Results 9,661 to 9,675 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
22-11-2011, 16:16 #9661
Τζίνα, πολύ νωρίς δεν μπαίνεις για την κήλη; Το ότι είναι μεγάλη βέβαια δείχνει ότι πρέπει να μπεις σχετικά γρήγορα, αλλά πάλι πέντε μήνες είναι που έκανες το προηγούμενο χειρουργείο, θα ήθελε ο οργανισμός σου το χρόνο του! Γράφεις βέβαια πως είναι από προηγούμενο χειρουργείο, μήπως έπρεπε να είχε γίνει κάτι μαζί με τη σληβ; Καλή επιτυχία να έχεις!
- 22-11-2011, 16:18 #9662
Ευχαριστώ Ιωάννα μου. Είχα χειρουργηθεί για περιτονίτιδα που έπαθα πριν 5 χρόνια. Τότε όμως ήμουν αδύνατη. Μετά πάχυνα πάλι και την κήλη την έχω σίγουρα 2 χρόνια αν όχι και παραπάνω αλλά δεν το ήξερα ότι είχα κήλη. Όντας παχιά νόμιζα ότι η κοιλιά μου χώριζε έτσι από το σημάδι του χειρουργείου. Έμαθα ότι έχω κήλη όταν πήγα να μου κόψουν τα ράμματα στο Ιπποκράτειο από το sleeve. Τότε μου είπαν ότι ήταν πολύ μεγάλη κήλη και έπρεπε να χειρουργηθεί αλλά να περιμένω 1 χρόνο για να έχω χάσει όλα τα κιλά. Αδυνατίζοντας όμως άρχισε να πονάει όλο και πιο πολύ και μου δημιουργεί πρόβλημα. Οπότε συμβουλεύτηκα 4 χειρούργους (στο ΙΚΑ, στο Ιπποκράτειο, αυτόν που με έσωσε πριν 5 χρόνια και αυτόν που θα με χειρουργήσει) και όλοι μου είπαν ότι δεν πρέπει να περιμένω, να το κάνω τώρα κι ότι δεν έχει σημασία που θα αδυνατίσω κι άλλο. Οπότε άλλα κανόνιζα για την Κυριακή κι άλλα θα κάνω. Κλάψ.
22-11-2011, 16:24 #9663
Originally posted by anna65
Τζίνα, πολύ νωρίς δεν μπαίνεις για την κήλη; Το ότι είναι μεγάλη βέβαια δείχνει ότι πρέπει να μπεις σχετικά γρήγορα, αλλά πάλι πέντε μήνες είναι που έκανες το προηγούμενο χειρουργείο, θα ήθελε ο οργανισμός σου το χρόνο του! Γράφεις βέβαια πως είναι από προηγούμενο χειρουργείο, μήπως έπρεπε να είχε γίνει κάτι μαζί με τη σληβ; Καλή επιτυχία να έχεις!
22-11-2011, 16:55 #9664
Originally posted by Γλαύκη
Ειμαστε λοιπον,Γλαυκη,Ναταλια,Πωλι� �α,Κατερινα,Γιωτα,Αννα,Γιαν� �ακι,Τζινα,Αλαλουμακι,Μπρει κ, 10?Δηλωστε συμμετοχη οποιες αλλες να ξερουμε!
22-11-2011, 21:13 #9665
Αμαν βρε Τζίνα τι έπαθες! Μωρέ καλά λέω εγώ ότι έχει πέσει γκαντεμιά στο φόρουμ τελευταία. Λυπάμαι που δεν θα σε γνωρίσω την Κυριακή αλλά έχω το τηλ σου και θα σε πάρω να δω πως είσαι. Ευχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα και να έχεις γρήγορη και όσο το δυνατόν ανώδυνη αναρρωση.
22-11-2011, 21:35 #9666
Ax καλε!Θα'ρθεις κ συ?
Λινταλενια μου συγνωμη αλλα εγραψα οσα ονοματα ειχαν γραψει κ δηλωσει συμμετοχη στη σελιδα εκεινη κ θυμομουν!Ανακεφαλαιωση λοιπον!Γλαυκη,Ναταλια,Πωλι� �α μετα συζυγου,Λιντα,Κατερινα,Γιω� �α,Αννα,Γιαννακι,Αλαλουμακι .Μπρεικ,Ελλη,Παρης,Μαρια της ελπιδας,Αδαμαντια.15!Κατι εχει πει η Πωλινα για 2 ακομη.
Τζινα μου πολυ λυπαμαι που δε θα ερθεις!Να πανε ολα καλα κ να εχεις γρηγορη αναρρωση!
Επιτελους θα γνωρισω την Αδαμαντια κατα Ναταλια Τακη γιατι καθως ξερετε ο νηστικος στον υπνο του καρβελια ονειρευετε.....
Αλαλουμακι να σου ευχηθω να γινεις σαν την Γωγω Σαμπουτζακη,αφου εισαι κ ψηλη,που εχει ενα ποδι που θα το ζηλευε κ 20αρα κ παρ'ολη την ηλικια της κανει σωου δικο της παλι φετος!
Να περιλαβω την αγαπημενη μου τωρα!Ναταλια δεν θα σε χωρισω!Θα μας γραψουν οι εφημεριδες σαν τον Κοεμτζη με την παραγγελια!Δεν ερχεσαι που δεν ερχεσαι Καλαματα θα με κερατωσεις κ τις δυο μερες που εχω στην Αθηνα!Κ μαλιστα μετα απο τοση φασαρια που θα κανω για να ερθω?Αν θυμασαι θα λειπει ο Νικος για αγωνα στη Λαμια.Ασε που στις 25 εχουμε καλεσμενη την Καρυστιανη με το θεατρο στις βραδιες θεατρου κ μουσικης κ δεν θα παω.Ασε που ειναι το πιο ακαιρο Σκ γιατι εχουμε στρωσιμο χαλιων κ κατεβασμα χριστουγεννιατικων κ δε θα γινουν.Ποσα αλλα να πω!Κανονισε την πορεια σου....Θα λειπει κ το Αβουλινι...που μας στελνει συναδελφικους χαιρετισμους κ επειδη εχει βρεγμενη την φωλια της μπαινει αραια κ που....
Αυτα για την ωρα.Παω να ετοιμασω την βαλιτσα μου.....Ναταλια θα βαλω κ το μαστιγιο μεσα....
22-11-2011, 21:50 #9667
Κατερινακι πηρες το τηλ μου?Την Κυριακη μαλλον θα ειμαι κεντρο κ θα παω σπιτι ν'αλλαξω πριν τις 5 οποτε μαλλον θα με παρεις απο το μετρο του Ευαγγελισμου στη Βασιλισσης Σοφιας η στο Χιλτον η οπου αλλου εκει κοντα σε βολευει κ μου πεις.Φιλια!
22-11-2011, 22:26 #9668
Ναταλόκοσμε, θέλετε και συνέχεια στο σίριαλ "Γκαντεμιά στο Φόρουμ"? Έχω πυρετό και διάρροια από το μεσημέρι... Και φοβάμαι μη δεν είμαι καλά αύριο που έχω το εξημηνιαίο ραντεβού με το γιατρό στο οποίο και θα μου πει τι θα κάνουμε με τη χολή και το πρόβλημα πoυ προέκυψε... F&%$ck! :thumbdown: :grind:
Πάντως μέχρι την Κυριακή θα έχω γιάνει! Ήδη ειδοποίησα τη δουλειά ότι αύριο δεν θα εμφανιστώ και ελπίζω να μου περάσει ταχύτατα!
22-11-2011, 23:02 #9669
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by *Katie
Καλημέρα κοριτσάρες!
Λοιπόν αφού κλείσαμε την μεγάλη συνάντηση για 5μμ την Κυριακή στην Αγ.Παρασκευή να αρχίσουμε να κανονίζουμε και τα του Σαββάτου. Κατά το Σύνταγμα και βόλτα στην Πλακα και Θησείο, κατι τέτοιο έχετε κατά νου ? Και τι ώρα περίπου?
23-11-2011, 01:08 #9670
Τζινάκι,με το καλό,κοπελάρα μου!Μεγάλη ατυχία η χρονική συγκυρία,
αλλά πάνω απ'όλα η υγεία σου!Ευτυχώς βρήκες σύντομη ημερομηνία
και χωρίς φακελάκια και χαζά,να φεύγει κι αυτή η εκρεμότητα,να έχεις
μόνο τη χαρά της απώλειας από δω και πέρα!Εύχομαι κι η μανούλα σου
να κάνει την έκπληξη αυτήν τη φορά και να δείξει μεγαλύτερη ψυχραιμία.
Αφού η Κατερίνα έχει το κινητό σου,θα μας ενημερώσει πως όλα πήγαν καλά!
Η σκέψη μας είναι δίπλα σου κι ελπίζω σε μια σύντομη επόμενη συνάντηση!Φιλάκια!
23-11-2011, 01:14 #9671
Originally posted by lidal
Originally posted by Γλαύκη
Ειμαστε λοιπον,Γλαυκη,Ναταλια,Πωλι� �α,Κατερινα,Γιωτα,Αννα,Γιαν� �ακι,Τζινα,Αλαλουμακι,Μπρει κ, 10?Δηλωστε συμμετοχη οποιες αλλες να ξερουμε!
Δε φταίει η Γλαύκη.Της είπα πως αν έρθεις εσύ στη συνάντηση δεν έρχομαι εγώ.
23-11-2011, 01:18 #9672
Originally posted by monahoiot
Ναταλόκοσμε, θέλετε και συνέχεια στο σίριαλ "Γκαντεμιά στο Φόρουμ"? Έχω πυρετό και διάρροια από το μεσημέρι... Και φοβάμαι μη δεν είμαι καλά αύριο που έχω το εξημηνιαίο ραντεβού με το γιατρό στο οποίο και θα μου πει τι θα κάνουμε με τη χολή και το πρόβλημα πoυ προέκυψε... F&%$ck! :thumbdown: :grind:
Πάντως μέχρι την Κυριακή θα έχω γιάνει!
Ψιτ!Κοπελιά!Μέχρι τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης κι όχι μέχρι την Κυριακή θα έχεις γιάνει!Κανόνισε!
23-11-2011, 01:27 #9673
Καληνυχτώ μια ακόμη υπέροχη μέρα!Είδα αγαπημένες φίλες μου:μία πρώην συγκάτοικο μου
έγκυο στο δεύτερο της παιδάκι συν τους δικούς της,μια πρώην συμφοιτήτρια και μια φορουμφίλη,
η οποία πέραν του υπέροχου μέρους που με πήγε,όπου δοκίμασε ο ουρανίσκος μου πρωτόγνωρες γεύσεις
σε υπέροχο περιβάλλον με τζαζ διακριτική μουσική,μου πήρε την παρθενιά της διτροχοκίνησης,κοινώς
με ανέβασε βόλτα στο παπί της στο κέντρο της Αθήνας!Ανέβασα φούστα,καβάλησα κι απόλαυσα την πόλη
από εντελώς διαφορετική οπτική!Υπέροχη αίσθηση,το αεράκι,οι ελιγμοί μας,οι στροφές...δεν ήθελα να κατέβω!
Αύριο προβλέπεται μια εξίσου ενδιαφέρουσα μέρα ,οπότε τρέχω να κουρνιάσω στα παπλώματα μου,
ώστε να σηκωθώ νωρίς και για μπάνιο,που δεν έχω δύναμη τώρα.Να έχουμε μια ονειρεμένη νύχτα!Φιλάκια!
23-11-2011, 08:18 #9674
πω πω πω τι γινετε εδω καλε?????????????????????????????????????????? ???????? καλημεραααααααααααααααααα ααααα σε ολους και ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! προσπαθω πολλη ωρα να διαβασω ολα τα ποστ περι συναντησης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!λογω ξανθιας ριζας διορθωστε με αν κατι δεν καταλαβα καλα....... το σαββατο μιλαμε για θησειο - πλακα κτλ...... τι ωρα???????? την κυριακη μιλαμε για Αγ. παρασκευη στις 5....αλλα που ακριβως????? χιχιχιιχιχιχιιχιχιχι
πωλινακιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιι μου τι ωρα φτανεις τελικαααααααααα την παρασκευη????? καλα εεεε ανυπομονω σαν μικρο παιδιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::boun cy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy ::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::duh::duh ::duh::duh::duh::duh:
23-11-2011, 09:33 #9675
Καλημέρα Ναταλένιες μια μέρα πιο κοντά στην μεγάλη συνάντηση της Κυριακής. Ανυπομονώ!!:bigsmile:
Γλάυκη το έχω το τηλ σου και θα σε πάρω να συνεννοηθούμε αν και θα βρεθούμε και στην Τάνια να τα πούμε.
Γιώτα περαστικουλια σου, είναι μια κωλοίωση που κυκλοφορεί και την είχε το παιδάκι μου και ο αντρας μου πριν κανα 2βδόμαδο. Περνάει σε 2 μερούλες. Υπομονή γλυκιά μου. Μια οι σουπες , μια το τσιρλιπιπι σε βλέπω στα 75 λιαν συντόμως. χαχαχαχα
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία