Results 1,261 to 1,275 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-06-2009, 11:23 #1261
Originally posted by XENIA!
ηταν προτογνωρη εμπειρια μιας και δεν ειχα ξαναγνωρισει απο κοντα καποια κοπελα απο το φορουμ και γενικα απο το διαδικτυο...
ολα πηγαν καλα καθως ηταν πολυ χαρουμενη και καλοπροαιρετη κοπελα και ενιωσα γρηγορα ανετα....ευτυχως με λυπηθηκε ...
...ευτυχως που η barb με συμπαθησε ...
- 27-06-2009, 12:50 #1262
Originally posted by NADINE
ηταν προτογνωρη εμπειρια μιας και δεν ειχα ξαναγνωρισει απο κοντα καποια κοπελα απο το φορουμ και γενικα απο το διαδικτυο...
ολα πηγαν καλα καθως ηταν πολυ χαρουμενη και καλοπροαιρετη κοπελα και ενιωσα γρηγορα ανετα....ευτυχως με λυπηθηκε ...
...ευτυχως που η barb με συμπαθησε ...
....εισαι εσυ μια!!!!!!!
δεν εχεις την ελαχιστη τσιπα επανω σου..να απολογηθεις που ζητησες απο την BARB να με δαγκωσει!!!!!
ναταλουμπι!!!!!!
...οσο για το ζυγισμα...η ζυγαρια παραμενει ακινητη.....δεν ξερω γιατι....συνεχιζουμε ομως!!!!!!!ελπιζω να ειναι καποια κατακρατηση που θα υποχωρησει τις επομενες μερες!!
φιλακια!!!!!!
27-06-2009, 13:41 #1263
Originally posted by NADINE
Γειά σου Μαρία από τη Ρόδο με τις επικεφαλίδες σου!Καλώς μας ήρθες!
Ελπίζω να παρακολουθείς στενά την πίεση σου και τις υπόλοιπες παρενέργειες...
Κι εγώ είχα στην αρχή αρκετές,αλλά ευτυχώς σταδιακά υποχώρησαν
πέρα από την ξηροστομία,τις αϋπνίες και τη διαταραχή στον κύκλο της περιόδου.
Κάποτε ζυγιζόμασταν κάθε Παρασκευή,αλλά πολλές οι κοπάνες και ο θεσμός ατόνισε.
Απ' ό,τι βλέπω λίγα κιλά έχεις να χάσεις...Πώς και αποφάσισες να πάρεις reductil ;
Η αλήθεια είναι πως απορώ ποιός γιατρός σου τα συνταγογράφησε...
Τουλάχιστον είμαστε κομπλέ από εξετάσεις πριν τα ξεκινήσουμε;
Υ.Γ. Καλά που ήρθες,Μαράκι,γιατί η γαλαρία σαν πολύ να έχει αποπροσανατολίσει το μάθημα
και η τάξη αυτή χρειάζεται απεγνωσμένα τους καλούς και συγκεντρωμένους μαθητές της!
γεια σου Nadine απο οτι καταλαβα εισαι η προεδρος του topic :-) ας του βαλουμε λοιπον στην ταξη.
Οντως τα κιλα που εχω να χασω απο εδω και περα δεν ειναι πολλα εμεινα 9 μονο , γεννησα τον Δεκεμβριο και ειχα βαλει πολλα κιλα στη εγκυμοσυνη 24! οταν γεννησα ημουν 94 με υψος 1.64 ειχα παρει και 5 κιλα ακριβως πριν την εγκυμοσυνη και ηρθε και εδεσε , οταν επεστρεψα στο σπιτι απο την κλινικη ημουν 85 κιλα , δεν εκανα καμια ιδιαιτερη διαιτα απλα επερνα το καροτσι και περπατουσα 1 1/2 - 2 ωρες την ημερα προσθεσε τα ξενυχτια με την μικρη , και τον αποκλειστηκο θηλασμο ( ο οποιος μου ειχε ανοιξει τελειως την ορεξη με αποτελεσμα να τρωω πιο πολυ απο οταν ημουν εγκυος ) 6 μηνες ετσι οταν σταματησα τον θηλασμο στα 74.5 κιλα (τωρα πως εχασα αυτα τα κιλα θα σας γελασω)πριν απο 3 εβδομαδες αποφασισα να ξαναγινω οπως ημουν πριν 1 1/2 χρονο 63 κιλα ( πιο κατω αποκε αποκλείεται να μπορεσω να παω δεν εχω ουτοποιες) πηγα στον γιατρο μου εκανα το ετησιο τεστ μου και μετα περασα και απο τον ενδοκρινολογο μου , εκανα εξετασεις και εκει και ολα ηταν μια χαρα του ζητησα τα χαπια μου μιλησε για τα υπερ και τα κατα και μου τα εγραψε ετσι μπορω να ξαναβρω την φορμα μου και να ειμαι ετοιμη για τα βαφτισια πες με τεμπελα αλλα αλλα πειραματα με διαιτες δεν κανω αρκετα ταλαιπωρησα πολλα χρονια τον μεταβολισμο μου πιο νεα ( μεχρι τα 22 τωρα ειμαι 30) ημουν χοντρουλα στα 79-80 κιλα πηγα σε διαιτολογο και σε 3 μηνες εχασα 16κιλα δεν ειχα ουτε το κοραγιο ουτε τον χρονο και το χρημα να το ξανακανω. ελπιζω να ελυσα τις αποριες σου
ευχομαι ολοι η παρεουλα να εκπληρωσει τους στοχους της
28-06-2009, 20:03 #1264
Παιδιά, με τον συνδυασμό reductil - πονοκέφαλο τι σχέση έχετε?
