ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 838
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 838 of 2553 FirstFirst ... 33873878882883683783883984084888893813381838 ... LastLast
Results 12,556 to 12,570 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Γ@μώτο χθες το βράδυ έκαψα το χέρι μου στην τοστιέρα και φαίνεται πολύ. Έψηνα (καμία σχέση με τα λουκάνικα της ʼβας) μία πανσετούλα και ακούμπησα το χέρι μου κατά λάθος, γκρρρρ. Ευτυχώς που δεν μπορώ να γουρουνιάσω πια, σώθηκα!! Χθες μόλις γύρισα φορτισμένη που αλλού θα ξεσπούσα από το φαγητό; Πήρα λοιπόν φουντούνια και ένα τσουρεκάκι 7days γεμιστό με σοκολάτα. Έφαγα 10 φουντούνια το πολύ και δύο μπουκιές τσουρέκι!!Συνειδητοποίησα για άλλη μία φορά την αξία του sleeve. Ξέσπασα χωρίς να παχύνω χιχιχιχι. Μ'αρέσει το sleevoγουρούνιασμα!
    Είπαμε, είμαστε λαίμαργες, είπαμε βλέπουμε θρίλερ, αλλά έχουμε και όρια! Χέρια ψητά, δεν τα τρώμε! Οδοντόκρεμα έβαλες; Βάζε τακτικά, θα σε ανακουφίσει.
    Μου αρέσει το sleevoγουρούνιασμα! Και εκτόνωση και σιλουέτα, τέλειο!

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    ο ψυχολογος του γιατρου μου είναι γυναικα οποτε ακυρο Αβακι! 20-30 ποντους ασε δεν θα παρω ευχαριστω, με θελω αρτιμελης. :spin::spin:
    Η γυναίκα ίσως με καταλάβει καλύτερα, ίσως και να μοιραστούμε τον κοινό μας καημό!
    Για τους 20 το συζητάμε, από κει και πάνω παραπάει!

Senior Member
    Έβαλα οδοντόκρεμα χθες το βράδυ, εν τω μεταξύ με πήρε ο ύπνος όπως έβλεπα τηλεόραση και δεν πρόλαβα να ξεπλύνω την οδοντόκρεμα από το χέρι μου και βγήκε στα σκεπάσματα! Και σκέφτομαι τώρα αφού θα αλλάξω τα σκεπάσματα για να βάλω καθαρά οδοντόκρεμαfree και για να μην πάω κι εγώ σε ψυχολόγο λόγω λαλαγγοστέρησης μήπως να ενδώσω; Μα να σου προσφέρουν λαλάγγι στο πιάτο και να λες όχι; Του έχω πολλά νεύρα και δεν ξέρω πως να απομονώσω το λαλάγγι του από όλον τον υπόλοιπο! Προσπαθώ να τον σκεφτώ σαν έναν δ@@@τη χωρίς μπαταρίες, επαναφορτιζόμενο από τον ήλιο!:lol:

Senior Member
    Μήπως αν μέρες πούρχονται του έλεγα να ντυθεί Ζορό και φαντασιωνόμουνα τον Μπαντέρας;

Senior Member
    Θα σου έλεγα να τον ντύσεις καταδρομέα, ΟΥΚά, νεουορκέζο ασυνομικό (NYPD), κάτι τέτοιο τέλος πάντων..
    Αν είναι έτσι, ας πάει και το παλιάμπελο! Χαλάλι σου!! :bouncy: :bouncy:

Senior Member
    Μόνο μη βλέπεις τη φάτσα του και επηρρεάζεσαι συναισθηματικά.. Αγαπούλα, την κουκούλα!!

Senior Member
    Ήταν στις ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστής, θα τον ρωτήσω αν έχει κρατήσει καμιά στολή ή κάτι τέλος πάντων!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Μόνο μη βλέπεις τη φάτσα του και επηρρεάζεσαι συναισθηματικά.. Αγαπούλα, την κουκούλα!!
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Αμάν, αμάν, τι ακούω!! Δεν κάνει να ακούω τέτοια, στερημένη γυναίκα, με βλέπω γραμμή στον ψυχολόγο!
    Πρόσεχε, όμως, μη σου πει τίποτα για το Εθνόσημο, το έχω ακούσει κι αυτό, ναι..
    Μη βγάζεις τη στολή...
    Μα θα προσβάλουμε το Εθνόσημο, δε γίνεται!
    Τώρα, μη σου πω τίποτα για το Εθνόσημο! Εδώ έχουμε άλλες δουλειές!
    Μισό, αγάπη, να βγάλω τη στολή..
    Ουφ, ξενέρωσα τώρα...

Senior Member
    πωπωπωπωπωπωπω δεν σας προλαβαίνω όνειρο ζω μην με ξυπνάτεεεεεεε!!!! :lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Πω, πω, δοκίμασα τα λουκάνικα... Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και δεν τα πήρα και από τον Ομορφάντρα!
    Πάω να τα τσακίσω και επανέρχομαι!

Senior Member
    γιουργιάααααααααααααα

http://www.youtube.com/watch?v=Cxviqr-zZ7E

Και μετά! ... http://www.youtube.com/watch?v=hGLZqDXau98 :lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Αβα πως γινεται την μια να εμφανιζεται το βυζανιαρικο στην υπογραφη σου και την αλλη οχι??

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Αβα πως γινεται την μια να εμφανιζεται το βυζανιαρικο στην υπογραφη σου και την αλλη οχι??
    :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Κορίτσια βγαίνω να περπατήσω και να πάω στη μητέρα μου να κάνω τον κλόουν και επανέρχομαι δριμύτερη. Φιλάκια.