιλα δεν καταστρεφουμε τον οργανισμο μας με χημικα σκευασματα.
διαβαστε αναλυτικα ολα τα ποστ στο φορουμ για αυτο το χαπι και υστερα ξανασκεφτητε το.
τα χαπια αυτα κοστιζουν γυρω στα 100 ευρω και δεν τα συνταγογραφει πλεον το ΙΚΑ, φανταζεσται γιατι.....
13-05-2009, 13:08 #908
γιουλακι, εισαι σιγουρη οτι δεν ξεχασες το χαπι? εγω οταν το παθαινα, μετα ανακαλυπτα οτι ειχα ξεχασει να το πιω. Παντως μη σταματας αν δεν δεις προβλημα. μπορει να πεινουσες πραγματικα οποτε επρεπε να φας. Αν ομως νιωσεις οτιδηποτε, σταματα τα χαπια. η ομορφια τελευταια. την υγεια μας πρωτα κοιταμε
Κοριτσια που θελετε να χασετε λιγα κιλα, μην καταφευγετε σε χαπια. δεν αξιζει τον κοπο. θα τα χασετε τα κιλα σας, λιγο να συγκρατηθητε και θα δειτε.
13-05-2009, 13:09 #909
ΟΜΑΔΑ RAINBOW, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?
ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ....
13-05-2009, 14:43 #910
Καλησπέρα όμορφες!Με ρίσκο της υγείας του υπολογιστή της μητέρας μου είπα να έρθω για ένα στα γρήγορα να σας πω ένα "γειά"!
Βλέπω πολλά νέα ονόματα και όχι ιδιαίτερα παλιά και γνώριμα...Τι έγινε;Λείπει η γάτα και χοεύουν τα ποντίκια;Κι εσύ,Ξενιαφέντρα τι κάνεις;
Μόνο το καημένο το μπαρμπούνι κάτι προσπαθεί να σώσει,αλλά άμα δεν έχεις λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση(βλ.Σαμπίνα)...
Να δώσω πολλά φιλιά σ'όλες τις κολλητές μου,που πλέον έχω χάσει και από το μουσουνου...Να καλωσορίσω στα πεταχτά τα νέα ουρανότοξα,
επιφυλασσόμενη να διαβάσω με την πρώτη ευκαιρία τις ιστορίες τους και να τις υποδεχτώ προσωπικά και αντάξια τους...
Ελπίζω η υψηλοτάτη μας να είναι καλά στην υγεία της και να αναρρώνει γρήγορα και ανώδυνα από την όποια περιπέτεια της,
ο ήλιος μου να έχει κι εκείνος ξεμπερδέψει με τα δικά του κι ασφαλώς όλες σας να χαίρετε άκρας υγείας και διάθεσης!
Ε,κι αν χάνετε κι από κανένα κιλάκι,καλό κάνει,κακό δεν κάνει...για να μην ξεχνιόμαστε και πού βρισκόμαστε...Μου λείπετε πολύ πολύ!
Παρουσιάζω ανησυχητικά στερητικά συμπτώματα και προβλέπεται παταγώδης αποτυχία απεξάρτησης με σοβαρή υποτροπή!
Κυριακή πρωί πετώ για το λατρεμένο μου Παρισάκι!Λογικά θα καταφέρω να σας αποχαιρετήσω,απλά να ξέρετε,αμα χαθώ τον υπόλοιπο Μάη...
Φιλάκια ζουμερά κι αγαπησιάρικα στην Αλαλουμένια μου,τη Σαμπίνα μου,το Χανελέλι μου,τη Barbie μου,την πριγκίπισσα μου,
την Ξενιαφέντρα μου,το Μαρικάκι μου,τον ήλιο μου κι όλα τα καινούρια κοριτσάκια μας,με την ευχή να είστε όλες όπως λαχταράτε!
ΥΓ :Δυστυχώς δεν έχει εικονοφιλάκια και γκλιτερτσαχπινιές...Το άλλοτε μαγισσάκι έχασε τα εκφραστικά του μέσα...
13-05-2009, 16:12 #911
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα....
ΑΘΗΝΑ80 των 15mg μου έδωσε και μάλλον από Δευτέρα θα τα ξεκινήσω... πριν πάρω τον δρόμο προς τα πάνω και πάλι....
13-05-2009, 17:09 #912
εγω ειμαι η γνωστη BARB. για αγνωστο λογο εχασα την προσβαση ενω σας διαβασα και δεν παιρνω ουτε τα αυτομαρα μυνηματα για αλλαγη του Password, οποτε εκανα νεα εγγραφη...
Τουλαχιστον να γραφω...
Ναdine μου, μονο εσυ πια μας επισκεπτεσαι. Καλο σου ταξιδι και ελπιζω να μπορεις να μας διαβαζεις τουλαχιστον απο το παρισακι σου. και μετα την επιστροφη σου, κανονιζουμε και συναντηση.
13-05-2009, 17:22 #913
κοριτσια προσοχη με τα χαπια, μην παιζετε με την υγεια σας για λιγα κιλα παραπανω να σκεφτεις λεει οτι και για τους παχυσαρκους τα εβγαλαν απο τα ταμεια κα τα δινουν μονο σε ατομα που συνδεονται με ζαχαρωδη διαβητη και αδυνατισμα.
14-05-2009, 12:39 #914
Σίγουρα δεν πρέπει να παίζει κανείς με χάπια και μάλιστα με χάπια που δρουν όπως τα συγκεκριμένα.
Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που αποσύρονται χάπια από τις λίστες των ταμείων που έχουν να κάνουν καθαρά με κόστη και όχι επικινδυνότητα...
14-05-2009, 23:45 #915
Reductil
Geia xara se olous, eimai neo melos kai tha ithela na katathesw ta akoloutha.
Prin 1,5 xrono arxisa na pairnw reductil katopin symfwnias me ton endokrinologo mou, o opoios mou synestise REDUCTIL twn 10mg tonizontas mou pws DEN eprepe na to lavw gia diastima megalytero apo ekeino tou 1, to poly 1,5 mina. Stin arxi omologoumenws exasa peri ta 5 kila ME PARALLHLH DIAITA alla i oreksi k ta kila epanilthan me to pou epapsa na to pairnw. Gi afto synexisa aftovoulws me tragika apotelesmata eis varos tis PSYXIKHS MOU YGEIAS, epatha 2 kriseis panikou, kata ti diarkeia de tis mias eixa entones aftoktonikes taseis kai espefsa sto Aiginiteio, opou o psyxiatros pou me dextike mou eipe ksekathara pws gia ola afta efthynetai to REDUCTIL k i paratetameni xrisi tou, dedomenou oti to epairna sxeon 6 mines anti gia 1-1,5 pou mou eixe systithei. H alitheia einai pws stin arxi kovetai i oreksi k xaneis kapoia kila pou sou dinoun tharros kai dynami na synexiseis alla i agapi mou gia to fagito ta nika ola...Simera, 2 xronia meta kai me arketa kila parapanw ksanapira REDUCTIL alla yposxomai pws tha nai mono gia ena mina...Episis tha ithela na pw pws eixa ligo aima kai na rwtisw an yparxei endexomeno parenergeias se syndyasmo me to T4 pou idi pairnw kai to GYNOFEN-antssyliptiko.
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία