ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 644
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 644 of 2553 FirstFirst ... 14454459463464264364464564665469474411441644 ... LastLast
Results 9,646 to 9,660 of 38289
    Εμενα με την Αννουλα μου μας θελετε???????:starhit::starhit::starhit::sta rhit::question::question::question:
    Επειδη εχω παει αρκετες φορες σε αυτον ρον παιδοτοπο και την μια εχουν παρτυ και την αλλη ειναι κλειστος,αν μπορει καποιος ας το βεβαιωσει οτι θα ειναι οκ,αν εχει καποιο τηλ κι εγω μπορω να παω αν ειναι νωρις γιατι μενω κοντα!Φιλακια!!!

Senior Member
    Καλημέρα. Θα τηλεφωνήσω σήμερα στο balloons στην Αγία Παρασκευή για να τους πω για τη συνάντησή μας την Κυριακή. Θα σας ενημερώσω μέσα στην ημέρα.

Senior Member
    Kαλημερούδιααααααααα!

Τάκη!Τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή;Εννοείται σας θέλουμε και σας παραθέλουμε!
    Από τη μία ο Παρούκος δε θα είναι ο μόνος φορουμάντρας κι από την άλλη έχει να δοθεί
    λόγος ανάμεσα στα συμπεθέρια όσο η νύφη κι ο γαμπρός θα χοροπηδάνε ανέμελα στα φουσκωτά!

Η Γιαννούκα είχε μιλήσει την Κυριακή με τον υπεύθυνο του παιδότοπου κι αν κατάλαβα καλά
    είχε πει πως δε χρειάζεται ή δε γίνεται κράτηση,κάτι τέτοιο...Αυτοί που θα έπρεπε να ενημερωθούν
    είναι οι ανυποψίαστοι γονείς της περιοχής,που σκόπευαν να ξεγνοιάσουν από τα κρεμασμένα πάνω τους
    παιδιά τους για λίγες ώρες.Πάρα πολύ χαίρομαι!Βέβαια ξέρω πως θα γίνεται ένας πανζουρλισμός ανάμεσα μας
    και αναπόφευκτα θα μιλάμε με δυό διπλανούς δεξιά και δυό αριστερά το πολύ!Και φυσικά τα πηγαδάκια
    για τσιγάρο στο ψοφόκρυο!Τάκη,πολύ χαίρομαι που θα'ρθεις κι εσύ!Στο είπα;Δε στο είπα!Να'ταν και το Αβουλίνι...

Senior Member
    Καλημερούδια και από μένα,

αν δεν πάμε νωρίς για να πούμε πόσα τραπέζια θα κρατήσουμε, θα γίνει φιάσκο το όλο θέμα και δεν θα περάσουμε καλά, γιατί η μία πάνω στην άλλη να καθόμαστε δε λέει..... o παιδότοπος ανοίγει στις 5, οπότε ας είμαστε εκεί νωρίς, γιατί κατά τις 6-7 θα γίνεται χαμός. Ναταλάκι να έρθω να σε πάρω στις 4.30?

Senior Member
    Γλαύκη ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά γριούλα με άσπρα μαλλιά ????? το ξέρω ότι το λέει και το τραγούδι, αλλά ευχήσου καλύτερα να γεράσω και να είμαι σαν την Τζόαν Κόλινς, με μαύρα μαλλιά και φιδίσιο κορμί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αλαλουμεναγάπη,πού τέτοια πολυτέλεια να είμαι σπίτι!Ύπνος μόνο με breakfast και πολύ μου είναι!
    Εντωμεταξύ προσπαθώ να σε ξεμοναχιάσω λίγο το Σάββατο,αλλά ακόμα δεν ξέρω τι ώρα
    θα συναντηθώ νωρίτερα με τα κορίτσια.Όπως το υπολογίζω την Κυριακή θα έχω φύγει κλασσικά
    απ' το σπίτι το πρωί,οπότε θα έρθω χωρίς εσένα εκεί.Περιμένω και κάτι φίλους-εκτός των άλλων-
    από Καλαμάτα,που θα συναντηθούμε μεσημεράκι μάλλον Κυριακής...Θα είναι κι ο Τήρης stand by...

Συμφωνώ πάντως το ραντεβού όλων μας να οριστικοποιηθεί στις 5 να είμαστε άνετοι!