Ρωτάω περισσότερο τα μέλη που το παίρνουν ή το έπαιρναν κάποιο καιρό.
Φοβάμαι ότι μετά από 2 εβδομάδες ο πονοκέφαλος που αρχικά τον είχα αποδώσει σε κούραση της δουλειάς επιμένει (σήμερα πχ είμαι ξεκούραστη αλλά έχω πονοκέφαλο). Δεν είναι τίποτα το φοβερό είναι όμως σχετικά ενοχλητικό (και συνδυάζεται με ελαφριά ναυτία κάποια φορά). Αύριο πάω φαρμακείο για πίεση σίγουρα. Ελπίζω όλα να είναι καλά (γιατί το φάρμακο κάνει το αδύνατο δυνατό - κακά τα ψέματα...)
29-06-2009, 01:52 #1265
Mαρία χωρίς επικεφαλίδα αυτή τη φορά...Να σου ζήσει η κουκλίτσα σου!
Αυτές τις μεγάλες γρήγορες βόλτες-άσκηση με το καρότσι πολύ τις χαίρομαι όποτε τις βλέπω!
Μπράβο σου που δεν τα άρχισες μόνη σου κι αυθαίρετα τα χάπια,αλλά ομολογώ πως ακόμα απορώ
πώς σου τα έγραψε γιατρός στα 75 σου κιλά! Πολύ εντυπωσιακή η μέχρι τώρα σου απώλεια
και μόνο μια τεμπέλα δεν την πετυχαίνει! Καλή δύναμη για τη συνέχεια και να σε προσέχεις!
Εδώ είμαστε να τα λέμε...Φιλάκια...
29-06-2009, 02:06 #1266
Παλιόπαιδο (με τρελαίνει αυτή η κλητική προσφώνηση!)
κι εγώ ταλαιπωρούμουν με έντονο πονοκέφαλο-ανάμεσα στα άλλα-τις πρώτες μέρες και πολλά νεύρα!
Δε θυμάμαι πόσο διάστημα διήρκησε αυτό,αλλά γενικά υποχωρούν οι παρενέργειες μέρα τη μέρα....
Τουλάχιστον οι πολύ έντονες κι ενοχλητικές...Αύριο,θα πάρω κι εγώ το πρώτο μου χαπάκι μετά από μήνες...
Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τα ίδια...REDUCTIL μέρος βου!Για να δούμε τι θα δούμε!
Α!Ξέχασα να σας πω!Τα κάναμε πλακάκια και με τη ζυγαριά μου και πλέον μου μιλάει...
Βέβαια,χοντράδες μου λέει,αλλά πού θα μου πάει...θα την τουμπάρω με τον καιρό...
Τώρα που είπα "καιρό"...ξημέρωσε η περίφημη 29η Ιουνίου,ημέρα επιστροφής του μπαρμπουνιού
στα πάτρια εδάφη!Για να δούμε τι έχει ν'απολογηθεί η κατηγορούμενη για τη μη εκτέλεση της δοθείσας εντολής ...
Αν δε φοβήθηκε τη λύσσα(ποιά είναι η εν λόγω λυσσάρα,αυτονόητο)δε νομίζω ν'αρθεί ο καταλογισμός!Αναμένω...
29-06-2009, 02:29 #1267
...λυσσαρα εδω...με ζητησε κανεις?....
29-06-2009, 02:43 #1268
Eγώ το βιβλίο μου διαβάζω...Δεν ξέρω τίποτα...
Αλλά για να το παραδέχεσαι εσύ...όλο και κάτι περισσότερο θα γνωρίζεις...
29-06-2009, 02:56 #1269
...ας αφησουμε την barb να κρινει που με γνωρισε και απο κοντα....
καληνυχτα
.......
29-06-2009, 03:13 #1270
...ας αφησουμε την barb να κρινει που με γνωρισε και απο κοντα.......
http://www.youtube.com/watch?v=sh8Ng...eature=related
29-06-2009, 08:15 #1271
Nadine καλή αρχή (και μπράβο σου που η ζυγαριά σου μιλάει ήδη)!!!
Χαίρομαι που μου λες ότι τα συμπτώματα υποχωρούν. Θα κάνω βέβαια ένα πρώτο έλεγχο πίεσης σήμερα και μετά θα δω πως θα το χειριστώ, για την ώρα όμως συνεχίζω κανονικά (η αλήθεια είναι πως στην σκέψη ότι θα σταματούσα και θα έπρεπε να έρθω πάλι αντιμέτωπη με την φουρτούνα της όρεξης μου ερχόταν απελπισία...)
Χαίρομαι γιατί και με εσένα πάλι επίσημα στην παρέα του reductil είμαστε πλέον 3-4 (ή και παραπάνω) άτομα σε αντίστοιχη φάση!
Λοιπόν μια και ξεκινάς βάλε και ένα τικεράκι με τον πρώτο σου στόχο να παρακολουθούμε την πρόοδο μας.
Καλό ξεκίνημα!
29-06-2009, 09:44 #1272
Καλημέρα κόρες!
Ρε παιδιά το παλιοχάπι μου ανεβάζει την πίεση! Λέτε ότι αυτό με το πέρασμα των ημερών θα καλμάρει, θα ισορροπήσει? Γιατί κάνω βλακείες.... την προηγούμενη εβδομάδα το έπαιρνα συνεχώς αλλά την Παρασκευή πάλι μου ανέβηκε στο 13 με 8 (όχι πολύ αλλά το ένιωσα) και το ΣΚ δεν το πήρα καθόλου για να ισορροπήσω. Σήμερα πάλι θα το πάρω. Αλλά νομίζω δεν είναι σωστό να το παίρνω με διακοπές γιατί ο οργανισμός μου δεν θα το συνηθίσει ποτέ, σωστά?
29-06-2009, 10:42 #1273
επανηλθα!!!! παω για τα κατεπειγοντα της δουλειας και μετα θα σας περιγραψω τι εκανα με την ξενια και γιατι παρελειψα το δαγκωμα.... σας αφηνω σε αγωνια αλλά μην περιμενετε να περιγραψω καθε λεπτομερεια. τετοιες προσωπικες στιγμες, δεν περιγραφονται γιατι μας διαβαζουν και ανηλικα.
29-06-2009, 10:45 #1274
α, και μολις ειδα το 87 στο τικερακι μου. δυστυχως μετα απο τοσες κραιπαλες, σημερα ειμαι 90,7 αλλά απο σημερα δυναμικα και εγω μαζι με τα υπολοιπα μελη της ομαδας. δεν το αλλαζω ελπιζοντας να γινει λιαν συντομως 87 ξανα....
29-06-2009, 12:18 #1275
Καλημέρα Κούροι!
Παλιόπαιδο-αλήτη,η σχέση με τη ζυγαριά είναι πονεμένη ιστορία αιώνες τώρα...
Όλο τα παίρνει και με στέλνει...έχω μάθει βέβαια κι εγώ τα κουμπιά της να την τουμπάρω,
αλλά με έχει κουράσει το όλο θέμα...μια τα βρίσκουμε μια τα χάνουμε...Κι επειδή πολλή σημασία της έδωσα
στο παρελθόν,δεν την φέρνω στην παρέα μας και μάλιστα κάτω από ό,τι γράφω να έχει εκείνη τον τελευταίο λόγο...
Τα δυσάρεστα φαινόμενα υποχωρούν,αλλά σ'εμένα,όπως σου είπα,ήπια αϋπνία και ξηροστομία παρέμειναν...
Δεν έχει σημασία ποιός ξεκινά και ποιός συνεχίζει από καιρό...όλοι μια παρέα χαπακωμένων είμαστε
στον αγώνα της μεθαδόνης κατά των σκληρότερων ναρκωτικών...
Λινταλένια μου,είναι πολύ δυσάρετσο να σου ανεβαίνει η πίεση,άσε που μπορεί να γίνει κι επικίνδυνο...
Βέβαια το 13 με 8,5 είναι η δική μου τελευταία μέτρηση μέσα στην εβδομάδα χωρίς να παίρνω reductil!
Φαντάσου εγώ τώρα πού θα πάω...Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα έτσι που τα κάναμε...Τι να πω,κόρη...
Μπαρμπούνι μου,καλώς μας επέστρεψες!Η απουσία σου αισθητότατη,όπως θα παρατήρησες,
η δε παρουσία σου θ'αποκαταστήσει επιτέλους την αλήθεια,γιατί πολύ μας θολώνουν τα νερά κάτι σουπιές εδώ μέσα...
Όσο για τα κιλάκια,που ανεβήκαμε,εκεί κάτω με τις κακές παρέες,που συναναστρεφόσουν και λίγα πήρες.
Ευτυχώς ήρθες σύντομα και πάλι στο σωστό δρόμο και με τη δική μας βόρεια αύρα να δεις τι γρήγορα,που θα φύγουν!
Καλημέρες και φιλάκια και σ'όλα τα απόντα κοριτσάκια!Εμείς θα σας περιμένουμε κι ας μας έχετε ξεχάσει...
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία