Results 9,481 to 9,495 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
16-11-2011, 11:55 #9481
Καλημέρα,αγάπη!
Καράτα το χρώμα των μαλλιών σου,φλογερή ξεσηκώστρα!
Καλά κατάλαβες τη μέρα(ελπίζω να είμαστε όλοι οκ με αυτό)
και αναλαμβάνετε οι ντόπιες ηνία να βρείτε το κατάλληλο μέρος!
Λογικά θα έχετε όλες παιδιά ή κάνω λάθος;Επίσης εσύ που είσαι
ελεύθερη τα πρωινά των καθημερινών,ετοιμάσου να γίνεις δική μου!
Συγχαρητήρια για το κιλάκι!Εγώ πάλι μόλις ζυγίστηκα κι είδα πως πήρα 4!
Είναι τόσο αποθαρρυντικό λίγο να χαλαρώνω και ν'ανεβαίνω!Αρνούμαι
να είμαι με τη ζυγαριά παραμάσχαλα,αλλά δε θα το αντέξω ν'ανέβω πάλι
δεκάδα,οπότε πρέπει να μαζευτώ.Ελπίζω με το ξεπαρτάλιασμα της Αθήνας
να επιστρέψω στα παλιά μου...Δε βαριέσαι...Το έχω πάρει πρέφα πώς θα πάει...
Μια ζωή θα είναι σφηνωμένο σε κάποια άκρη του μυαλού το πόσο ζυγίζω
και να προσέχω,να προσέχω,να προσέχω πολύ!Εμείς να είμαστε καλά!
- 16-11-2011, 12:46 #9482
Καλησπέρα!!!
Ξεκίνησα να τρώω πρωινό, αλλά με τούτο και με κείνο ακόμη τρώω και πλησιάζει η ώρα του μεσημεριανού.
Μπράβο, βρε παιδιά, σε όποιον χάνει κιλάκια. Κι εγώ σαν τη Ναταλία είμαι του "πάρε" και "κράτα τα μη σου φύγουν", αντί του "χάσε".
Δεν πειράζει, ας είναι όλα τα άλλα καλά και αυτό θα το βρούμε στην πορεία.
Το κουλούρι εξαφανίζεται με γοργούς ρυθμούς. Πεινάω πάλι! Τι θα γίνει με την περίπτωσή μου?
16-11-2011, 12:58 #9483
Ναταλία μου, θέλεις να συγκατοικήσουμε?
Θα δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη... Στις μεγάλες κρίσεις θα καβαλάμε τον Υάκυνθο και θα βολτάρουμε στην πόλη. Θα είμαστε άπως έτσι:
http://www.youtube.com/watch?v=kMHYS...eature=related
Τι λες?
16-11-2011, 13:08 #9484
Originally posted by NADINE
Φωτογραφίες...παρόν που γίνεται παρελθόν προτού προλάβεις να συνειδητοποιήσεις...
Φωτογραφίες...γιατί όσα κι αν δίνεις στο παρόν,το χρόνο πίσω δε γίνεται να γυρίσεις...
Εσύ,κράτα μου μια θέση πρώτο τραπέζι πίστα στο σεμινάριο κι αν γίνεται βρες και λίγο χρόνο νωρίτερα... :love:
16-11-2011, 14:19 #9485
Γεια σας και απο μένα,
δεν έχω πολύ καλά νέα σήμερα, πάνω που άρχιζα να ευχαριστιέμαι το αποτέλεσμα της επέμβασης, τσουπ, ξυπνάω σήμερα το πρωί με στομαχικό πόνο πρωτόγνωρο, ούτε τάση για εμετό, ούτε τάση για τουαλέτα, απλά άλγος στη στομαχική χώρα. Πήγα σχολείο, πήρα και ένα Zantac αλλά ώρα με την ώρα δυνάμωνε ο πόνος ώσπου κάποια στιγμή διπλώθηκα και έφυγα από τη δουλειά. Πήρα το χειρουργό και με παρέπεμψε κατευθείαν για υπέρηχο χολής, τον έκανα άμεσα , και πράγματι υπάρχει περιεχόμενο στη χολή , μάλλον πετρούλες, το οποίο δεν μπρεί να διευκρινιστεί ακόμη για ποσότητα και μέγεθος γιατί είχα φάει μια φρυγανιά το πρωί και η χολή δεν ήταν όσο διατεταμένη χρειάζεται για να είναι πιο σαφής ο υπέρηχος.
Ο γιατρός μου είχε πει ότι η χολή είναι από αυτά που προκύπτουν μετά τις επεμβάσεις οπότε ήμουν προετοιμασμένη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ελπίζω να μη χρειαστεί να χειρουργηθώ άμεσα. Παίρνω φαρμακάκια για τον πόνο, και το κυριότερο και πιο σπαστικό είναι ότι για τρεις μέρες θα τρώω υγρές τροφές, σούπες κτλ. Από βδομάδα θα το εξετάσουμε πιο ενδελεχώς. Όσο δεν πονάω, δεν με νοιάζει πολύ, αν είναι να βγάλω τη χολή, εε θα τη βγάλω, αυτό μπορεί να τύχει στον καθένα.
Τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξαμήνου ήταν πολύ καλά, μόνο πάλι ανεβασμένο χαλκό έχω αλλα σαφώς λιγότερο από την άλλη φορά.
Δεν πτοούμαι, διάβαζα και στο τόπικ SLEEVE (Επιμήκης Γαστρεκτομή) τα νέα της Giraffe/Δήμητρας που έχει περάσει τα πάνδεινα με τη διαφυγή και κλέινω το στόμα μου εγώ και λέω και δόξασι ο θεός.
Σήμερα όμως, θα διαβάσετε όμορφα νέα εδώ , όχι από μένα , από άλλο μέλος, δεν σας λέω, δεν σας λέω , και μη με ρωτήσετε, θα μπει η ίδια να σας τα πει, εγώ πάντως ενθουσιάστηκα!
16-11-2011, 16:24 #9486
λοιπον τι είναι όλες αυτές οι σελίδες??? πόσο να απασχολήσω το μωρό για να σας διαβάσω??
Λοιπόν αρχίζω με αυτά που διάβασα και επιφυλασομε μετα να σας πω και τα δικά μου νέα. Υπολογίστε με μέσα για Τάνια, μπορεί να μην είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά μου είναι ευχάριστη και πόσο μάλλον με την παρέα που θα έχω!!!! Οπότε count me in!! Σαββατο βολτίτσα ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!! Κυριακή μεγαλή συνάντηση μέσα!!!
16-11-2011, 16:33 #9487
Γιωτούλα μου εύχομαι όλα τα πάνε καλά και έχουμε καλά νέα. ελπίζω να σε άφησε και ο πόνος με τα φαρμακάκια.
Ρε κορίτσια μπας και ρίξουμε κανένα ευχελαιο??? πολύ γκαντεμια έπεσε .... Μια η Πωλίνα με τον μικρό στο νοσοκομείο και την δουλεια, μια η Ναταλία με το λιπωμα και ιναδένωμα , και τώρα η Γιώτα μας με την χολή! Κάτι δεν πάει καλά . Θα μας ρίξω ένα ξεμάτιασμα μπας και αλλάξει η τύχη μας.
16-11-2011, 17:16 #9488
λοιπόν κορίτσια σήμερα πήγα ξανά στο νοσοκομείο για να δω τον πλαστικό χειρουργό ή μάλλον 3!!! Ναι τρεις ήταν και με πασπατεύανε. Ο καθηγητής ( Διευθυντής της Πλαστικης Χειρουργικής) και οι δύο νεότεροι χειρουργοι του ( ειδικευόμενοι ) . Μου είπαν ότι τελικά μόνο ανόρθωση χρειάζομαι και όχι μειωτική. Εύκολη υπόθεση λένε καθώς δεν αγγίζουν καθόλου ιστό και επεμβαίνουν μόνο στο δέρμα. Θα κάνουν 2 εσωτερικά ράμματα, ένα ψηλά στην αριστερή πλευρά του μαστού και ένα από την δεξιά και θα "κρεμάσουν" ένα πλέγμα από την μια πλευρά ως την άλλη σαν μόνιμη μπανέλα ένα πράγμα. Οι τομές θα είναι γύρω από την θηλη και 5εκ κάθετα κάτω όπως μου είχαν πει αρχικά. Μετά το χειρουργείο με κρατάνε μια μέρα και μέτά σπίτι μου. Σε 2 εβδομάδες βγαίνουν ράμματα και μετά με προσοχή μπορώ να εκτελώ όλες τις υποχρεώσεις μου. Ακόμη και γυμναστήριο χωρίς όμως τεντώματα και βάρη στο στηθος-ωμους- πλατη. Μετά το 2 μηνο όλα ελεύθερα. Πόνος λένε δεν υπάρχει , μονο τράβηγμα στην αρχή. Το αποτέλεσμα μου το δείξαν και ένα έχω να σας πω.... Θα γίνω Κατερινοπάμελα!!!! ΄
Πήγα στο γραφείο κίνησης μετά να καταθέσω το εισητήριο που μου έδωσαν για να δω αν θα με βρίσουν ή θα με περάσουν και κορίτσια..... δεν μου το γύρισαν στην μούρη!!!!!!:roll::yes: Μου είπαν θα σε πάρουμε τηλέφωνο. Και λέω΄πότε??? Και μου λένε προυγούνται τα χειρουργεία με κακοήθεια και μετά το δικό σας. Δεν πίεσα την τύχη μου και έφυγα χαμογελόντας. Παίρνω στο τηλέφωνο τον γιατρό μου και του λέω τι έγινε και μου λέει ότι αυτά είναι πολύ καλά νέα ότι μάλλον προχωράμε μέσω του νοσοκομείου και ότι θα το πιέσουν εσωτερικά για την ημερομηνία αλλά ας αφήσουμε να περάσει λίγος καιρός. Είπε ότι είναι πολύ καλά νέα ,σημαίνει ότι δεν με απέρριψαν!!! Αν με απέρριπταν μου είπαν θα μου το έλεγαν απευθείας με την απόκριση " δεν κάνουμε τέτοια χειρουργεία εδώ" αλλά κάτι τέτοιο δεν συναίβει!!!! Και η χαρά μου είναι τόση διότι όπως σας είχα πει και την προυγούμενη εβδομάδα αν μπω στο νοσοκομείο ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Ο γιατρός δεν είναι φακελάκιας!!!!!!
Φυσικά δεν το συζητώ ότι αφού το χαρίζουνε τσάμπα δεν θα πω όχι και θα το κάνω όταν έρθει η ώρα απλά μπορεί να πάρει μερικούς μήνες. Αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει καθόλου! Είμαι τόσο χαρούμενη!!!!
16-11-2011, 17:22 #9489
Ξέχασα να σας πω ότι σήμερα πήγα και για έναν άλλο λόγο στον νοσοκομείο. Είχα μια ελια στο δόξαπατρι και μου την έβγαλε ο ένας χειρουργός διότι μεγάλωνε συνεχως. Έκανα δυο ράμματα και τα βγάζω την Δευτέρα. Αυτό που δεν είχα καταλάβει είναι ότι είχαν ετοιμάσει κοτζαμ αίθουσα χειρουργείου για να το κάνουν !!! Κρεβάρι χειρουργικό , οι τεράστιες λάμπες από πάνω, η ψύχρα του χειρουγείου και η εξαίσια μυρουδιά του..... δυο πλαστικοι χειρ. καφεδακι και μουσικούλα. Όλη η διαδικασία πήρε κανα 15' με τοπική αναισθησία, κόψιμο - καυτηρίασμα και ράψιμο. Δεν πονάω καθόλου απλά νιώθω ένα μικρό βάρος στην περιοχή και τράβανε τα ράμματα αν κάνω καμια γκριμάτσα. Πάντως θα ζήσω!!
Παιδιά ειλικρινά σήμερα δεν πατάω στη γη από την χαρά μου. Σας φιλώ όλες :kiss::kiss::kiss::kiss:
16-11-2011, 17:27 #9490
Καλησπέρα. Γιώτα σου εύχομαι γρήγορα περαστικά. Η αδερφή μου είχε πρόβλημα με τη χολή και το αντιμετώπισε με διατροφή. Οπότε είναι πιθανό να το αντιμετωπίσεις κι εσύ χωρίς να χρειαστεί χειρουργείο. Εύχομαι οι εξετάσεις που θα κάνεις από εβδομάδα να είναι όλες καλές.:blush:
16-11-2011, 17:33 #9491
Originally posted by NADINE
Καλημέρα,αγάπη!
Καράτα το χρώμα των μαλλιών σου,φλογερή ξεσηκώστρα!
Καλά κατάλαβες τη μέρα(ελπίζω να είμαστε όλοι οκ με αυτό)
και αναλαμβάνετε οι ντόπιες ηνία να βρείτε το κατάλληλο μέρος!
Λογικά θα έχετε όλες παιδιά ή κάνω λάθος;Επίσης εσύ που είσαι
ελεύθερη τα πρωινά των καθημερινών,ετοιμάσου να γίνεις δική μου!
Συγχαρητήρια για το κιλάκι!Εγώ πάλι μόλις ζυγίστηκα κι είδα πως πήρα 4!
Είναι τόσο αποθαρρυντικό λίγο να χαλαρώνω και ν'ανεβαίνω!Αρνούμαι
να είμαι με τη ζυγαριά παραμάσχαλα,αλλά δε θα το αντέξω ν'ανέβω πάλι
δεκάδα,οπότε πρέπει να μαζευτώ.Ελπίζω με το ξεπαρτάλιασμα της Αθήνας
να επιστρέψω στα παλιά μου...Δε βαριέσαι...Το έχω πάρει πρέφα πώς θα πάει...
Μια ζωή θα είναι σφηνωμένο σε κάποια άκρη του μυαλού το πόσο ζυγίζω
και να προσέχω,να προσέχω,να προσέχω πολύ!Εμείς να είμαστε καλά!
Οι δυό μας όμως .... έχουμε τα πρωϊνά ελεύθερα, οπότε μετά την μεγάλη συνάντηση της Κυριακής, θα κάνουμε και μια μικρή οι δυο μας (χεχεχε).......................
Μη μου στεναχωριέσαι για τα κιλάκια.
Στην Αθήνα με τόσο τρεχαλητό θα τα χάσεις σίγουρα.
Αλήθεια,πέστο μου για να χαρώ, θα κάτσεις αρκετές μέρες?
16-11-2011, 17:38 #9492
Κορίτσια που είστε μέσα για την συνάντηση της Κυριακής 27 Νοεμβρίου (αυτή που έρχεται η Ναταλία καλέ στην Αθήνα και η Πωλίνα από Κύπρο) για ρίξτε προτάσεις για ώρα και τόπο γιατί πρέπει να τους τα έχουμε όλα κανονισμένα (τόσο ταξίδι θα κάνουν)!!!
Επειδή πολλές από μας έχουν παιδιά (και η Πωλίνα) και λόγω Κυριακής δύσκολα μπορούν να τα αφήσουν, η συνάντηση καλό θα ήταν να γίνει σε παιδότοπο για να τα πούμε με την ησυχία μας.
Προτείνετε λοιπόν για να καταλήξουμε.
Καλό θα ήταν να μας πουν η Πωλίνα και το Ναταλάκι τι ώρα τις βολεύει.
16-11-2011, 18:04 #9493
Κοντά σε μετρο να ναι κι οπου ναναι! Θα φερω και το χολαργο της Ναταλίας!!!
16-11-2011, 19:57 #9494
Γιωτουλα μου περαστικα!Να μην χρειαστει να τη βγαλεις αλλα κ να χρειαστει δεν ειναι τιποτε.Εγχειρηση ρουτινας πια για τους γιατρους.Να πανε ολα καλα!Να γιατι ο καθηγητης στο Ριο βγαζει τη χολη σε καθε επεμβαση.Κ ελεγα εγω δε θελω.
Κατερινακι,τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα?Αντε με το καλο κοριτσι μου κ εχε υπομονη για λιγους μηνες!Στην ελια μην ξεχαστεις κ δεν παρεις τη βιοψια.
Λιντα μου θα καθησει μια ολοκληρη εβδομαδα η Ναταλια!βλεπω πολλους καφεδες κ πολλα ξεμοναχιασματα......
Οσο για χωρο,παιδοτοπο δεν ξερω κανενα.Υπαρχει καπου παιδοτοπος στο κεντρο να μην ταλαιπωρηθει η Πωλινα που δεν ξερει την πολη?Καφε να σας πω.
Ο χολαργος της Ναταλιας τι ειναι Γιαννακι?
16-11-2011, 20:10 #9495
Originally posted by Γλαύκη
Ο χολαργος της Ναταλιας τι ειναι Γιαννακι?
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία