ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 68
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 68 of 2553 FirstFirst ... 18586667686970781181685681068 ... LastLast
Results 1,006 to 1,020 of 38289
    Παιδιά καλημέρα είμαι καινούριο μέλος (104.4 κιλά βοήθεια μου...) και φλερτάρω με την ιδέα του Reductil.
    Ξέρω ότι για να στο συνταγογραφήσουν πρέπει να πάσχεις από υπερλιπιδαιμία.
    Κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωση μου γιαυτό και δεν μου το έγραψε ο παθολόγος.
    Πως έχετε καταφέρει να το προμηθευτείτε?
    Απευθυνθήκατε κατευθειάν στον φαρμακοποιό χωρίς συνταγή?
    Βρήκατε κάποιο πιο συνεργάσιμο γιατρό?
    Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να μου το γράψουν γιατί κοστίζει πολύ ακριβά. Καμιά Ιδέα?

εισαι πολυ παλιοπαιδο? κυρια ή κυριος παλιοπαιδο? να ξερουμε δηλαδη...επισης πες μας και το υψος σου.
    παντως εμενα μου τα συνταγογραφει γιατρος στο ονομα του αντρα μου που εχει υπερλιπιδαιμια. για το ικα αυτο. δεν ξερω τι κανουν αλλα ταμεια αλλά στο ικα αυτο ειναι αληθεια και δεν υπαρχουν πιθανοτητες για πιο συνεργασιμο γιατρο γιατι ο δικος μου συνταγογραφει τα παντα χωρις να ρωταει γιατι και πως αρκει να επιτρεπονται απο το ικα.
    στο φαρμακειο ανετα τα αγοραζεις. χαζοι ειναι να μη στα δωσουν? για καθε φαρμακο που πουλανε εχουν 30% κερδος και για καθε παραφαρμακο (πχ λιποτοξ κλπ) 50% απο τις εταιρειες.

Παλιόπαιδο κοπέλα..

1.72 ύψος, 32 χρονών και 104,4 κιλών (βοήθεια μας και πάλι...)

Δεν είμαι ασφαλισμένη στο ίκα, είμαι στο τσμέδε. Θα προσπαθήσω να βρώ κάποιον γιατρό γιατί τα κόστος είναι μεγάλο.
    Ντρέπομαι κιόλας να πάω στο φαρμακείο κατευθειαν.
    Ντρέπομαι γενικά...

NADINEEEEEE που εισαι εσυ? ελπιζω ολα καλα

Senior Member
    πρεπει να εισαι πολυ παλιοπαιδο για να ντρεπεσαι,
    ακου εκει ντρεπεσαι, εμεις εδω εχουμε βγαλει ολα τα κουτσομπολια μας στη φορα και δεν ντρεπομαστε.........
    καλως ηρθες

Καλώς σας βρήκα.
    Αυριο ή μεθαύριο θα κάνω την παλικαριά να ζυγιστώ ξανά (στην ουσία θα έχω κλείσει μια εβδομάδα συνετής διατροφής).
    Με βλέπω, μετά από την κρυάδα που θα έχω πάρει, να τρέχω κατευθείαν στο φαρμακείο είτε ντρέπομαι είτε όχι!!!

Πάντως θα ήθελα να ξέρω από την εμπειρία σας αν το φάρμακο πραγματικά κόβει την όρεξη ή δρα περισσότερο ψυχολογικά.
    Δηλαδή άτομα με πολλά κιλά, που το παίρνουν αρκετό καιρό (και έχουν ξεπεράσει τον ενθουσιαμό των πρώτων ημερών) αισθάνονται ότι το φάρμακο τους συγκρατεί ή έχουν ξανά όρεξη για καταχρήσεις και κάνουν αγώνα για να συγκρατηθούν.
    Γιατί εγώ έτσι νιώθω. Ότι κάνω αγώνα...

Junior Member
    Λοιπόν άκουσα για διαγραφές και θέλω να δηλώσω παρουσία.
    Και όχι απλά παρουσία αλλά και 1 κιλό λιγότερη.Αργά και σταθερά.
    Paliopaido καλώς ήρθες στην παρέα.Θέλω να σου πω ότι δεν πρέπει να ντέπεσαι για τίποτα και πουθενά.
    Πιστεύω ότι αν το ξεπεράσεις αυτό το συναίσθημα θα είσαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου και αυτό θα σου δώσει
    δύναμη να κταφέρεις πολλά.
    Nadine πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω τα post σου.Το στύλ σου μου θυμίζει πολύ τη Μαλβίνα Κάραλη την οποία
    πραγματικά χαιρόμουν να ακούω.
    Barb ΜΠΡΑΒΟ!!!Είναι τέλειο να καταφέρνει κάποιος από εμάς εδώ να χάνει κιλά.Δίνει δύναμη και στους άλλους

Επίσης θέλω να πώ ότι μου αρέσει πολύ το παρεάκι εδώ και πραγματικά θα ήθελα να σας γνωρίσω όλες

Φιλιά πολλά!

Senior Member
    Μπαρμπούνι θα σου μπράβο γιατί το λένε όλοι..... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΤΙΚΕΡ ΣΟΥ, ΣΝΙΦ, ΣΝΙΦ!!! Λόγω δικού μου προβλήματος..... Πόσα ήμουν βρε παιδί μου και πόσα έχεις χάσει να πω και εγώ ΜΠΡΑΒΟ και να ξέρω το λόγω.....

Οσο για σένα τρελοκόριστο άδικα χάρηκα ότι επιτέλους υπάρχει χώρος στην καρδιά σου και για κάτι άλλο, σου αφιερώνω το παρακάτω που το έχω στα αγαπημένα μου αλλά δεν θυμάμαι τον ποιητή....
    __________________________________________________ _________________
    Ο Αγαπημενος με κοιταξε με συμπονια και μου ειπε:
    "πως μπορεις και συνεχιζεις να ζεις χωρις εμενα;
    Του ειπα: "Στο ορκιζομαι σαν ψαρι εξω απο το νερο"
    Μου ειπε: Τοτε γιατι κρατιεσαι τοσο γερα στην αναδρη γη;

Ολη η ευτυχια του κοσμου
    δεν θα μου γιατρευε ευκολα αυτον τον ποθο.
    Η μονη γιατρεια εινα ο Αγαπημενος.
    Σκεφτηκα: Ποσα λογια θα του πω οταν τον συναντησω.
    Τον ειδα και δεν εβγαλα μιλια.

Διχως Αγαπη
    ολη η Λατρεια ειναι ενα αηκωτο βαρος,
    ο χορος αγγαρεια,
    η μουσικη σκετος θορυβος.
    Ναι ολη η βροχη του ουρανου πεφτει μεσα στη θαλασσα
    μα διχως αγαπη
    ουτε μια σταγονα δεν γινεται μαργαταρι.

Μου φτανει που σε βλεπω να χαμογελας.
    Μου φτανει το τραγουδι που ακουω στον ηχο του ονοματος σου.
    Γιατι με σκοτωνεις με τα θανατερα σου βελη οταν και μονο
    η σκια απο το μαστιγιο σου μου φτανει;

Το καθαρο του νερο ξεπλυνε την καρδια μου
    Διχως αγκαθια ανθιζει τωρα η αγαπη μου.
    Ακουω πως υπαρχει μια πορτα
    που ανοιγει, απο την μια καρδια στην αλλη.
    Αλλα αν δεν υπαρχει τοιχος,
    πως μπορει να υπαρχει πορτα;
    __________________________________________________ _____________

Senior Member
    Οσο για τη Χαλκιδική, αν πάμε εννοείται ότι θα κάνω και μία στάση στην όμορφη Θεσσαλονίκη !!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αλαλουμένια μου,χαίρομαι που δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις και αντιλαμβάνεσαι από μακριά τον κίνδυνο και τον αποφεύγεις!
    Δεν ξέρω πότε θα πιάσετε τον ανήφορο...είτε Θεσσαλονίκη θα είμαι είτε λίγο πιο κάτω και παραλιακά...
    Όπου δεις γοργόνα,στάση για κατούρημα!Και για να μην έχεις να λες"μου'κλεψαν το κινητό μου κι έχασα τις επαφές μου,
    αλλιώς θα σε ειδοποιούσα"τσέκαρε το γιουτουγιουκιβώτιο σου,όπου θα βρεις το δεκαψήφιο αριθμό,
    που οι άντρες φιλούν κατουρημένες ποδιές ν'αποκτήσουν!Ελπίζω ν'αντιλαμβάνεσαι και να εκτιμάς την μεγάλη τιμή,που σου γίνεται!

Όσο για το υπέροχο ποίημα,ανέθεσα στο google να μας βρει τον δημιουργό του και ιδού ένα μίνι ιστορικό του:
    "O Τζελαλαντιν Ρουμι το 1207 στην Περσια. Ενας απο τους κυριος εκπροσωπους του Σουφισμου στα 24 του κιολας χρονια ειναι ενας απο τους πιο αναγνωρισμενους θεολογους και ερμηνευτης του Κορανιου επισης Μαθηματικος και Αστρονομος. Το 1244 εμφανιζεται στην ζωη του Ρουμι ενας φιλοσοφος ο Σαμς για τον οποιο ειναι ελαχιστα πολυ γνωστα, ο Ρουμι παντως επηρεαστηκε παρα πολυ και οταν 2 χρονια μετα εξαφανιστηκε ο Ρουμι πεφτει σε μελαγχολια. Εμεινε 40 μερες σε κελι μονος του για να σκεφτει. Μετα απο αυτο ο Τ. Ρουμι απο θεολογος γινεται ποιητης. Ξαφνικα ο Σαμς επιστρεφει αλλα οι ανθρωποι του Ρουμι ηταν εχθρικη σε αυτην την επιστροφη.
    Παρολα αυτα ο Ρουμι δεν εχει δρομο επιστροφης. Φημες αναφερουν οτι δυσαρεστημενοι μαθητες του Ρουμι δολοφονησαν τον Σαμς.
    Ο Ρουμι εκτοτε και για τα επομενα 10 χρονια της ζωης του γραφει ποιηματα για τον ερωτα
    και τον Αγαπημενο οπως ο ιδιος ερμηνευει την κινητηρια του δυναμη.
    "

H αλήθεια είναι πως και ο δικός μου Αγαπημένος έχει από καιρό πάει περίπατο μαζί με τον κλασσικό (εικονοραφημένο) αγαπημένο !
    Όλο κάτι θέλεις να μου πεις εσύ και βρίσκεις παραβολές,ποιήματα,μου στέλενεις κλέφτες και κακοτοπιές
    για να ταρακουνηθώ να ξεκολλήσω και να ακολουθήσω τα σημάδια...Το πιάσαμε το υπονοούμενο,το πιάσαμε!ΟΚ!

Senior Member
    Originally posted by porki_
    NADINEEEEEE που εισαι εσυ? ελπιζω ολα καλα

Ήλιε μου,ήλιε μου,βασιλιά μου,εσύ είσαι το κατωπαυλόπορκο;
    Μα πως γίνεται και χάνετε τους κωδικούς σας;Τη μια το μπαρμπούνι και τώρα κι εσύ...
    Μην είναι έρωτας η αιτία;Κι αν είναι,εμείς οι υπόλοιποι γιατί γ@μ% το να τους θυμόμαστε;

Πώς να είμαι,ήλιε μου,μακριά σου,που με παράτησες κι έχασα το φως μου;
    Επιβιώνω,φυτοζώ,αλλά πώς να φωτοσυνθέσω τη χλωροφύλλη μου χωρίς εσένα;
    Εμ,εξαφανίζεσαι,εμ έχεις το θράσσος και να με ρωτάς!

Senior Member
    Originally posted by Spartiatissa

Λοιπόν άκουσα για διαγραφές και θέλω να δηλώσω παρουσία.
    Και όχι απλά παρουσία αλλά και 1 κιλό λιγότερη.Αργά και σταθερά.

Επίσης θέλω να πώ ότι μου αρέσει πολύ το παρεάκι εδώ και πραγματικά θα ήθελα να σας γνωρίσω όλες
    Σπαρτιάτισσα-1kg! --->ΑPPLAUSE

Χαίρομαι,που οικειοθελώς και αυτοβούλως χωρίς το κράτος καμίας απολύτου απειλητικής διαδικασίας
    αποφάσισες να προσχωρήσεις στην ομάδα μας και να γίνεις περήφανη ουρανιοτοξίτισσα κι εσύ,
    δηλώνοντας μάλιστα παρούσα κατά ένα κιλό ωστόσο απουσίας!
    Απ'ότι σε κόβω έτσι θα μας πηγαίνεις εσύ...Θα το υποστούμε ΚΑΙ αυτό!
    Σε καταχωρώ στα πρακτικά κι εσένα μαζί με το μπαρμπούνι και την Αλαλουμένια.
    Το καταστατικό θα σου σταλεί ταχυδρομικώς,ώστε να γνωρίζεις τις υποχρεώσεις σου.
    Με δυό λόγια,για να μην αγχώνεσαι πως πρόκειται για τίποτα φοβερό και τρομερό,
    οι ουσιώδεις είναι μιά πενιχρή συνδρομή για τα έξοδα του προεδρίου καθώς και πλήρης υποταγή στο καθεστώς του
    ενώ οι επουσιώδεις,ενεργή παρουσία και ζύγισμα μία μόνο φορά την εβδομάδα,κατά προτίμηση Παρασκευή.
    Υπενθυμίζω πως πρόκειται για σύμβαση προσχώρησης(πώς είναι στα ινστιτούτα αδυνατίσματος,α να γειά σου!)
    Και καθότι μετά της απομακρύνσεως από το ταμείο καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή,καλώς μας ήρθες κι ας πρόσεχες!
    Η επόμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηη η

Senior Member
    'Ελα παλιόπαιδο,παιδί μου!
    Χαίρομαι που επιτέλους γνωρίζω τη μούσα τόσων ασμάτων,που για την αφεντιά σου γράφτηκαν!
    Νέα παλιόπαιδο κοπέλα λοιπόν ψάχνει reductil!Mάλιστα!Σου έχω λύση για το κομμάτι της ντροπής!
    Ζητάς πρώτα προφυλακτικά και μάλιστα με ραβδώσεις για σπέσιαλ αίσθηση και μετά τα εν λόγω χάπια!
    Πες μου τι άλλο πρόβλημα έχεις να σου το λύσω!Μόνο τη μυστική συνταγή για μόνιμη απώλεια βάρους
    μη μου ζητήσεις γιατί είναι καλά κλειδωμένη μαζί με τη θεραπεία του καρκίνου και του AIDS !
    Κι εγώ υπέπεσα στη χρήση των προκείμενων,αλλά για λίγο διάστημα και σε ιδιαίτερη περίοδο της ζωής μου,
    ώστε να μην είμαι σε θέση να διακρίνω αν όντως με βοήθησαν ή όχι.Θα τα ξαναπάρω σύντομα
    κι ελπίζω να μου επιτρέψει η ζωή να έχω κρίση καθαρή,να'μαι και καλό παιδί να μην τρώω όλο το φαϊ!
    Πάντως κι αυτό το καημένο χαπάκι τι να συγκρατήσει από το χείμαρο μας;Να έβγαινε τουλάχιστον σε αλυσσίδα...
    Πάνε κι αυτοί και το βγάζουν σε κάψουλα...Τέλος πάντων...Θα γίνω το πειραματόζωο σου,παλιόπαιδο και θα σου πω.
    Εκτός αν ενδώσεις κι εσύ τελικά στη φαρμακοβιομηχανία και το πάμε παρέα...Παρεμπιπτόντως,
    σε περνάω κάποιες δεκάδες κιλών άνευ συγχωρήσεως μάλιστα!Οπότε μη μασάς!Όλοι σ'ένα καζάνι βράζουμε!

Senior Member
    ΠΡΟΣΟΧΗ! : Ακολουθεί πολιτική διαφήμηση :

ΒΑΔΙΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ!
    ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ! ΜΠΟΡΕΙΣ! ΑΡΙΣΤΕΡΟ,ΔΕΞΙ,ΑΡΙΣΤΕΡΟ,ΔΕΞ� �!

Λοιπόν πολύ φλερτάρω με την ιδέα του reductil.
    Αυριο το πρωί ζυγίζομαι και μετά με κόβω να καταπίνω την αμηχανία μου και να πηγαίνω τελικά στο φαρμακείο.
    Πάντως η ψυχολογία παιδιά είναι πολύ χαμηλά...