Senior Member
    Originally posted by alalumaki

Γλαύκη ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά γριούλα με άσπρα μαλλιά ????? το ξέρω ότι το λέει και το τραγούδι, αλλά ευχήσου καλύτερα να γεράσω και να είμαι σαν την Τζόαν Κόλινς, με μαύρα μαλλιά και φιδίσιο κορμί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mπλιαξ!Τώρα εσύ και καλά βελτίωσες την ευχή;
    Απ'όλες όσες μεγαλώνουν όμορφα και με χάρη διάλεξες αυτήν,που την περνάς και δυό κεφάλια το λιγότερο;
    Αχ!Πώς καίτε τις ευχές σας και μετά απορείτε γιατί δεν πάνε όπως τα θέλετε τα πράγματα!
    Γλαύκη,θα τη δεις!Η Αλαλουμένια μας είναι ένα γλυκό κοριτσάκι!Μαθήτρια έγινε μάνα!
    Εξάλλου οι αριθμοί ηλικιών είναι μια εγκληματική συνωμοσία εις βάρος όλων μας!Είναι δυνατόν εγώ να είμαι 40?Ντροπή!

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάρες!

Λοιπόν αφού κλείσαμε την μεγάλη συνάντηση για 5μμ την Κυριακή στην Αγ.Παρασκευή να αρχίσουμε να κανονίζουμε και τα του Σαββάτου. Κατά το Σύνταγμα και βόλτα στην Πλακα και Θησείο, κατι τέτοιο έχετε κατά νου ? Και τι ώρα περίπου?

Senior Member
    Μπορούμε να συναντηθούμε την Κυριακή πιο νωρίς, χωρίς τα παιδιά μου να με ξεμοναχιάσεις, γιατί στον παιδότοπο πάλι δεν θα σε δω.... Τώρα για την Τζόαν Κόλινς ένα δίκιο το έχεις, ψιλοχάλια είναι, απλώς έκανα αναφορά σε αυτήν γιατί στα 75 της διατηρείται άψογα....

Βόλτα σε Θησείο-Πλάκα μπορεί να μπορώ και εγώ !!!!! πω, πω θα με χωρίσει ο άντρας μου ......

Senior Member
    Αχ!ʼμα σε βάλω Κυριακή πρωί,εμένα θα με χωρίσει η Γλαύκη!
    Αλλά ακούγεται δελεαστικό!Και πιο εφικτό από το Σαββατιάτικο χαμό!
    Θα μιλήσουμε...Να δω λίγο πώς διαμορφώνεται το Σ/Κ και θα βρεθούμε τα δυό μας
    όπως και δήποτε!Εντωμεταξύ η άλλη,η φλογερή ανάφτρα δεν ξέρω τι έχει πάθει κι ούτε
    με παίρνει ούτε μου σηκώνει πάλι το κινητό!Μετά θα μου θέλει συνάντηση και να μην πω
    τι θα πάρει!Συμφωνήστε ό,τι θέλετε για Σάββατο,εγώ είμαι μέσα!Ώρα,μέρος,όλα...
    Τρέχω τώρα να ετοιμαστώ για τα σημερινά μου ραντεβού!Να έχουμε μια υπέροχη μέρα!Φιλάκια!

Senior Member
    Καλημέρα, αναστατωμένες και ενθουσιασμένες μου κοπελίτσες!
    Μπήκα να δω τι γίνεστε και έμεινα άφωνη! Ενθουσιασμός, προγράμματα, τι να πρωτοδιαβάσει κανείς?
    Στέκομαι στα υπέροχα νέα της Γιώτας και εύχομαι συγχαρητήρια από καρδιάς!
    Όσο για την επιλογή των ρούχων, εξαρτάται από το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Έχει τύχει να έχω τις μαύρες μου και να βλέπω τεράστια ρούχα και να είμαι σίγουρη ότι δεν με χωράνε και έχει τύχει να βλέπω μικροσκοπικά και επειδή έχω τα κέφια μου, να έχω και το θράσος να πιστεύω ότι όχι μόνο μπαίνω σε αυτά, αλλά τα υποστηρίζω κιόλας!
    Την ώρα της συνάντησης θα σας σκέφτομαι και θα κρυφογελάω.. Θα πάθουν την πλάκα τους οι υπεύθυνοι του παιδότοπου. Τέτοιο παιδομάνι δεν θα έχουν ξαναδεί! Κάτι μου λέει ότι οι κοπέλες θα παρατήσουν τα παιδάκια και θα έρθουν να προσέχουν εσάς, ιδίως αν κάνετε αταξίες... Το καλό που σας θέλω!
    Και επειδή είναι σαν να σας βλέπω, θα στείλω μία αντιπρόσωπό μου, για καλό και για κακό.... Έτσι θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι θα τηρηθεί τάξη και πειθαχία!
    http://www.youtube.com/watch?v=5PhEn...eature=related
    Μη τη βλέπετε έτσι γλυκούλα και χαριτωμένη, μπορεί να γίνει πολύ σκληρή αν χρειαστεί να πειθαρχήσει άτακτα παιδάκια!

Senior Member
    Originally posted by Αδαμαντια
    Εμενα με την Αννουλα μου μας θελετε???????:starhit::starhit::starhit::sta rhit::question::question::question:
    Επειδη εχω παει αρκετες φορες σε αυτον ρον παιδοτοπο και την μια εχουν παρτυ και την αλλη ειναι κλειστος,αν μπορει καποιος ας το βεβαιωσει οτι θα ειναι οκ,αν εχει καποιο τηλ κι εγω μπορω να παω αν ειναι νωρις γιατι μενω κοντα!Φιλακια!!!
    Εσένα σε παίρνω εδώ και 2 μέρες και δεν μου απαντάς!!!! Εννοείτε ότι θα έρθεις, και ότι θα φέρεις και την νύφη μου μαζί για πρώτη επαφή με τον γαμπρούλη σου!! Αγόρασε και νέα ρουχαλάκια το καμάρι μου για να κάνει εντύπωση στην μελλοντική του γυναίκα!! Ε μην τους τα χαλάσουμε κι όλας!!!!

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Καλημέρα κοριτσάρες!

Λοιπόν αφού κλείσαμε την μεγάλη συνάντηση για 5μμ την Κυριακή στην Αγ.Παρασκευή να αρχίσουμε να κανονίζουμε και τα του Σαββάτου. Κατά το Σύνταγμα και βόλτα στην Πλακα και Θησείο, κατι τέτοιο έχετε κατά νου ? Και τι ώρα περίπου?
    Εγώ εκεί θα βολτάρω όλο το Σάββατο, επομένως απλά κανονείστε ώρα και πέστε μου κορίτσια!!!!

Senior Member
    Καλησπέρα. Τηλεφώνησα σήμερα στον παιδότοπο και μου είπε ότι ανοίγει στις 17.00 και να πάτε νωρίς για να βρείτε χώρο να κάτσετε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ τη Δευτέρα και από την Κυριακή το μεσημέρι θα είμαι στο νοσοκομείο. Έχω μία μεγάλη κήλη στην κοιλιά από προηγούμενο χειρουργείο η οποία με πονάει και μου είπαν ότι πρέπει να την χειρουργήσω άμεσα. Είδα σήμερα το πρωί έναν γιατρό που μου σύστησαν στο νοσ. Ελπίς (ο οποίος ευτυχώς δεν παίρνει φακελάκι) και μου κανόνισε το χειρουργείο για τη Δευτέρα, κάνοντας προεγχειρητικό έλεγχο την Παρασκευή και εισαγωγή την Κυριακή μεσημέρι. Βασικά ήθελε να μπω στο νοσ. αύριο και να χειρουργηθώ την Πέμπτη αλλά του είπα ότι ήταν πολύ γρήγορα κι έπρεπε να κανονίσω πρώτα να έρθει κάποιος σπίτι για να κρατήσει τις δύο σκυλίτσες και τον γατούλη που έχω. Η μητέρα μου δε, η οποία είναι πολύ φοβιτσιάρα έπαθε σοκ όταν της το είπα σήμερα γιατί ακόμα δεν έχει συνέλθει από το sleeve που έκανα πριν 5 μήνες. Έχω κάνει 3 χειρουργεία και κάθε φορά παρηγορώ εγώ τη μητέρα μου αντί να με παρηγορεί αυτή!! Το καλό είναι ότι δεν φοβάμαι και παρόλο το διαβήτη μου συνέρχομαι γρήγορα, οπότε με βλέπει μετά καλά και χωρίς να γκρινιάζω κι έτσι επανέρχεται στα φυσιολογικά της. Θα χρειαστεί να μείνω στο νοσοκομείο μόνο 2 μέρες οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τα ξαναπούμε την Τετάρτη. Έχω σκάσει που ήρθαν έτσι τα πράγματα αλλά ελπίζω να κανονίσετε και στο μέλλον μία συνάντηση και να καταφέρω να σας δω όλες από κοντά.:starhit:

Senior Member
    Tζίνα, τι αιφνίδια νέα είναι αυτά... Πως έγινε η κήλη , σήκωσες βάρος?? Έτσι λένε ότι προκύπτουν, φτου ρε γαμώτο, πάνω που είπες να ηρεμήσεις και να χαρείς την πρόοδό σου.. Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου, η σκέψη μου θα είναι μαζί σου και γρήγορα θα τα ξαναπούμε..