Results 12,016 to 12,030 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
24-01-2012, 19:02 #12016
Πειρασμέ, λέει! Ακούτε κόσμε! Εγώ κοντεύω να γίνω ένα με το πάτωμα και η Μαντάμ λέει ότι τη βάζω και σε πειρασμό! Τόση διάσταση απόψεων πια? :lol:
- 24-01-2012, 19:05 #12017
Ναι η μελαχροινή μπροστά με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μάντεψε πια είναι;;;; Εγώ :bigsmile:!!!! Μείον 25 κιλά βέβαια τότε σε σχέση με τώρα αλλά ποιος μετράει :lol::lol::lol::lol:. Η ξανθιά ύπαρξη πίσω είναι η αφή και στα αριστερά η φιλενάδα. Στην επιμέλεια της φωτογραφίας ο αθέατος σύζυγος της Κατερίνας κύριος Γαβριήλ!
Πράγματι αξίζει και τις θυμάμαι με αγάπη και με μία γλυκιά νοσταλγία... όσες στιγμές αγαπάω πολύ τις κρατάω πολύ ζωντανές στην μνήμη μου. Όταν τις ζω προσπαθώ να τις αποτυπώνω στην μνήμη μου με όλες μου τις αισθήσεις...
24-01-2012, 19:07 #12018
Originally posted by Ava
Ας κάνω κι ένα τεστ: Ναταλία, έχεις δει την ταινία "φτηνά τσιγάρα"? Ο αδελφός μου τη λατρεύει! Εγώ, από την άλλη, την είδα μέχρι τη μέση, δεν άντεξα παραπάνω. Για να δούμε τι θα απαντήσεις...
Θα σου πω όταν τη δω με το καλό!Κλείνω με αγαπημένο τραγούδι κι ας νύχτωσε το λευκό μου γιασεμί!
--->ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ : ΛΕΥΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΣΕΜΙ
24-01-2012, 19:11 #12019
Πήγαινε, μωρό! Θα τα πούμε σε λίγες ώρες..
Α! Τέτοια μουσική έχει η ταινία? Κατάλαβα....
Μη μπεις στον κόπο να δεις την ταινία, την απάντησή μου την πήρα!
Κατάλαβα....
24-01-2012, 19:24 #12020
Δε λέω ότι δεν μου αρέσει και η ποιότητα, που πάει αγκαζέ με την περισυλλογή...
Μου αρέσει πολύ να είμαι μόνη στο σπίτι του αδελφού μου. Ζει στο κέντρο και από κάτω έχει πάντα κόσμο, μέρα και νύχτα. Βάζω μουσική, με προτίμηση στο βινύλιο (κάνει συλλογή), κάθομαι στο παράθυρο και παρατηρώ τον κόσμο. Οι διαβάτες στη μεγάλη πόλη. Αναρωτιέμαι τι να σκέφτεται ο καθένας, ανάλογα με τον τρόπο που βαδίζει.. Νιώθω μόνη μου τότε, εννοώ μόνη στην ψυχή μου, αναλογίζομαι τα λάθη μου, τις επιλογές μου, πού θα ήμουν και πού βρίσκομαι, πως θα ήταν τα πράγματα, αν είχαν γίνει αλλιώς και όχι όπως έγιναν, κλαίω..
Νιώθω κάτι σα λύτρωση, κάτι σαν ανάταση, αλλά... Δεν τα επιτρέπω αυτά για πολύ. Κανονίζω να βγω, όπου του δίνω και καταλαβαίνει! Αντιδρώ, γιατί αν αφήσω τις σκέψεις μου να φύγουν πολύ μακρυά, δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα περιέλθω.
24-01-2012, 19:34 #12021
Μικρό μου,γλυκούλικο Αβουλίνι μου,που ακροβατεις με τόση χάρη στους δυό πόλους της ύπαρξης σου...
24-01-2012, 19:53 #12022
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Γιωτούλα μου καλή επιτυχία και καλή ανάρρωση να έχεις!Δεν είναι τίποτα δύσκολο ή πολύ επίπονη η αφαίρεση χολής,η μαμά μου την έβγαλε πέρσι την άνοιξη και αν εξαιρέσεις πως αντί για λαπαροσκοπικά στην πορεία έκανε ανοιχτό χειρουργείο πήγαν όλα μια χαρά.Σχετικά με τα φαγητά....για 1-1.5 μήνα έκανε όσα της είπαν και μετάαααααααααααα έφαγε τα πάντα όλα
δεν την πειράζει τίποτα απολυτώς!άσε που με την σχετική "δίαιτα" που θα ακολουθήσει θα φτάσεις στον στόχο σου στο πί και φί.Τελικά σε κατέκτησε και εσένα το 6 αράκι
Polinaki πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλύτερα για εσένα και τον Γιώργο,εύχομαι αυτή η ηρεμία να διαρκέσει.
Ζηλεύω τα κορίτσια που αυτό το σκ θα βολτάρουν στην Θεσσαλονίκη!
Σχετικά με τις φώτο από την συνάντησή σας στην Αθήνα φτού σας ξανά και ξανά!!έχω ζητήσει τόσες φορές να τις δω και είναι λες και μιλάω σε τοίχο! :sniff::sniff:
πολλά φιλιά σε όλες σας,αν μπορέσω θα μπω και εγώ στο τσατοδωμάτιο στις 9 αν και είναι η ώρα που έρχεται ο άνδρας μου σπίτι από την δουλειά και δεν νιώθω καλά εγώ να τσατάρω και αυτός να κοιτάει μοναχός του τιβί...θα δούμε!
υγ.Ναταλάκι μου η φώτο αφιερωμένη σε εσένα που αγαπάς το 72 (καλά δεν θυμάμαι ή γεροξεκούτιανα και θυμάμαι ότι να έιναι? ) είχα καιρό που την τράβηξα αλλά δεν βρήκα την κατάλληλη ευκαιρεία για να την ποστάρω
24-01-2012, 20:12 #12023
Iωάννα, Αβα, Πωλίνα, Ελη, Τζίνα, Κατερίνα, Ναταλία, Γλαύκη, ούλες οι τσούπρες στο τσατ σε μια ώρα! Σας ευχαριστώ για τις ευχές, όντως με την παλιο-υδρική διατροφή του πρώτου καιρού θα τον πιάσω το στόχο του 6 αλλά έλα μου που με έχει πιάσει το αντιδραστικό μου και αγχώνομαι για αύριο, ξέρω ότι δεν είναι και πολύ μεγάλη η ταλαιπωρία αλλά μου τη βιδώνει τώρα που ήρθε η ώρα, είμαι στόκος το ξέρω!
24-01-2012, 20:15 #12024
Τι όμορφο να το βλέπω,έστω και ανάμεσα από άλλα πόδια...Ίσως κάποτε αξιωθούν και τα δικά μου...
Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!Και εις κατώτερα αφού το θέλεις!Αν και ήδη είσαι υπέροχη!Φτου σου,κοπελάρα μου!
24-01-2012, 20:16 #12025
Originally posted by monahoiot
Iωάννα, Αβα, Πωλίνα, Ελη, Τζίνα, Κατερίνα, Ναταλία, Γλαύκη, ούλες οι τσούπρες στο τσατ σε μια ώρα! Σας ευχαριστώ για τις ευχές, όντως με την παλιο-υδρική διατροφή του πρώτου καιρού θα τον πιάσω το στόχο του 6 αλλά έλα μου που με έχει πιάσει το αντιδραστικό μου και αγχώνομαι για αύριο, ξέρω ότι δεν είναι και πολύ μεγάλη η ταλαιπωρία αλλά μου τη βιδώνει τώρα που ήρθε η ώρα, είμαι στόκος το ξέρω!
Εγώ εντωμεταξύ ακόμα εδώ κολλημένη στον καναπέ μου μπροστά από το λάπτοπ με τηλεφωνικά διαλείμματα!Αίσχος!
24-01-2012, 20:21 #12026
Προς Στόκο:
Σπατουλαρίσματος? Αυτή κι αν είναι αστεία εικόνα! Έννοια σου, θα σε φτιάξουμε στο τσατ! Τραγουδώντας θα πας αύριο!
Προς Μαντάμ:
Εσύ, κούκλα, έχεις άλλα ανάμεσα στα πόδια σου! :lol:
24-01-2012, 20:28 #12027
Originally posted by Ava
Προς Μαντάμ:
Εσύ, κούκλα, έχεις άλλα ανάμεσα στα πόδια σου! :lol:
24-01-2012, 20:37 #12028
Συγνώμη, ξέφυγα...
Ξέρω τι μου χρειάζεται:
http://www.youtube.com/watch?v=f5lNz...eature=related
24-01-2012, 20:45 #12029
ʼβα με τη μουσική heavy metal που ακούς είναι λογικό να μην οδηγείς καλά αφού σου τριβελίζει το μυαλό και που να σκεφτείς τι κάνεις!!
Ναταλία έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτό που λες με τη λάντζα. Γιατί όλοι οι άντρες λένε ακριβώς το ίδιο; Έχω πετύχει ακριβώς τέτοια φάση όταν μία μέρα οδηγούσε η μητέρα μου (και καλή οδηγό δεν τη λες) με μένα συνοδηγό και προσπαθώντας ν'αλλάξει λωρίδα την έκλεισε ένας τύπος και της είπε το κλασικό "γιατί δεν πας σπίτι σου να πλύνεις κανένα πιάτο" !! Εγώ προσπαθούσα να κρυφτώ στο διπλανό κάθισμα και η μάνα μου ατάραχη ανοίγει το παράθυρο και του λέει "έχω έναν μαλ@@κα σαν και σένα και μου τα πλένει" !! :lol:
Eli η φωτογραφία σας είναι καταπληκτική, κι εγώ νόμιζα ότι ήταν επαγγελματική φωτογραφία! Σαν και σένα έτσι και η αδερφή μου οδηγεί από 18 χρονών και της αρέσει η οδήγηση. Έχει βρει τον μπελά της βέβαια με μένα που δεν οδηγώ γιατί μου κάνει όλες τις δουλειές χιχιχιχι. Κάποια στιγμή που σκεφτόταν να αγοράσει μισό ταξί, που δεν έγινε τελικά, έβγαλε και επαγγελματικό δίπλωμα για ταξί. Πολύ γέλιο! Πήγε να δώσει εξετάσεις και ήταν όλοι άντρες μελλοντικοί ταξιτζήδες και η αδερφή μου! Μάθε τέχνη κι άστηνε.........
24-01-2012, 20:49 #12030
Κορίτσια, πετάγομαι σε μία δουλίτσα και επιστρέφω σύντομα!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....